Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 156

Θέμα: gsxr k8

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dionysis_750_k8
    NIRVE eimai athina kai pempti fevgw gia karpenisi gia 1 mina peripou.opwsdipote otan gyrisw tha kanonisoume kali voltoula.kai opoios allos goustarei!autes tis meres tha sou steilw kai minima me ton arithmo mou na ton exeis!!!KALO KALOKAIRI PAIDIA SE OLOUS KAI PROSEXTIKA giati yparxoun polloi gidia odigoi ekei eksw kai den mas prosexoun katholou!!!

re paidia eleooos , exete valthei na me frikarete??? o enas mou leei gia kavala (pou apo ekei einai o pateras mou!!!) kai o allos gia karpenisi pou apo ekei einai i mana mou

THELW KAI GWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
    SAVVATOKYRIKO ANEVAINW KARPENISI TO APOFASISA!!!!!!!!!
    panagiwta k mixalis....

Παλαιό μέλος
    lepon..... ekana tin serviceara mou kai kyriaki anevainw karpen-island strofes sas erxomaiiii (vasika kai kotrones pou fevgoun ap ta vouna kai peftoun stis strofes....
    panagiwta k mixalis....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από teok8
    310 pragmatika??san polla na mou fainontai..
    to 1000 tote posa bgazei xwris kofti?320?kai to busa 330?

an mpeis youtube kai valeis gsxr750 top speed tha sou diksei ena pou vgazei 307 nomizw
    panagiwta k mixalis....

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Παιδάκια ............. για να ΜΗΝ αρχίσουν να πέφτουν πέτρες από τους γύρω ............ δε κλείνετε λιγάκι το κουτάκι με της ΜΛΚ ;;;
    Δηλαδή με βάση τα λεγόμενά σας ότι το 750 πιάνει 310 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χλμ., θα πρέπει όσοι έχουνε Hayabusa να τις κάψουνε σε ένδειξη διαμαρτυρίας !!! Κατεβαίνω να της βάλω τώρα φόκο λέμε !!!
    Και πόσα το 600 ;;; 297 ;;;
    Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε ;;;

Εδώ σας λέει και ο TeoK8 με 1000άρι 299 !!! (έχεις βγάλει κόφτη ;;; )
    Συμμαζευτείτε διαβάζει πολύς κόσμος ............

Παλαιό μέλος
    typako... 297 epiasa egw me to k8- 750 kai ekopsa... 299 ta epiane sigoura

oso gia to poso pianei ena 750 opws eipa kai pio panw mpes youtube kai des
    a kati eipes kai gia ena koutaki... diavase prwta sigourepsou gia ti milame prwta mathe kiolas posa pianei px ena 750 kai meta ela ksana
    panagiwta k mixalis....

Παλαιό μέλος
    aaa osoo gia to pragmatika??? pou thes na kserw re megale... mathate oloi to pragmatika, ti eimai konter? logika ola klevoun alla kai sy otan pianeis 200 px den skeftesai a' 200-10 paw me 190. les paw me 200 imarton.....
    panagiwta k mixalis....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisdani750
    ε μην βαρατε.....

ειπαμε ποσο εχετε δει στο κοντερ σας με τα gsxr μας!

τωρα αν ειναι πραγματικα σιγουρα οχι αλλα οσοι θελετε πραγματικα παρτε ενα gprs...
    εγινα suzukakios

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nirve
    an mpeis youtube kai valeis gsxr750 top speed tha sou diksei ena pou vgazei 307 nomizw
    Το συγκεκριμένο πρέπει να είναι tuned σίγουρα πράγματα γιατί εγώ είχα το 750 2002
    μοντέλο με τους 148 ίππους μάλιστα και δεν φόρτωνε έτσι τα 300. Το συγκεκριμένο
    στο βίντεο δείχνει να
    πηγαίνει λίγο καλύτερα (μη φανταστείς ιδιαίτερα γρηγορότερα).
    Εγώ στο δικό μου τελικιάσματα έβλεπα 280-290, και μια φορά μόνο λόγω ευνωικού
    δρόμου και συνθηκών είδα και 294 και δεν νομίζω να πήγαινε παραπάνω, που κι αν
    πήγαινε, φUCk οFF λες και κόβεις γιατί όταν σταματήσεις για τσιγάρο στο πάρκινγ
    σκέφτεσαι τι μακακία πήγες κι έκανες πάλι, πρέπει να τα κόψεις αυτά, κι όλο έτσι λες
    αλλά πάλι έτσι κάνεις κτλ κτλ

