Αν συγκρίνει το BROSAKI με το 1098 σαφώς και δεν έχει ροπή .Αν το δώσω του πάτερα μου ομως που μια ζωή καβαλάει βεσπα, θα μου πει πως του παίρνει τα χέρια . Γενικότερα ο κόσμος κάνει το λάθος να συγκρίνει τα 400 με τα 600 και τα 1000 , που ειναι εντελώς άτοπο . Προσωπικά μια χαρά με εξυπηρετεί το δικό μου και κινεί τα σχεδόν 100 κιλα μου ανετότατα μέσα στην πόλη με 3η και 4η .Αρχικά δημιουργήθηκε από Kaiser_vas
Kai den exoun ropi sta xamila, kati pou xreiazesai mes stin poli.![]()
Ides ton kainourgio listi? 1200cc k.t.l Auton malista!! Alla ta 400cc einai pleon kseperasmena... Auti i eiani i apopsi mou panta, xoris pareksigisi....
![]()
Αλλο ξεπερασμένα , που το ξέρουμε και μας αρέσει , άλλο καρκίνοι .
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Το Brosaki είναι όμορφο (αντιγραφή monster πήγαν να κάνουν και τους βγήκε κάπως ... ) - υποκειμενικά
![]()
![]()
Σύμφωνα με την Ducati ,το Monster κυκλοφόρησε το 1993 . Ετσι λέει τουλάχιστον το παρακάτω λινκ
http://www.ducati.com/heritage/anni9...2SFEYKFUIHUIV3
Αντίθετα είναι είναι γνωστό , τουλάχιστον στους BROSακήδες οτί το BROS400/650 /HAWKGT (US) κυκλοφόρησε το 1988 εως το 1992 (1993 στην Ιαπωνία) . Συμφωνεί και η wiki σε αυτό
http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_NT650 . Η βικυ όμως το χοντραίνει κιόλας![]()
The Hawk GT was one of the first modern Naked bikes along with the Yamaha SRX, which were both released several years before the Ducati Monster and eventually the Suzuki SV650. Some sources claim that Triumph found much of the inspiration for the t509 Speed Triple/t595 Daytona from the Hawk GT and if one compares the two bikes side by side, the Triumph mimics many of the Hawks lines and shapes. There are also many visual similarities between the Hawk GT and the very popular 2003 (and up) Suzuki SV650 (standard version), further evidence as to the merits of the Hawk GT's advanced design concepts from 15 years prior.
Ασφαλώς και δεν μπαίνω στην διαδικασία να συγκρίνω μηχανάκια , καθώς είναι δεδομένη η υποκειμενική μου άποψή . Ιστορικά τουλάχιστον ας είμαστε ακριβείς ...
..![]()