Μπράβο κύριοι...(και κυρίες)...!
![]()
![]()
![]()
Δακρυσα απο την συγκινηση ρε μλκ.Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
αντε οσοι μπορούνε να ανακτήσουμε το πνεύμα του moto.gr
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Δακρυσα απο την συγκινηση ρε μλκ.
ΡΕ ΘΕΙΟ ΤΑΙ!!!!!!
ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ???????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μια απο τα ίδια και απο μένα (βαρέθηκατε να ακούτε πόσο καλά ήτανε το ξέρω)...
1. φοβερός καιρός (ο Ηλίας είναι κολώφαρδος)
2. φοβερή παρέα
3. Τρελή διαδρομή (ειδικά απο Άστρος έως Κοσμά)
4. Φοβερή Ψαρόσουπα στο ΓύθειοΚρίμα που του Cpt του φάνηκε ιδιότροπη και παράξενη επιλογή και δεν δοκίμασε
![]()
5. Βλακεία μου που στον Κοσμά ξεχάστηκα και δεν δοκίμασα μετα απο πολλά χρόνια το περίφημο γαλακτομπούρικο τους
6. Ένα μπράβο στην Χριστίνα που έκανε την διαδρομή χωρίς γάντια και μας έκανε να αισθανθούμε και λίγο g@yΕιδικά στην ανάβαση προς Κοσμά το κρύο ήταν αρκετό
7. Ένα ευχαριστώ στον dimzab και στον Trooper που σε ορισμένες κλειστές διαδρομές με "τράβηξαν" σε γρήγορη οδήγηση και το καταευχαριστήθηκα...![]()
....προς αναμονή της επόμενης
![]()
...μόνο εγώ απόλαυσα την επιστροφή από Γύθειο προς Σπάρτη?![]()
Ο ρυθμός ήταν πολύ αργός ΑΛΛΑ με 70-90 χλμ/ώρα μπορούσα να χαζεύω ασταμάτητα τον επιβλητικά συννεφιασμένο Ταϋγετο![]()
Η διαδρομή Μύλοι-Λεωνίδιο φοβερή (αν και λίγο ασχοληθήκαμε με την παρατήρηση του τοπίου).Οι υγρασίες και τα χώματα σε ορισμένα σημεία όμως μας έκαναν να λερώσουμε τα βρακάκια μας
.Όταν λέμε "μας" δεν συμπεριλαμβάνουμε τον Θεόδωρο "τιειναιτοhighsiding?" Βικερτέντιο που ζωγράφιζε τεθλασμένες με το πίσω λάστιχο στην βρεμένη άσφαλτο.
Επίσης ας μου ρίξει κάποιος το εμότικον με τις μούτζες ...που πα ρε χάλια με 24 psi ...κι αναρωτιόμουν γιατί γλίστραγε το πίσω...
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
....
6. Ένα μπράβο στην Χριστίνα που έκανε την διαδρομή χωρίς γάντια και μας έκανε να αισθανθούμε και λίγο g@yΕιδικά στην ανάβαση προς Κοσμά το κρύο ήταν αρκετό
....
μένει ασχολίαστο γιατί θα τσακωθούμε πάλι....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ντάξει ... ντάξει μη βαράς ... το αλλάζω:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
μένει ασχολίαστο γιατί θα τσακωθούμε πάλι....
"με έκανε να αισθάνομαι λίγο g@y...."![]()
μπαα, για άλλο λέειΑρχικά δημιουργήθηκε από spyro
ντάξει ... ντάξει μη βαράς ... το αλλάζω:
"με έκανε να αισθάνομαι λίγο g@y...."![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μπαα, για άλλο λέει![]()
Δεν τα φοραμε για το κρυο τα γαντια..Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
ξέχασα ρε γ@μωτο.... τα forum είναι πάνω απο όλα ο κατάλληλος χώρος για πάσης φύσεως "pontification" με οποιαδήποτε αφορμή και αιτίαΑρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Δεν τα φοραμε για το κρυο τα γαντια..![]()
![]()
και της εξυπνάδας μάλλον.....Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
ξέχασα ρε γ@μωτο.... τα forum είναι πάνω απο όλα ο κατάλληλος χώρος για πάσης φύσεως "pontification" με οποιαδήποτε αφορμή και αιτία
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Λόγο server (moto) και δουλειάς (μου) μπήκα και τα είδα μαζεμένα σήμερα.......![]()
Έχω να πω ότι οι συνάδελφοι συνταξιδιότες με κάλυψαν πλήρως και ολοσχερώς....![]()
Πάντα τέτοιες ομορφιές...![]()
![]()
![]()
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
hold your horses m8Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
και της εξυπνάδας μάλλον.....![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
να ευχαριστησω και εγω με τη σειρα μου ολους και κυριως τον καπ10 που μου χαρισε εκεινη την αξεχαστη φατσα στο παρκινγκ μετα το αρτεμισιο.
λια τη επομενη φορα θα τους βαλω να σου ζητησουν και χαρτια ρε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αντε και στην επομενη![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...