Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 155

Θέμα: best video

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cheos13
    TROOPER ψηνεσαι για εικονοληπτης.....???
    ωχ...κατι ξερει αυτος και ας ειναι και βαζελος....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Oτι να ναι μελος Το avatar του/της cheos13
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Περασαμε Μπραλο ρε φιλος.....??

Angels on the sideline,
    Puzzled and amused.
    Why did Father give these humans free will?
    Now they're all confused.....

Voice of the soul

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

του εστειλα εγω π.μ με τα μοντελα απο τις καμερες που εχεις χρισημοποιησει και την σχετικη εμπειρια σου και ψηθηκε!

:o

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(μλκ μου, ασχετο αλλα εβλεπα ενα ονειρο χτες! το νου σου)

Oτι να ναι μελος Το avatar του/της cheos13
    αλλοι πανε με ταυτοτητα στο στομα....

κ εμεις πηγαινουμε με τον Κ.Ο.Κ.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οπως αντιλαμβανομαι η θεση καμεραμανου.. κατοχυρωθηκε στον Τrooper με συνοπτικες διαδικασιες....

λογω προτερου εντιμου βιου......

Περασαμε Μπραλο ρε φιλος.....??

Angels on the sideline,
    Puzzled and amused.
    Why did Father give these humans free will?
    Now they're all confused.....

Voice of the soul

Ρακόμελος Το avatar του/της bZrOo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Είναι αδύνατον οδηγώντας μηχανή να "παρανομείς και να κάνεις την καύλα σου" και να ΜΗΝ γίνεσαι, έστω και λίγο, επικίνδυνος για τους άλλους.

Ή μάλλον, εσύ ή εγώ ή ο npat, οδηγοί με μέση / μικρή εμπειρία, ειναι πιθανόν να είμαστε ΠΙΟ επικίνδυνοι για τους άλλους απ' οτι οι δύο στο βίντεο οι οποίοι απέχουν έτη φωτός απο εμάς σε οδηγική ικανότητα και εμπειρία...
    Συμφωνώ μαζί σου αλλά όταν λέω παρανομώ δεν εννοώ σε ότι όρια φαντάζεσαι από δικιά σου εμπειρία , νέος οδηγός είμαι , στο μόνο που παρανομώ είναι ότι υπερβαίνω που και που το όριο ταχύτητας σε φυσιολογικά για έναν νέο οδηγό επίπεδα, άντε αντί για 50 χλμ/ω να πάω 60 και σε άδειο δρόμο από φανάρι να ανοίξω την μηχανή
    Αυτό σε εμένα δίνει συναισθήματα ακόμα και το λίγο , δεν αντιλέγω ότι μπορεί να γίνομε λίγο επικίνδυνος και ότι τα παλικάρια του βίντεο αυτά που κάνουν ξέρουν πια είναι τα όρια τους και πιθανών και τα όρια του δρόμου ,αλλά όπως είπαν και άλλα παιδιά , δεν τα κάνεις βίντεο να τα βλέπει όλος ο κόσμος και να ξεχύνετε μετά στους δρόμους να κάνει τα ίδια ,και όπως είπες και εσύ, να γίνεται πολύ πιο επικίνδυνος από αυτούς.

Για να μην το τραβάμε χωρίς λόγο , η γνώμη μου είναι ακριβώς ίδια με αυτή του catmaster εδώ
    :

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Επειδή το θέμα (όπως προείπε και ο gcrook ) το κόβω να καταλήγει και φέτος σε τόπον χλοερό (και του χρόνου που λέμε) κάτσε να προλάβω να γράψω και εγώ την άποψή μου (η την παπάτζα μου – όπως καθένας ορίζει ... )

Αν έπρεπε να απαντήσω με ένα ναι η όχι στο αν τα παλικαράκια στο video οδηγούν επικίνδυνα για εαυτούς και άλλους η απάντηση μου θα ήταν δεδομένη - ναι οδηγούν ριψοκίνδυνα τελεία και παύλα.

Αλλά ευτυχώς δεν χρειάζεται να απαντήσω μονολεκτικά .Ευτυχώς η απάντηση έχει πολλές αποχρώσεις και δεν είναι σκακιέρα.

Δεν υπάρχει εδώ μέσα και σε άλλο φόρουμ επί γης άνθρωπος που να μην έχει οδηγήσει
    - λίγο πιο πάνω από το όριο ταχύτητας
    - λίγο πιο σβέλτα απ΄ότι θα έπρεπε να πάει σύμφωνα με τα δικά του όρια
    - να μην έχει βγει από μια στροφή και να πει ότι θα έπρεπε να έχει μπει με πολύ λιγότερα

αν υπάρχει κάποιος να πάρει μια πέτρα και εγώ θα κάτσω πρώτος στον τοίχο να την φάω στο κεφάλι - και να τού πω και μπράβο γιατί είναι πιο σωστός οδηγός από εμένα.

και ένα γενικόλογο γιατί πρέπει να δουλέψουμε και λίγο ...

Ας σταθώ μια στιγμή και αναρωτηθώ .... οι περισσότεροι από εμάς που ζούμε σε αυτή την αλλόκοτη και απάνθρωπη μεγαλούπολη προσπαθούμε να μετακινηθούμε καθημερινά με το πιο λογικό και συνάμα το πιο παράλογο μέσο μετακίνησης. Καθημερινά βιώνουμε τον κίνδυνο με την μορφή ημίτρελων οδηγών, πεζών σε κατάσταση παράκρουσης και λοιπών τραγελαφικών καταστάσεων – καθένας μας έχει μια ιστορία να πει τέλος πάντων για το πως γλίτωσε από του χάρου τα δόντια μια ανύποπτη μέρα κατεβαίνοντας στη δουλειά του.
    Αν κάτσω και το σκεφτώ θα έπρεπε να παρατήσω τη μηχανή και να μην ξανακαβαλήσω ποτέ μου.

Και τότε αν με ρωτήσει κάποιος "γιατί συνεχίζεις να καβαλάς σε τέτοιες συνθήκες;" .... ποια είναι η λογική απάντηση που θα του δώσω ;; Δεν έχω λογική απάντηση πραγματικά

Η δική μου προσωπική απάντηση είναι "γιατί με κάνει να νιώθω ότι λίγο την παλεύω ... "

Καβαλήστε ο καθένας το μοτόρι του φορέστε ότι καλύτερο έχετε σε εξοπλισμό και πηγαίνετε όπου θέλετε διαβάζοντας καλά τις συνθήκες που επικρατούν στο δρόμο.
    I make good milkshake !!!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Εδώ κάνεις λάθος...
    ...
    ...
    ...
    Αυτά. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Από εμένα τέλος.
    Λοιπόν.
    Μιάς και έχω χρόνο...

Καλέ μου φίλε νπατ,
    έκανες ένα πόστ το οποίο με ξάφνιασε δυσάρεστα.

Και αυτό όχι για το πόστ αυτό-καθ'αυτό, παρά γιατί αναφέρθει από εσένα, γνωρίζοντας τις θέσεις σου από άλλες τοποθετήσεις σου σε παραπλήσια θέματα. Και με έκανε απλά, να απορήσω.

Όταν εξέφρασα την απορία μου, ανταποκρίνεσαι χρεώνοντάς μου λάθος.
    Άρα λοιπόν θα έπρεπε να θεωρήσω -για να μην είμαι λάθος- ότι ορθά και καλώς έπραξες λέγοντας πως όσοι βλέπουν τους δρόμους σαν δίκτυο μετακίνησης/μετάφοράς δεν έχουν θέση στο φόρουμ...

Έπειτα, κάνεις μια -ελλειπή και μονομερή, θα έλεγα- αναφορά στην ''έννοια του μοτοσυκλετισμού'' επιχειρώντας να δικαιολογίσεις γιατί στέκει, η παραπάνω ρήση σου.

Βλέποντας ότι επιμένεις, δεν έχω παρά να παραδεχθώ ότι κακώς θεώρησα ότι δεν έπρεπε να ειπωθεί κάτι τέτοιο από εσένα και ότι καλώς ειπώθηκε τελικά...

Ωστόσο σε παραπέμπω στο εκπληκτικό ''Η Ιστορία του Eλληνικού Μοτοσυκλετισμού'' του Μιχάλη Αρβανιτόπουλου --για όσους δεν την διάβασαν στα τεύχη του ''ΜΟΤΟ'' από '93 έως '95-- ώστε να πάρεις μιά ιδέα πώς προσεγγίζει την ''έννοια του μοτοσυκλετισμού'' εκείνος και άν στην παραπάνω έννοια ''χωράνε'' και άλλες φυσιογνωμίες πλήν ορισμένων καταξιωμένων μελών του μοτό.γρ και λοιπών ρομαντικών...

Νέο μέλος
    Λοιπον κοριτσια,

Διαβασα με προσοχη τις αμπελοφιλοσοφιες των περισσοτερων . (Μαζι και το σπαμ αρκετων αλλων......)

Αν θελετε προσεξτε λιγο το προσπερασμα στη στροφη στο 1:01 καθως και το προσπερασμα των κουτιων απο το 2:09 ως το 2:26, και πειτε μου αν οι τυποι ειναι η δεν ειναι μ@λ@κες.
    Βαθυτερη αναλυση δε χρειαζεται.

Νααααι ενταξει, ο ¨μοτοσυκλετιστης¨, ο ¨χειριστης¨ , ο ¨Rossi της ασφαλτου¨ αλλα μη ξανακουσω κλαψα του τυπου ' Ηταν νεος και εφυγε γρηγορα απο απροσεκτο οδηγο κουτιου" γιατι θα αρχισω τα φτυσιματα!

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lolalo
    Λοιπον κοριτσια,

Διαβασα με προσοχη τις αμπελοφιλοσοφιες των περισσοτερων . (Μαζι και το σπαμ αρκετων αλλων......)

Αν θελετε προσεξτε λιγο το προσπερασμα στη στροφη στο 1:01 καθως και το προσπερασμα των κουτιων απο το 2:09 ως το 2:26, και πειτε μου αν οι τυποι ειναι η δεν ειναι μ@λ@κες.
    Βαθυτερη αναλυση δε χρειαζεται.

Νααααι ενταξει, ο ¨μοτοσυκλετιστης¨, ο ¨χειριστης¨ , ο ¨Rossi της ασφαλτου¨ αλλα μη ξανακουσω κλαψα του τυπου ' Ηταν νεος και εφυγε γρηγορα απο απροσεκτο οδηγο κουτιου" γιατι θα αρχισω τα φτυσιματα!
    οκ η αλήθεια είναι κάπου στην μέση...και τα κουτιά δεν μας προσέχουν και εμείς νομίζουμε ότι είμαστε άτρωτοι...
    Chris

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV ......ο δρόμος ..... ονομάζεται μεταφορικό δίκτυο.

[/B]
    Πεστο καυμένε transport infrastructure να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι.... :rotflmao: :rotflmao:

ΣΗΜ: επειδή τον ΄καλό΄του βίντεο τον γνωρίζω λίγο (είναι περιστασιακά συναγωνιζόμενος στο Attika Cup), να σας ενημερώσω ότι πέρυσι μου εκμηστυριεύτηκε ότι ουδέποτε επισκέφθη ξανά -μετά το βίντεο- τη συγκεκριμμένη διαδρομή, συνεπώς μπορείτε να κυκλοφορείτε με ασφάλεια στους -εκεί αλλά και ανά την επικράτεια- δρόμους αλλά -δυστυχώς-μην περιμένετε τον έξυπνο σχολιασμό του Κρούκη τον επόμενο χρόνο (καθίσταται άτοπος αν και κρίμα αφού τον ετοιμάζει 3 χρόνια....).

You BETA believe...

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Πεστο καυμένε transport infrastructure να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι.... :rotflmao: :rotflmao:

Δυστυχώς τα γαλλικά μου δεν έιναι σε τόσο υψηλό επίπεδο :wacko: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird

ΣΗΜ: επειδή τον ΄καλό΄του βίντεο τον γνωρίζω λίγο (είναι περιστασιακά συναγωνιζόμενος στο Attika Cup), να σας ενημερώσω ότι πέρυσι μου εκμηστυριεύτηκε ότι ουδέποτε επισκέφθη ξανά -μετά το βίντεο- τη συγκεκριμμένη διαδρομή, συνεπώς μπορείτε να κυκλοφορείτε με ασφάλεια στους -εκεί αλλά και ανά την επικράτεια- δρόμους αλλά -δυστυχώς-μην περιμένετε τον έξυπνο σχολιασμό του Κρούκη τον επόμενο χρόνο (καθίσταται άτοπος αν και κρίμα αφού τον ετοιμάζει 3 χρόνια....).

Κανει και πνευμα ο Κουλογλου του χωματος;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Κανει και πνευμα ο Κουλογλου του χωματος;
    Enjoy your self :o :o

You BETA believe...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    ο συγκεκριμενος αναβατης ειναι ο χαρακτηρισμος του πυροβολημενου,,,,,,,,

η ειρωνεια ειναι οτι τραυματηστικε αρκετα σοβαρα σε αγωνα σε πιστα, και ειναι 1μιση
    χρονο εκτος, θελω να πω μαυτο , οτι οσο και καλος να εισαι , θα ερθει καποια στιγμη
    που θα παθεις.

στο βινεο παει 7 στα 10, δεν "ρισκαρει" δηλ, ,,,,,,,,,,,
    με αυτο που διαφωνω στο βιντεο ειναι , οτι οχι μονο δεν επρεπε να αναγραφεται
    η φιρμα του καταστηματος, αλλα η φραση:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Παλαιό μέλος
    re paidia amesws na tous katakrinetai..poioi den exoyme odigisei etsi?poioi den kanoume m@l@kies???pisteyw oi perissoteroi edw ta exoun kanei!apla megalwsan kai ta vlepoyn diaforetika twra!entaxei nai men megali ilithiotita poy pane etsi(kai gia mas pou pame etsi!)alla den ginetai alliws!kai fisika ta riska ta gnwrizoume kai an fame ta moutra mas(stin kalyteri!)tha xeroume oti ftaime alla..eimai sigouros oti tha to xanakanoume!thelete na mas peite ilithious?peite mas..emeis eimaste eleytheroi kai ayto den allazei..(eipa k gw ti gnwmi-p@p@ria mou kai elpizw na min dextw sfodri epithesi apo pollous!!)

Παλαιό μέλος
    Ρε συ, πανάθα, δεν παει έτσι... Δεν είμαστε μόνοι μας στον δρόμο και ούτε βέβαια κάνουνε όλοι τέτοια πράγματα. Έσυ μπορεί να νιώθεις ελεύθερος όταν προκαλείς την τύχη σου, αλλά δεν σέβεσαι την ελευθερία των άλλων αν ταυτόχρονα προκαλείς και την δική τους τύχη.
    Αν σου αρέσει να οδηγείς αγωνιστικά, μπορείς να το κάνεις σε πίστα ή τουλάχιστον υπο άλλες συνθηκες (όχι στο αντίθετο ρεύμα, με συνθήκες καλήτερης ορατότητας και άλλα πολλά).
    Οι περισότεροι τρέχουμε, στρίβουμε κτλ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε πάντα σωστοι ή ότι πρέπει να το διαφημίζουμε έτσι.

Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Best Sportsbike Video Collection
    από FZR600R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2007, 07:12
  2. Best Joke
    από yamaha στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2004, 19:13
  3. tank cam speed video
    από monstermind στο forum Off topic