Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Κι όσο για την Penton εδω την ξέρω εγώ που δεν τα γουστάρω τα εντουρονοφοειδη.
Το γιατί δε βλέπεις παλαιά μοντέλα έχει να κάνει με τον Έλληνα που ως και πριν μερικά χρόνια (αρκετοί ακόμη και τώρα) άκουγε όνομα που δεν ήταν γιαπωνέζικο και δυσπιστούσε.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Yamaha first entered a motorcycle race on July 10th, 1955 - only ten days after the launch of the company. We took just released "YA1" to the "Mount Fuji Ascent Race," regarded as one of the biggest motorcycle race events in Japan, and won.
It is no exaggeration to say that our motorcycle operations, which have been in operation for more than half a century, have been built on taking part in such racing events.
Racing, where rivals compete under equal conditions and strict rules, is not only a chance to prove our product's performance, but also has become an ideal testing ground for pioneering research and development. Yamaha Motor took our founder's vision "If you are going to do it, try to be the best" to the world stage, and we continue our challenge to take championship titles from top categories of all competitions, including the road race and motocross world championships.
MotoGP, the pinnacle of international road racing, is hugely popular among people in Europe - it is estimated that it attracts over 5 billion viewers over the course of one season. Yamaha's racing activities in the MotoGP are a place to share our Kando with the people of the world. Other important factors behind our corporate activities are the cohesive power of the racing at world-class level and the excited fans we have gained throughout the world.
Απο το επισημο σαιτ της γιαμαχα με μια πολυ γρηγορη ματια που εριξα.
Αλλα δεν θα συμφωνησουμε ποτε οποτε ας το αφησουμε καλυτερα εκει που ειναι.
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
E οχι και δεν εχει ιστορικη αξια το Tenere...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Κάτι μου λέει ότι ξέρει από στήσιμο και η ΚΤΜ, η οποία φτιάχνει μηχανάκια πριν τη Yamaha αν δεν το ήξερες...![]()
Το Paris-Dakar ο Tierry Sabine και οι πεθαμένοι του, πιθανόν να έχουν κάποια ιστορική σημασία για τον κόσμο της μοτοσυκλετας.
Ιστορική αξία η λέξη Teneré δεν έχει καμμία πάντως. Εμπορική και μόνο για την Yamaha που κόλλησε ένα αυτοκόλλητο σε ένα μεγάλο ντεπόζιτο για να εκμεταλλευτεί την μόδα των rally (και τις νίκες άλλων μην ξεχνιώμαστε...)![]()
Απο τα πιο δημοφιλη on-off μοντελα ηταν και αν για την Yamaha και εσενα αυτο μετραει μονο εμπορικα, χιλιαδες αναβατες που γυρισαν τον κοσμο πανω σε δαυτα εχουν σιγουρα αλλη γνωμη...
Και μονο στην ιδεα του να επιχειρουσε καποιος αντιστοιχο εγχειρημα πανω σε KTM της εποχης, ακουγεται αστειο...
Καλώς ήλθες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Bullser
Ψάχνοντας στο internet βρήκα και ....
υ.γ. Καλώς σας βρήκα στο φόρουμ και καλά χιλιόμετρα σε όλους μας!![]()
Σου είναι εύκολο να παραθέσεις το link από της φώτο..?
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
κανει ΠΟΥΤ@Ν@ αλλα μ αρεσει.......χεχεχεχεχε! μονο ετσι μαθαινει ο ελληνας ιστορια!!!
γουσταρω!!!!!!!
βασικα θελω να μαθω αν ξερει κανενας να μας πει........ποσοι ητανε οι οδηγοι τοτε που τερματηζαν και ποσοι συμετηχαν σε εναν αγωνα και ποσοι ειναι τωρα!?
ξερει κανεις?
αλλα παντως οτι μηχανη επικρατει στο dakar και στους αγωνες φτανει να πουλαει τρελα!
αρα να δουμε το tenere 1000 τι θα κανει?
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Ο ανθρωπος θα ειδε τις μλκιες που γραφουμε ολη μερα σημερα και δεν θα ξαναμπει εδω μεσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Καλώς ήλθες...![]()
Σου είναι εύκολο να παραθέσεις το link από της φώτο..?
Τελος παντων το χωματερο ειναι ομορφουλικο αλλα ολα αυτα ακομα ειναι υποθεσεις και στο περιπου.
Κατι επισημο γνωριζεις ποτε θα εχουμε??
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Πιθανή πρεμιέρα 8 Οκτ. στην ΙΝΤΕRΜΟΤ στην Γερμανία....Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
.
Κατι επισημο γνωριζεις ποτε θα εχουμε??
Αφήστε ρε μάγκες το Dakar για την ώρα του...ούτως ή άλλως , 1000ρια δεν τρέχουν εκεί..Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
βασικα θελω να μαθω αν ξερει κανενας να μας πει........ποσοι ητανε οι οδηγοι τοτε που τερματηζαν και ποσοι συμετηχαν σε εναν αγωνα και ποσοι ειναι τωρα!?
ξερει κανεις?
αλλα παντως οτι μηχανη επικρατει στο dakar και στους αγωνες φτανει να πουλαει τρελα!
αρα να δουμε το tenere 1000 τι θα κανει?![]()
Ρε ελχυμαδόρ, τι ιστορική αξία έχει μου λες? Συναισθηματική μπορεί, εμπορική σίγουρα, αλλά ιστορική? Από που κι ως που?Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
E οχι και δεν εχει ιστορικη αξια το Tenere...
Απο τα πιο δημοφιλη on-off μοντελα ηταν και αν για την Yamaha και εσενα αυτο μετραει μονο εμπορικα, χιλιαδες αναβατες που γυρισαν τον κοσμο πανω σε δαυτα εχουν σιγουρα αλλη γνωμη...
Και μονο στην ιδεα του να επιχειρουσε καποιος αντιστοιχο εγχειρημα πανω σε KTM της εποχης, ακουγεται αστειο...
Οι χιλιάδες αναβάτες που γύρισαν τον κόσμο με τα ΧΤ/Tenere το έκαναν μεν, αλλά με την μια βαλίτσα γεμάτη πηνία και ανορθωτες. Και αν μιλάμε για το 550, είχε και καβάτζα 5 ηλεκτρονικές για να ξεκινήσει.
Και μην πεταχτεί κανένας πονηρός να μου πει ότι δεν συνέβαινε αυτό γιατί το 1ο μου XT ήταν του 1986. Και έχουν περάσει 3 απ΄τα χέρια μου.
Καλό και χρυσό το ΧΤ μέχρι το 2003. Είχε ένα αξιόπιστο μοτερ, άθλια ηλεκτρικά, ακόμα πιο άθλιο πλαίσιο, αναρτήσεις για κλάματα και φρένα τραγωδία. Τίμιο μηχανάκι, αλλά ένα υπερκυβισμένο παπί ήταν.
peskandritsos: Αστο φίλε μου. Τη μια λές ότι δεν συγκρίνονται οι αναβάτες του τώρα με του τότε, αλλά δεν ξέρεις τι και πως. Την άλλη λες ότι δεν ξέρουν οι αυστριακοί να "στήνουν" μηχανάκια επειδή εσύ δεν ήξερες την μάρκα πριν 10 χρόνια. Και στο καπάκι βάζεις το κείμενο που δείχνει ότι μεταξύ των τρομπονιών και των κλαρίνων οι Yamahaoi έφτιαξαν και μοτό.
ΥΓ: Tο GPS δεν ξεθάβει μηχανάκια απ΄την άμμο, ούτε σου μαθαίνει να οδηγάς τάπα πάνω της. Γιατί εκτός των 10-15 εργοστασιακών οδηγών, τρέχουν και μερικές δεκάδες ιδιώτες που δεν έχουν Tatra από πίσω.
Να πω κατι για τις "Αδερφες" του DAKAR?
Ποιος απο εσας/εμας μπορει να κανει πανω απο 20 μετρα σε μια παραλια με αμμο χωρις να πεσει?
Για πειτε να σας δω!
![]()
Shoei X-Spirit
r1200gs@hotmail.gr
ioΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Να πω κατι για τις "Αδερφες" του DAKAR?
Ποιος απο εσας/εμας μπορει να κανει πανω απο 20 μετρα σε μια παραλια με αμμο χωρις να πεσει?
Για πειτε να σας δω!
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από felter
![]()
ασ το! Μη περιμενεις! Τουλαχιστον οχι αποψε... εχουν δικαιολογια! ειναι Παρασκευη και εχουν παει βολτα!
Αυριο βλεπουμε...