Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 162

Θέμα: Test Ride Aprilia 2008

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Αυτή είναι η αγαπημένη μου. Βάλτε ότι τίτλο θέλετε.
    Τίτλος:
    "ΝΙΚΕ για....γερό κράτημα!"

Αυτά που έλεγα προχτες
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Για μενα ηταν λαθος αυτο.....να αφησεις καποιον να μπει με αθλητικα, την ωρα που εχεις πει οτι χρειαζονται μποτακια τουλαχιστον.

Μην μιλησουμε για ενα πυροβολημενο που ηθελε να μπει με βερμουδα.
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    αχαχαχαχχαα
    το παπουτσακι το δερματινο και η ασπρη καλτσουλα αλα Michael Jackson
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
    Για μενα ηταν λαθος αυτο.....να αφησεις καποιον να μπει με αθλητικα, την ωρα που εχεις πει οτι χρειαζονται μποτακια τουλαχιστον.

Μην μιλησουμε για ενα πυροβολημενο που ηθελε να μπει με βερμουδα.
    Λόγο της μεγάλης προσέλευσης την πρώτη μέρα αυτό ήταν από δύσκολο έως αδύνατον.
    Την δεύτερη μέρα όμως κάποιοι που δεν είχαν ούτε γάντια (μερικοί ούτε μπουφάν) δανείζονταν από άλλους αλλιώς δεν έμπαιναν.
    Γενικά πιστεύω ότι η φετινή εκδήλωση δεν είχε καμιά σχέση με την περσινή, ήταν πολύ καλύτερη η οργάνωση της, και η επόμενη λογικά θα είναι ακόμα πιο καλή.
    Σίγουρα όμως σε καμιά περίπτωση ακόμα και στις πιο οργανωμένες εκδηλώσεις δεν είναι όλοι μα όλοι ευχαριστημένοι.
    Δεν ήταν λίγα τα άτομα (άγνωστα) που φεύγοντας από εκεί, μετά το τεστ που έκαναν ξαναπέρναγαν από τον πάγκο και έλεγαν "Σας ευχαριστούμε πολύ για την εκδήλωση".
    Αυτό βέβαια μεταφέρθηκε και στους υπεύθυνους της Απριλια, όπως μεταφέρθηκαν και τα "κατα".
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ρε σεις το παπουτσάκι σας έκανε εντύπωση;

Το στύλ οδήγησης είναι ότι νά΄ναι λέμε. Ιιιχααααα
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
    Την δεύτερη μέρα όμως κάποιοι που δεν είχαν ούτε γάντια (μερικοί ούτε μπουφάν) δανείζονταν από άλλους αλλιώς δεν έμπαιναν.
    Και σε μένα έκανε αρνητική εντύπωση εφόσον ήταν γνωστό, ενώ απορούσαν κιόλας αν τους την έλεγες. Εκτός από ελλείψεις σε γάντια και λυμένα κράνη εντύπωση μου έκανε ένας που ήθελε να οδηγήσει εχοντας περασμένο την πλάτη ένα κράνος
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

back to 80's! Μαυρο σκαρπίνι κι άσπρη κάλτσα!

Εβαλα τιτλο!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    αχαχαχαχχαα
    το παπουτσακι το δερματινο και η ασπρη καλτσουλα αλα Michael Jackson
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!

με προλαβες γμτ, με το που το ειδα απαντησα αλλα ειχες ηδη εσυ...

Ρε σεις το παπουτσάκι σας έκανε εντύπωση;

Το στύλ οδήγησης είναι ότι νά΄ναι λέμε. Ιιιχααααα
    Τι "ΙιιχαααααΜΕ τι χάσαμε"!

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV

"Μπούστα....φάε την κάλτσα μου":rotflmao: :rotflmao:

"This thread socks":a41: :rotflmao: :rotflmao:

ρεεεεεε ,δεν τον έπιασε κανείς με λάσο, να τον βγάλει όξω απ'την μπίστα?
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

ήθελα πολύ να κατέβω και εγώ Μέγαρα να δω το dorso, αλλά τελικά δεν τα κατάφερα λόγω δουλειάς.
    να πω και εγώ κάτι;;; δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με κανέναν, αλλά επειδή γίνεται πολύ λόγοσ για τον εξοπλισμό, θα ήθελα και εγώ να πω κάτι.
    εντάξει για τα απαραίτητα όπως κράνος και μπουφάν δεν το συζητώ, για λόγους ασφαλείας, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το τόσο κακό να πάρει κανείς ένα από τα μηχανάκια για test -ride, χωρίς γάντια π.χ.
    εγώ προσωπικά μιας και μέχρι στιγμής τα μόνα δίκυκλα που είχα ήταν μηχανάκια μέχρι 125 και ένα dt,και δεν έχω εξοπλισμό όπως μπότες και γάντια, θα ήθελα να οδηγήσω το dorso (γιατί με ενδιαφέρει για μελλοντική αγορά) να ανοίξω λίγο το γκάζι να δω την απόκριση του μοτέρ, να δω την αίσθηση που σου δίνει, το πως κάθεται πάνω μου, και το πως πλασάρεται σε μια στροφή χωρίς μεγάλη κλίση, δηλαδή ένα test ride πολύ απλά και όχι να μπω στην πίστα σε track day.δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο προφανές να χρειαστώ μπότες και γάντια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από billk
    ήθελα πολύ να κατέβω και εγώ Μέγαρα να δω το dorso, αλλά τελικά δεν τα κατάφερα λόγω δουλειάς.
    να πω και εγώ κάτι;;; δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με κανέναν, αλλά επειδή γίνεται πολύ λόγοσ για τον εξοπλισμό, θα ήθελα και εγώ να πω κάτι.δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο προφανές να χρειαστώ μπότες και γάντια.
    Δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης. Το καλύτερο επιχείρημα είναι η παρακάτω φωτό. Δεν είναι από άσχετη πτώση με 150 χλμ, που την βάζω για να σε τρομάξω. Είναι το δεξί γάντι ενός παιδιού που έπεσε με 30 χλμ την Κυριακή κατά την διάρκεια του test ride.

Όταν λέω 30 χλμ το εννοώ καθώς το ατύχημα έγινε μπροστά μας. Δες το carbon fiber του γαντιού πως έγινε, και αν έχεις ακόμα αντιρρήσεις το συζητάμε.

ΥΓ. Ας ερχόσουν και χωρίς γάντια. Σε αρκετές περιπτώσεις δώσαμε τα δικά μας (όταν δεν μπάιναμε μέσα) προκειμένου να μην διώξουμε όσους περίμεναν τόση ώρα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	33.jpg 
Προβολές:	360 
Μέγεθος:	95,7 KB 
ID:	130602
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης. Το καλύτερο επιχείρημα είναι η παρακάτω φωτό. Δεν είναι από άσχετη πτώση με 150 χλμ, που την βάζω για να σε τρομάξω. Είναι το δεξί γάντι ενός παιδιού που έπεσε με 30 χλμ την Κυριακή κατά την διάρκεια του test ride.

Όταν λέω 30 χλμ το εννοώ καθώς το ατύχημα έγινε μπροστά μας. Δες το carbon fiber του γαντιού πως έγινε, και αν έχεις ακόμα αντιρρήσεις το συζητάμε.

ΥΓ. Ας ερχόσουν και χωρίς γάντια. Σε αρκετές περιπτώσεις δώσαμε τα δικά μας (όταν δεν μπάιναμε μέσα) προκειμένου να μην διώξουμε όσους περίμεναν τόση ώρα.
    Πολύ μ' αρέσουν οι "οπτικές" απαντήσεις σου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
    Πολύ μ' αρέσουν οι "οπτικές" απαντήσεις σου!

Μάλλον τον τρόμαξα όμως γιατί δεν απάντησε......
    SRX6 & Tuono Rulezzz

test ride i test neuron?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ Μ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    ΣΑΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΤΕΣΤ RIDE ΤΗΣ APRILIA.ΟΡΕΞΗ ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑ ΠΟΛΥ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΙ (ΛΑΣΤΙΧΑ,ΒΕΝΖΙΝΕΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ)ΚΤΛ) ΟΠΟΤΕ ΒΟΥΡ
    ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΡΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ, ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ 11 ΠΗΡΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ 2 ΜΟΤΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
    ΚΑΛΑ ΛΕΩ SXV KAI MILLE TA ΕΒΛΕΠΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ...
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΜΕ?
    ΜΑΘΑΙΝΩ ΕΠΕΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΑΣ ΦΑΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ....
    ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΛΕΣ..
    ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΥΟΡΟ ΠΑΩ ΡΩΤΑΩ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟ MILLE HTAN STO NO 4.....
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΣΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΤΕ..
    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΟΥΤΕ MILLE OYTE SXV ΑΛΛΑ ΕΝΑ PEGASO FACTRY KAI ENA SHIVER ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΤΙΠΟΤΑ....
    ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΝΑΝ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΙ ΑΣ ΗΜΟΥΝ 1000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΔΕΝ ΝΟΗΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΙ ΣΤΝ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ...
    ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΑ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ EVENT ΤΩΡΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...

Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Test ride για CBR600RR 2008
    από firefox στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2009, 19:56
  2. Test ride APRILIA SXV 450 & 550
    από KaTaNaS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2006, 10:18
  3. Test Ride Triumth
    από GTZ750 στο forum Συναντήσεις & βόλτες