Για τον Παρτσαλίδη κουβέντα, ε λαμόγιο ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
: σε λίγο θ' αρχίσουμε και για το αν ήταν προδότης ο Δαμασκόπουλος κι ο Πλουμπίδης![]()
![]()
Για τον Παρτσαλίδη κουβέντα, ε λαμόγιο ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
: σε λίγο θ' αρχίσουμε και για το αν ήταν προδότης ο Δαμασκόπουλος κι ο Πλουμπίδης![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ισα ρε με το λουμπεν της διανόησηςΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Για τον Παρτσαλίδη κουβέντα, ε λαμόγιο ???![]()
![]()
Αφου δεν τους κρέμασε ο Σιάντος με τα άντερα κανενός Χίτη, καλά να πάθει
...
....
το 'χουμε χάσει![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
πολυ καλα ειπε ο παππους σου στην γιαγια σου,συμφωνω απολυτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Μηπως ξερεις ποτε αναγνωρισε το ΚΚΕ τον ΑΡΗ ?
Παιδι μου Μαρινα κανουμε μεγαλο λαθος που παραδινουμε τα οπλα(ειπε ο παππους μου στη γιαγια μου).
και οσο αφορα τον ΑΡΗ,ο αρης ηταν σωστος σε ολα.αλλα μην ξεχνας οτι μεχρι την τελευταια του στιγμη ηταν πιστος στο κομμα.οχι στα προσωπα που ηταν στο τιμονι τοτε,αλλα στο κομμα.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΠΟΡΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
Ο ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΑΣ ΖΩΗΣ
ΕΣΩ ΜΑΙ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
ΚΙ ΩΡΙΜΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ
ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ Μ ΑΚΛΟΥΘΑΝΕ
ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΡΑΔΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ
Κρίμα, γιατί ήθελα να ξεμπροστιάσω (ώστε να τον απομονώσουμε) τον παραπάνω λακέ της πλουτοκρατίας ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
φρένο, κύριοι...
δεν θα οδηγήσει πουθενά αυτό.![]()
ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΟΛΦ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
μην ξεχνας οτι μεχρι την τελευταια του στιγμη ηταν πιστος στο κομμα.οχι στα προσωπα που ηταν στο τιμονι τοτε,αλλα στο κομμα.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Κρίμα, γιατί ήθελα να ξεμπροστιάσω (ώστε να τον απομονώσουμε) τον παραπάνω λακέ της πλουτοκρατίας ...![]()
edit: Εσένα λέω Πακετάνιε ...!!!![]()
Το ξέρωΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
edit: Εσένα λέω Πακετάνιε ...!!!![]()
![]()
Αλλα να μιλάς εσυ, μεγαλοαφεντικό πράγμα;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Προς τιμωρούς, και διώκτες του drow.
Το ότι ο άνθρωπος γουστάρει να πιστεύει στο δικό παραμύθι είναι δικαίωμα του.
Κατι χαρακτηρισμοί που πέσανε ήταν foul και τρώνε κίτρινη χαλαρά.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός....![]()
Εμένα πάντως μΕ άρεσε (χωρίς να ξέρω τον γράφοντα...) αυτό :
το οποίο βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με το γεγονός ότι η στρατιωτική Χούντα άφηνε τα τσιράκια του προλεταριάτου να αλωνίζουν και να υποστηρίζουν το πραξικόπημα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
οταν καταλαβεις την εξουσια τι θα κανεις?θα αφησεις τα τσιρακια της αστικης ταξης να αλωνιζουν και να υποστηριζουν την αντι-επανασταση?:hypnotize
εχει που εχει παει η κουβεντα απο τον αιφα στο καιφα ...εσυ βλεπω οτι θεσ να την επεκτεινεις ακομα περισσοτερο ...και οχι ουτε εγω νιωθω συντροφος με ατομα που εκτρεφουν μεσα τουσ τετοιεσ γκετο-ιστικεσ αποψεις ... μου αρεσει που εγραψες του ανθρωπου και με bold ωστε να επιβαιβεωσεις τον αυταρχισμο σου ... υποπροιον γκετο-κουλτουρας ... ακου αποψη ο τυπος, if you're not with us ...you're not at all...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ (χαρακτηρισμος, βαλε οτι θελεις), ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ.ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΡΟΜΟ!!!
ΓΚΕΓΚΕ???
μην μπεις στο κοπο να απαντησεις και μαλιστα με υφος παρομοιο με το απο πανω ...
PROzacRIDER
Εγώ, αν θέλεις να ξέρεις, τους υπαλλήλους μου ΔΕΝ τους πηδάω !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
(των γραμματέων εξαιρουμένων ...)![]()
εσύ χάνεις :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εγώ, αν θέλεις να ξέρεις, τους υπαλλήλους μου ΔΕΝ τους πηδάω !!!![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Καλά σου λέει !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Το ξέρω![]()
Νομίζεις ότι δεν έχουμε παρει χαμπάρι την ύπουλη προσπάθεια να υψωσεις τα λάβαρα του βικτοριανού ιμπεριαλισμού. ;;;![]()
Κούνια που σε κούναγε........
byron,αυτο εχει αρχισει απο χτες και παρολο αισθανθηκα πολυ ασχημα με οσα μου ειπανε δεν εθεσα θεμα για να μην φανει οτι ηθελα προστασια.αλλα μιας που το ανοιξες εσυ το θεμα επετρεψε μου να πω οτι εχουν ειπωθει χοντραδες.απο σχολια του τυπου "φωτεινε παντογνωστη" μεχρι drugs dont work.και φυσικα συνεχιστηκε και σημερα "να σαι καλα drow γελασαμε"Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Προς τιμωρούς, και διώκτες του drow.
Το ότι ο άνθρωπος γουστάρει να πιστεύει στο δικό παραμύθι είναι δικαίωμα του.
Κατι χαρακτηρισμοί που πέσανε ήταν foul και τρώνε κίτρινη χαλαρά.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός....![]()
το αμα δεν θες φυγε δεν το σχολιαζω.και ρωτω μπορουμε να ειρωνευομαστε κατα συρροην?
αν ναι,να αρχισω να το κανω και εγω και να μην αισθανομαι ασχημα.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΠΟΡΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
Ο ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΑΣ ΖΩΗΣ
ΕΣΩ ΜΑΙ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
ΚΙ ΩΡΙΜΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ
ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ Μ ΑΚΛΟΥΘΑΝΕ
ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΡΑΔΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