Σ' ευχαριτώ που μοιράστηκες αυτό το ονειρικό ταξίδι μαζί μας, με μια άκρως συναρπαστική περιγραφή...![]()
london calling
Σ' ευχαριτώ που μοιράστηκες αυτό το ονειρικό ταξίδι μαζί μας, με μια άκρως συναρπαστική περιγραφή...![]()
london calling
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
...εγώ πάντως έκανα ακριβώς το αντίθετο.Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Δε διαβασα ολα τα κειμενα. Αλλα οι φωτογραφιες μιλουσαν. Μπραβο φιλε
Και είναι μακράν από τα καλλίτερα που έχω διαβάσει... ξανά![]()
έχω μείνει μαλάκας μπράβο και ξανά μπραβο. Φοβερο ταξίδι και φοβερός ο τρόπος που γράφεις.
όσο για ζήλεια δεν το συζητάω όσο δεν πέρνει![]()
HASTA
LA VICTORIA
SIEMPRE
![]()
:a19:
Μπραβο φιλε μου οση ωρα διαβαζω την περιγραφη σου ταξιδεψα και εγω μεσα και απο τις φωτο σου!!
Παντα ορθιος φιλε!!!
Οντως πραγματικα απολαυστικο...![]()
Δεν ξερω... Αυτο το ταξιδιωτικο ειχε κατι που δεν με αφηνε να ησυχασω καθολου! Το διαβασα μονορουφι!
Η περιγραφη αν και λακωνικη -σχεδον "διεκπεραιωτικη"- εχει μια αμεσοτητα, σε πιανει απο τα μουτρα κυριολεκτικα και ενα ρυθμο απιστευτο... Χιουμορ, νευρο, ουσια...
Η ομορφια του ομως ηταν που με στεναχωρησε κιολας. Ηταν ...λιγο ρε παιδι μου!!!! Ηθελα λιγο περισσοτερες ζουμερες λεπτομερειες και φωτογραφιες...
Σπαρταριστες στιγμες για εμενα οι στασεις σου στα παρκινγκ και η γκουρμε μαγειρικη κονσερβουλας!!!![]()
![]()
Ειλικρινα μου εδωσες εξυπνες ιδεες για το μελλον!
Χιλια μπραβο για το ταξιδι που μοιραστηκες μαζι μας!![]()
Νίκος
Open Horizons
Χίλια μπράβο φίλε μου.
Πραγματικά απολαυστική η περιγραφή.
Τόσο που λιγουρεύομαι να φάω γίγαντες παλίροια και πολύσπορο ψωμάκι!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντα τέτοια!!! Να δούμε και εμείς πότε θα αξιωθούμε για κάτι τέτοιο...![]()
ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ......
Ταξιδέψαμε και εμείς μαζί σου....
To κακό για μας τους "αναγνώστες" (ή τουλάχιστον για μένα) είναι αυτή η αίσθηση
ότι σε κολλήσανε με σιλικόνη στην καρέκλα...
έχω ξαναδιαβάσει ταξιδιωτικά αλλα μόνο με την δικιά σου περιγραφή ένιωσα "κολλημένος"...
μάλλον γιατί τα είπες όλα και δεν έκρυψες ούτε τις γκάφες, ούτε τις ατυχίες, ούτε τις δυσκολίες...
όσο για το θέμα του φαγητού, ένα έχω να πώ.....
Α ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΗ ΠΑΛΙΡΟΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!
Με το καλό στον επόμενο "άθλο".....![]()
![]()
Πραγματικα απιστευτο !! ταξιδεψα και γω μαζι διαβατοντας![]()
![]()
ΠΟΛΛΑ :a19: :a19: :a19: :a19: και παντα τετοια!!!!
Ρε φίλος.....Πολύ σε ζήλεψα!!!!!
Να σαι καλά που μας ταξίδεψες έστω νοερά....
:a19: :a19: :a19: :a19:
απολαυστικότατο
![]()
Κατ`αρχας ειλικρινά -εγω τουλάχιστον- σε ευχαριστώ που εκανες τον κοπο και το πόσταρες...
ειμαι εντυπωσιασμένος απο το γεγονός και μόνο οτι θυμασαι το τι εκανες την καθε μέρα....![]()
οι φώτος σε αυτό το Ταξιδιωτικό έρχονται δευτερεςέρχονται δευτερες...όχι φυσικά γιατί δεν αξίζουν....![]()
αλλά γιατί η περιγραφή σου ειναι ζωντανή και ειλικρινής...
είναι γιατί (ενώ πιστευω θα μπορούσες κάλλιστα) δεν χρησιμοποίησες καλλιτεχνικά στολίδια και κοσμητικά επιθετα στο λόγο σου, αλλά...αντιθέτως...
έγραψες... μέσα απο την καρδιά, ειλικρινά όπως το έζησες...
για αυτό και διαβάζοντας το Ταξιδιωτικό ειλικρινά όπως ειπαν και οι υπόλοιποι -μέσα απο ενα απλούστατο λόγο- είχα μια τεράααστια ανυπομονησία να δω...''τι έγινε μετά''... βράχηκε..?? έφαγε..??? κτλ...
Βεβαια δε χρειάζεται να πω τιποτα αλλο για το ''τολμημα'' γενικώς, για να μην αναλώνομαι στα αυτονόητα...
τέλος για ενα πράγμα ειμαι περίεργος...: που εβρισκες καθε φορά ντουζιέρες....![]()
...μπράααβο....
![]()
![]()
![]()
Live every day as if it were your last one...but don`t make it so..!
Πολλά μπράβο και από μένα. Σίγουρα ένα από τα δύο - τρία καλύτερα ταξιδιωτικά που έχουν γραφεί εδώ μέσα, τόσο από πλευράς αφήγησης - φωτογραφιών όσο και από πλευράς περιεχομένου. Επίσης μας έδωσες κάποιες πολύ καλές ιδέες και σε ευχαριστούμε για αυτό. Να είσαι γερός για το επόμενο!!
![]()
![]()
....and you run, and you run
to catch up with the sun....