Χαλαρώστε ρε παιδιά ήμαρτον! Στην Ελλάδα ζεις, που θα τα πιάσεις τα χιλιόμετρα
    στην Αττική οδό, Εθνική Θεσσαλονίκης-Κατερίνης ή στην Πάτρα; Σκεφτείτε λίγο!!
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

to ti dixnei to konter me to poso pame stin pragmatikotita exei poli megali diafora...ta pragmatika einai poli liga... ego piga 300(me antikofti) me ligi diskolia me to 1000 mou metrimeno me gps
    k to konter edeixne 299 prin kan termatisei i pempti...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Παιδάκια ............. για να ΜΗΝ αρχίσουν να πέφτουν πέτρες από τους γύρω ............ δε κλείνετε λιγάκι το κουτάκι με της ΜΛΚ ;;;
    Δηλαδή με βάση τα λεγόμενά σας ότι το 750 πιάνει 310 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χλμ., θα πρέπει όσοι έχουνε Hayabusa να τις κάψουνε σε ένδειξη διαμαρτυρίας !!! Κατεβαίνω να της βάλω τώρα φόκο λέμε !!!
    Και πόσα το 600 ;;; 297 ;;;
    Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε ;;;

Εδώ σας λέει και ο TeoK8 με 1000άρι 299 !!! (έχεις βγάλει κόφτη ;;; )
    Συμμαζευτείτε διαβάζει πολύς κόσμος ............

Φιλε μου καλημερα και απο μενα , σιγοθρα δεν θα μπω στο παιχνιδι πραγματικων χιλιομετρων ή οχι , αυτο που ξερω εινα οτι Εθνικη οδο ( επιστροφη απο πιστα Μεγαρων ) ειδα στο κοντερ μου με το κ7 600 270 χαλαρα . Δεν ειχα σκοπο να το τελικιασω μιας και το ζητουμενο μου απ τις μηχανες δεν ειναι αυτο , απλα ειπα να ανοιξω , το μηχανακι ειχς και αλλο αλλα καθοτι δεν ειμαι μαθημενος σ αυτα τα χιλιομετρα το αισθημα της αυτοσυντιρησης κυριαρχησε , οποτε καταλαβαινεις οτι ενα κ8 750 εχει ανετα 290 -300 ΚΟΝΤΕΡΙΣΙΑ . Οσο για τον nirve ξερω οτι τετοια κουτακια που αναφερεις δεν υπαρχουν στην συλλογη του .

Τι 290 τι 300,δε γ@μιεται,εκει θα τα χαλασουμε ρε παιδες :P
    τσακωστε απο μια ετσι για την καλημερα

Για να το τελειώνουμε εδώ το θέμα .................
    Όταν γράφετε "βγάζει 310 χλμ. τελική .............. " ή "έπιασα 310 χλμ. ..........." σημαίνει ότι μετρημένο με σωστά όργανα (π.χ. GPS) έδειξε 310 χλμ. !!!
    Το σωστό θα ήταν να γράψετε "το κοντέρ έδειξε 310 χλμ. ........... "
    Όμως με βάση αυτά που γράφτηκαν ............
    και ο TeoK8 έγραψε :
    "310 pragmatika??san polla na mou fainontai..
    to 1000 tote posa bgazei xwris kofti?320?kai to busa 330?"
    Πιστεύετε ότι δεν ξέρω τι ακριβώς είναι ένα GSXR ;;; Λέτε να μην έχω οδηγήσει ;;;
    Τα νούμερα που πετάτε εδώ και 2 σελίδες είναι από άλλο πλανήτη γιατί αφήνετε να εννοηθεί ότι μιλάτε για πραγματική τελική ............ για στοκ μηχανάκια !!!

Μετά το γυρνάμε και λέμε όχι 310 αλλά 297 ..............ξέρετε ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ είναι αυτή η διαφορά ;;;

Όλοι αγαπάμε τα μηχανάκια μας αλλά ή λέμε τα πράγματα σωστά ή ας μην τα λέμε καθόλου !!! Οι υπερβολές και οι ανακρίβειες μας εκθέτουν σε κριτική !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Για να το τελειώνουμε εδώ το θέμα .................
    Όταν γράφετε "βγάζει 310 χλμ. τελική .............. " ή "έπιασα 310 χλμ. ..........." σημαίνει ότι μετρημένο με σωστά όργανα (π.χ. GPS) έδειξε 310 χλμ. !!!
    Το σωστό θα ήταν να γράψετε "το κοντέρ έδειξε 310 χλμ. ........... "
    Όμως με βάση αυτά που γράφτηκαν ............
    και ο TeoK8 έγραψε :
    "310 pragmatika??san polla na mou fainontai..
    to 1000 tote posa bgazei xwris kofti?320?kai to busa 330?"
    Πιστεύετε ότι δεν ξέρω τι ακριβώς είναι ένα GSXR ;;; Λέτε να μην έχω οδηγήσει ;;;
    Τα νούμερα που πετάτε εδώ και 2 σελίδες είναι από άλλο πλανήτη γιατί αφήνετε να εννοηθεί ότι μιλάτε για πραγματική τελική ............ για στοκ μηχανάκια !!!

Μετά το γυρνάμε και λέμε όχι 310 αλλά 297 ..............ξέρετε ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ είναι αυτή η διαφορά ;;;

Όλοι αγαπάμε τα μηχανάκια μας αλλά ή λέμε τα πράγματα σωστά ή ας μην τα λέμε καθόλου !!! Οι υπερβολές και οι ανακρίβειες μας εκθέτουν σε κριτική !!!

