Σελίδα 10 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 179

Θέμα: 28Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΟΤΟΕ..........

Έλέγχονται 7-8 χιλιάδες μοτό...??

Άπλά αύτό είναι τό συνάφι μας.......έχει τήν κακή καί τήν καλή του πλευρά...

Όπως χρόνια ταξίδευα καί μέ χαιρετούσαν στό δρόμο καί έκανα φίλους

καί παρέες στά κάμπινγκ,έτσι καί αύτήν τήν ώρα τής μάζωξης........

ΒΛΕΠΕΙΣ..........

ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ.....!!!!

Είναι ή ψυχολογία τού όχλου καί τής μάζας όπου θά δείς .........όλες τίς άκραίες

συμπεριφορές........!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΟΤΟΕ..........

Έλέγχονται 7-8 χιλιάδες μοτό...??

Άπλά αύτό είναι τό συνάφι μας.......έχει τήν κακή καί τήν καλή του πλευρά...

Όπως χρόνια ταξίδευα καί μέ χαιρετούσαν στό δρόμο καί έκανα φίλους

καί παρέες στά κάμπινγκ,έτσι καί αύτήν τήν ώρα τής μάζωξης........

ΒΛΕΠΕΙΣ..........

ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ.....!!!!

Είναι ή ψυχολογία τού όχλου καί τής μάζας όπου θά δείς .........όλες τίς άκραίες

συμπεριφορές........!!!!!

Συμφωνώ με την ψυχολογία του όχλου και της μάζας και την δυσκολία έλεγχου που λες , αλλά από την στιγμή που την διοργάνωση την έχει η ΜΟΤΟΕ (και τα έσοδα επίσης) έχει ΠΟΛΥ μεγάλη σχέση και ευθύνη.

Έτσι τουλάχιστον νομίζω , και γι αυτό θα ήθελα ,αν κάποιος από εδώ είναι στα «μέσα» της ΜΟΤΟΕ , να ζητήσει να δώσουν ,αν θέλουν ,μια απάντηση για το θεμα.

Ας πουμε και κανα θετικο και γενικα τιποτα περι φετινης.
    Εχει βγει προγραμμα?Στη σελιδα της ΜΟΤΟΕ απλα μια τυπικη ανακοινωση παιζει.Φετος αργησαν πολυ.

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Προσωπικά ούτε σούζαρα ούτε burn out έκανα... Και όχι γιατί λυπόμουν μην σου χαλάσω τον ύπνο,αλλά για να μην γαμήσω το μηχανάκι... Και δεν νομίζω ότι χρειάζεται η ΜΟΤΟΕ να σε πάρει απ'το χεράκι και να σε πάει σε ένα ελεγχόμενο χώρο... Λίγη κοινή λογική χειάζεται,και αφού δηλώνεις ότι δεν απειλήθηκες μου φτάνει,γιατί ουσιαστικό θέμα ασφάλειας δεν υπήρξε... Γιατί το όχημα κάθε άλλο παρα ανεξέλεγκτο ήταν,αλλιώς όλα τα κινούμενα οχήματα στον δρόμο είναι εν δυνάμει φονιάδες,άρα μάλλον δεν πρέπει να κυκλοφορούμε καθόλου...

Στον αντίλογο λοιπόν και εγώ θα σου πω,αν εσύ και η παρέα σου δεν γουστάρετε τίποτα απ'αυτά,πηγαίνετε στα μοτοκαλλιστεία,στις συναυλίες,στις επιδείξεις trial... Έχει αρκετές δραστηριότητες να απσχοληθείς....Επίσης μπορείς να μην στείνεις δίπλα απ'την σκηνή μου,το βράδυ ροχαλίζω...

Οτι εγραψα το πηρες προσωπικα και εχασες το νοημα οποτε χαμενα λογια ηταν ολα
    βλεπεις το δεντρο αλλα δεν βλεπεις το δασος
    δυστυχως δεν γινεται να τα βαζουμε ολα σε ενα καζανι και οτι γινει...
    μαλλον εισαι πολυ ανωριμος για να καταλαβεις...ή απλα δεν δινεις σημασια...το δευτερο πιστευω
    δεν ξαναδιαβαζεις τι γραφω και τι σε ρωταω????

Και επειδη καθε χρονο τα ιδια λεμε....οποιος θελει πηγαινει
    ...αρκετα.....αντε και του χρονου να μην τα ξαναπουμε

Bladerunner Το avatar του/της siraxanz

Παννελήνια

Διάβασα για μια ακόμα φορά όλα τα γραμμένα παραπάνω, όλοι από την σκοπιά τους έχουν γράψει σωστές απόψεις και κατά κάποιο τρόπο έχει ο καθένας τα δίκια του
    Η δική μου άποψη είναι ότι η Παννελήνια οργανώνεται από την ΜΟΤΟΕ για να μπορέσουν κάποιοι μεσα στο ΔΣ(οχι όλοι) να εξασφαλήσουν τα προς στο ζειν, όμως στην κυριολεξία τα προς στο ζειν, είναι το μαγαζί, γιά να μην πω το μαγαζάκι κάποιων ανθρώπων και μιλάμε για μεγάλα ποσά.
    Αποδείξεις θα μου πείται?, δεν έχω... απλά μιλάω σαν παλιός συμμετέχων και με την αίσθηση ότι το όλο θέμα είναι πολύ βρώμικο.
    Όποιος θελήσει να απαντήσει στα γραφόμενα μου ας απαντήσει πρώτα στα παρακάτω:
    Ποιός είναι πρόεδρος της ΜΟΤΟΕ και από πότε εκλέγεται?
    Πότε έδωσαν απολογισμό Παννελήνιας οι διοργανωτές με έσοδα έξοδα κλπ?,
    Γιατί σε μεγάλο ποσοστό οι Παννελήνιες διοργανώνονται στην Βόρειο Ελλάδα?
    Δεν ξέρω σε τι πάω να μπλέξω αλλά η γνώμη μου είναι ότι κάποιοι κάποτε μπόρεσαν και πήραν στα χέρια τους τη εκπροσώπηση των Ελλήνων μοτοσυκλετιστών και από τότε οι ίδιοι άνθρωποι στα ίδια πόστα ζουν και βασιλεύουν "εκπροσωπώντας" μας.
    Η παννελήνια σαν ιδέα είναι άριστη αλλά σαν εφαρμογή δυσάρεστη και επικύνδινη, απορώ δε πως οι τοπικοί άρχοντες την επιτρέπουν, φαντάζομαι από άγνοια...μάλλον γιά αυτό την έφτασαν στη Σαμοθράκη εφέτος, δεν θα τους δέχτηκαν αλλού! Να δούμε του χρόνου που θα την πάνε!
    Θυμίζω ότι θα απαντήσω σε όλους όσους απαντήσουν στις πιο πάνω ερωτήσεις
    ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)

Re: Παννελήνια

Αρχικά δημιουργήθηκε από siraxanz
    Διάβασα για μια ακόμα φορά όλα τα γραμμένα παραπάνω, όλοι από την σκοπιά τους έχουν γράψει σωστές απόψεις και κατά κάποιο τρόπο έχει ο καθένας τα δίκια του
    Η δική μου άποψη είναι ότι η Παννελήνια οργανώνεται από την ΜΟΤΟΕ για να μπορέσουν κάποιοι μεσα στο ΔΣ(οχι όλοι) να εξασφαλήσουν τα προς στο ζειν, όμως στην κυριολεξία τα προς στο ζειν, είναι το μαγαζί, γιά να μην πω το μαγαζάκι κάποιων ανθρώπων και μιλάμε για μεγάλα ποσά.
    Αποδείξεις θα μου πείται?, δεν έχω... απλά μιλάω σαν παλιός συμμετέχων και με την αίσθηση ότι το όλο θέμα είναι πολύ βρώμικο.
    Όποιος θελήσει να απαντήσει στα γραφόμενα μου ας απαντήσει πρώτα στα παρακάτω:
    Ποιός είναι πρόεδρος της ΜΟΤΟΕ και από πότε εκλέγεται?
    Πότε έδωσαν απολογισμό Παννελήνιας οι διοργανωτές με έσοδα έξοδα κλπ?,
    Γιατί σε μεγάλο ποσοστό οι Παννελήνιες διοργανώνονται στην Βόρειο Ελλάδα?
    Δεν ξέρω σε τι πάω να μπλέξω αλλά η γνώμη μου είναι ότι κάποιοι κάποτε μπόρεσαν και πήραν στα χέρια τους τη εκπροσώπηση των Ελλήνων μοτοσυκλετιστών και από τότε οι ίδιοι άνθρωποι στα ίδια πόστα ζουν και βασιλεύουν "εκπροσωπώντας" μας.
    Η παννελήνια σαν ιδέα είναι άριστη αλλά σαν εφαρμογή δυσάρεστη και επικύνδινη, απορώ δε πως οι τοπικοί άρχοντες την επιτρέπουν, φαντάζομαι από άγνοια...μάλλον γιά αυτό την έφτασαν στη Σαμοθράκη εφέτος, δεν θα τους δέχτηκαν αλλού! Να δούμε του χρόνου που θα την πάνε!
    Θυμίζω ότι θα απαντήσω σε όλους όσους απαντήσουν στις πιο πάνω ερωτήσεις
    Επειδη ετσι διαδιδετε λασπη και συκοφαντιες
    ) εκλεγετε απο την Γ.Σ των λεσχων ενω και η τοποθεσια αποφασιζεται απο 2 ψηφοφοριες καθε χρονο στη Γ.Σ (2η ψηφοφορια οι πρωτες 2 στη καταταξη)
    2)Τα εσοδα(εχουν υπαρξει και πανελλ.με οικον. ζημια) μοιραζονται σε ολες τις λεσχες(αναλογα με τα ατομα που πηραν μερος της πανελληνιας και της ομαδας εργασιας(απαρτιζεται απο τις λεσχες)
    3)εσυ τι εισαι να σου δωσουν απολογισμο? οι λεσχες-μελη παιρνουν ακριβη νουμερα συμμετοχων,αναβατων,και γεωγραφικης προελευσης των επισκεπτων
    4)οι δημαρχοι Καμμενων Βουρλων, Ασπροβαλτας θελουν να γινονται μονιμα οι Πανελληνιες στα μερη τους!!!! και οπου εχει γινει ολοι οι φορεις (εμπορικοι συλλογοι,ξενοδοχοι και κατοικοι) θελουν να ξαναπαμε
    Στη Σαμοθρακη εγινε γιατι θελουμε καθε χρονο και διαφορετικο μερος αλλα στη ελλαδα και κυριως στη νοτια δεν υπαρχουν υποδομες για τοσο κοσμο(βρες μου 1 στην πελλοπονησο καμπιγκ για 1000 μονο μοτο...)
    Στη Β.Ελλαδα γινεται επειδη και οι λεσχες της Ν.ελλαδας συμφωνουμε και λογω κοσμου (το 70% τουλαχιστον ειναι απο β.ελλαδα) μακαρι να μπορουσε να γινει στη Κρητη....
    Αν δεν ξερει κανεις μην πεταει την παπαρια του.....ΟΤΑΝ οι ΛΕΣΧΕς καναν αγωνες και η ΕΛΠΑ εστελνε εισαγγελεις και συλλαμβανανε τους προεδρους των λεσχων επειδη μονο η ΕΛΠΑ επρεπε κατα την γνωμη της να διοργανωνει αγωνες μοτο που ησουν?
    Απο καλοθελητες αλλο τιποτα? Απο περιεργεια σε ποσες πανελληνιες εχεις παει?

Re: Re: Παννελήνια

Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    Επειδη ετσι διαδιδετε λασπη και συκοφαντιες
    ) εκλεγετε απο την Γ.Σ των λεσχων ενω και η τοποθεσια αποφασιζεται απο 2 ψηφοφοριες καθε χρονο στη Γ.Σ (2η ψηφοφορια οι πρωτες 2 στη καταταξη)
    2)Τα εσοδα(εχουν υπαρξει και πανελλ.με οικον. ζημια) μοιραζονται σε ολες τις λεσχες(αναλογα με τα ατομα που πηραν μερος της πανελληνιας και της ομαδας εργασιας(απαρτιζεται απο τις λεσχες)
    3)εσυ τι εισαι να σου δωσουν απολογισμο? οι λεσχες-μελη παιρνουν ακριβη νουμερα συμμετοχων,αναβατων,και γεωγραφικης προελευσης των επισκεπτων
    4)οι δημαρχοι Καμμενων Βουρλων, Ασπροβαλτας θελουν να γινονται μονιμα οι Πανελληνιες στα μερη τους!!!! και οπου εχει γινει ολοι οι φορεις (εμπορικοι συλλογοι,ξενοδοχοι και κατοικοι) θελουν να ξαναπαμε
    Στη Σαμοθρακη εγινε γιατι θελουμε καθε χρονο και διαφορετικο μερος αλλα στη ελλαδα και κυριως στη νοτια δεν υπαρχουν υποδομες για τοσο κοσμο(βρες μου 1 στην πελλοπονησο καμπιγκ για 1000 μονο μοτο...)
    Στη Β.Ελλαδα γινεται επειδη και οι λεσχες της Ν.ελλαδας συμφωνουμε και λογω κοσμου (το 70% τουλαχιστον ειναι απο β.ελλαδα) μακαρι να μπορουσε να γινει στη Κρητη....
    Αν δεν ξερει κανεις μην πεταει την παπαρια του.....ΟΤΑΝ οι ΛΕΣΧΕς καναν αγωνες και η ΕΛΠΑ εστελνε εισαγγελεις και συλλαμβανανε τους προεδρους των λεσχων επειδη μονο η ΕΛΠΑ επρεπε κατα την γνωμη της να διοργανωνει αγωνες μοτο που ησουν?
    Απο καλοθελητες αλλο τιποτα? Απο περιεργεια σε ποσες πανελληνιες εχεις παει?

Αυτο με την ΕΛΠΑ ΦΙΛΕ εχεις απολυτο δικιο.Ελληνικο κρατος σου λεει.Ποια?Η ΕΛΠΑ.Τες πα,αλλο θεμα και αυτο που δεν θα δοθει λυση ετσι οπως παει.

Τί βόρεια και νότια γαμώ τη προκατάληψή σας!!!

Ελλάδα είναι όλα!!

Καμμένα βούρλα είναι βόρεια ελλάδα?!Θάσος και σαμοθράκη είναι νησιά!Θέλετε πανελλήνια στη μύκονο?
    Αλλα και έτσι να είναι,να συμφωνήσω μ'αυτή την ηλίθια λογική!
    Το οτι τα πάντα συμβαίνουν στην αθήνα και τρέχουν όλοι,εκτός αθηναίων,να βρουν,να αγοράσουν,να γραφτούν σε club!!

Είδατε κανέναν να παραπονιέται έτσι!Το βουλώνουμε και γράφουμε χιλιόμετρα τσάμπα,μας αρέσει δε μας αρέσει,γιατί έτσι είναι ,τί να κάνουμε!!!

Σημασία για μένα έχει να συνεχιστεί η πσμ κάθε χρόνο σε καινούρια μέρη και ας γίνει και στη γαύδο!Εγώ θα πάω!

Μας έχει φάει η γκρίνια γαμώ το φελέκι μου γαμώ,το ένα μας ξινίζει,το άλλο μας βρομάει για τίποτα δεν είμαστε,αλλα είμαστε καλύτεροι απ'όλους!!
    Όποιος θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο απο κάποιους άλλους,ας κάνει κάτι!!!Δηλώστε υποψηφιότητα για πρόεδροι στις λέσχες των πόλεών σας!
    Κάντε κάτι ν'αλλάξετε ότι δε σας αρέσει ή μιλήστε συμβουλευτικά!!
    Μη κράζετε και μή γρινιάζετε άλλο απο συνήθεια

Αρχικά δημιουργήθηκε από mount
    Τί βόρεια και νότια γαμώ τη προκατάληψή σας!!!

Ελλάδα είναι όλα!!

Καμμένα βούρλα είναι βόρεια ελλάδα?!Θάσος και σαμοθράκη είναι νησιά!Θέλετε πανελλήνια στη μύκονο?
    Αλλα και έτσι να είναι,να συμφωνήσω μ'αυτή την ηλίθια λογική!
    Το οτι τα πάντα συμβαίνουν στην αθήνα και τρέχουν όλοι,εκτός αθηναίων,να βρουν,να αγοράσουν,να γραφτούν σε club!!

Είδατε κανέναν να παραπονιέται έτσι!Το βουλώνουμε και γράφουμε χιλιόμετρα τσάμπα,μας αρέσει δε μας αρέσει,γιατί έτσι είναι ,τί να κάνουμε!!!

Σημασία για μένα έχει να συνεχιστεί η πσμ κάθε χρόνο σε καινούρια μέρη και ας γίνει και στη γαύδο!Εγώ θα πάω!

Μας έχει φάει η γκρίνια γαμώ το φελέκι μου γαμώ,το ένα μας ξινίζει,το άλλο μας βρομάει για τίποτα δεν είμαστε,αλλα είμαστε καλύτεροι απ'όλους!!
    Όποιος θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο απο κάποιους άλλους,ας κάνει κάτι!!!Δηλώστε υποψηφιότητα για πρόεδροι στις λέσχες των πόλεών σας!
    Κάντε κάτι ν'αλλάξετε ότι δε σας αρέσει ή μιλήστε συμβουλευτικά!!
    Μη κράζετε και μή γρινιάζετε άλλο απο συνήθεια

Mεγαλε αμα θες να εισαι ενα αβουλο ΟΝ και εσυ καντο.Πρεπει να κραζουμε διοτι μονο με κραξιμο αλλαζουν καποια πραματα.Δηλαδη ολα καλα και ολα ωραια με την ΠΣΜ?Δηλάδη εσυ πας για να λες οτι πηγες και να κυκλοφορεις ολη την χρονια με το μπλουζακι της πανελληνιας?
    Ο σκοπος της Πανελληνιας δεν ηταν ποτε μια βολτα,ασχετα εαν κατεντησε ετσι.Ρωτηστε τους παλιους,διαβαστε κανα παλιο ΜΟΤΟΠΕΡΙΟΔΙΚΟ να δειτε τη γινοταν και ποιος ηταν ο σκοπος μιας τετοιας συγκεντρωσεις.

ΛΑΤΡΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Το avatar του/της tzeronymo
    Παντως οσοι παμε να βρεθουμε να τα πουμε και απο κοντα για να το κανονισουμε εμεις ειμαστε απο ΠΕΡΑΜΑ 5 μηχανες ενα ΚLE 500 - HONDA 650 - Z750 -HARLEY -CBF1000
    ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ

Κατ'αρχήν δε χρειάζεται να ρωτήσω κανέναν,γιατί απ'τη 5η enduro που έγινε το'95 στη πύρρα τρικάλων,πηγαίνω συνεχεια στις πανελλήνιες,στις χειμερινές,στις enduro και ξέρω πολύ καλά τί συμβαίνει!!

Δεν είπα να είσαι άβουλος,ούτε να μην έχεις άποψη!Είπα να μή γρινιάζουμε κακοπροέρετα στο στυλ ''είστε όλοι άχρηστοι,μόνο εγώ είμαι άξιος''και να μιλάμε συμβουλευτικά!
    Να λέμε την άποψή μας με σκοπό να βοηθήσουμε να γίνουν τα πράγματα καλύτερα!
    Να μας ενώνει η μοτο και όχι να μας χωρίζει!

Έχω μια ντουλάπα μπλουζάκια απο παναλλήνιες και τις φοράω μόνο στις πανελλήνιες!!
    Ο λόγος που πηγαίνω είναι για να ξεφεύγω,να βρίσκομαι με τους φίλους που έχω γνωρίσει μέσα απ'τις συγκεντρώσεις και βρισκόμαστε μόνο σ'αυτές,να γνωρίζω καινούρια μέρη,να χαλαρώνω ακούγωντας τις συναυλίες,να χαίρομαι τη μοτό μου και να κάνω τις παρε'ί'στικες βολτίτσες στα διάφορα μέρη!

Κι εμένα μ'ενοχλεί που σκοτώνονται παιδιά!Κι εμένα μ'ενοχλεί που χάνεται ο ρομαντισμός της πσμ,αλλα μην τα απαξιώνουμε όλα και όλους!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
    Οτι εγραψα το πηρες προσωπικα και εχασες το νοημα οποτε χαμενα λογια ηταν ολα
    βλεπεις το δεντρο αλλα δεν βλεπεις το δασος
    δυστυχως δεν γινεται να τα βαζουμε ολα σε ενα καζανι και οτι γινει...
    μαλλον εισαι πολυ ανωριμος για να καταλαβεις...ή απλα δεν δινεις σημασια...το δευτερο πιστευω
    δεν ξαναδιαβαζεις τι γραφω και τι σε ρωταω????

Και επειδη καθε χρονο τα ιδια λεμε....οποιος θελει πηγαινει
    ...αρκετα.....αντε και του χρονου να μην τα ξαναπουμε

To νόημα είναι ότι αν κάποιος έχει κοινή λογική,ένα νορμάλ ένστικτο αυτοσυντήρησης που πολλοί άλλοι φαίνεται πως δεν έχουν... Και καλά περνάει,και χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του...

Τώρα στραβές μπορεί να συμβούν οπουδήποτε...Και εγώ στεναχωριέμαι όταν βλέπω σπασμένα μηχανάκια και ανθρώπους χτυπημένους,αλλά δεν θεωρώ ότι φταίει η συγκέντρωση... Στη Θάσο μια χαρά περάσαμε,φάγαμε τα ψαράκια μας,κάναμε τα μπανάκια μας...Μπορεί και τα burn out μας... Βρεθήκαμε και με τους Βόρρειους φίλους που δεν τους βλέπω ποτέ λόγω διαμονής Σαντορίνη...

Για μένα αυτό είναι το νόημα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mount
    Κατ'αρχήν δε χρειάζεται να ρωτήσω κανέναν,γιατί απ'τη 5η enduro που έγινε το'95 στη πύρρα τρικάλων,πηγαίνω συνεχεια στις πανελλήνιες,στις χειμερινές,στις enduro και ξέρω πολύ καλά τί συμβαίνει!!

Δεν είπα να είσαι άβουλος,ούτε να μην έχεις άποψη!Είπα να μή γρινιάζουμε κακοπροέρετα στο στυλ ''είστε όλοι άχρηστοι,μόνο εγώ είμαι άξιος''και να μιλάμε συμβουλευτικά!
    Να λέμε την άποψή μας με σκοπό να βοηθήσουμε να γίνουν τα πράγματα καλύτερα!
    Να μας ενώνει η μοτο και όχι να μας χωρίζει!

Έχω μια ντουλάπα μπλουζάκια απο παναλλήνιες και τις φοράω μόνο στις πανελλήνιες!!
    Ο λόγος που πηγαίνω είναι για να ξεφεύγω,να βρίσκομαι με τους φίλους που έχω γνωρίσει μέσα απ'τις συγκεντρώσεις και βρισκόμαστε μόνο σ'αυτές,να γνωρίζω καινούρια μέρη,να χαλαρώνω ακούγωντας τις συναυλίες,να χαίρομαι τη μοτό μου και να κάνω τις παρε'ί'στικες βολτίτσες στα διάφορα μέρη!

Κι εμένα μ'ενοχλεί που σκοτώνονται παιδιά!Κι εμένα μ'ενοχλεί που χάνεται ο ρομαντισμός της πσμ,αλλα μην τα απαξιώνουμε όλα και όλους!!
    ετσι σε παω με χιλια!!!!!!!!!!απλα εχει παραγαμ@@@ η ολοι κατασταση

ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ..........................................

To mono που ακουσα ειναι για Παπακωσταντινου το Σαββατο βραδυ....το καραβι ειναι αποτρεπτικο λεπτομερειες σε λιγες μερες

Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    To mono που ακουσα ειναι για Παπακωσταντινου το Σαββατο βραδυ....το καραβι ειναι αποτρεπτικο λεπτομερειες σε λιγες μερες

Αυτο με το καραβι τη εννοεις?

Σελίδα 10 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ 2011
    από alexioannides στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2011, 12:57
  2. 30η Πανελληνια Συγκεντρωση Μοτοσυκλετιστων
    από tzeronymo στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2011, 16:11
  3. 28η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