Σελίδα 10 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 384

Θέμα: Νεκρή αρκούδα...

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Ο σωστός κυνηγός χτυπά κάποια πουλιά,τα μαγειρεύει και τα τρώει...και δε χτυπά είδη υπό εξαφάνιση.
    Εάν μου βρεις κάτι (οτιδήποτε ρε παιδί μου) που ο Έλληνας είναι σωστός πές το και σε μένα .

Γιατί λοιπόν να είναι ο Έλληνας κυνηγός ?????
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    @@....
    Με 300-400? βρίσκεις ΑΚ-47 μούρλια

Έχεις κάποιο λινκ διαθέσιμο?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Εάν μου βρεις κάτι (οτιδήποτε ρε παιδί μου) που ο Έλληνας είναι σωστός πές το και σε μένα .

Γιατί λοιπόν να είναι ο Έλληνας κυνηγός ?????
    Μάριε μη το βλέπεις έτσι.Προφανώς και υπάρχουν γαϊδούρια που έχουν άδεια οπλοκατοχής και πηγαίνουν για κυνήγι,όπως και γαϊδούρια που καβαλάνε δίτροχα και κυκλοφορύν σε δημόσιους δρόμους.
    Ούτε οι μεν θεωρούνται κυνηγοί ούτε οι δε μοτοσυκλετιστές.
    Ούτε κερδίζουμε κάτι με το να τα χώνουμε γενικώς και να χαρακτηρίζουμε ένα σύνολο ανθρώπων από κάποιους παράτυπους,άσχετα αν συμφωνούμε με την όποια ασχολία τους ή όχι.
    Απλά απομονώνουμε τους καραγκιόζηδες και πάμε παρακάτω.

Πχ ο πατέρας μου όσο κυνηγούσε χτυπούσε 2-3 μπεκάτσες,τις έκανε η μάνα μου με ρύζι και τρώγαμε 1 στο τόσο.Οι θείοι μου μια απ'τα ίδια.Ούτε ελάφια,ούτε παγίδες βάζανε ούτε τίποτα,συνδυάζανε το κυνήγι με το περπάτημα,στην ουσία εκδρομή.
    Εγώ δηλ. που κάνω ψαροντούφεκο(όταν δε με τρακάρει καμμιά αφηρημένη πάντα ) και χτυπάω αραιά και που κανα κεφαλόπουλο τί καταστρέφω και ποιόν βλάπτω;Ούτε χαλκό βάζω σε χταποδότρυπες ούτε βράδυ με φακό ψαρεύω...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Εκπαίδευση και πάλι εκπαίδευση...

έχω ξαναπάρει θέση σε ανάλογο θέμα παλαιότερα, έχω έλθει σε ρίξη με συγγενείς μου (κυνηγούς..!!??), έχω τσακωθεί με τελευταία υποκείμενα που αυτοονομάζονται κυνηγοί, έχω δει τα ''έργα'' τους βαλσαμωμένα στα σαλόνια τους.

Αυτό είμαστε. Και δεν έχει αλλάξει τίποτε μέχρι τώρα. Επιφυλάσσομαι για την νεότερη γενειά.
    Όχι γιατο ότι θα έχουν περισσότερη γνώση.
    Παρά γιατί δεν θα έχει μείνει τίποτε να κυνηγήσουν. Και ελπίζω τότε να στραφούν ο ένας στον άλλο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Νομίζω τα έχουμε ξαναπεί με την αρκούδα.
    Το οτι φανήκαν αρκούδες στον όλυμπο είναι καλό γιατί μερικά χρόνια πρίν ΔΕΝ υπήρχαν, στην Πίνδο ήταν σπάνιες και αποκομένες απο τον πυρήνα που ζούσε στην ροδόπη.
    Εμφανώς λοιπόν ο πλυθησμός τους αυξάνεται.
    Απο την άλλη οι βοσκοί χάθηκαν όπως και η κτηνοτροφία απο την Ελλάδα.
    Και εφόσον οι αρκούδες την γλύτωσαν απο τότε που οι πατριώτες μου βλάχοι είχαν εκατοντάδες χιλιάδες κεφάλια στο βουνό και πολεμικά όπλα, δεν θα ανυσηχήσουν τώρα απο τους αλβανούς "ιδιωτικούς υπαλλήλους" βοσκούς και απο τους κυνηγούς του youtybe με τα λιανοντούφεκα.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Mάλλον δεν έχεις γνωρίσει αρκετούς κυνηγούς ή έχεις γνωρίσει μόνο μαλάκες..
    Αυτοί που λες ΔΕΝ είναι κυνηγοί και ειλικρινά δεν αξίζει τον κόπο ν'ασχολείσαι μαζί τους ούτε μέσω forum...γάμησέ τους,αξία τους δίνεις...
    Ότι ΑΚΡΙΒΩΣ λένε ΟΛΟΙ οι κυνηγοί !!! Ο καθένας για όλους τους υπόλοιπους .............. είναι να απορείς αφού ΟΛΟΙ είναι σωστοί, από πού ξεφυτρώνουν ΤΟΣΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!
    Για δώστε μου μια εξήγηση .............. και μην μου πεις για λαθροκυνηγούς και άλλα φαιδρά ............... Τόσους λαθροκυνηγούς ούτε στο ΜΠΛΕΚ δεν είχε !!! (Οι παλαιότεροι το κατάλαβαν)

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Ότι ΑΚΡΙΒΩΣ λένε ΟΛΟΙ οι κυνηγοί !!! Ο καθένας για όλους τους υπόλοιπους .............. είναι να απορείς αφού ΟΛΟΙ είναι σωστοί, από πού ξεφυτρώνουν ΤΟΣΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!
    Για δώστε μου μια εξήγηση .............. και μην μου πεις για λαθροκυνηγούς και άλλα φαιδρά ............... Τόσους λαθροκυνηγούς ούτε στο ΜΠΛΕΚ δεν είχε !!! (Οι παλαιότεροι το κατάλαβαν)
    Είμαι σίγουρος οτι είναι το ίδιο ποσοστό με τους μαλάκες μηχανόβιους.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Εκτρέπεις την συζήτηση σε εντελώς ΑΣΧΕΤΟ ζήτημα για να μην απαντήσεις !!!
    Αν θες άνοιξε άλλο θρεντάκι με αυτό το θέμα ............

Δεν εκτρέπω τίποτα ο ΜΑΛΑΚΑΣ οτι και να κάνει απο ταβλι μέχρι βόλτα μηχανή και κυνήγι ή ψάρεμα το κάνει με τον ίδιο τρόπο.
    Θα ήταν περίεργο να συνέβαινε το αντίθετο.
    Ευτυχώς οι κυνηγοί είναι λίγοι και αυτοί που πραγματικά εξασκούν το άθλημα ελάχιστοι πλέον, μιας και η υπαιθρος έχει ερημώσει.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Μπορει οι μ@λακες ''μηχανοβιοι'' να ειναι και περισσοτεροι
    Αλλα αυτο με τους φυσιολατρες κυνηγους και τους νεοκοπους τσομπανηδες,εχει παραγινει...
    Τουλαχιστον οι προγονοι μας που ησαν στα βουνα σεβονταν και εκτιμουσαν τοσο τους λυκους οσο και την αρκουδα...
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71

Τουλαχιστον οι προγονοι μας που ησαν στα βουνα σεβονταν και εκτιμουσαν τοσο τους λυκους οσο και την αρκουδα...
    Παλαιότερα οι αρκούδες ήταν επιβλαβές ζώο το σκότωνες και πήγαινες να εισπράξεις την επικύρηξη.

βασικα

βασικα νωμηζω οτι δεν ξερω τι λετε.......και τι πιστευεται αντε ρε πατε καμια βολτα εκτοσ αθηνασ να δειτε πωσ ειναι η κυνηγοι τησ περιοχησ και οι τσοπανηδεσ και οτι αλλο δεν ερχεσται σε επαφη !!!!!!!

δεν μπορω να ακουω τον καθενα ....εχεται κρηνει ολουσ τουσ κυνηγουσ τα παντα, με πιο δικαιομα?
    αμφιβαλω αν ξερεται και κανεναν σοβαρα......

δεν κυνηγησα ποτε και ουτε προκητε ουτε ψαρεμα ουτε ελαφια ουτε ζαρκαδια και ειμαι στα βουνα τησ βασιλιτσασ ολο τον χειμονα και στα γυρω δικα μασ βουνα κανω βολτεσ με το africa .,.... εχω τυχει απειρεσ φωρεσ φυλακεσ να ειναι κρυμενη μεσα σε θαμνουσ και εχω δει κηνυγουσ να καθαρηζουν αντυπηρικεσ ζωνεσ! ΕΣΥΣ ΤΗ ΣΚ@Τ@ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟΥΠΙ ΟΛΟΥΣ????

Κριμα η αρκουδα και πιο πολυ ζορισε εμενα που ειναι στην περιοχη μου. παρα εσασ!

αντε σοβαρευτητε!

συγνωμη για τον τονο ...... αλλα αμαν διαβαστε τη γραφεται .....εχεται αναλυση οπλα ,,,εχεται θαψη ολουσ τουσ κυνηγουσ, τουσ τσοπανουσ κτλ!

φιλικα και παλι συγνωμη

:a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Τώρα εδώ που τα λέμε η βασιλίτσα δεν φημίζεται για τους κυνηγούς και τα κοπάδια της.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    Ρε φιλε δεν ειμαστε ολοι εδω οι ¨κατω¨ ολη μερα μενα λαπτοπ στο χερι και πηγαινουμε στας εξοχας μια φορα στο τοσο.Ουτε ειμαστε ολοι γεννημα-8ρεμα Α8ηναιοι-απο μια "εξοχη" προερχομαστε και μεις..Σταματα λοιπον να βαζεις ταμπελες(οπως γκρινιαζεις πως βαζουμε για τους κυνηγους)..

Και στην τελικη ειπαμε(byron kai Sniper)..Αμα εισαι μαγκας βγαλε το τοξο και το ακοντιο και κυνηγα τα..

Σελίδα 10 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αρκουδα - Λαγος : Χ2
    από kalesin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2006, 15:35
  2. Δημόσιο ευχαριστώ στη γιαγιά αρκούδα
    από antares στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2004, 12:26
  3. Προσ Γιαγια Αρκουδα ..........
    από kostom στο forum Off topic