Ρε ποιος τον γ@μεί τον Κ.Ο.Κ.
Σε λογικά πάντα πλαίσια για να μη σκοτωθείς....Κόκκινα δε περνάμε αλλά τα υπόλοιπα τα κάνουμε...
Παρθένες Μαρίες όλες σας εδώ μέσα.....![]()
Σε λογικά πάντα πλαίσια για να μη σκοτωθείς....Κόκκινα δε περνάμε αλλά τα υπόλοιπα τα κάνουμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
όλοι τον γ@μει τον ΚΟΚ γι' αυτό κοντεύουμε να γίνουμε ζιμπάμπουε!!!!!
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Εγώ με το ρυθμό που κινείτε η Κρήτη προς το Νότο, οδεύω προς τη Ζιμπάμπουε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
όλοι τον γ@μει τον ΚΟΚ γι' αυτό κοντεύουμε να γίνουμε ζιμπάμπουε!!!!!
![]()
Προσπαθώ να κάνω προσομοίωση!!!![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Εγώ με το ρυθμό που κινείτε η Γη, οδεύω προς τη Ζιμπάμπουε!!!
Προσπαθώ να κάνω προσομοίωση!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λίγο μαυρισματάκι μόνο το καλοκαίρι και δεν θα απέχουμε και πολύ!!!!
Το έχω αυτό από του φυσικού μου.... Γυναίκες με τέτοιο χρώμα πρέπει να βρούμε τώρα....Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λίγο μαυρισματάκι μόνο το καλοκαίρι και δεν θα απέχουμε και πολύ!!!!
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Σε τι έχει δίκιο δηλαδή? οτι συγκρίνει τις ζαρτιερες με τα φασολια τα μαυροματικα?Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τπτ γιατι εχει δικιο φιλε.
![]()
Στην πρώτη περίπτωση είναι καθαρό ποιος είναι υπαίτειος για το ατύχημα. Στη δεύτερη περίπτωση με ποιά δεδομένα λέει αυτό που λέει? δηλαδή πχ οι προτεραιότητες δεν παιζουν κανενα ρολο?? Τι λετε ρε παιδια.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από daddy78
Σε τι έχει δίκιο δηλαδή? οτι συγκρίνει τις ζαρτιερες με τα φασολια τα μαυροματικα?
Στην πρώτη περίπτωση είναι καθαρό ποιος είναι υπαίτειος για το ατύχημα. Στη δεύτερη περίπτωση με ποιά δεδομένα λές αυτό που λές? δηλαδή πχ οι προτεραιότητες δεν παιζουν κανενα ρολο?? Τι λετε ρε παιδια.....
Καλά!
ΑΝ αρχισουμε να μιλάμε με υποθετικές ιστορίες δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη!!!!
Ο καθένας ας (Κάνει Ό,τι Καταλαβαίνει) = (ΚΟΚ) για τον εαυτό του και ας ελπίσουμε πως κάποιοι κάποια στιγμή θα μας θεωρήσουν οχήματα!
![]()
και αυτό κατα τη γνώμη σου θα γίνει άν ο καθένας κάνει οτι καταλαβαίνει για τον εαυτό του στους δημοσιους δρομους? για ξανασκεψου το....Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Ο καθένας ας (Κάνει Ό,τι Καταλαβαίνει) = (ΚΟΚ) για τον εαυτό του και ας ελπίσουμε πως κάποιοι κάποια στιγμή θα μας θεωρήσουν οχήματα!
![]()
"οχήματα" δεν θα μας θεωρήσουν ποτε γιατι ούτε και εμείς θεωρούμε τους εαυτούς μας "οχήματα". Ειμαστε απο τις χειρότερες φάρες οδηγών στους δρόμους (τουλαχιστον οι περισσότεροι, βάζοντας και τον εαυτό μου μέσα).
Άν αντι για μηχανές οδηγουσαμε ετσι αυτοκίνητα δεν θα ειχε μείνει κολυμπηθρόξυλο.
Εξαιρούνται οι γυναίκες οδηγοί μοτοσυκλέτας που είναι απείρως καλύτερες σε συμπεριφορά απο τις αντίστοιχες οδηγούς αυτοκινήτων![]()
και αυτό κατα τη γνώμη σου θα γίνει άν ο καθένας κάνει οτι καταλαβαίνει για τον εαυτό του στους δημοσιους δρομους? για ξανασκεψου το....
"οχήματα" δεν θα μας θεωρήσουν ποτε γιατι ούτε και εμείς θεωρούμε τους εαυτούς μας "οχήματα". Ειμαστε απο τις χειρότερες φάρες οδηγών στους δρόμους (τουλαχιστον οι περισσότεροι, βάζοντας και τον εαυτό μου μέσα).
Άν αντι για μηχανές οδηγουσαμε ετσι αυτοκίνητα δεν θα ειχε μείνει κολυμπηθρόξυλο.
Εξαιρούνται οι γυναίκες οδηγοί μοτοσυκλέτας που είναι απείρως καλύτερες σε συμπεριφορά απο τις αντίστοιχες οδηγούς αυτοκινήτων![]()
Διάβασε κανα δυο ποστ μου πριν, (έγραψα κάτι σοβαρό πριν λίγη ώρα) και θα πάρεις πλήρη εικόνα για το τι λέω!!!
Ουσιαστικά το ίδιο λέμε!
![]()
Εκτός αν θες ντε και καλά να τσακωθούμε!!!!![]()
![]()
![]()
αφου συμφωνείς, γιατι μου τα χαλας......![]()
![]()
....εκτός αν θες ντε και καλά να τσακωθούμε!!!! :rotflmao: :rotflmao:![]()
αφου συμφωνείς, γιατι μου τα χαλας......![]()
![]()
....εκτός αν θες ντε και καλά να τσακωθούμε!!!! :rotflmao: :rotflmao:![]()
Συγνώμη κιόλας αλλά αν δεν το έχεις καταλάβει, είμαστε στις αντιπαραθέσεις!!!![]()
![]()
![]()
Δεν μπορούμε να συμφωνουμε!!!!![]()
![]()
![]()
Λες να τσακωθούμε ντε και καλά????
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε σσειςς ήμαρτον! (Γεωργίου style)
Μάλλον αντιπαράθεση για την αντιπαράθεση βλέπω...
Λοιπόν τα πράματα είναι απλά:
Μην οδηγείτε σαν Ταλιμπάν (εκτός αν είστε με ποδήλατο - αλλά μην ανοίγω πληγές τώρα), μην παρανομείτε (αν δεν είναι απαραίτητο), μην οδηγείτε επιθετικά (εκτός από πίστα), σεβαστείτε τον κοκ (όταν σας σέβεται κι αυτός) και ας ελπίζουμε ότι δεν θα μας τα σκάσει από το πουθενά κανας Θεο-κοκ-ο-σεβούμενος και θα τη βγάλουμε και φέτος...
Αμήν και όρθιοι!
Α, και πούστε: λίγη ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ δεν θα έβλαπτε (εκτός πάλι αν ανήκετε στα σώματα ασφαλείας, ένοπλες δυνάμεις, κυβέρνηση κ.α. όπου δεν προβλέπεται...)
Με τις υγείες μας.
:smilea:
never ride faster than your angels can fly
Μην οδηγείτε σαν Ταλιμπάν
Mη μας το χαλάς τώρα.....:rotflmao:
Oι κόντρες δεν είναι ένας εύκολος τρόπος για να κερδίσεις λεφτά είναι ένας εύκολος τρόπος για να χάσεις τη ζωή σου!!!
Πλάκα κάνεις έτσι;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
![]()
![]()
![]()