Μία απορία για όποιον γνωρίζει. Είναι αλήθεια ότι το PS3 έχει τον καλύτερο Blu Ray επεξεργαστή που παίζει και αξίζει να το πάρεις έστω για μουσική και ταινίες?
Μία απορία για όποιον γνωρίζει. Είναι αλήθεια ότι το PS3 έχει τον καλύτερο Blu Ray επεξεργαστή που παίζει και αξίζει να το πάρεις έστω για μουσική και ταινίες?
"Μην ντρέπεσαι να ρωτήσεις Σύντροφε/ Μην αφεθείς να πείθεσαι/ Μάθε να βλέπεις συ ο ίδιος!/
Ο,τι δεν ξέρεις ο ίδιος/ καθόλου δεν το ξέρεις/ Έλεγξε το λογαριασμό/ Εσύ θα τον πληρώσεις/
Ψάξε με τα δάχτυλα κάθε σημάδι/Ρώτα: πώς βρέθηκε αυτό εδώ/Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία."
"Εγκώμιο για τη μάθηση" Μπέρτολτ Μπρεχτ
Το έχω ακούσει κι εγώ στο παρελθόν αλλά δεν έχω την τεχνική γνώση να το επιβεβαιώσω, πιθανόν σήμερα να υπάρχουν καλύτεροι Blu Ray επεξεργαστές, δεν ξέρω..Αρχικά δημιουργήθηκε από emiliano
Δοκιμασμένο -όχι τόσο το δικό μου όσο ενός φίλου που έχουμε φάει αμέτρητες ώρες σε ταινίες και παιχνίδια- κάνει άψογα τη δουλειά του πάντως, για πάνω από δυο χρόνια !
![]()
καγκουρες !!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Είναι να μη δει μηχανάκι τίγκα στα aftermarket o αθεόφοβος...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
καγκουρες !!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλαράκι σε πίστα γίνονται όλα και με φουλ εξοπλισμό![]()
α δεν ειναι αι γιαννη ?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Είναι να μη δει μηχανάκι τίγκα στα aftermarket o αθεόφοβος...
Φιλαράκι σε πίστα γίνονται όλα και με φουλ εξοπλισμό![]()
![]()
Nαι ρε, αφού στην τρίτη πίστα περνάνε την ΕρμούΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
α δεν ειναι αι γιαννη ?![]()
:rotflmao:
με κατευθυνση προς?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Nαι ρε, αφού στην τρίτη πίστα περνάνε την Ερμού:rotflmao:
Τώρα βρήκες άνθρωπο να ρωτήσεις, στην Καπνικαρέας κάνουν κύκλο πάντωςΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
με κατευθυνση προς?![]()
game over.insert coinΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τώρα βρήκες άνθρωπο να ρωτήσεις, στην Καπνικαρέας κάνουν κύκλο πάντως![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τώρα βρήκες άνθρωπο να ρωτήσεις, στην Καπνικαρέας κάνουν κύκλο πάντως![]()
![]()
![]()
![]()
Αληθεια ειναι. Ακομα και τωρα ειναι μεσα στα 3 καλυτερα bluray players. Ισως και το καλυτερο 99%.Αρχικά δημιουργήθηκε από emiliano
Υ.Γ. Δεν ειδα ποσο παλιο ειναι το ποστ αλλα επρεπε να απαντησω.![]()
Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες για PC το νέο simulator SBK 09 απο την Black Bean.
Περιλαμβάνει όλες τις επίσημες ομάδες,μηχανές και αναβάτες του WSBK 2009.
Έχει και On-line mode.
Το εγκατέστησα εχθές για να το δω.
Τα γραφικά του είναι πάρα πολύ καλά και αρκετά ρεαλιστικά.
Αργεί να φορτώσει τις πίστες το μόνο μείον του το οποίο μου χτυπάει κάπως.
Θα χρειαστεί να αγοράσω χειριστήριο απ ότι βλέπω. :wacko:
Έχει κάνα 30άρι € το οριτζιναλε.
Για πείτε καμια γνώμη όσοι το εγκαταστήσατε.Έχω την εντύπωση πως είναι καλύτερο απ το wsbk 08.
![]()
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
αρκετα καλο.μονο την πρωτη φορα αργησε να φορτωσει τις πιστες.....αλλα εινια πολυ ευκολο ακομα και στο real![]()
![]()
![]()
Θα το...''αγοράσω'' το απόγευμα και θα πώ εντυπώσεις. Πάντως το SBK08 ήταν πολύ καλύτερο απο το Moto GP 08
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
Το έχω κι εγώ εδώ και αρκετό καιρό στο PS3, όντως είναι πολύ καλό με όμορφα γραφικά αν και αρκετά εύκολο επειδή είναι "αργό" σε σύγκριση με το MotoGP 08 που ανεβάζει πολύ περισσότερο την αδρεναλίνη..
Σπάει νεύρα μέχρι να σε βάλει στην πίστα, σπάει @@ μόλις την τελειώσεις...![]()
![]()