Σελίδα 10 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 246

Θέμα: Aναγνώριση Κολλεγίων

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από YZF rider
    Με αυτη την λογικη στο λεω...
    Φίλε δε φτάνει...και μην ξεχνάς η Ελλάδα δεν έχει Bill Gates...Θέλει πανάκριβο εξοπλισμό,χρόνο και πολύ μαρούλι η έρευνα...δυστυχώς...

αν κατσεις και τα βαλεις κατω το τι πληρωνεις και το τι παιρνεις θα δεις οτι βγαινουν...Παραγουμε πολυ περρισοτερα απο αυτα που καρπωνομαστε..για αυτο εξαλλου υπαρχει και αυτη η διαφορα στα εισοδηματα...ενας που εχει παλεψει τοσο στην ζωη του(πχ. ενας αγροτης,ενας οικοδομος αλλα ακομα και ενας ΕΝΤΟΙΜΟΣ γιατρος)ισα ισα που βγαινει και ενας που κληρωνομησε το εργοστασιο απ τον μπαμπακα να βγαζει τοσα την μερα που δεν τα βγαζεις ουτε σε μια ζωη.Δεν υπαρχει σωστη κατανομη του πλουτου και για αυτο ολα αυτα..
    αλλα αυτη ειναι μια αλλη κουβεντα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από YZF rider
    αν κατσεις και τα βαλεις κατω το τι πληρωνεις και το τι παιρνεις θα δεις οτι βγαινουν...Παραγουμε πολυ περρισοτερα απο αυτα που καρπωνομαστε..για αυτο εξαλλου υπαρχει και αυτη η διαφορα στα εισοδηματα...ενας που εχει παλεψει τοσο στην ζωη του(πχ. ενας αγροτης,ενας οικοδομος αλλα ακομα και ενας ΕΝΤΟΙΜΟΣ γιατρος)ισα ισα που βγαινει και ενας που κληρωνομησε το εργοστασιο απ τον μπαμπακα να βγαζει τοσα την μερα που δεν τα βγαζεις ουτε σε μια ζωη.Δεν υπαρχει σωστη κατανομη του πλουτου και για αυτο ολα αυτα..
    αλλα αυτη ειναι μια αλλη κουβεντα!
    Όντως μεγάλη κουβέντα αλλά στην πράξη ακόμα και τα πιο πλούσια κράτη δεν μπορούν να κάνουν έρευνα μόνα τους...Πίστεψέ με ο εξοπλισμός για πειράματα για ΟΛΕΣ τισ σχολές,φθορές,αμοιβές κλπ είναι ασύλληπτος,απλά δε γίνεται...

Παλαιό μέλος
    Καπου αναφερθηκε για την εισαγωγη στα ΤΕΙ, οτι μπαινουν παιδια απο τεχνικο κλπ κλπ δηλαδη οτι μπαινεις ευκολα....

Ενταξει, αν μιλαμε για ΤΕΙ Κλωστουφαντουργικης ισως εχετε δικιο, ισως.....
    Ψαξτε ομως λιγο κ δειτε τις βασεις για τα ΤΕΙ και μην ξαφνιαστητε οτα δειτε ΠΟΛΛΑ απο αυτα να εχουν ΠΟΛΥ μεγαλυτερη βαση απο ΠΟΛΛΑ ΑΕΙ.

Για δειτε πχ το ΤΕΙ Τεχνικος Ιατρικων Οργανων να δουμε, ειναι ευκολο να το "πιασεις" ??

Η ερευνητική διαδικασία απαιτεί και αυτοθυσία πέρα από κονδύλια. Για παράδειγμα είχα γνωρίσει ένα παλικάρι από την Γαλλία , ο οποίος δεν μπορούσε να πάρει χρήματα για το διδακτορικό του από το πανεπιστήμιο , γιατί η επιτροπή πίστευε ότι δεν θα έχει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Ε λοιπόν αυτό το παλικάρι πούλησε το αμάξι του μάζεψε χρήματα και έφυγε για το Περού ( εκεί θα διεξήγαγε την έρευνα του σε ένα είδος κουνουπιού η κάτι τέτοιο...αν θυμάμαι καλά), όταν γύρισε ολοκλήρωσε την διατριβή του.
    Ξέρετε πολλούς έλληνες που θα έκαναν μια τέτοια κίνηση για την επιστήμη?
    Παράγεται άραγε πρωτογενής γνώση στην Ελλάδα? Και αν ναι γιατί κανένας στον κόσμο δεν παραπέμπει σε αυτές τις έρευνες?

