super moto![]()
Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΦΙΛΕ GUS ΠΕΣΤΑ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πλακα πλακα εγω θεωρω οτι τα μοναδικα on-of ειναι
ktm adv
1200gs
800gs
tenere
africa![]()
Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει
απλως ειναι κριμα η σειρα on off να εχει καταντήσει ετσι........
ολα καλα τα λέτε κτλ......αλλα ενα πράγμα εχει μένει απο ολον τον κοσμο που εχω γνωρίσει που ειχε afrika και έχει ακομα....πως εαν η μηχανή εδεινε ακομα μερικα αλογάκια δεν θα το άλλαζε κανένας.................
και ειναι ο μοναδικός λόγος............γιατι???
γιατι οταν ενα μηχανάκι εχει τοσα χρόνια και ειναι σκυλι.......ο κοσμος το αγαπάει....
αμα η honda φοβαται να βγαλει ενα καινουριο afrika ασ κανει ενα face lift! ...........
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Γιατι δεν εχουν οδηγησει κατι αλλο για να δουν τι υπαρχει αυτη την εποχη,
για να να δουν που εχει φτασει η τεχνολογια.
Όταν εμείς κερδίζαμε dakar,εσείς ακόμα δεν ξέρατε πως γίνεται μια μοτο να αντέχει πάνω απο 100χλμ χωρίς να κολάει![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://atgreg.smugmug.com/photos/46537744-L.jpg
ayto einai poy den katalabainei o komsos......η τεχνολογία ? ποια??Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
ξερεις πολυ καλα οσο περισσότερα τοσο πιο πολλα προβλήματα οκ? αλλα βεβαια αφου η μοναδική δοκιμη ειναι για να παει για καφέ.....!!!!!!
σπανια εχω συναντησει ατομα που πηρανε ενα ktm για χρηση adventure...μονο το ονομα του ειναι.
εγω που θελω να παω κατω απο ισπανια μερια αλγερια-μαροκο κτλ ,,,,,προτιμώ να παω με το παλιο αφρικα παρα με το νεο ktm!
ελπηζω να κατάλαβες
Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
Μια ερώτηση πόσα μηχανάκια και τι έχεις οδηγήσει ώστε να έχεις γνώμη???
Υ.Γ. Όταν το africa της honda κέρδιζε το paris dakar επί σειρά ετών η ΚΤΜ και όλες οι άλλες που ήταν????
ρε παιδια μην το περνεται ktm vs afrika vs tenere vs οτι να ναι.......ολα καλα ειναι κ μεχρι εκει που φτανει η τσεπη του .....
απλως εγω βλεπω ενα μπασταρδεμα στην επιλογη μηχανης και με τρελενει.......
δλδ γιατι καπιος να παρει ενα κτμ αμα δεν ειναι adventuras..???
θελεις ταξιδια......υπάρχουν χιλιάδες καλύτερα......
γιατι παίρνει ο αλλος ενα τετοιο μηχανάκι? για να το σηκώνει σούζα ? στην άσφαλτο?
και σταματηστε να συγκρίνεται το γκαζι ...... το μονο που εχω ακούσει και θελω πραγματικά να δοκιμάσω ειναι πως λενε πως το κτμ στο χώμα ειναι οτι καλυτερο υπάρχει! δεν νιώθεις να σε δυσκολεύει τπτ........ αλλα και παλι ,,,,,12000 μηχανακη να το γαμησω στο χωμα???
![]()
ΤΟΤΕ πριν πολλα χρονια γινονταν αυτα που λετε.Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Μια ερώτηση πόσα μηχανάκια και τι έχεις οδηγήσει ώστε να έχεις γνώμη???
Υ.Γ. Όταν το africa της honda κέρδιζε το paris dakar επί σειρά ετών η ΚΤΜ και όλες οι άλλες που ήταν????
ΤΩΡΑ TA ΚΤΜ έιναι τα μονα που τρεχουν DAΚAR και ειναι τα μονα που αντεχουν .
Ειμαι περιπου 30 και εχω αλλαξει 7-8 μηχανες,
εχω περασει απο ιαπωνικα,αγγλικα,ειχα και τα δυο adventure bmw και ktm
και δεν τα ειχα μονο για καφε,τα ειχα για την δουλεια μου για τις καβλες μου ,
ειδικα τα δυο adventure τους ηπια το αιμα.
και μετα απο ολα αυτα αφου ειδα και συγκρινα γυρναω παλι στο 990
κοιτα lariseos εισαι σωστος δεν υπαρχει λογος να παρεις ενα adventure αν δεν πατησεις ποτε χωμα.
αλλα ειναι και καποιοι που επιλεγουν με βαση την ομορφια ,πια σε φτιαχνει,πια σε αναβει που τη βλεπεις
και αν δεν εχεις προβλημα και με μαμαλο τοτε ολα καλα.
Τα ΚΤΜ είναι τα μόνα που αντέχουν ε? εμπεριστατωμένη η άποψη σου Πάνο!Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
ΤΟΤΕ πριν πολλα χρονια γινονταν αυτα που λετε.
ΤΩΡΑ TA ΚΤΜ έιναι τα μονα που τρεχουν DAΚAR και ειναι τα μονα που αντεχουν .
Ειμαι περιπου 30 και εχω αλλαξει 7-8 μηχανες,
εχω περασει απο ιαπωνικα,αγγλικα,ειχα και τα δυο adventure bmw και ktm
και δεν τα ειχα μονο για καφε,τα ειχα για την δουλεια μου για τις καβλες μου ,
ειδικα τα δυο adventure τους ηπια το αιμα.
και μετα απο ολα αυτα αφου ειδα και συγκρινα γυρναω παλι στο 990
Το ότι είναι τα μόνα που τρέχουν δε σημαίνει ότι είναι και τα μόνα που αντέχουν έτσι???
Μην ξεχνάς ότι από πίσω τους είναι και κάτι κοντέινερ με ανταλλακτικά και μηχανικούς που ακολουθούν!
Πέρασες λες από ιαπωνικά από αγγλικά και κατέληξες ότι τα ΚΤΜ είναι τα καλύτερα σε τι ειναι τα καλύτερα?![]()
![]()
Μιλαμε για Dakar ετσι? και αυτο με τα κοντεινερ ειναι τακτικη ολων των εργοστασιακων μηχανων απο ολες τις εταιριες.Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Τα ΚΤΜ είναι τα μόνα που αντέχουν ε? εμπεριστατωμένη η άποψη σου Πάνο!
Το ότι είναι τα μόνα που τρέχουν δε σημαίνει ότι είναι και τα μόνα που αντέχουν έτσι???
Μην ξεχνάς ότι από πίσω τους είναι και κάτι κοντέινερ με ανταλλακτικά και μηχανικούς που ακολουθούν!
Πέρασες λες από ιαπωνικά από αγγλικά και κατέληξες ότι τα ΚΤΜ είναι τα καλύτερα σε τι ειναι τα καλύτερα?![]()
![]()
περασα απο ολα αυτα τα μηχανακια και κατεληξα οτι αυτα με φτιαχνουν εμενα πιο πολυ.
δεν θελω να πω οτι τα κτμ ειναι τερατα τεχνολογιας και αξιοποιστιας
αλλα η εποχη που υποτιθετε υπηρχε το καθε τριτη μαστωρα περασε οριστικα.
και δεν γινεται να συγκρινουμε μηχανακι απο αρχες δεκαετιας 90 με ενα σημερινο οπλο,
οποιο και αν ειναι αυτο