Ποιός μίλησε γιά δίκαιο; :rotflmao: :rotflmao:
ο καθένας με τα γούστα του
Ποιός μίλησε γιά δίκαιο; :rotflmao: :rotflmao:
ο καθένας με τα γούστα του
2004 R1 red-black
ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΛΕΣ ΔΕΝ ΛΕΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ....
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΑΙ ΟΛΑ .......
ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΙΝ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Ο-300 ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ )ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.....
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ,ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ......
ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΑΤΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΜΟΤΟG.P. ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ-ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΕΝΑ ΧΟΝΤΑ-ΡΕΠΣΟΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΧΑΖΕΜΑ.....
ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΟ ΤΗς ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ 300-400 ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ......ΧΑΖΟΙ ΗΤΑΝ?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
javra............r6.
Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.
…………
Κοίτα γιά να μην παρεξηγηθούμε δεν έχω κάτι με τις ελληνίδες. Ένα αστείο είπα. Απλώς δεν με τρελαίνουν και ιδιαίτερα και ούτε και νομίζω πως το να είναι μιά γυναίκα ελληνίδα είναι προτέρημα ή μειονέκτημα. Απλώς, υπάρχουν και άλλες από διαφορετικές κουλτούρες και ο καθένας επιλέγει με τα γούστα του.
Επιστρέφοντας στο θέμα (ποιό απ' όλαπερί όμορφες γυναίκες μηχανόβιες, εδω πέρα τουλάχιστον είναι είδος προς εξαφάνιση. Αν υπάρχουν στην Ελλάδα έχει καλώς και είστε τυχεροί. Εδώ ή θα είναι σε κάτι μηχανάκια του κώλου (ναι είμαι ρατσιστής στις μηχανές) ή άμα είναι σε σοβαρό μηχάνημα θα είναι χοντρές αντρογυναίκες.
Όμορφες που να οδηγούν και SS μηχανές είναι πιό σπάνιες και από σκατά ξύλινου αλόγου![]()
δύο φορές έχω δεί όλο κι όλο, πάνω σε R1 και ήταν ξανθία. Ίσως ήταν αυτή που είδες κι εσύ. Περιφέρεται.
2004 R1 red-black
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
Κοίτα γιά να μην παρεξηγηθούμε δεν έχω κάτι με τις ελληνίδες. Ένα αστείο είπα. Απλώς δεν με τρελαίνουν και ιδιαίτερα και ούτε και νομίζω πως το να είναι μιά γυναίκα ελληνίδα είναι προτέρημα ή μειονέκτημα. Απλώς, υπάρχουν και άλλες από διαφορετικές κουλτούρες και ο καθένας επιλέγει με τα γούστα του.
Επιστρέφοντας στο θέμα (ποιό απ' όλαπερί όμορφες γυναίκες μηχανόβιες, εδω πέρα τουλάχιστον είναι είδος προς εξαφάνιση. Αν υπάρχουν στην Ελλάδα έχει καλώς και είστε τυχεροί. Εδώ ή θα είναι σε κάτι μηχανάκια του κώλου (ναι είμαι ρατσιστής στις μηχανές) ή άμα είναι σε σοβαρό μηχάνημα θα είναι χοντρές αντρογυναίκες.
Όμορφες που να οδηγούν και SS μηχανές είναι πιό σπάνιες και από σκατά ξύλινου αλόγου![]()
δύο φορές έχω δεί όλο κι όλο, πάνω σε R1 και ήταν ξανθία. Ίσως ήταν αυτή που είδες κι εσύ. Περιφέρεται.
ΚΟΙΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ Η ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ......
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ SS ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΠΑΝΙΟ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ.......ΠΑΝΤΟΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΩΡΟ....
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΜΠΕΙ....
http://www.youtube.com/watch?v=Fj4vLZJhNEk
http://www.youtube.com/watch?v=GpZcC...eature=related
ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
javra............r6.
Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.
…………
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Αντί να εκτιμάτε οτι διαλέγουμε γυναίκες με περιεχόμενο και οχι μίνι φούστα και ελαφρύ ντύσιμο.....
Έλαμ΄ντες....![]()
πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος...
http://www.ecube.com.gr
ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΕΓΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΗΧΑΝΟΒΙΑ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ?
συγκεκριμένα να έχει και duke 690 II...![]()
πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος...
http://www.ecube.com.gr
Ε τι τραβάνε ρε παιδί,δύο πράματα, τη φουστίτσα τη κοντή ή το παντελόνι (χαμηλοκάβαλο) πιο κάτω και έπειτα το string πιο πάνω, απλά πράματα![]()
![]()
As soon you touch this limit something happens and somebody can go a little bit further.With your mind power your determination your instict and the experience as well you can fly very high
AYRTON SENNA
h kopela mou einai kaskanter..!!olo to kalokairi piso sto busa mou egnantia me 250 me 280 170 poreia to ligotero.me kranos kai dermatina enooite.mages estrose xaraktira
??????
Φιλε μου οι γυναικες στρωνουν χαρακτηρα μονο αμα τους ριχνεις καμια ψιλη που και που...η αμα...ασε δεν το λεω γιατι θα χαρακτηριστω χυδαιος...Αρχικά δημιουργήθηκε από busas
h kopela mou einai kaskanter..!!olo to kalokairi piso sto busa mou egnantia me 250 me 280 170 poreia to ligotero.me kranos kai dermatina enooite.mages estrose xaraktira
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πιστευω πως απαντω για ολους με το αντιστοιχο τραγουδακι![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=1ovtpQIZ9CA
sosto kai auto gligore....!!aplos elega gia otan einai pano sti mhxani oxi otan einai kato...........
??????
se prosexoume meno...
??????
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
[B]Εγω την ΞΑΝΘΙΑ - ΔΑΓΚΩΤΟ - και δε πα να τραγουδατε.....
Τι διαλο? Ολες θα τις παντρευτουμε και θα κανουμε ερωτοζουμπουρλακια και ταξιδακια με το μαχανακι και νααααααα τα δευτερα κρανη
και νααααααααα τα μπουφαν συνεπιβατη
και νααααααααααααααααααα γαντια
και νααααααααααααααααααααααααααααααααα μποτες
και νααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα αδιαβροχα.....
ρε ασε αντε μας
δηλαδης μια τρελη νυχτα με την ξανθια κανεις δεν θελει?Αντε μια βδομαδουλα τριων συναντησεων..
Οκ την αρπαξα εγω ,τωρα παει μην ζητατε μετα!
Μπράβο ρε φίλε
Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι εδώ είναι γκέι φόρουμ
![]()
![]()
![]()
moto_patousa
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy