αγύριστα να είναι![]()
αγύριστα να είναι![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Καλη Επανωδο στις βολτεςΤον αλλον σκιστον εχθες τσακισαν ενα φιλο παραβιασε κλασικη κυρατσα στο κεντρο τις πολης στοπ απολογισμος σπασμενο χερι ποδι και ενας πεζος ασχετος χτυπημενος απο το την εξφεντονυση τις μοτοσυκλετας.
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Καρντάσι ...είναι κάποια ερωτήματα στα οποία εσύ... και μόνο εσυ θα απαντήσεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Τελικά, όσο κι αν προσέχεις, όσο χαλαρά και προσεκτικά και σιγά να οδηγείς, δεν μπορείς να προβλέψεις τον λακαμά που θα στρίψει εν ψυχρώ επάνω σου γιατί δεν είδε, βράδυ, ψηλή μηχανή, με φώτα αναμένα να έρχεται απέναντί του... και δεν θέλω να σκεφτώ τι θα είχε πάθει το πόδι μου, ή αν θα είχα πόδι, αν δεν φορούσα τις AlpineStars... χαλάλι και το κάθε ευρώ που έδωσα για να τις πάρω.
Όταν ξαναπάρεις την μοτόρα , κάτσε μπροστά της , κάνε ένα τσιγάρο , και δεν αν πραγματικά αξίζει τον κόπο να ξανατραβήξεις αυτά που τράβηξες , και ίσως και χειρότερα....
Αν ο φόβος είναι μεγαλύτερος από την έλξη , μην την ακουμπίσεις καν....
Αν σου πει η νεράιδα μεσα σου ΝΑΙ , καβάλα την και ...χαίρετε και γειά σας....
Άλλωστε η μαγκιά ενός ανθρώπου , δεν είναι να μην πέφτει..... η μαγκιά είναι να ξανασηκώνεται...
Κοίτα ρε που άρχισε να βγάζει και γλώσσα ο Ταμίας......έκανε κ' η μύγα κ@λο....Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ρε συ μηπως ειναι ευκαιρια να το τουμπανιασεις λιγο το κουκουναρι σου γιατι τωρα εγω θα σε περναω σαν σταματημενο???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Ωχ ωχ, με πηρε ειδηση ο προεδρας!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Καρντάσι ...είναι κάποια ερωτήματα στα οποία εσύ... και μόνο εσυ θα απαντήσεις....
Όταν ξαναπάρεις την μοτόρα , κάτσε μπροστά της , κάνε ένα τσιγάρο , και δεν αν πραγματικά αξίζει τον κόπο να ξανατραβήξεις αυτά που τράβηξες , και ίσως και χειρότερα....
Αν ο φόβος είναι μεγαλύτερος από την έλξη , μην την ακουμπίσεις καν....
Αν σου πει η νεράιδα μεσα σου ΝΑΙ , καβάλα την και ...χαίρετε και γειά σας....
Άλλωστε η μαγκιά ενός ανθρώπου , δεν είναι να μην πέφτει..... η μαγκιά είναι να ξανασηκώνεται...
Κοίτα ρε που άρχισε να βγάζει και γλώσσα ο Ταμίας......έκανε κ' η μύγα κ@λο....![]()
Ασε ρε προεδρα να το παιξω και λιγο αντρας εδω που με παιρνει.
(Παρεπιπτοντως ο Βασιλακης δεν καπνιζει τσιγαρο, κανα τσιμπουκακι μονο κανει...)
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αγαπητέ Κε Πρόεδρε και Ταμία,
θέμα για το αν θα ξαναοδηγήσω την μπλε κουκλάρα μου δεν υπάρχει.
Το θέμα είναι ότι όλα είναι τύχη.
Την περασμένη μέρα πριν χτυπήσω, πέρασα με τη γυναίκα μου δύο φορές από το συγκεκριμένο σημείο. Την γυναίκα μου, με την οποία έχω κάνει φοβερό αγώνα να ξεπεράσει τη φοβία της με τις μηχανές και να πηγαίνουμε βόλτες μαζί. Είχαμε κανονίσει, αυτό το καλοκαίρι να ξαναανέβουμε Βουλγαρία, αυτή τη φορά δικάβαλλο, και όχι να πάει με το ΚΤΕΛ και να βρεθούμε εκεί. Τώρα... δεν ξέρω αν θα γίνει.
Δεν μου έχει πει τίποτα, αλλά αν μου πει ότι δεν ξαναανεβαίνει πάνω, δεν θα την παρεξηγήσω. Τι μπορώ να της πω? Με ξέρει πως οδηγάω, και με εμπιστεύεται. Εγώ και θα ξανακαβαλήσω, και κάθε μέρα πάνω της θα'μαι (στη μηχανή μιλάω).
Το να μην δεις μιά μηχανή η οποία είναι πίσω σου ή πλαι σου κ.λ.π. είναι απαράδεκτο.
Αλλά να έρχεται μπροστά σου, βράδυ, με φώτα, και να μην τη δεις...![]()
ΔΕΝ υπάρχει χρυσός κανόνας. Δεν υπάρχει τέλεια προφύλαξη.
Υπάρχει τύχη. Αν είναι μαζί σου, την έβγαλες καθαρή. Αλλιώς... υπάρχουν και χειρότερα.
Στη δουλειά μου δουλεύω καθημερινά 10-12 ώρες για να βγει.
Αν δεν είχα Ίντερνετ στο σπίτι για να στέλνω στη δουλειά αυτά τα οποία μόνο εγώ ξέρω να κάνω, μπορεί να είχα χάσει και τη δουλειά μου τώρα. Και όλα αυτά οδηγώντας σαλιγκαρίσια με 30χαω 300μ από το σπίτι μου !!
Εγώ μόνο ξέρω πόσο μου έχει λείψει το Γιαμαχάκι...![]()
26000+χλμ σε ένα χρόνο...
Πρέπει όταν την πάρω να βγάλω τα χαμένα χλμ.![]()
Τέσπα, η προσοχή μπορεί να αποτρέψει κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις, αλλά όχι όλες.
Ο εξοπλισμός είναι ακριβός αλλά αξίζει το κάθε ευρώ που δίνεις για την αγορά του.
Αυτά τα γράφω γιατί πρέπει να τα έχουμε καλά στο μυαλό μας εμείς, οι λάτρεις των μοτοσυκλετών. Αν δεν έχει κατασταλάξει στο μυαλό μας ο κίνδυνος και οι συνέπειές του, ναι, είναι καλύτερα να μην οδηγήσει κάποιος.
Αλλά μετά τίθεται το άλλο θέμα... Αν χτυπήσει κάποιος με αυτοκίνητο και τραυματιστεί, τι? Δεν θα ξανανέβει ούτε σε αυτοκίνητο? Αν χτυπήσει πεζός, δεν θα ξαναπερπατήσει?
Τέρμα η πολυλογία.![]()
Καλά και ασφαλή χλμ σε όλους μας μάγκες!!![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.