Σελίδα 10 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 216

Θέμα: Βοήθεια για το Greece2India

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Αρχικά δημιουργήθηκε από furious
    Σοβαρά; Μια χαρά είμαστε τότε! Ίσως, δηλαδή, κάνω μέρος των βουνών με πλήρη ισχύ, ε; Στα 4.000 μέτρα υψόμετρο χρειάζεται. Θα είναι πολύ περίεργο μετά από 5.000 χλμ. με σκισμένη μεμβράνη καρμπιρατέρ. Με 50-60 χλμ./ώρα πάω τώρα!
    Καλό δρόμο Ηλία!
    Και..................ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για αύριο αν δεν μπεις μέχρι τότε.

Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Εχθές στις 14:00 πήρα το δέμα στα χέρια μου! Δεν το πίστευα. Πήγα στο γραφείο της DHL και δεν έδωσα ούτε αριθμό φορτωτικής, ούτε τίποτα. Αναγνώρισα κατευθείαν το δέμα μου! Μου μύριζαν τα φρέσκα λαστιχάκια! Μου είπε η κοπέλα:
    - Είστε σίγουρος πως είναι αυτό το δέμα σας;
    - Φυσικά, βλέπω πάνω γραμμένα Ελληνικά!
    - Έχετε δίκιο. Υπογράψτε εδώ. Μπορείτε να το πάρετε!

Το είχα στα χέρια μου! Δεν το πίστευα! Μετά από 1,5 μήνα ταλαιπωρία στο Ιράν, αυτή τη φορά το είχα στα χέρια μου!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	to pira!.jpg 
Προβολές:	199 
Μέγεθος:	99,9 KB 
ID:	137110

Εχθές στις 14:00 πήρα το δέμα στα χέρια μου! Δεν το πίστευα. Πήγα στο γραφείο της DHL και δεν έδωσα ούτε αριθμό φορτωτικής, ούτε τίποτα. Αναγνώρισα κατευθείαν το δέμα μου! Μου μύριζαν τα φρέσκα λαστιχάκια! Μου είπε η κοπέλα:
    - Είστε σίγουρος πως είναι αυτό το δέμα σας;
    - Φυσικά, βλέπω πάνω γραμμένα Ελληνικά!
    - Έχετε δίκιο. Υπογράψτε εδώ. Μπορείτε να το πάρετε!

Το είχα στα χέρια μου! Δεν το πίστευα! Μετά από 1,5 μήνα ταλαιπωρία στο Ιράν, αυτή τη φορά το είχα στα χέρια μου!
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Άντε Ηλία άνοιξε το δέμα και ξεκίνα τις επισκευές μας περιμένουν χιλιόμετρα ανάγνωσης
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Και φυσικά έπιασα αμέσως δουλειά! Πρώτα απ' όλα η αλλαγή των ελαστικών που ήταν το πιο απαραίτητο.

Όνομα:	lastixa.jpg 
Προβολές:	195 
Μέγεθος:	99,3 KB 
ID:	137112

Μπράβο Ηλία!!! Να είσαι καλά...

Δυστυχώς η δουλειά μου είναι τέτοια (φωτογραφος) που δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα να σε βοηθήσω... Αλλά αν χρειαστείς κάτι σχετικό, ζήτησέ το!

Χρόνια πολλά και για αύριο! (αν δεν καταφέρεις να μπεις)..!!!!

Θέλετε να δείτε πώς είχε καταντήσει το παλιό, πισινό λάστιχο, που εκτός των άλλων ήταν ασφάλτινο και δε μου έκανε δουλειά;

Αν προσέξετε από στρόγγυλο έγινε επίπεδο και στις άκρες φαίνονται οι γωνίες που δείχνουν πόσο φαγωμένο είναι το λάστιχο στο κέντρο.

Όνομα:	img_3563.jpg 
Προβολές:	192 
Μέγεθος:	67,4 KB 
ID:	137113

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Μπράβο Ηλία!!! Να είσαι καλά...

Δυστυχώς η δουλειά μου είναι τέτοια (φωτογραφος) που δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα να σε βοηθήσω... Αλλά αν χρειαστείς κάτι σχετικό, ζήτησέ το!

Χρόνια πολλά και για αύριο! (αν δεν καταφέρεις να μπεις)..!!!!

Φωτογράφος, ε; Η φωτογραφία είναι ένα από τα πάθη μου! Όταν γυρίσω ελπίζω να τα πούμε, όχι επειδή χρειάζομαι κάτι, αλλά επειδή είμαι ερασιτέχνης, δηλαδή εραστής της (συγκεκριμένης) τέχνης.

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και για τη βοήθεια.

Ένα από τα πολλά σκισίματα που είχαν γίνει χιλιάδες χιλιόμετρα πριν (κάπου στη νότια Ινδία) από τις κοφτερές πέτρες σε κάποιο ακρωτήριο. Δεν υπήρχε δρόμος, ούτε χωματόδρομος, ούτε καν μονοπάτι εδώ που τα λέμε :hypnotize Ωραία ήτανε!

Όνομα:	img_3566.jpg 
Προβολές:	190 
Μέγεθος:	42,7 KB 
ID:	137115

Και τελικά, η μοτοσικλέτα μου είναι έτοιμη για τα βουνά του Τατζικιστάν και του Κυργιζστάν! Και είναι έτοιμη χάρη σε εσάς, παιδιά. Γιατί αν δεν έφταναν αυτά τα λάστιχα δε θα μπορούσα να κάνω ούτε βήμα. Από 'δω και πέρα να ξέρετε πως το ταξίδι μου οφείλεται στη βοήθειά σας.

Πώς μπορώ να σας ευχαριστήσω γι' αυτό; Βρήκα και διάβασα και το post στο apriliabikers.gr. Εκτός από τη βοήθειά σας, με συγκινούν τα όσα μου γράφετε. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους και στο moto.gr και στο apriliabikers.gr.

Σκέφτομαι πώς θα είναι όταν θα γυρίσω και θα γνωριστούμε από κοντά. Τι στιγμή θα 'ναι κι εκείνη... Θα 'μαι εκεί (μέχρι να ξαναφύγω ), θα κάνουμε καμιά βολτούλα, θα τα λέμε. Είμαστε πολύ τυχεροί που γνωριστήκαμε μέσα από το blog και τα forums. Ποτέ δε μου άρεσε η δημοσιότητα και όταν ξεκίνησα δεν είχα σκοπό ούτε σε blog να γράφω, ούτε σε forums. Τελικά, όμως, βγήκε κάτι πολύ καλό από όλο αυτό... εσείς! Αυτό από μόνο του είναι υπέρ αρκετό!

Βλέπετε στη φωτογραφία τα αυτοκόλλητα που κόλλησα στη βαλίτσα για να σας έχω μαζί μου. Κι εκείνη η κάρτα μέλους των apriliabikers που μου στείλατε... και το "Τιμής ένεκεν" που μου γράψατε... Είναι και δική μου τιμή.

Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο ανυπομονώ ν' ανέβω πάλι στα βουνά, να κινούμαι όλη μέρα σε ατελείωτους χωματόδρομους και τα απογεύματα να κατασκηνώνω σε καταπράσινες κοιλάδες, δίπλα σε κρυστάλλινα ποταμάκια ή λίμνες και να 'μαι ολομόναχος, εγώ κι η φύση, το σπίτι μου...

Αύριο αφήνω πίσω μου τις πόλεις. Φεύγω για την κοιλάδα Fergana και στις 25 του μηνός μπαίνω στο Τατζικιστάν. Αχ, τι έχω θυσιάσει γι' αυτά τα βουνά...

Σας ευχαριστώ θερμά για όλα αυτά που ζούμε μαζί.

Όνομα:	etoimi!.jpg 
Προβολές:	193 
Μέγεθος:	97,0 KB 
ID:	137116

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Αυτες την ημερες πρεπει να την παραλαβουμε την μεμβρανη
    Nα φερω απο δω ρεεεε ;; την εχετε ;;;

λεγεεε !! 29 Ιουλιου ειμαι Ελλαδα !

Η φωτογραφία είναι ένα από τα πάθη μου!
    Δεν το είχαμε καταλάβει ΚΑΘΟΛΟΥ αυτό.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και φυσικά έπιασα αμέσως δουλειά! Πρώτα απ' όλα η αλλαγή των ελαστικών που ήταν το πιο απαραίτητο.
    Κοίτα χαρά που κάνει! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γεια σου ρε Ηλία!

Π'ρου τα ζ'α Το avatar του/της tamar
    Χρόνια Πολλά ρε Ηλία....
    ....and you run, and you run
    to catch up with the sun....

~

A cold-hearted bastard Το avatar του/της Gares'
    Χρόνια πολλά μεγάλε Ηλία να χαίρεσαι το όνομα σου και να είσαι πάντα γερός δυνατός να κάνεις αυτό που θες!!!

Σε ευχαριστούμε για τη βόλτα και πάντα τέτοια...

Yesterday is history.
    Tommorow is mystery.
    But today is a gift.
    That is why it is called the "present"...

Σελίδα 10 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια για το σκύλο μου!!!
    από Maira στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2014, 13:06
  2. βοήθεια για το nero
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2009, 15:11
  3. Βοηθεια για το Λονδινο...
    από SvsGreek στο forum Off topic