Σελίδα 10 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 480

Θέμα: φθηνο μα πολυ φηνο site απο αγγλια

Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgosmg
    φιλαρακι με μπριζωσες...
    αυριο το πρωι παω colori να δοκιμασω σαν αυτο που πηρες
    και το συστημα που εχει με τα γυαλια που κατεβαινουν ειναι οτι πρεπει για να μην αλλαζω ζελατινα φυμε λογω φωτοφοβιας που εχω!(αλλα 50 μειον λογω του οτι θα επρεπε να παρω για το shoei)
    απλα ελπιζω να μου καθεται καλα!οσο για την ποιοτητα θα δω αυριο
    εσυ μεσω πιστωτικης το αγορασες απο lidsdirect??
    δεν βλεπω να βγαινει ακρη με το bikers bargain...οσο φθηνα και αν ειναι...
    καλησπερα ενας λογος που αγορασα το συγκεκριμενο κρανος ηταν οτι εχει την εξτρα φιμε ζελατινα
    εμενα μου εκατσε παρα πολυ καλα ,τωρα η ποιοτητα του ειναι οτι λεει carbon και καποιοι που το εχουν μου εχουν πει τα καλυτερα.
    εγω το αγορασα μεσω της prepaid καρτας που εχω απο την τραπεζα Κυπρου ειναι κατι αναλογο με τις electron visa απλα καποιοι δεν δεχονται τις electron visa την πιστωτικη μου την χρησιμοποιω μονο σε αγορες απο το e bay που χρειαζεται pay pal παντως οπως και να εχει στειλε τους ενα mail ,εγω σε οσα τους εστειλα για διευκρινησεις μου απαντησαν.τωρα εσυ ξερεις παντως εμενα μου φανηκαν ενταξει και εαν ειδες εχω ποσταρει και την αποδειξη που μου εστειλαν μαζι με το δεμα.(μου εστειλαν με mail αμεσως μολις εγινε η πληρωμη καθως και νουμερο φορτωτικης απο ups για να βλεπω που ειναι το δεμα.)

Αρχικά δημιουργήθηκε από mdharis1
    καλησπερα ενας λογος που αγορασα το συγκεκριμενο κρανος ηταν οτι εχει την εξτρα φιμε ζελατινα
    εμενα μου εκατσε παρα πολυ καλα ,τωρα η ποιοτητα του ειναι οτι λεει carbon και καποιοι που το εχουν μου εχουν πει τα καλυτερα.
    εγω το αγορασα μεσω της prepaid καρτας που εχω απο την τραπεζα Κυπρου ειναι κατι αναλογο με τις electron visa απλα καποιοι δεν δεχονται τις electron visa την πιστωτικη μου την χρησιμοποιω μονο σε αγορες απο το e bay που χρειαζεται pay pal παντως οπως και να εχει στειλε τους ενα mail ,εγω σε οσα τους εστειλα για διευκρινησεις μου απαντησαν.τωρα εσυ ξερεις παντως εμενα μου φανηκαν ενταξει και εαν ειδες εχω ποσταρει και την αποδειξη που μου εστειλαν μαζι με το δεμα.(μου εστειλαν με mail αμεσως μολις εγινε η πληρωμη καθως και νουμερο φορτωτικης απο ups για να βλεπω που ειναι το δεμα.)
    το παραγγειλα!!!
    τους εστειλα 4 mail για διευκρινισεις.
    απαντησαν σε ολα!!
    με πιστωτικη πληρωσα.
    μου ειπε οτι τριτη φευγει απο το καταστημα και θα μου στειλει το tracking number
    πολυ εξυπηρετικοι..
    και απο τιμες πολυ καλοι!!
    lidsdirect..!!

μετα απο 9 χρονια με shoei στο κεφαλι μου πιστευω οτι ισως πρεπει να δοκιμασω και κατι αλλο.
    το 2003 ειχα δωσει 650 ευρω για το z one.και εχει αφαιρουμενα μαγουλα μονο..
    στο hjc μου εκανε εντυπωση και η ποιοτητα του εσωτερικου σε σχεση με το xr 1000...

σου ευχομαι με το καλο να το παρεις να το ευχαριστηθεις και προπαντων αγρατζουνιστο . μολις φτασει στην ελλαδα μην περιμενεις την ups να στο φερει πολυ πιθανον να το φερει η speedex η οποια συνεργαζεται με την ups εμενα μου το εφερε η speedex.
    ps ειδες που σου ειπα οτι ειναι πολυ εξυπηρετικοι οχι σαν μερικους δικους εδω που μας βλεπουν μονο για να τα αρπαξουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mdharis1
    σου ευχομαι με το καλο να το παρεις να το ευχαριστηθεις και προπαντων αγρατζουνιστο . μολις φτασει στην ελλαδα μην περιμενεις την ups να στο φερει πολυ πιθανον να το φερει η speedex η οποια συνεργαζεται με την ups εμενα μου το εφερε η speedex.
    ps ειδες που σου ειπα οτι ειναι πολυ εξυπηρετικοι οχι σαν μερικους δικους εδω που μας βλεπουν μονο για να τα αρπαξουν.
    να σαι καλα φιλε μου!
    ναι,ειναι πολυ εξυπηρετικοι!
    κριμα που δεν εχουν μεγαλη ποικιλια (μπουφαν κλπ.)
    το κακο ειναι οτι ειμαι ανυπομονος....αλλα γλυτωνω 150 ευρω!(στη colori το πρωι μου το αφηναν 400:rotflmao: )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mtsop
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    ...web banking της Alpha Bank με προμήθεια του απίστευτου ποσού των 0,30 λεπτών !!! ...
    Προμήθεια κρατάει και η τράπεζα της Αγγλίας που δε ξέρεις το ακριβές ποσό (διαφέρει από τράπεζα σε τράπεζα). Έτσι αν μπλέξεις με κανένα τσιφούτη μπορεί να σου κάνει νούμερα επειδή το ποσό είναι καμιά λίρα λιγότερο...

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mtsop
    Προμήθεια κρατάει και η τράπεζα της Αγγλίας που δε ξέρεις το ακριβές ποσό (διαφέρει από τράπεζα σε τράπεζα). Έτσι αν μπλέξεις με κανένα τσιφούτη μπορεί να σου κάνει νούμερα επειδή το ποσό είναι καμιά λίρα λιγότερο...
    η κάθε εταιρεία έχει επιλέξει κάποιους τρόπους συναλλαγής.
    Το paypal με τις ανάλογες προμήθειες για τον πελάτη, την πιστωτική κάρτα και κάποιοι την πληρωμή μέσω λογαριασμού όπου στο πεδίο που σου δίνει η φόρμα (για τις τράπεζες του εξωτερικού) έχει μόνο την επιλογή τα έξοδα της τράπεζάς σου και δεν σου δίνεται η δυνατότητα να καλύψεις και τα έξοδα συναλλαγής του προμηθευτή. Αυτό φυσικά το γνωρίζει από την στιγμή που έχε επιλέξει αυτό το τρόπο συναλλαγής. Φυσικά έκανα μία στρογγυλοποίηση της τάξεως του ευρώ προς τα πάνω όπως και τη μετατροπή λιρών σε ποσού αντιστοίχου ευρώ με τιμή χθεσινή μέσω τιμών paypal που δουλεύουν (άσε που η τιμή της λίρας είναι πτωτική και πάλι κερδισμένοι θα βγούν γιατί τα λεφτά θα τα πάρουν την Τετάρτη με τιμή λίρας εκείνης της ημέρας). Η μεταφορά γίνεται σε ευρώ και η τράπεζα του παραλήπτη κάνει την μετατροπή σε λίρες.
    Τωρα εάν πέσω σε Σκοτσέζο.....

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    τα τσιμπήσαν τα RX7 BIKERS BARGAINS
    από 350 λίρες με 1,02 που είχε η λίρα= 357 ευρώ+μεταφορικά 30,6=387,60 σύνολο,
    σε 380 λίρες με 1,08 που έχει τώρα =410,4 + μεταφορικά 32,4 = 442,8 σύνολο

με τόσες παραγγελίες που πήραν θα σκέφτηκαν ότι τα σκοτώνουν και τις ανέβασαν όλοι τις τιμές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mtsop
    Συνήθως πάντα την περίοδο των γιορτών η λίρα έπεφτε (όχι τόσο πολύ βέβαια), αλλά τώρα θα πάει πάλι εκεί που ήταν. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε

βολτάδικο μέλος
    Η αλήθεια είναι ότι έχει αρχίσει να ανεβαίνει πάλι προς στα "νορμάλ" της.
    ...

και εμενα απο lidsdirect που παραγγειλα το hjc fs-10 carbon πηγε 260 ευρω.στην τσιλια το προλαβα!!!

το οποιο μολις σημερα ανεβασε τα μεταφορικα απο 15 λιρες σε 25..!!!!!

τι λες τωρα ευτυχως που προλαβαμε

τι εγινε το πηρες το κρανακι ή ειναι ακομη στο δρομο

τεταρτη ερχεται!!!
    αντε αντε..!!!

Σελίδα 10 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ενα πολυ ενδιαφερον site με video-test
    από AFTER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2006, 12:24
  2. ΕΝΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ Site ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ
    από mike78 στο forum Suzuki V-Strom series