ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΡΑΜΑΤΙΚΗ ΗΝΕ ΕΜΦΑΝΑΙΣ ΦΕΝΩΜΑΙΝΟ ΟΠΟΣ ΕΠΗΣΙΣ ΚΕ Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΑΙΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ!!!!
Κ.Α.Ρ.Ε.Λ.Η.Σ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΡΑΜΑΤΙΚΗ ΗΝΕ ΕΜΦΑΝΑΙΣ ΦΕΝΩΜΑΙΝΟ ΟΠΟΣ ΕΠΗΣΙΣ ΚΕ Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΑΙΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ!!!!
Κ.Α.Ρ.Ε.Λ.Η.Σ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
lefkadaaaara gia panta reeee
Αρχικά δημιουργήθηκε από karelis
Κ.Α.Ρ.Ε.Λ.Η.Σ.:rotflmao: 2:
τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και η ζωή συνεχίζεται...
αυτο ειναι αποδεδειγμενο απο επιστημονες εκανες πολυ σωστα που το ανεφερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κ.α.ρ.ε.λ.η.ς.![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Βρε Χρήστο καλά το έγραψεΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μηπως θελεις να πεις "αυνανιζομενο"?
Γιατι το "αυνανισμενο" σημαινει οτι ειχε αυνανιστει (πιθανον στην ηλικια σου), ενω το "αυνανιζομενο" σημαινει οτι συνεχιζει να αυνανιζεται ...
Η προταση εν τω μεταξυ ξεκιναει με "γιατι", αρα ειναι ερωτηση. Μηπως θα επρεπε το σημειο στιξης να ειναι ερωτηματικο ?
![]()
Εκ πρώτης όψεως ήθελε να πει μαλακισμένο
το αυθαίρετο αυτό συμπέρασμα, το βγάζουμε εκ της ομοιοκαταληξίας ισμενο
αυνανισμένο=μαλακισμένο (ελεύθερη απόδοσης εις την νεοελληνικήν κΑφρικήν)
Από την στιγμή όμως, που χρησιμοποιεί και τον ποσοτικό προσδιορισμό< τόσο> είναι εξίσου πιθανόν και λαμβανόμενου υποψιν, ότι επειδή είναι μικρός και δεν θέλει να προσβάλει τους μεγαλύτερους, από λεπτότητα χρησιμοποίησε την λέξη αυνανισμένο, που πολύ σωστά προσδιορίζει το παρελθόν
αλλά δεν αποκλείει και την μέχρι πρότινος (εγγύς παρελθόν ), χρήσην, της απεχθούς αυτής πράξεως
Βέβαια αυτό είναι σχετικό, διότι γνωρίζοντας ο μικρός μας φίλος, τις τελευταίες εξελίξεις της κβαντομηχανικής, της θεωρίας των υπερχορδων και την θεωρία του χωκινς περί μαύρης τρύπας (όπου παραδέχτηκε ότι είχε λάθος) και δεδομένου ότι το παρών δεν υπάρχει (παρά μόνο παρελθόν και μέλλον)
άνετα μπορούμε να βγάλουμε το συμπέρασμα, ότι οι προθέσεις του δεν είναι τόσο αγνές
και απλώς σου την είπε
Επίσης όταν ρωτάει κάποιος τον θεό του, δεν βάζει ερωτηματικό, διότι δεν περιμένει απάντηση
Τώρα θα μου πείτε, πως κατάλαβα ότι ρωτάει τον θεό του ?
μα γιατί έβαλε πολλά θαυμαστικά
πως λεμε, θαυμαστά τα έργα σου κύριε !!! ενώ επρεπε να λεμε θαυμαστα? τα εργα σου κυριε?
πως λεμε θεέ μου θρύλε, πότε θα πάρουμε το τσαμπιον λιγκ!!!
Περιμένουμε απάντηση? Όχι !!!
Ε τότε, γιατί να βάλουμε ερωτηματικό?
τωρα εγω σε πιο ποστ εγραψα !!!!![]()
στο Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ !!!!!!!!!
η στο η Μαλακια Του Ανθρωπου Στην Οθονη Σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!
H ειναι το ιδιο ποστ!!!!!111![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
.......................
crs θέλεις να γίνουμε οχτροί; (θα απαντάω απόγευμα μαζεμένα ΟΚ?)
Ξαίρο κε γραματοικύ!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναι ρε συ Ανταμ !
Καλη ιδεα!
Να βρεθουμε μια μερα να αυνωνιστουμε !
![]()
ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ CRS ΚΑΛΑ ΤΟΣΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΜΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ(MALAKIA)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μη φοβασαι Καρελακο μου και ΔΕΝ προκειτε να σε βρισω!![]()
Σκαω γαϊδαρο αμα θελω ...![]()
Εχεις δικιο παντως ....
Πρεπει να βρω καμμια γυναικα ...![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ναι ρε συ Ανταμ !
Καλη ιδεα!
Να βρεθουμε μια μερα να αυνωνιστουμε !
![]()
οχι Ανταμ! ΑΣΤΑΜ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Καλοι μου φιλοι,τοση αναλυση περι μαλακιας,ομολογω οτι πρωτη φορα βλεπω....Νοιωθω να εχω χασει επεισοδια...Το καλο ειναι οτι ο χορος καλα κρατει....Οσο ζεις μαθαινεις....
Κοιτα που η μαλακια εγινε επιστημη......
Καρελακο δεν μπορεις να πεις.....μπορεις να τελειοποιησεις την τεχνη αυτη,και μετα δεν θα σου κολλαει κανενας....
Βλεπεις δεν χρεαζεται να καβαλας το <ΓΚΑΖΙ> το καλο,για να μην σου κολλαει κανενας.....Οσο πιο καλος μαλακας εισαι τοσο πιο πολυ απεχεις απο τους αλλους...............
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εβιβα τις μπυρες.......
crs καταβαθος το ειξερα πως εισουν κρυφοπουστακι αλλο δεν το ξεστομιζα και αυτο το καταλαβα με την απαντηση που εδωσες δες αυτην την σελιδα βρες την απαντηση σου και θα δεις τι ενοοω αντε γεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κ.α.ρ.ε.λ.η..ς:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο
![]()
καίει
για
σένα
.
.
.
.
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
κοιτα και εδω: http://www.moto.gr/forums/showthread...E1%EA%E9%E1%F2Αρχικά δημιουργήθηκε από atropos
Καλοι μου φιλοι,τοση αναλυση περι μαλακιας,ομολογω οτι πρωτη φορα βλεπω....Νοιωθω να εχω χασει επεισοδια...Το καλο ειναι οτι ο χορος καλα κρατει....Οσο ζεις μαθαινεις....
Κοιτα που η μαλακια εγινε επιστημη......
Καρελακο δεν μπορεις να πεις.....μπορεις να τελειοποιησεις την τεχνη αυτη,και μετα δεν θα σου κολλαει κανενας....
Βλεπεις δεν χρεαζεται να καβαλας το <ΓΚΑΖΙ> το καλο,για να μην σου κολλαει κανενας.....Οσο πιο καλος μαλακας εισαι τοσο πιο πολυ απεχεις απο τους αλλους...............
Εβιβα τις μπυρες.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
crs καταβαθος το ειξερα πως εισουν κρυφοπουστακι αλλο δεν το ξεστομιζα και αυτο το καταλαβα με την απαντηση που εδωσες δες αυτην την σελιδα βρες την απαντηση σου και θα δεις τι ενοοω αντε γεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Λες ρε Καρελακο ???![]()
Κι εγω που νομιζα οτι κατα βαθος ημουν κρυφομπινες ...![]()
Αλλα εισαι συνομηλικος με την μικρη μου κορη ρε παλουκαρι μου και ΔΕΝ μου καθεται καλα ...![]()
Παντως κι εγω σ' αγαπαω!![]()
Αληθεια για ποια σελιδα λες ???![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
![]()
Λες ρε Καρελακο ???![]()
Κι εγω που νομιζα οτι κατα βαθος ημουν κρυφομπινες ...![]()
Αλλα εισαι συνομηλικος με την μικρη μου κορη ρε παλουκαρι μου και ΔΕΝ μου καθεται καλα ...![]()
Παντως κι εγω σ' αγαπαω!![]()
Αληθεια για ποια σελιδα λες ???![]()
είδες ......σε καταλάβανε....
πως να κρυφτείς απ' τα παιδιάααα
αφου αυτά τα ξέρουν όοολλααα
αστα μικροαστε....φανερώθηκες..
σε πήρανε χαμπάρι..
:rotflmao: :rotflmao:
και η ζωή συνεχίζεται...