Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Μετά πολύ και ώριμη σκέψη σου έχω την απάντηση Μήτσε!
Πουλάς τα μηχανάκια πας Άμστερνταμ ή Ίμπιζα και ξεσκίζεσαι στα ναρκωτικά!!! Μάλλον... σου λείπουν από ότι βλέπω!!! Γαμώ τις περίεργες σπαζοκεφαλιές μου μέσα!!!
Εκτός... αν έπεσες στη χύτρα με το lsd πιτσιρικάς και σου βγαίνουν ακόμα οι παρενέργειες.![]()
![]()
![]()
![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Ααα...πες το έτσι ρε φίλε να καταλάβουμε!
Αφου απ' οσο θυμάμαι σου άρεσε/(αρέσει?) η BMW στο ταξίδι τότε γιατί δεν την κρατάς να την βάζεις και σε "ήπιο" χώμα (σαν αυτό που βλέπαμε στις φωτο πέρισυ το καλοκαίρι) και να πάρεις και ενα πανέμορφο, βελούδινο, ροπάτο V2 (εδω συμπληρώνουμε τη λέξη "Shiver") για καγκουριές, πιστούλες και για να τη χαζεύεις;![]()
Και 'γω για Shiver είμαι έτοιμος αν πάνε καλά τα οικονομικά!![]()
![]()
αμα τη κρατησω τη μπεμπα ρε Νικόλα δεν υπαρχουν λεφτα για Shiver ή κατι τετοιο... το εγραψα και πριν!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Οπότε κάνεις λίγο παραπάνω υπομονή να φουσκώσει επαρκώς το πορτοφόλι και μετά παίρνεις το Shiver!!!!!!
φοβαμαι μη τα "Φαω" τα φραγκα του ΚΤΜ!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Μετά πολύ και ώριμη σκέψη σου έχω την απάντηση Μήτσε!
Πουλάς τα μηχανάκια πας Άμστερνταμ ή Ίμπιζα και ξεσκίζεσαι στα ναρκωτικά!!! Μάλλον... σου λείπουν από ότι βλέπω!!! Γαμώ τις περίεργες σπαζοκεφαλιές μου μέσα!!!
Εκτός... αν έπεσες στη χύτρα με το lsd πιτσιρικάς και σου βγαίνουν ακόμα οι παρενέργειες.![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΣΥ θα ελεγα να αφησεις τις εξυπναδες και να φερεις τη Δευτερα στο Δελεαρ το...(θα το πω και δε γ@μιεται!) Tiger...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΕΣΥ θα ελεγα να αφησεις τις εξυπναδες και να φερεις τη Δευτερα στο Δελεαρ το...(θα το πω και δε γ@μιεται!) Tiger...![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ουτε εγω κανω ταξιδια με το μπουσα...ασε που ειναι το καλυτερο μηχανακι πολης...ελισσεται ωσαν παπι...επισης φρεναρει σε δρομο με ανωμαλιες χωρις abs και χωρις να τσιμεντωνει το μπροστινο...:rotflmao:
επισης δεν φοβασαι στα φαναρια μην σκασει κανας κυλινδρος και σκοτωσει καναν διπλανο...![]()
επισης ανοιγεις το γκαζι και γινεται κατι...εχει λιγο ενδιαφερον ρε παιδι μου...
χωμα δεν κανει,εκτος αν φυγεις ευθεια στα χωραφια χανοντας την στροφη...
επισης ειναι γιαπωνεζικο και στον μαστορα πας μονο για καφε...
αυτα...δευτερο παρε ευρωπαϊκο ,να χαλαει που και που ...οταν μενεις γνωριζεις κοσμο...:rotflmao:
υ.γ. τον ξερω τον παπ...(τρομαρα μου)...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
τα παμε, μην τα ξαναλεμε .....
- μπουσα προηγουμενης γενιας (σου 'χουμε και τα πραγματα έτοιμα)
- αφρικανο-τρανσαλπ για τις διακοπες σου και τα γυρω γυρω στην πολη ...
- ?4.000 που μου χρωστας απο το tuono
ΣΥΝΟΛΟ: ?16.000 !!!
τι άλλο θες ρε ?????
χρώμα??Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
τα παμε, μην τα ξαναλεμε .....
- μπουσα προηγουμενης γενιας (σου 'χουμε και τα πραγματα έτοιμα)
τι άλλο θες ρε ?????![]()
Aprilia test rídeΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
αυτο το τεστ που γινεται και ποτε? γενικα στις αντιπροσωπειες ή καπου συγκεκριμενα?
Tέλος πάντων, επειδή όλοι σας γράφετε αηδιούλες, την καλύτερη ιδέα του την έδωσα εγώ.....![]()
![]()
![]()
τηλεφωνικώς...![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
για πες.......ή θα σοκαριστούμε?Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Tέλος πάντων, επειδή όλοι σας γράφετε αηδιούλες, την καλύτερη ιδέα του την έδωσα εγώ.....![]()
![]()
![]()
τηλεφωνικώς...![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν λέω.....Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
για πες.......ή θα σοκαριστούμε?![]()
αυτοί με τα χαλαμπούρδα και τα τρουενο, σίγουρα θα σοκαριστούνε....![]()
![]()
You BETA believe...
θες να του σπρωξεις το μαυροπουλι κουφαλιτσα σωτηρακη?:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
![]()
![]()
τηλεφωνικώς...![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
οι χωμάτινοι δεν είναι τετοιοι άνθρωποι:o :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
θες να του σπρωξεις το μαυροπουλι κουφαλιτσα σωτηρακη?:rotflmao: :rotflmao: