Σελίδα 10 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 167

Θέμα: Θα ηθελα να μιλησω με τον θεο του φορουμ

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ρακι
    Πολύ ώρα κρατήθηκα και δεν έγραψα αλλά εδώ κάποιος με φώναξε !

:rotflmao: :rotflmao:

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Πολύ ώρα κρατήθηκα και δεν έγραψα αλλά εδώ κάποιος με φώναξε !

:rotflmao: :rotflmao:

δωσε στο λαο σου

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Μπορείς έστω μια φορά να προσέξεις λίγο πως μιλάς? ή γουστάρεις απλά να βάζεις λάδι στη φωτιά?
    Άντε στα καβασάκια σου. & νταβάδες & άλλα σχετικά να λες σε κάποιον που το ξέρεις.
    Άντε ΛΑΚΑΜΑ, ε λακαμά. Από όσο ξέρω τσοπάνους έχει στη Λάρισα, όχι στη κρήτη,εδώ μιλάμε αλλιώς.
    ΟΥΣΤ
    χαιρετισματα στην βορεια αιγυπτο
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Μονο εμεις οι Ελληνες καταφερνουμε τον καβγα να τον μετατρεψουμε σε γιορτη και χαβαλε!:rotflmao:
    Οι αλλοι λαοι ξεκινανε συζητωντας και μολις πιουν λιγο παραπανω, γινονται μαλια κουβαρια και καταληγουν τραυματισμενοι στα νοσοκομια.:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    Στα διάλα κι έλεγα από που την κληρονόμησα τέτοια φούτσα.. :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    ιντα πες ορε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

ρε παιδες γιατι καθεστε και αναλωνεστε συνεχεια στα ιδια πραγματα;
    καποια πραγματα ειναι στανταρ, το εχουμε πει.

- το moto.gr εχει ξεφυγει εδω και πολυ καιρο απο το στυλ που ξεκινησε.

- απο την στιγμη που θελετε / θελουμε να συζηταμε και αλλα θεματα εκτος μηχανης...θα αναγκαστουμε να ανεχτουμε τα ποστακια ολων..ακομα και τα δικα μας που μπορει οντως να ειναι μπουρδες και εμεις να μην το βλεπουμε.

- αλλιως....αν καποιος θελει να γραφει οτι του κατεβει χωρις να το τρωνε...υπαρχουν και αλλα φορουμς που γραφουν οτι ναναι....

- και εγω απαντω στα ποστακια που αφορουν την μπαλα...αλλα αν μου την πει καποιος δεν θα εχω δικιο αν χαλαστω. αυτο βεβαια εξαρταται και απο αλλα πραγματα...οπως την ανοχη αλλων ποστ και την διαγραφη αλλων....που μας φερνει στο παρακατω..

- σιγουρα υπαρχει μια καποια παραπανω ¨εκτιμηση¨ σε συγκεκριμενα ατομα απο mods...αλλα....ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...τι να κανουμε;
    και εμεις να ειμασταν πιθανον να καναμε το ιδιο......
    ουτε βεβαια η πολιτικη του ...οπως επισης το να λενε καποιοι...αν δεν σαρεσει φυγε, ή πατα το κοκκινο κουμπακι πανω δεξια, ειναι τουλαχιστον γραφικο...ξεχναν οτι δικαιωμα να το πουν αυτο εχουν μονο οι ιδιοκτητες του site κατα την γνωμη μου. Αν παλι κανω λαθος...οκ

- οπως επισης, οι mods ειναι ανθρωποι και εχουν αλλες ασχολιες..νευρα..κλπ, δεν μπορουμε να τα περιμενουμε ολα απο αυτους, ουτε να καθονται να κρινουν ΟΛΑ τα ποστακια ενα ενα ουτε τιποτα.

- απο την αλλη βεβαια...αυτο τους εχει ανατεθει και αυτο πρεπει να κανουν....ειναι mods και οχι μαγκες οπως νομιζουν καποιοι.

ΣΎΜΠΕΡΑΣΜΑ....δειτε τα ολα σαν γεγονοτα....οποτε...απλα δεχθειτε οτι ετσι εχουν τα πραγματα...και κρινετε αν θελετε να συνεχισετε να γραφετε και να τσακωνεστε και να ζητατε εξηγησεις...η αλλιως παρακολουθειστε αυτα που σας ενδιαφερουν μονο και μην ασχολειστε με τα υπολοιπα....
    ουτε την ζαχαρενια σας θα χαλατε, ουτε τιποτα

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ για να μην στελνουμε αδικα πμ
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ για να μην στελνουμε αδικα πμ
    Ο ΜΟΖΑΡΤ
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ο ΜΟΖΑΡΤ
    Τι ψυχή θα παραδώσουμε ΡΠΜ........
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    εδω σπαμμαρουμε??

ωραια!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τελευταιο ποστ (εκτος και αν ερωτηθω πρωσοπικα κατι)

και σοβαρα

λιγο κρατει για χαρη των ανθρωπων που δημιουργησαν τον χωρο αυτο και δε ξερουν τι να κανουν γιατι δε τους παει και η στολη του πυροσβεστη εναν ξερω και εχω εκτιμηση και συμπαθεια στο ατομο του και τους αλλους τους εχω συναντησει και γνωρισει τυχαια δε προσβαλουν τον χωρο που φτιαξαν αλλα οταν τους μιλας για το μοτο βλεπεις μια μικρη δοση στεναχωριας στο πρωσοπο τους στη τελικη ειναι το ''παιδι'' τους που ''ενηλικωθηκε'' και το αφησαν ελευθερο δεν ειπαμε να γινει φλωρος αλλα εχει παρει το στραβο το δρομο και ειναι κριμα.αφηστε το πνευμα οτι εγω ειμια καλυτερος απο ολους και ξερω να κρινω ποιο μελος ειναι αχρηστο και ποιος μοντ ψωναρα

ευη.

Σε μια ώρα γράφτηκαν 5 σελίδες μπούρδες! Μπράβο σε όλους! (κι εμένα μαζί, αφού συνεισφέρω)

1. Σίγουρα δεν είναι 2-3 αυτοί που θέλουν να διαμαρτηρηθούν, απλά οι υπόλοιποι (συνήθως κι εγώ) έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε.
    2. Μήπως θα έπρεπε το φόρουμ κάποια στιγμή να πάρει όντως τη μορφή moto.gr, και μόνο αυτό;
    3. Απο τη στιγμή που ξεκίνησε το να γράφουμε, σχεδόν ό,τι θέλει ο καθένας, τα όρια καθορίζονται πολύ δύσκολα.
    4. Όταν μπαίνω στο φορουμ κοιτάω αυτά που με ενδιαφέρουν και είναι σχετικά με moto, τα υπόλοιπα γιατί να υπάρχουν; Τα θέματα πολιτικής, παδοσφαίρου, μαγειρικής κτλ μπορούν να υπάρχουν στα αντίστοιχα φόρουμ. Όταν γίνεται πιο χαλαρό το κλίμα και αρχίσουν να μπαίνουν τέτοιου είδους θέματα καταλήγουμε στο (3.)

Έχουμε μπερδέψει την ελευθερία με την ασυδοσία και τη βλακεία.

Πιστεύω οτι όλο αυτό έχει προκληθεί απο τη χαλαρότητα που υπάρχει στα θέματα που ανοίγονται. Πιστεύω οτι θα έπρεπε να ποστάρονται μόνο θέματα μοτοσυκλέτας και άμεσα συνδεδεμένα με αυτά.

Γειά σας και χαρά σας!
    http://i132.photobucket.com/albums/q...e-animated.gif
    http://homepages.pathfinder.gr/argi6argi/index.html
    http://s132.photobucket.com/albums/q11/argi6argi/
    http://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=27013

100 αλογα κατω απο την σελα ειναι λιγοτερο επικινδυνα απο το γαιδουρι που τα οδηγει.
    Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέσαι. Γι' αυτά που διορθώνονται και γι' αυτά που δεν διορθώνονται.

Παλαιό μέλος
    Μια αντιρρηση εχω μονο.

Οσον αφορα την πατατα..ΜΑΚΑΡΙ ολα τα ασχετα ποστ να ηταν στυλ πατατας. Προσωπικα θα ενιωθα αρχοντας (αρχοντισσα για οσους εξακολουθουν να νομιζουν οτι με λενε Ηλια) αν με ενα 'ηλιθιο' ποστ αφυπνισα εστω 5 απο εσας και αρχισατε επιτελους να ζητατε τις σωστες σακουλες (η καθολου σακουλα!). Αν ειχα ποσταρει εγω το πατατοποστ και μου το σβυναμε..ναι..θα την ελεγα σε Θεους και δαιμονες γιατι ΚΑΠΟΙΑ πραγματα μας αφορουν ολους..και οχι μονο εμας..μα τα παιδια και τα εγγονια και τα δις και τα τρις. Αλλα το κωλοχαρτο...ελεος...ας κοπηκε..παμε παρακατω. Εχω φριξει με τα απειρα ποστ εδω μεσα.. αλλα περαν του ζητηματος των soft pr0n ποστ ή φωτο..λογος στη τελικη δεν μου πεφτει.

Εγραψα και καμμια 20ρια γραμμες ακομη αλλα επειδη ΞΕΡΩ (χωρις να εννοω τους εδω Θεους) οτι στην τελικη ο Θεος παιζει μπαλα και δικο του γηπεδο ειναι..τζαμπα θα τα πω (κι ο Ανδρεας ξερει τι εννοω).

Σελίδα 10 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF