Καλά μην το παίρνεις και προσωπικά...Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Πλακα κανεις?Το ιδιο εγραψα κι εγω για τον Κουλογλου και πεσατε να με φατε ολοι.Καλό ειναι να υπάρχει και λίγη αντιπαράθεση..
Σκέψου να συμφωνούσαμε σε όλα χεχε
![]()
Καλά μην το παίρνεις και προσωπικά...Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Πλακα κανεις?Το ιδιο εγραψα κι εγω για τον Κουλογλου και πεσατε να με φατε ολοι.Καλό ειναι να υπάρχει και λίγη αντιπαράθεση..
![]()
Δεν το παιρνω προσωπικα φιλε μου αλλα δεν ειδα και καποιον να συμφωνει μαζι μου.Ισως ακουγεται αιρετικο αλλα κραταω μια πισινη απεναντι στους οποιους βολεμενους επαναστατες.Για να μην παρεξηγηθω παλι,με κανενα τροπο δεν θεωρω τον εαυτο μου επαναστατη.Ειμαι μεσα στο συστημα μεχρι τ αυτια κι εχω δυο παιδια.Αυτο με καθιστα αυτοματα αδυναμο σε οποιας μορφης δραση,αντισταση κλπ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Καλά μην το παίρνεις και προσωπικά...Καλό ειναι να υπάρχει και λίγη αντιπαράθεση..
![]()
Προσπαθω ομως να μη μασαω οτι μου σερβιρουν χωρις να το κοιταζω μια,δυο και τρεις φορες.
Επισης προσπαθω να κραταω μερικες αρχες κι αξιες πουχω "κληρονομια" απ τα σογια μου.
Οταν ερθει η ωρα της "σουμας" θα δειξει ποσο σωστα η λαθος πορευτηκε ο καθενας.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
ΠάνοΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
οχι....αλλα ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του.....εδω ο αλλος ζει στην Σκωτια και εχει και γνωμη/γνωση....
![]()
γιατί τέτοιες κουβέντες; Άποψη γράφουν όλοι, συζήτησε, πες που διαφωνείς και που συμφωνείς. Τέσσερα χρόνια έχω έξω αλλά την άποψη την χτίσαμε στην Ελλάδα. Δεν είδα να επιχειρηματολογήσεις με την πιο πάνω ιστορία που ανέφερα και έχει γίνει στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα που ζει κόσμος που σου λέει ότι από εδώ και πέρα ούτε τα 700? δεν θα παίρνεις, στην Ελλάδα που ζει κόσμος που χειροκροτά τον αστυνομικό που σε καταβρέχει, κόσμος που θέλει να περάσει την άποψη του και να μην παιδευτεί.
ΥΓ Έχεις αναφέρει ότι είσαι Ιταλός. Γιατί συμμετέχεις και γράφεις εδώ;
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Πάνογιατί τέτοιες κουβέντες; Άποψη γράφουν όλοι, συζήτησε, πες που διαφωνείς και που συμφωνείς. Τέσσερα χρόνια έχω έξω αλλά την άποψη την χτίσαμε στην Ελλάδα. Δεν είδα να επιχειρηματολογήσεις με την πιο πάνω ιστορία που ανέφερα και έχει γίνει στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα που ζει κόσμος που σου λέει ότι από εδώ και πέρα ούτε τα 700? δεν θα παίρνεις, στην Ελλάδα που ζει κόσμος που χειροκροτά τον αστυνομικό που σε καταβρέχει, κόσμος που θέλει να περάσει την άποψη του και να μην παιδευτεί.
ΥΓ Έχεις αναφέρει ότι είσαι Ιταλός. Γιατί συμμετέχεις και γράφεις εδώ;
Φιλε Θαναση,σορυ αν το πηρες προσωπικα,αλλα δεν εννοουσα μονο εσενα...εσυ απλα εισουνα,ας πουμε,ο ευκολος στοχος γιατι ζεις σε μια χωρα που δεν εχει παρομοια προβληματα (αλλα εχει σιγουρα αλλα)
Σε μια τετοια συζητηση δεν θελω και μπορω να λαβω μερος γιατι ο καθενας μιλαει και σκεφτεται απο την πλευρα που βρισκεται....αρα δεν θα ειμαι αντικειμενικος...οπως αλλωστε ο καθενας που λεει την γνωμη του...αν και εχω περασει και απο τις 2 πλευρες και τουμπαλιν....αμα αλλαξουν ''πλευρα'' θα αλλαξουν και επιχειρηματα.....κατι πολυ λογικο.....αλλα εδω,τωρα,δεν κανετε ανταλλαγη αποψεων....απλα παει ο καθενας να περασει οτι ειναι ο σωστος...και η πλακα ειναι οτι και οι δυο πλευρες εχουν δικιο...το θεμα ειναι τι πρεπει να κανουμε για να καλυτερψουν τα πραγματα....και ο stavrogin με καλυψε απολυτα....
υ.γ. το οτι καποιος εγραψε οτι ειναι σωστο να καταβρεχουν οι μπατσοι καποιους,δεν σημαινει οτι σε ολα τα αλλα που γραφει ειναι λαθος...
υ.γ. ειμαι ιταλος αλλα...ζω...εργαζομαι....στην Ελλαδα...εγραψα εδω γιατι αλλιως ξεκινησε αυτο το θρεντ,και κλασσικα εγινε ρινγκ αντιπαραθεσεων...και χασαμε το ζουμι της υποθεσης....ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΤΟΝ ''ΑΠΟΛΥΣΑΝ'' ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ....και εμεις το γυρισαμε στο ποσα παιρνει,και φτασαμε εδω....![]()
φιλικοτατα παντα
![]()
δεν ειπα αυτο απλα λυσεις μας λειπουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
Θα διαφωνίσω!
Δε μπορείς να το πεις αυτό![]()
Δηλαδή τί άλλο να κάνει ο άνθρωπος; Να μοιράζει το μισθό του;![]()
Ή απλά να πάει σε ιδιωτικό (που θα πάει τελικά φοβάμαι) να γίνει Ευαγγελάτος;
να μπορεσουμε σαν χωρα να παραγουμε κατι εκτος απο τουρισμο
μα ρε παιδια μια ωραια συζητηση κανουμε δεν νομιζω να υπαρχει λογος προσωπικης αντιπαραθεσης.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Φιλε Θαναση,σορυ αν το πηρες προσωπικα,αλλα δεν εννοουσα μονο εσενα...εσυ απλα εισουνα,ας πουμε,ο ευκολος στοχος γιατι ζεις σε μια χωρα που δεν εχει παρομοια προβληματα (αλλα εχει σιγουρα αλλα)
Σε μια τετοια συζητηση δεν θελω και μπορω να λαβω μερος γιατι ο καθενας μιλαει και σκεφτεται απο την πλευρα που βρισκεται....αρα δεν θα ειμαι αντικειμενικος...οπως αλλωστε ο καθενας που λεει την γνωμη του...αν και εχω περασει και απο τις 2 πλευρες και τουμπαλιν....αμα αλλαξουν ''πλευρα'' θα αλλαξουν και επιχειρηματα.....κατι πολυ λογικο.....αλλα εδω,τωρα,δεν κανετε ανταλλαγη αποψεων....απλα παει ο καθενας να περασει οτι ειναι ο σωστος...και η πλακα ειναι οτι και οι δυο πλευρες εχουν δικιο...το θεμα ειναι τι πρεπει να κανουμε για να καλυτερψουν τα πραγματα....και ο stavrogin με καλυψε απολυτα....
υ.γ. το οτι καποιος εγραψε οτι ειναι σωστο να καταβρεχουν οι μπατσοι καποιους,δεν σημαινει οτι σε ολα τα αλλα που γραφει ειναι λαθος...
υ.γ. ειμαι ιταλος αλλα...ζω...εργαζομαι....στην Ελλαδα...εγραψα εδω γιατι αλλιως ξεκινησε αυτο το θρεντ,και κλασσικα εγινε ρινγκ αντιπαραθεσεων...και χασαμε το ζουμι της υποθεσης....ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΤΟΝ ''ΑΠΟΛΥΣΑΝ'' ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ....και εμεις το γυρισαμε στο ποσα παιρνει,και φτασαμε εδω....![]()
φιλικοτατα παντα
![]()
γαι μενα παντως το προβλημα δεν ειναι ο κουλογλου.αλλωστε θα την βρει την ακρη αυτος οπως την βρικει ο Λαζοπουλος.
το θεμα ειναι τι πρεπει να αλλαξει για να μπορουν και τα αφεντικα να δινουν με ανεση 1500 ευρω.
σιγουρα υπαρχουν πολλοι που κερδοσκοπουν εις βαρος των υπαλληλων τους αλλα τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα.δεν νομιζω οτι το προβλημα των 700 ευρω ξεκιναει απο την εκμεταλευση των υπαλληλων.
ξεκιναει απο την εκμεταλευση των τραπεζων.αλλωστε και η οικονομια της αμερικης καταρεει απο τον υπερδανεισμο.οι πραγματικοι κλεφτες ειναι οι τραπεζες και δυστυχως ολοι ειμαστε υπαλληλοι της
πολλες επιχηρησεις εχουν φυγει ηδη στην βουλαγαρια που σημαινει οτι ειναι δυσκολα ακομα και τα 700 ευρω να δωσουν
+1000 Καμια απαντηση σε αυτο δεν ειδα..Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Κατ αρχάς δεν υπήρχε λόγος να προβείς σε προσωπικά σχόλια και κρίσεις για το άτομό μου. Δεν με ξέρεις και δεν σε ξέρω. Ούτε αναφέρθηκα πουθενά στο δικό σου άτομο . Τώρα αν έχεις την μύγα να την φέρεις πίσω γιατί ανησυχούν οι γονείς της. Δεν ξέρεις τίποτα για μένα και συνεπως μην ξανήγεσαι με υποθέσεις που βγάζεις από το μυαλό σου.
Προσπερνάω όμως τα προσωπικά σχόλια καθώς δεν με ενδιάφέρει να δείξω πόσο μάγκας είμαι.
Επίσης το τι κάνεις εσύ η το τι θα κάνεις στο μέλλον δεν με ενδιαφέρει καθόλου ούτε και κανένα άλλο φαντάζομαι.
Πάνω στις απόψεις σου διαφώνησα και αν αυτο δεν μπορείς να το αντέξεις μην εκφράζεις τις απόψεις σου δημόσια.
Επι της ουσίας τώρα. Καταναλωτική συνείδηση.. Δεν υπάρχει στην Ελλάδα, δεδομένο και ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ. Αλλά η καταναλωτική συνείδηση μπορεί να έχει αποτέλσμα όταν η αγορά λειτουργεί ελεύθερα. Δηλαδή όταν οι τιμές διαμορφώνονται από την προσφορά και την ζήτηση. Όταν όμως η αγορά λειτουργεί με την μορφή καρτέλ αυτό δεν είναι δυνατόν. Δηλαδή ειδες εσύ έστω και ένα βενζινάδικο να κράτησε τις τιμές του στα επίπεδα που ήταν τον προήγούμενο μήνα ας πούμε. Το ότι υπάρχουν πιο φθηνα και πιο ακριβά βενζινάδικα ίσχυε και πρίν. Όλοι μαζί όμως ανέβασαν την τιμή κάνα δεκαράκι. Το ότι υπάρχει η Burn Oil που έχει την αμόλυβδη 1,179 και η BP που την έχει 1,299 δεν λέει τίποτα πριν ένα μήνα ήταν 1,079 και 1,199 αντίστοιχα. Ολοφάνερο.
Ούτε είναι δυνατόν να απαιτείς από το πλήθος ενός λαού να αποκτήσει καταναλωτική συνείδηση μέσα σε μια μέρα. Είναι δουλειά του κράτους να προστατεύει τους καταναλωτές από τους κερδοσκόπους.
Συνεπώς καταναλωτική συνείδηση - αισχροκέρδια 0-1.
Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ίδιοι είναι. Το θέμα είναι πόσο τους επιτρέπεται από το θεσμικό πλαίσιο να είναι κερδοσκόποι, απατεώνες, τύραννοι. Και δυστυχώς εδώ τους επιτρέπεται. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα εναντιωθώ σε αυτον που υποστηρίζει απόψεις οπως αυτές που περί ανάξιων για ανταμοιβή πωλητών ή για κέρδη πάνω στην πλάτη των υπαλλήλων.
Αυτό που πρέπει να υπάρχει σε μια σχέση ανάμεσα σε ένα υπάλληλο και ένα εργοδότη είναι τυπικότητα . Σωστός ο ένας ώς προς της υποχρεώσεις του και το ίδιο σωστός και ο άλλος. Ούτε να φιλαει κανείς το χέρι που τον ταίζει πρέπει (αν είναι έτσι να επαναφέρουμε τον θεσμό του Βεζύρη) ούτε να ταίζει κανείς ένα χαραμοφάη. Αν διαφωνείς δικό σου θέμα. Αλλά δεν υφίσταται θέμα αξίας της εργασίας. Η εργασία αξίζει ακόμα και άν αυτό φαίνεται αδιανόητο στον εργοδότη. Και πρέπει να πληρώνεται. Για αγοροπωλησία πρόκειται.
Ο νόμος είναι μια συμφωνία πως οι πολίτες θα φέρονται δίκαια μεταξύ τους, αλλά δεν είναι ικανός, ο νόμος μόνος, να κάνει καλούς και δίκαιους τους πολίτες.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Κατ αρχάς δεν υπήρχε λόγος να προβείς σε προσωπικά σχόλια και κρίσεις για το άτομό μου. Δεν με ξέρεις και δεν σε ξέρω. Ούτε αναφέρθηκα πουθενά στο δικό σου άτομο . Τώρα αν έχεις την μύγα να την φέρεις πίσω γιατί ανησυχούν οι γονείς της. Δεν ξέρεις τίποτα για μένα και συνεπως μην ξανήγεσαι με υποθέσεις που βγάζεις από το μυαλό σου.
Προσπερνάω όμως τα προσωπικά σχόλια καθώς δεν με ενδιάφέρει να δείξω πόσο μάγκας είμαι.
Επίσης το τι κάνεις εσύ η το τι θα κάνεις στο μέλλον δεν με ενδιαφέρει καθόλου ούτε και κανένα άλλο φαντάζομαι.
Πάνω στις απόψεις σου διαφώνησα και αν αυτο δεν μπορείς να το αντέξεις μην εκφράζεις τις απόψεις σου δημόσια.
Ζητω συγνωμη κι εχεις δικιο
Ολοφανερο το ολοφανερο ομως δεν ηταν γιατι αλλο το 1,19 εως 1,21 κι αλλο το 1,19 εως 1,29 ,ρωτα οικονομολογο ,εγω δε μπορω να σε πεισω.
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
...
Είναι δουλειά του κράτους να προστατεύει τους καταναλωτές από τους κερδοσκόπους.
Συνεπώς καταναλωτική συνείδηση - αισχροκέρδια 0-1.
Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ίδιοι είναι. Το θέμα είναι πόσο τους επιτρέπεται από το θεσμικό πλαίσιο να είναι κερδοσκόποι, απατεώνες, τύραννοι. Και δυστυχώς εδώ τους επιτρέπεται...
VS
Ο νόμος είναι μια συμφωνία πως οι πολίτες θα φέρονται δίκαια μεταξύ τους, αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ, ο νόμος ΜΟΝΟΣ, να κάνει καλούς και δίκαιους τους πολίτες.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
θα σου γραψω κατι που ειχε πει ο αριστοτελης ...α μπα τι βλεπω; το εγραψες εσυ!!!!
...μα καλα δε καταλαβαινεις οτι εσυ ο ιδιος ανερεσες αυτα που λες;
Εγω δε διαφωνω με αυτο που λεει ο Αριστοτελης ,αντιθετα συμφωνω παρα πολυ.
Δε μπορει ο νομος μονος του ,δε μπορουν οι θεσμοι. καλοδεχουμενοι αλλα...
Κι οταν εσυ υποστιριζεις οτι δεν θα δουλεψει η καταναλωτικη δραστηριοποιηση γιατι υπαρχουν τα καρτελ, δεν αφηνεις κανενα περιθοριο αλλαγης, παρα μονο αν το κρατος .... με αλλα λογια ν'αγαπιομαστε (λες στο εντωμεταξι ακριβως αυτα που υποστιριζουν Πασοκ και συνασπισμος η ΝΔ τι να πει; κυβερνηση γαρ)
Ενω εγω λεω απλα οτι θα κανω αυτο το λιγο που περνα απο το δικο μου χερι, και σα καταναλωτης και σα ψηφοφορος και σαν οδηγος .Κι αυτο εμενα μου αρκει διοτι αυτο μπορω.
.Τα περιμενουμε ολα απο το κρατος κι απο τους νομους αλλα δεν κουναμε δαχτυλακι .Κι αυτο ειναι νοοτροπια.Συγκεκριμενα ειναι νοοτροπια γκρινιαρηδων νεκρων.
Τα λεγε κι ο φιλος πιο πριν.
Κι ενας γερμαναρας στην τηλεοραση τα ιδια ειπε περι καταναλωτικης συνειδησης αλλα τον εγραψαν ευαγγελατοι και πολιτικοι στα παλαια των υποδυματα.Γιατι ειναι σα να τους πεταγε στην Μουρη "Εσεις φταιτε".
Ε! δεν τους αρεσε ,αυτοι ηθελαν να κανουν τη δουλιτσα τους. "Η Κυβερνησης φταιει"(που φταιει ,αλλα κι εμεις....)
Ο νόμος είναι μια συμφωνία πως οι πολίτες θα φέρονται δίκαια μεταξύ τους, αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ, ο νόμος ΜΟΝΟΣ, να κάνει καλούς και δίκαιους τους πολίτες.
και φανταζομαι πως θα λεει πιο κατω ο Αριστος ...πρεπει κι οι ανθρωποι να μην ειναι γουρουνια αλλα πολιτες και να κουνανε το δαχτυλακι τους,αμα θελουν να δουν ασπρη μερα
συγνωμη ειχα χρονικο οριο;Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
+1000 Καμια απαντηση σε αυτο δεν ειδα..![]()
Κατ αρχάς δεκτή η συγγνώμη.Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
θα σου γραψω ... ασπρη μερα[/I]
Νομίζω ότι συμφωνούμε σε πολλά αλλά κάπου χάσαμε την συνενόηση κατά την επικοινωνία. Δεν πρεσβεύω ότι οι πολίτες πρέπει να επαφήονται στο κράτος και μόνο ώστε να λειτουργεί η δομή της κοινωνίας.
Η προσωπική ευθύνη του καθενός στο πως συμπεριφέρεται είναι υψίστης σημασίας για την κοινωνία.
Όμως από την στιγμή που το σύνολο της κοινωνίας δρα με τρόπο που είναι βλαπτικός ως προς το σύνολο, χωρίς την χρήση και τον σεβασμο προς αυτον(το νόμο), απλά δημιουργούμε χάος. Οπως και γίνεται δυστυχως.
Η ρήση του Αριστοτέλη έχει να κάνει με την φύση του ανθρώπου που είναι εκ προοιμίου άδικη.
Στην παρούσα φάση εμένα δεν με ενδιαφέρει οι συμπολίτες μου να είναι δίκαιοι και καλοί. Με ενδιαφέρει να μην τους δίνεται η δυνατότητα να είναι άδικοι και κακοί. Πράγμα ευφηκτό.
Γιατί αν θελήσουμε να αλλάξουμε τη φύση του ανθρώπου τότε θα απογοήτευτούμε οικτρά.
Να τονίσω δε, ότι οι προήγουμενες αναφορές μου σε θέματα εργοδοσίας και εργαζομένων δεν είναι μονόπλευρες. Δεν θεωρώ ότι οι εργαζόμενοι έχουν μόνο δικαιώματα. Οι υποχρεώσεις τους είναι εξ ίσου σημαντικές ώς προς τον εργοδότο. Αλλά μέχρι εκεί . Οπως είπα ποιο πρίν σωστός ο ένας σωστός και ο άλλος. Δεν νομίζω όμως να διαφωνείς ότι στην κοινωνία μας αν κάποιος καταπατά τα δίκαια του άλλου αυτός δεν είναι ο εργαζόμενος.
Γελασαμε παλι,αστο καλο...Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
συγνωμη ειχα χρονικο οριο;
Και επειδη μιλησες για οικονομολογους να σε πληροφορησω πως οσα δακτυλακια και να κουνησεις σε περιπτωση καρτελ,δε γινεται τπτ..Γιαυτο ειναι η κυβερνηση,για να προστατευει τους πολιτες της απο τετοιου ειδους φαινομενα με βαριες κυρωσεις(μπουχτισαμε) κτλ..
Καμια αλλη εξυπναδα?
«Καταναλωτική συνείδηση»
Υπέροχη «καραμέλα»…
Βολεύονται όλοι…το κράτος , οι έμποροι και ο …καταναλωτής που «πείθεται» ότι αυτός φταίει που δεν ψάχνει τα βρει πιο είναι το φτηνότερο από τα ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ προϊόντα που έχουμε στην Ελλάδα….
Για να είμαστε λίγο και στο «πνεύμα» του forum , φταίει ο καταναλωτής που θέλει να αγοράσει μια μηχανή που κάνει π.χ. 8000€ στην Ελλάδα και πρέπει να το ψάξει σε 15 αντιπροσώπους μπας και του κάνει δώρο κανένας 100 – 200€ ,ενώ το ίδιο μηχανάκι πωλείται σε ΟΛΗ την Ευρώπη 1000 – 1300€ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ…
Φυσικά ,δεν μιλάμε για την διαφορά εισοδήματος μεταξύ Ελλάδας και «κουτόφραγκων» που κάνει την διαφορά ακόμα μεγαλύτερη…
Όσο πιπιλάμε αυτή την «καραμέλα» που μας δίνουν , τα «πρόβατα» θα είναι στο «μαντρί» ήρεμα…
Επανέρχομαι και διορθώνω κι εγώ…Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Επανερχομαι και διορθωνω.40.000 χιλιαδες ευρω το επεισοδιο,με ετοιμο υλικο το μεγαλυτερο μερος του.Καλα κανει και βγαζει λεφτα.Χεστηκα για το ποσα χρηματα θα βγαλει(το καθαρισει σε εισαγωγικα ειναι politically incorrect απ οτι καταλαβα).
Δεν θα ενιωθα καλυτερα αν επαιρνε 700 ευρω κι ο Κουλογλου.Θα ενιωθα ομως οτι το ρεπορταζ το κανει ενας δικος μου ανθρωπος.
Δεν θελω να ζει στη μιζερια ουτε ο εχθρος μου.
Δεν ειπα ποτε κατι εναντιον της εκπομπης του,ουτε τον αφορησα.
Διαφωνω πολιτικα μαζι του αλλα θελω ν ακουγεται η αποψη ΟΛΩΝ.
Τωρα οποιος συγκρινει την Μποκοτα με τον Κουλογλου ειναι πολυ μπερδεμενος.
Οποιος κανει πολιτικο ρεπορταζ για κατι αγωνιζεται.Ας πουμε για την αληθεια.Αυτο δεν τον κανει αγωνιστη?
Επαγγελματική δραστηριότητα με καλή απόδοση εχει κι ο Βγενοπουλος.Θα ενιωθες ανετα αν εκανε το ιδιο ρεπορταζ αυτος ο κυριος?
Εγω παλι οχι.
![]()
Αν νομίζεις ότι είναι 40000€…εντάξει…
Διάβασε σε προηγούμενο ποστ ΤΙ και ΠΟΣΟΙ πληρώνονται απ αυτά τα ..40000€ που λες …ΔΕΝ είναι η αμοιβή του Κουλογλου τα 40000€ που λες ….
Όσο αφορά το «έτοιμο» υλικό , προφανώς και το χρησιμοποιεί και ΣΙΓΟΥΡΑ το αγοράζει (και μάλιστα ακριβά) από αυτά τα 40000€ που λες …και από την εκπομπή του έχουμε δει ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ «έτοιμο» υλικό…
Το μόνο που δεν αγοράζει είναι το αρχειακό υλικό της ΕΡΤ μιας και οι εκπομπές του είναι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ της ΕΡΤ…
Επίσης , όταν κανείς μια εκπομπή π.χ. για τις μαύρες σελίδες του εμφυλίου, χρειάζεται μια τεραστία δημοσιογραφική έρευνα και πολλές συνεντεύξεις και τρέξιμο, πράγμα που κοστίζει…
Όταν κάνεις εκπομπή για την …φραπελια , φωνάζεις πέντε βλαμμένους και τσεπώνεις το παραδάκι
Επίσης ,μάθε ότι η ΕΡΤ πληρώνει (επιλεκτικά) μετά από κανένα …χρόνο το ΡΧΣ (αδιαφορώντας για τις συμβατικές της υποχρεώσεις βάση συμβολαίου…)
ΔΕΝ με ενδιαφέρει ΤΙ θα κάνει ο Κούλογλου…
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ η προσπάθεια εξάλειψης οποιασδήποτε χρήσιμης εκπομπής στην ΤV και η πλήρης αποβλάκωση που προσπαθεί να μας παρέχει χρησιμοποιώντας τα ΧΡΗΜΑΤΑ του λαού μας …και όσο και να αντιστεκόμαστε , η ΤV σήμερα είναι ΜΑΚΡΑΝ το ΠΡΩΤΟ και ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ μέσο ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ στον ΚΟΣΜΟ…
![]()
ΔιαφωνώΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Σε μια τετοια συζητηση δεν θελω και μπορω να λαβω μερος γιατι ο καθενας μιλαει και σκεφτεται απο την πλευρα που βρισκεται....αρα δεν θα ειμαι αντικειμενικος...οπως αλλωστε ο καθενας που λεει την γνωμη του...αν και εχω περασει και απο τις 2 πλευρες και τουμπαλιν....αμα αλλαξουν ''πλευρα'' θα αλλαξουν και επιχειρηματα.....κατι πολυ λογικο.....αλλα εδω,τωρα,δεν κανετε ανταλλαγη αποψεων....απλα παει ο καθενας να περασει οτι ειναι ο σωστος...και η πλακα ειναι οτι και οι δυο πλευρες εχουν δικιο...το θεμα ειναι τι πρεπει να κανουμε για να καλυτερψουν τα πραγματα....και ο stavrogin με καλυψε απολυτα....γιατί το να αλλάζεις άποψη αναλόγως τα συμφέροντα, σε αποτρέπει να δεις το σωστό και το λάθος.
Αλλαγές δεν θα γίνουν επειδή δεν το θέλει ο κόσμος. Όσο δεν υπάρχει ενδιαφέρον για το που πάνε τα 700?. Όσο υπάρχει η λογική να προσπεράσουμε 124 νόμους και κερδίσουμε χρήμα.
Ως χώρα που δεν παράγει το παραμικρό, ο μόνος τρόπος για να αλλάξουν τα πράγματα, είναι η μηδενική κατανάλωση. Να σταματήσουν όλα τα 700?άρια να αγοράζουν και ίσως σε κανά χρόνο να δούμε κάποιες απορίες.
Πρόσφατο ανάλογο παράδειγμα: η απεργία με τα καύσιμα. Εάν δεν τελείωναν τα αποθέματα των leasing και δεν είχαμε να φουλάραμε το Cayenne για να πάμε για καφέ, δεν υπήρχε περίπτωση να γίνουν οι συνομιλίες.