δηλαδη συγνωμη , εισαι με την κοπελια σου Αττικη Οδο με το αμαξι και πηγαινεις με 180 και σου λεει η κοπελια σου << μωρο μου κοψε γιατι πας με 180 και φοβαμαι >> εσυ τι απαντας ?
    ξερεις δεν παμε με 180 , παμε με 160 γιατι αν υπολογισουμε αυτο , και αν υπολογισουμε το αλλο πηγαινουμε με 20 χιλιομετρα λιγοτερο . ΕΛΕΟΣ...
    Γι αυτο υπαρχουν τα κοντερ , αν ειναι ρε παιδια ας παμε να ξηλωσουμε ολοι ( να κερδισουμε και σε βαρος ). Δεν λεω οτι δεν κλεβουν τα κοντερ αλλα τι να κανουμε αυτα εχουμε ως μοναδα μετρησης οποτε συμφωνα με αυτα θα συζηταμε . Σιγα να μην παω να σκασω φραγγα να παρω σωστο μετρητη για να διαπιστωσω τι ? οτι το κοντερ μου κλεβει 7-8 ή αντε και 10 χιλιομετρα?
    πιστεψε με εχω πολυ καλυτερες ιδεες για να ξοδεψω τα λεφτα μου . Το αν πηγαινω με 300 ή με 293 χιλιομετρα το ιδιο μου κανει , απο εκει και περα μιλαμε για επαγγελματικες καταστασεις ( dragster , κοντρες κ.τ.λ ) . Σ αυτα τα χιλιομετρα τα + - 5-10 χιλιομετρα εχουν το ιδιο αποτελεσμα ( ιδια αδρεναλινη , και αν γινει η στραβη παλι σκονη θα γινουμε ).

Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
    δηλαδη συγνωμη , εισαι με την κοπελια σου Αττικη Οδο με το αμαξι και πηγαινεις με 180 και σου λεει η κοπελια σου << μωρο μου κοψε γιατι πας με 180 και φοβαμαι >> εσυ τι απαντας ?
    ξερεις δεν παμε με 180 , παμε με 160 γιατι αν υπολογισουμε αυτο , και αν υπολογισουμε το αλλο πηγαινουμε με 20 χιλιομετρα λιγοτερο . ΕΛΕΟΣ...
    Γι αυτο υπαρχουν τα κοντερ , αν ειναι ρε παιδια ας παμε να ξηλωσουμε ολοι ( να κερδισουμε και σε βαρος ). Δεν λεω οτι δεν κλεβουν τα κοντερ αλλα τι να κανουμε αυτα εχουμε ως μοναδα μετρησης οποτε συμφωνα με αυτα θα συζηταμε . Σιγα να μην παω να σκασω φραγγα να παρω σωστο μετρητη για να διαπιστωσω τι ? οτι το κοντερ μου κλεβει 7-8 ή αντε και 10 χιλιομετρα?
    πιστεψε με εχω πολυ καλυτερες ιδεες για να ξοδεψω τα λεφτα μου . Το αν πηγαινω με 300 ή με 293 χιλιομετρα το ιδιο μου κανει , απο εκει και περα μιλαμε για επαγγελματικες καταστασεις ( dragster , κοντρες κ.τ.λ ) . Σ αυτα τα χιλιομετρα τα + - 5-10 χιλιομετρα εχουν το ιδιο αποτελεσμα ( ιδια αδρεναλινη , και αν γινει η στραβη παλι σκονη θα γινουμε ).
    Αυτά που γράφεις σωστά είναι μεν ...................... ΑΛΛΑ άσχετα με αυτό που λέω !!!
    Το τι λες με την γκόμενα ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχει με το τι γράφεις !!! Στην μια περίπτωση απαντάς σε άτομο την ώρα που οδηγείς και θα πρέπει να έχεις εκεί το μυαλό σου, άρα δεν έχεις τον απαραίτητο χρόνο, στην άλλη περίπτωση (τη δική μας) έχεις ΟΣΟ χρόνο θες και πρέπει να προσέχεις τι γράφεις !!! Ή μάλλον το τι αφήνεις να εννοηθεί ................

Από μένα ΤΕΛΟΣ !!!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Αυτά που γράφεις σωστά είναι μεν ...................... ΑΛΛΑ άσχετα με αυτό που λέω !!!
    Το τι λες με την γκόμενα ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχει με το τι γράφεις !!! Στην μια περίπτωση απαντάς σε άτομο την ώρα που οδηγείς και θα πρέπει να έχεις εκεί το μυαλό σου, άρα δεν έχεις τον απαραίτητο χρόνο, στην άλλη περίπτωση (τη δική μας) έχεις ΟΣΟ χρόνο θες και πρέπει να προσέχεις τι γράφεις !!! Ή μάλλον το τι αφήνεις να εννοηθεί ................

Από μένα ΤΕΛΟΣ !!!
    [/QUOTE

αυτα που λεω για την γκομενα ειναι μια υποθετικη κουβεντα που μπορει να γινει οπουδηποτε οπως κανουμε και εμεις εδω . Τελως παντων ο καθενας σκεφτεται διαφορετικα οποτε οπως λες τελειωνει εδω το θεμα .

Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά Gsxr K8
    από lantz στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2008, 14:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •