Σελίδα 10 από 53 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 792

Θέμα: Το Πειρατικό (ξανα)σαλπαρει

μάγκες το κόλπο έποιασε εν μέρη, θέλαμε να τους κοιμίσουμε και αυτούς και τους φιλάθλους τους και τους επόμενους αντίπαλους μας για να μας έχουν για τον π@@τσο και τσακ να τους την κάνουμε.

το κακό είναι ότι κοιμηθήκαμε και εμείς :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

η αλήθεια είναι πως είμασταν τραγικοί αλλά δεν γ@μιέται δεν ξενερώνουμε ποτέ.....

πάμε για τα δυο επόμενα games τώρα

φόρτσα ελλαδάρα, δεν θέλω ηττοπάθειες.......

κάνα δυο μπαλώματα στο πειρατικό που βούλιαξε χθες και το έχουμε λέμε.....

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    και παλι κανεις λαθος εγω ειπα απλα οτι εχω παιξει την ελλαδα να μην περασει στους ομιλους, και πεσατε να με φατε
    ε καλα σου καναν
    ειναι λιγο εριστικο..
    εγω και ο βαζελος οταν παιζει με ομαδαρες στην ευρωπη δεν τον παιζω ρε συ..

δεν μου παει η καρδια να παιζει η ομαδα που αγαπω (λεμε τωρα:smilea: ) και γω να πανυγυριζω οταν τρωμε γκολ..

αυτο βεβαια ειναι στον καθε ανθρωπο..

εσυ που εισαι ενα αναισθητο, χοντροπετσο γουρουνι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    δεν σε πειραζει..
    :rotflmao: :rotflmao:
    (πλακα κανω μην παρεξηγηθεις.. καθενας, αντιλαμβανεται οπως θελει τα πραγματα )
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ειχε αγωνα της εθνικης ρε σεις χθες;
    Ειλικρινα δεν ξερω τιποτα! Για αυτο ηταν αδειοι ολοι οι δρομοι χθες λοιπον!
    Χασαμε να υποθεσω ε; :a12:

Δεν μπορω με τιποτα να κατσω να δω μπαλα... Ολος αυτος ο φανατισμος και ο οπαδισμος με στεναχωρει...
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ε καλα σου καναν
    ειναι λιγο εριστικο..
    εγω και ο βαζελος οταν παιζει με ομαδαρες στην ευρωπη δεν τον παιζω ρε συ..

δεν μου παει η καρδια να παιζει η ομαδα που αγαπω (λεμε τωρα:smilea: ) και γω να πανυγυριζω οταν τρωμε γκολ..

αυτο βεβαια ειναι στον καθε ανθρωπο..

εσυ που εισαι ενα αναισθητο, χοντροπετσο γουρουνι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    δεν σε πειραζει..
    :rotflmao: :rotflmao:
    (πλακα κανω μην παρεξηγηθεις.. καθενας, αντιλαμβανεται οπως θελει τα πραγματα )
    κοιτα να δεις...αν ειναι να διαλεξω μεταξυ του να κερδισω αρκετα φραγκα, και του να μη πονταρω καθολου την ελλαδα απο συναισθημα...πιστεψε με θα προτιμησω το πρωτο
    τωρα αν εσυ αυτο το βλεπεις λαθος...οκ

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    μάγκες το κόλπο έποιασε εν μέρη, θέλαμε να τους κοιμίσουμε και αυτούς και τους φιλάθλους τους και τους επόμενους αντίπαλους μας για να μας έχουν για τον π@@τσο και τσακ να τους την κάνουμε.

το κακό είναι ότι κοιμηθήκαμε και εμείς :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

η αλήθεια είναι πως είμασταν τραγικοί αλλά δεν γ@μιέται δεν ξενερώνουμε ποτέ.....

πάμε για τα δυο επόμενα games τώρα

φόρτσα ελλαδάρα, δεν θέλω ηττοπάθειες.......

κάνα δυο μπαλώματα στο πειρατικό που βούλιαξε χθες και το έχουμε λέμε.....
    που σαι μπιλακο...εσενα θα σε σκισω στο ειπα :rotflmao:
    συνεχισε να πονταρεις υπερ της ελλαδος...αλλα μη μου πεις το σαββατο δεν ερχομαι για μπανιο, δεν εχω λεφτα για βενζινη στο σκουτερ θα σε πατησω κατω κακομοιρη

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

τωρα αν εσυ αυτο το βλεπεις λαθος...οκ
    δεν υπαρχει σωστο η λαθος
    σου πα, απλα εγω δεν μπορω να βλεπω αγωνα και να σκεφτομαι πως αν φαμε γκολ κερδιζω φραγκα..

υπαρχει κοντραστ συναισθηματων και δεν το αντεχω

καλημερες παιδια..

νατε να κανουμε καμια δουλιτσα..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

που σαι μπιλακο...εσενα θα σε σκισω στο ειπα :rotflmao:
    συνεχισε να πονταρεις υπερ της ελλαδος...αλλα μη μου πεις το σαββατο δεν ερχομαι για μπανιο, δεν εχω λεφτα για βενζινη στο σκουτερ θα σε πατησω κατω κακομοιρη
    μια λάθος πρόβλεψη κάναμε ρε φιλαράκι

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    δεν υπαρχει σωστο η λαθος
    σου πα, απλα εγω δεν μπορω να βλεπω αγωνα και να σκεφτομαι πως αν φαμε γκολ κερδιζω φραγκα..

υπαρχει κοντραστ συναισθηματων και δεν το αντεχω

καλημερες παιδια..

νατε να κανουμε καμια δουλιτσα..
    φιλε δεν εχεις αδικο...αλλα σκεψου να καθεται μια αποδοση του 290 που εδινε το διπλο της σουηδιας....και εσυ να το κοιτας και να μην κανεις τιποτα...:rotflmao:

Δεν ειναι το μονο κακο το να χανεις και αλλα και το πώς χανεις...

Ευχομαι καλυτερα το Σάββατο

συμφωνώ με Καλ

αλλα ρπμ μου δεν πρόλαβα να πάω να το παίξω διπλό...ούτε που ήξερα για 2.50
    καρφωτό θα πήγαινε

και οι παίκτες για τα λεφτα παίζουν στην εθνική ....

μόνο Θρύλο δεν μπορώ να παίξω να χάσει...

κατα τ'αλλα χτες ήταν μια αηδία...ΤΟΟΟΟΣΟ χάλια δεν έχουμε ξαναπαίξει ποτέ...
    παίζαμε πάντα άμυνα αλλά όχι και να γυρνάν την μπάλα οι αμυντικοί μας χτες πίσω απο την σέντρα επι 2 λεπτά και μετα να βγάζουν γιόμα στο πουθενά...
    ευτυχώς χάσαμε...

τελος αυτός ο ελεεινος ο τρισάθλιος ο καραγκιόζης η ντροπή της ομάδας και της χώρας το μιγοφτηυσμα των ποδοσφαιριστών ο Καραγκούνης ως πότε θα παίζει ρε???αυτόν κανονικά πρέπει να τον κρύβουμε στα αποδυτήρια να μην τον βλέπουν....έλεος ρπμ...πάρε Νινη καλύτερα και ας είναι άπειρος...κατι θα κανει το παιδί
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ρε kalgeorge... δεν κάθομαι και πάνω απο το πληκτρολόγιο αμέσως με το που τελειώνει το παιχνίδι να γράψουμε καμιά αυνανία να περάσει η ώρα... έλεος δηλαδή. Εδώ είμαι πάντως τώρα, τι θες να μου πείς;

Να σου πω εγώ καλύτερα;

Ηρεμήστε, έχει δύο παιχνίδια ακόμη. Σίγουρα η Εθνική δεν έπαιξε μπάλα, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Και με την Τουρκία είχαμε φάει 4 αν θυμάστε αλλά ανακάμψαμε. Ίσως το χαστούκι ήταν καλό για να μας προσγειώσει λίγο. Αλλά μην γινόμαστε κωλοτούμπες αμέσως... ηρεμήστε λίγο!

Η Ελλάδα , για μένα εκείνο που της έλειπε ήταν ο παίκτης που θα κάνει παιχνίδι και ...."ανάσες"... όλοι κλαταρισμένοι ήταν.

Επίσης μην ξεχνάτε οτι έχασε και η Ελλάδα ευκαιρίες και αρκούσε λίγο τύχη για να είναι αλλιώς το χθεσινό παιχνίδι. Μην αρχίζετε τις γνωστές "Ελληναριές"... απολαύστε την Εθνική που παίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά (!!!!) σε Euro στις 16 καλύτερες και αναλογιστείτε οτι έμειναν ομάδες έξω όπως η Αγγλία ας πούμε.

Ο Ρεχάγκελ έκανε όντως λάθος με τα 3 στόπερ, (δεν είναι δα και Ισπανία-Ολλανδία , οι Σουηδοί) και φάνηκε οτι μόλις τους πιέζαμε ψηλά, πέταγαν την μπάλα στις εξέδρες. Αλλά παίκτης για να κάνει παιχνίδι δεν υπήρχε (έλειψε ο Νίνης, παιδιά.... πολύ κιόλας...).

Τώρα απλά κεφάλια μέσα και ξαναστηρίζουμε την Εθνική που μας δίνει έστω ενδιαφέρον μέσα στον Ιούνιο να τους βλέπουμε εκεί και να μην χαζεύουμε τους ξένους μόνο. Αίντε μοιρολάτρες ... Εθνική είναι αυτή.. δεν είναι η ομαδούλα μας , να κακομοιριάζουμε κάθε λίγο και λιγάκι.

Εδώ η Ιταλία ... κοτζάμ πρωταθλήτρια Κόσμου και είσπραξε 3αρα... και συνεχίζουν!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    συμφωνώ με Καλ

αλλα ρπμ μου δεν πρόλαβα να πάω να το παίξω διπλό...ούτε που ήξερα για 2.50
    καρφωτό θα πήγαινε

και οι παίκτες για τα λεφτα παίζουν στην εθνική ....

μόνο Θρύλο δεν μπορώ να παίξω να χάσει...

κατα τ'αλλα χτες ήταν μια αηδία...ΤΟΟΟΟΣΟ χάλια δεν έχουμε ξαναπαίξει ποτέ...
    παίζαμε πάντα άμυνα αλλά όχι και να γυρνάν την μπάλα οι αμυντικοί μας χτες πίσω απο την σέντρα επι 2 λεπτά και μετα να βγάζουν γιόμα στο πουθενά...
    ευτυχώς χάσαμε...

τελος αυτός ο ελεεινος ο τρισάθλιος ο καραγκιόζης η ντροπή της ομάδας και της χώρας το μιγοφτηυσμα των ποδοσφαιριστών ο Καραγκούνης ως πότε θα παίζει ρε???αυτόν κανονικά πρέπει να τον κρύβουμε στα αποδυτήρια να μην τον βλέπουν....έλεος ρπμ...πάρε Νινη καλύτερα και ας είναι άπειρος...κατι θα κανει το παιδί
    και πιστευεις οτι πρεπει να παιζουν οι χαριστεας, δελλας, μπασινας, νικοπολιδης, τοροσιδης για παραδειγμα;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    ρε kalgeorge... δεν κάθομαι και πάνω απο το πληκτρολόγιο αμέσως με το που τελειώνει το παιχνίδι να γράψουμε καμιά αυνανία να περάσει η ώρα... έλεος δηλαδή. Εδώ είμαι πάντως τώρα, τι θες να μου πείς;

Να σου πω εγώ καλύτερα;

Ηρεμήστε, έχει δύο παιχνίδια ακόμη. Σίγουρα η Εθνική δεν έπαιξε μπάλα, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Και με την Τουρκία είχαμε φάει 4 αν θυμάστε αλλά ανακάμψαμε. Ίσως το χαστούκι ήταν καλό για να μας προσγειώσει λίγο. Αλλά μην γινόμαστε κωλοτούμπες αμέσως... ηρεμήστε λίγο!

Η Ελλάδα , για μένα εκείνο που της έλειπε ήταν ο παίκτης που θα κάνει παιχνίδι και ...."ανάσες"... όλοι κλαταρισμένοι ήταν.

Επίσης μην ξεχνάτε οτι έχασε και η Ελλάδα ευκαιρίες και αρκούσε λίγο τύχη για να είναι αλλιώς το χθεσινό παιχνίδι. Μην αρχίζετε τις γνωστές "Ελληναριές"... απολαύστε την Εθνική που παίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά (!!!!) σε Euro στις 16 καλύτερες και αναλογιστείτε οτι έμειναν ομάδες έξω όπως η Αγγλία ας πούμε.

Ο Ρεχάγκελ έκανε όντως λάθος με τα 3 στόπερ, (δεν είναι δα και Ισπανία-Ολλανδία , οι Σουηδοί) και φάνηκε οτι μόλις τους πιέζαμε ψηλά, πέταγαν την μπάλα στις εξέδρες. Αλλά παίκτης για να κάνει παιχνίδι δεν υπήρχε (έλειψε ο Νίνης, παιδιά.... πολύ κιόλας...).

Τώρα απλά κεφάλια μέσα και ξαναστηρίζουμε την Εθνική που μας δίνει έστω ενδιαφέρον μέσα στον Ιούνιο να τους βλέπουμε εκεί και να μην χαζεύουμε τους ξένους μόνο. Αίντε μοιρολάτρες ... Εθνική είναι αυτή.. δεν είναι η ομαδούλα μας , να κακομοιριάζουμε κάθε λίγο και λιγάκι.

Εδώ η Ιταλία ... κοτζάμ πρωταθλήτρια Κόσμου και είσπραξε 3αρα... και συνεχίζουν!

Gandalf
    ρε αγορινα δεν περιμενα να απαντησεις και αμεσως, απλα σε πειραζω

η ελλαδα εχασε ευκαιριες;;; ρε μηπως εβλεπες σε επαναληψη παιχνιδια του 04 ;;:rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Δύο σουτ του Χαριστέα, το κλέψιμο του Καραγκούνη και το μη άνοιγμα του στον Κατσουράνη (που ήταν σίγουρο goal), το παραλίγο autogoal απο την σέντρα σουτ του Δέλλα... είχε πάνω κάτω και τις δικές της ευκαρίες προς το τέρμα!

Το θέμα όμως ήταν οτι οι Σουηδοί , δεν "τσίμπησαν" στο δόλωμα, δεν ανοίχτηκαν και αρκούσε το ταλέντο μιας μεγάλης μονάδος , σε 3 μέτρα χώρο να καρφώσει τον Νικοπολίδη (που στάθηκε γενικά καλά).

Η Ελλάδα έπασχε φίλε απο ανάσες (δεν μπορούσαν να τρέξουν ... λες και είχαν κάνει 1 μήνα βάρη ήταν!) και απο παίκτη που θα ανοίξει μπαλιές, κάτι σαν τον πιτσιρικά (Νίνη)που αναρρωτιέμαι ακόμα και σήμερα γιατί δεν τον είχε πάρει έστω και σαν τελευταίο αναπληρωματικό. Είναι σίγουρο οτι μαζί με 1-2 παίκτες δίπλα του (αυτούς που έχουμε) σαν "προστασία" θα έβγαζε 1-2 μπαλιές και δεν θα είχαμε εκείνο το αντι-αισθητικό πεντάλεπτο με πασούλες στην άμυνα.
    Αλήθεια ...μια ερώτηση... ο Σπυρόπουλος δεν θα μπορούσε να είναι η τρίτη και νωρίτερη αλλαγή , επάνω στον Σεϊταρίδη που εμφανώς στο Β ημίχρονο δεν τράβαγε;

Η κάθε κριτική βέβαια που κάνουμε είναι κατόπιν εορτής αλλά πάντα είναι καλοπροαίρετη και αφορά την Εθνική μας.

Για την Ρωσσία τώρα... τι να σου πω;... κάθε παιχνίδι διαφορετικό και όπως είπα και στην αρχή δεν ρισκάρω πρόβλεψη.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

και πιστευεις οτι πρεπει να παιζουν οι χαριστεας, δελλας, μπασινας, νικοπολιδης, τοροσιδης για παραδειγμα;;
    χαριστέας, δέλλας ούτε νε σφαίρες
    νικοπολίδης λόγω θέσεις οκ

οι άλλοι 2 εννοείται
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Σελίδα 10 από 53 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΠΤΕΝ ΤΖΙΜΙ
    από TATAR στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2008, 19:03
  2. Nα το έβαζαν ξανά!!..
    από Respect στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