Κάποτε είχαμε ονόματα όπως Παπανικολάου, Καραθεοδωρής, Γκιόλβας και τώρα έχουμε περιπτώσεις όπως η Νατάσσα που από νηπιαγωγός πήρε διδακτορικό ιατρικής μέσα σε 4 χρόνια (γιατί άραγε δεν ξεσηκώθηκαν οι φοιτητές της ιατρικής με αυτή την απάτη????)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    απο την εκπαίδευση στην έρευνα πλέον...

και όμως και τώρα υπάρχουν Έλληνες που διαπρέπουν στον ερευνητικό χώρο.. μόνο που είναι σε άλλες χώρες και σε άλλα συστήματα. Κάτι που θα πρέπει να λέει και κάτι σε όλους μας για την κατάσταση που επικρατεί εδώ.

Και δεν είναι μονο η έρευνα... είναι όλα τα συσχετιζόμενα με την παιδεία που πραγματικά δεν έχει την σωστή αντιμετώπιση..

Και το ερώτημα κύριοι είναι το τις πταίει στην Ελληνική Δημόσια παιδεία και θεωρεί πως το όποιο Ιδιωτικό ίδρυμα , θα την υποσκελίσει/υποβαθμίσει κτλ.

Γιατί όποιος βγεί για δουλεία έξω... θα του πουν το πτυχίο/πιστοποίηση κτλ... να το κάνει μασούρι και να το βάλει στον ...-------censorship-----..αν δεν κάνει για την δουλειά.

Είναι τυχαίο οτι στον Ιδ. τομέα , οι εργαζόμενοι που κατέχουν υψήλότερες θέσεις σε όποιο χώρο κατά συντριπτικό ποσοστό δεν είναι απόφοιτοι Ελληνικού ιδρύματος εκπαίδευσης αλλά αλλοδαπού;

Σαν εργοδότες (αν ήσασταν ή όσοι είσαστε) με ποιά κριτήρια θα κανατε πρόσληψη;.. με την προέλευση πτυχίου ή με την αληθινή γνώση/εμπειρία που έχει ο υποψήφιος;
    Κάποιος είπε οτι μετά έχει ευνοϊκότερη μεταχείριση εκείνος που φέρει πτυχίο απο Πανεπιστήμιο Ελλάδος... Ίσως και να έχει.. αλλά δεν είναι εκεί το θέμα...

Το θέμα είναι οτι για να φτάσει εκεί , θα πρέπει πρώτα να πάρει την δουλειά... και αυτό δεν θα το κάνει το πτυχίο αλλά η γνώση που έχει αληθινά έχοντας πάρει αυτό το πτυχίο. Απο όπου και αν είναι αυτό.

Μιλάω πάντα για τον τομέα που όταν πας για εργασία σε τσεκάρουν τι ξέρεις και οχι τι κόμμα είσαι... Εκεί που θα τους πείς οτι είσαι απόφοιτος ΕΜΠ ή Yale και η επόμενη ερώτηση θα έχει να κάνει με το τι μπορείς να αποδώσεις σαν εργασία...

Γιατί το τι λέτε εδώ και 10 σελίδες καταλήγει σε ενα μόνο θέμα.. την σύνδεση της πραγματικής αγοράς εργασίας με την εκπαίδευση... και εκεί τα Ελληνικά ιδρύματα είναι πάρα πολύ πίσωωωωωω.........

Όσον αφορά την γνώση.. Προσωπικά μαθαίνω οτι μπορώ για αυτά που θέλω και έχω σαν hobby (Διεθνείς Σχέσεις και Ασφάλεια) απο βιβλία και συγγράματα, αν και ποτέ δεν πήγα πανεπιστήμιο. Έχω το μικρόβιο όμως... Για επάγγελμα κάνω πάλι κάτι άλλο που το εξέλιξα και πάλι μόνος μου , με αυτομάθηση (sic) και κάποια σεμινάρια... και όμως σε αρκετά σημεία είμαι πολύ καλύτερα απο πολλούς που φέρουν πτυχία.. τόσο σε γνώση όσο και μισθολογικά.

Μην μου λέτε λοιπόν για πτυχία και εξισώσεις και ενα άλλο σωρό απο μ#$@!$@#... όποιος θέλει να μάθει θα το κάνει. Η διαφορά είναι όπως ειπώθηκε σε ενα παράδειγμα για την Υγεία... οτι στο ξένο πανεπιστήμιο θα έχω και τα κομφόρ έναντι του εδώ που πραγματικά δεν θα έχω αυτά που θα με βοηθούσαν στην πορεία μου.

Εκεί είναι η διαφορά και η ουσία... και οχι στο αν θα αναγνωριστεί το πτυχιο ή οχι... στην αγορά εργασίας και δη στον ιδιωτικό τομέα... ΔΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ..

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster
    Βλέπω λέτε οι περισσότεροι για τον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης , οτι τα ελληνικά πανεπιστήμια είναι πίσω ότι ότι... Έχει ασχοληθεί κανείς σοβαρά με τον τομέα της έρευνας? Σοβαρά , όχι μεταξύ καφέ και αράγματος
    Να πώ λοιπόν για τη δικιά μου ειδικότητα ως μηχανικός. Η έρευνα υπάρχει ,απλός χρηματ κατά κανόνα από ξένους φορείς. Οι Εκο ή ελιν (δεν θυμάμαι ποια από τις 2) ελέγχει τα καύσημα τους και τα βελτιώνουν σε συνέργασία με το τμήμα χημικών μηχανικών.
    Μια ομόδα μηχανολόγων μελετάει την άτρακτο του ευροφαιτερ...Η έρευνα απαιτεί θυσίες .
    Ποιος έλληνας είναι αποφασισμένος να θυσιάσει την καλοπέραση του για την έρευνα.
    Μιλάω για μήνες κλεισμένους σε εργαστήρια μπροστα από PC , βλέπω συνάδελφο και φίλη μου που λιώνει , που δν έχει πλέον προσωπική ζωή... Αυτός είναι ο δρόμος της έρευνας.

Έλληνας μηχανολ μηχανικός εμπ μαζί με την ομάδα του σχεδίασε τον diesel κινητήρα της χρονίας πριν μερικά χρόνια <1400cc
    Έλληνας ναυπηγός μηχανικός εμπ είναι στο τμήμα εξέλιξης της ferrari

Θέλω να πώ οτι για την απουσία έρευνας δν ευθύνονται μόνο τα ελληνικά πανεπιστήμια αλλά η ελληνική νοοτροπία
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gmeles
    Καπου αναφερθηκε για την εισαγωγη στα ΤΕΙ, οτι μπαινουν παιδια απο τεχνικο κλπ κλπ δηλαδη οτι μπαινεις ευκολα....

Ενταξει, αν μιλαμε για ΤΕΙ Κλωστουφαντουργικης ισως εχετε δικιο, ισως.....
    Ψαξτε ομως λιγο κ δειτε τις βασεις για τα ΤΕΙ και μην ξαφνιαστητε οτα δειτε ΠΟΛΛΑ απο αυτα να εχουν ΠΟΛΥ μεγαλυτερη βαση απο ΠΟΛΛΑ ΑΕΙ.

Για δειτε πχ το ΤΕΙ Τεχνικος Ιατρικων Οργανων να δουμε, ειναι ευκολο να το "πιασεις" ??

συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια.
    η σύγκρισή γίνεται μεταξύ σχολών που έχουν παρόμοιο αντικείμενο

τι δουλειά έχει η κλωστουφαντουργία με το φυσικό??
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

Ακριβώς αυτό θέλω να πω, αξιόλογοι έλληνες υπάρχουν, διακρίνονται όμως μόνο όταν απαλλαχθούν από τα γρανάζια της ψωροκώσταινας.
    Βέβαια, το να λεμε ότι στην nasa στην f1 και στη Microsoft υπάρχουν και 5 έλληνες δεν μας κάνει ξαφνικά διάνοιες, υπάρχουν χιλιάδες οι ινδοί, οι ιάπωνες , οι γερμανοί εκεί, όπου ομολογουμένως παράγουν αξιόλογο έργο.....

Υγ . Πάλι καλά που ο Παπανικολαου έφυγε και διέπρεψε στην Αμερική για αν είχε μείνει εδώ θα τον είχαν φαει τα κομματοσκυλα

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
    συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια.
    η σύγκρισή γίνεται μεταξύ σχολών που έχουν παρόμοιο αντικείμενο

τι δουλειά έχει η κλωστουφαντουργία με το φυσικό??
    Να βαλουμε κ τις πατατες μεσα???

Οχι φιλε, συγκρινω ΤΕΙ με ΑΕΙ. Τροπους εισαγωγης. Γιατι γενικα πολυ θεωρουν οτι οοοολα τα τει ειναι ευκολα για να μπεις και γελιο να τελειωσεις...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gmeles
    Να βαλουμε κ τις πατατες μεσα???

Οχι φιλε, συγκρινω ΤΕΙ με ΑΕΙ. Τροπους εισαγωγης. Γιατι γενικα πολυ θεωρουν οτι οοοολα τα τει ειναι ευκολα για να μπεις και γελιο να τελειωσεις...
    Λέω ότι συγκρίνεις ανόμοια πράγματα , βλέπεις ,κακός κατά τη γνώμη μου, τις σχολές πολύ επιφανειακά , σαν να μου λες οτι θα μπώ στην τάδε σχολη για να είναι χαρούμενη η μητέρα μου , για να την μπώ στον θείο κλπ. Η σχολή είναι το επάγγγελμα σου, κάτι που θα σε ακολουθεί για ολόκληρει τη ζωή σου. και πρέπει πέρα από το επιφανειακό να το γουστάρεις...

Τα Τει σε σχέση με τα αντίστοιχα Αει έχουν χαμηλότερη βάση, άρα μπαίνεις αρκετά πιο εύκολα ,έχουν μικρότερο κύκλο σπουδών και πιο απλά μαθήματα άρα βγαίνεις πιο εύκολα και τέλος όπως είναι λογικό έχουν λιγότερα εργασιακά διακαιώματα και μικρότερους μισθούς.

Που δεν συμφωνείς? Κάποιος που στοχεύει ψηλά ,ας πούμε ιατρική έχει κανένα πρόβλημα να μπεις σε οποιοδήποτε τει? το αντίθετο φυσικά δν ισχύει.

Καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του κάνει και τις επιλογές του
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    δεν ξερω τι εχετε υποψιν περι κολλεγιων και ελληνικων πανεπιστιμιων και ουτε εκατσα να διαβασω ολες τις σελιδες.
    ξερω πως οσοι ειναι απο ξενα πανεπιστημια (και στην ελλαδα υπαρχουν 2 κολλεγια που πραγματικα δινουν πτυχια bachelor αναγνωρισμενα κανονικα) ειναι ανωτεροι επιστημονες.ξερω πως κανονιζεις εσυ ποτε θα παρεις το πτυχιο σου και οχι ο καθε καφρος εξωπανεπιστημιακος.ξερω πως στην σχολη δε σε βομβαρδιοζουν με πολιτικες προπαγανδες ουτε μετραει τι χρωμα ιδεολογικο εχεις για το αν θα παρεις πτυχιο η οχι.ξερω πως αν κοπεις 2 κανονικες εξεταστικες σε ενα μαθημα(και ειναι υποχρεωιτκο να δωσεις σε καθε εξεταστικη),αποβαλλεσαι για 2 χρονια.ξερω πως ειναι πολυ ευκολο να χασεις το honours απο τα προπτυχιακα.ξερω πως δεν διαλεγεις μαθηματα που θα δωσεις,τα παιρνεις ολα αλλιως πας part-time και εχεις επιπτωσεις στο πτυχιο.σε καμμια περιπτωση στα 2 αυτα κολλεγια που ανεφερα δεν περναει κανενας επειδη πληρωνει.και εχω παμπολλα παραδειγματα φιλων και γνωστων που ειχαν πληρωσει μετρητοις το ετος τους και παλι κοπηκαν επειδη δεν διαβαζαν.επισης,δεν υπαρχει περιπτωση να περασει εργασια πληρωμενη που εκπονηθηκε απο εταιρεια γιατι υπαρχει "φακελος" για τον καθε μαθητη και ξερει το πανεπιστημιο τι μπορει να κανει ο καθενας.στις εξετασεις δινουμε οι ιδιοι και οχι ξαδερφια,αδερφια επειδη ξερουνε καλυτερα το μαθηαμα.ξερω πως οι καθηγητες το ψαχνουν και δε μενουν σε ο,τι εμαθαν.ειναι νεοι ανθρωποι και εχουν ορεξη(ειτε για λεφτα ειτε για μαθηση,το αποτελεσμα μετραει).ξερω πως κανουμε αξιολογηση στους καθηγητες και οποιος ειναι ασχετος φευγει.και εκτος κολλεγιων,τα πανεπιστιμια αγγλιας,ουλιας,σκωτιας,ιρλανδιας,ολλανδιας,σουηδιας,δ ανιας,γερμανιας,ισπανιας,αμερικης,καναδα(απο τα πιο σημαντικα που μπορω να σκεφτω)
    περνανε αξιολογησεις.για ολα,εγκαταστασεις,διδακτικο προσωπικο,μαθηματα.ολα.και ειναι ολα πολυ ανωτερα απο τα ελληνικα.επειδη λοιπον καποιος διαβασε και περασε στις πανελληνιες(αληθεια με ποσα λεφτα σε φροντιστηρια??) δε σημαινει πως ειναι και καλυτερος.καλυτερος παπαγαλος ειναι απλα.γιατι οι ελληνες καθηγητες θελουν παπαγαλλια παντα,για να τονωσουν το εγω τους.ιταλιες,ρουμανιες,βουλγαριες δε λενε μια.ειναι πανεπιστημια ευκολα και οντως ιταλια γυρνανε απο πολη σε πολη για να περνανε μαθηματα.οντως ρουμανια περνας με "λαδι".οντως βουλγαρια περνας με δολλαρια.γιουγκοσλαβια μονο κατι μπορεις να καταφερεις επειδη αξιζεις.επειδη δεν ξερετε και μιλατε απ'ο,τι ακουτε στα καναλια και απο φημολογιες κρινετε ολοκληρες χωρες και εκπαιδευτικα συστηματα.οντως η ελλαδα ειναι κατωτερη των περιστασεων.οντως δεν υπαρχει μια σχολη που να ειναι ονομαστη στην ελλαδα.μονο οσοι εχουνε ικυ εχουνε μια καποια καλη μεταχειριση στο εξωτερικο επειδη υπαρχουν θεσμοθετημενα στανταρτς για την υλη και θελει ενα χρονο διαβασμα.αυτα και αλλα πολλα.σιγουρα πολλα κολλεγια κοροιδευουν αλλα αν πηγαινεις χωρις ψαξιμο να σπουδασεις εισαι αξιος της μοιρας σου..

και οσο για την αναγνωριση,και πριν γινει οτιδηποτε μπορουσε πολυ απλα ενας μηχανικος πχ που εχει τελειωσει στην αγγλια,να γραφτει στον εκει συλλογο μηχανικων και αφου αποκτησει εκει επαγγελματικα δικαιωματα,να αποκτησει κι εδω μετα με μια απλη μεταφραση των τιτλων του.απλα αυτα δε τα ελεγε κανεις γιατι η αναγνωριση "πουλαγε".προσωπικα δεν με ενδιαφερει να δουλεψω στο δημοσιο γιατι δεν θα εχω καμμια εξελιξη ουτε πορους για ερευνα.αλλα οποιος εχει μια ηλικια +/- 28 και δεν εχει ακομα πτυχιο επειδη μια εκλεινε η σχολη,μια δεν περνουσε,μια το να μια το αλλο,λογικο ειναι να θελει να μπει στο δημοσιο επειδη στον ιδιωτικο τομεα δεν μετραει λογω μη εξειδικευσης.
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    ..........γιατι οι ελληνες καθηγητες θελουν παπαγαλλια παντα,για να τονωσουν το εγω τους.
    Στις θεωρητικές σχολές μπορεί.Στις πολυτεχνικές όχι(τουλάχιστον στη δικιά μου όταν σπούδαζα)

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Στις θεωρητικές σχολές μπορεί.Στις πολυτεχνικές όχι(τουλάχιστον στη δικιά μου όταν σπούδαζα)
    οι πολυτεχνικες σχολες στην ελλαδα ομολογουμενως εχουνε καλο επιπεδο και καλους καθηγητες ΑΛΛΑ σε καμμια περιπτωση δεν φτανουν το επιπεδο του εξωτερικου...και χωρις διαθεση υποτιμησης προς τα ελληνικα πανεπιστημια,τα γεγονοτα ειναι αμειλικτα...οσον αφορα αυτο που λες,οι πολυτεχνικες σχολες ειναι εξ'ορισμου καπως πιο ελευθερες καθως τα πραγματα ειναι πιο ξεκαθαρα ενω στις θεωρητικες υπαρχουν πολλες προσεγγισεις.δεν ξερω σε τι επιπεδο σπουδων βρισκεσαι αλλα σε μεταπτυχιακα και διδακτορικα υπαρχει πολυ αυτο που λεμε "να φαινεται ο εποπτης με καλα γραμματα στις καλες εργασιες" και οχι με την εννοια του καλου καθηγητη αλλα με μιας γλοιωδους και χυδαιας εγωιστικης επιβεβαιαωσης...δεν αμφιβαλλω πως εχουν βγει καλοι επαγγελματιες και επιστημονες απο ελληνικα πανεπιστημια αλλα ειναι η εξαιρεση στον κανονα...ειλικρινα μιλαω,αν τα ελληνικα πανεπιστημια αξιζαν τον κοπο,θα εκανα ο,τι ειναι δυνατον να μπω σε ενα...αλλα πολυς κοπος και φασαρια για το τιποτα...ειδικα στον κλαδο μου(ψυχολογια) τα πραγματα ειναι ακομα σε πρωτογονα επιπεδα....παντως αυτο που θελω ειναι τα παπεπιστημια να αποκτησουν ενα καλυτερο ρολο και να υποστηριζονται περισσοτερο γιατι εκει μεσα δημιουργειται ουσιαστικα το μελλον της χωρας....σε ολους τους τομεις....+ πως δεν υπαρχουν υποδομες για στεγαση και σιτιση...αδιανοητο να πρεπει να δινω 800 ευρω για να σπουδζω στην χωρα μου επειδη δεν υπαρχει εστια...
    The sickness

εδω να συμπληρωσω και κατι αλλο.περα απο σπουδες κλπ κλπ μετραει το πως το πανεπιστημιο σου σε ετοιμαζει για να δουλεψεις.κι στην δουλεια μετρανε πολλα πραγματα...πχ ειμαι γραμμενος σε ενα site με αγγελιες εργασιας και κανουνε σεμιναρια για ατομα που εχουν ηδη πτυχια Π.Ε και μιλανε για πραγματα που εξω εχουνε γινει α)ενδοπανεπιστημια β) πολυ καλυτερα και δωρεαν.ρωτηστε οποιονδηποτε επιχειρηματια τι θα διαλεγε...ξενο η ελληνικο?ξενο θα σας πουν οι 8/10 περιπου..γιατι οσοι τελειωνουν εξω εχουν μαθει να δουλευουνε με συστημα και μπορουν να εχουν προσεγγισεις διαφορετικες...βεβαια απο μονο του το εξωτερικο δε λεει τιποτα,πρεπει να το "εχεις" και να ασχολεισαι κιολας...και αν εχεις περασει σε σχολη που δεν θελεις επειδη απλα ετυχε να βγαλεις 15,6 και οχι 15,8 επειδη απ'εξω χτυπαγε ενας συναργεμος και δεν μπορουσες να λυσεις την ασκηση,δεν ασχολεισαι...οταν κανεις το ονειρο σου ασχολεισαι....
    The sickness

Σελίδα 10 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF