Το έχω τσεκάρει
Δεν είναι αυτό
Το έχω τσεκάρει
Δεν είναι αυτό
Vrr....
Αφού έχεις τσεκάρει αυτές τις βίδες και είναι καλά σφυγμένες τότε,
το αμέσως επόμενο να τσεκάρεις είναι τον σκελετό που κρατάει το φέρινκ, μήπως κάπου έχει χαλαρώσει στην συγκράτηση του φέρινκ...
Εμένα θέλαν και τα δυο σφύξιμο, και δεν το ξανάκουσα για πολύ καιρό,
μέχρι πάλι οι κραδασμοί να κάνουν την δουλιά τους και να το ξαναχαλαρώσουν...![]()
Thanks.Θα το κάνω μετά το Πάσχα και θα τα πούμε, καθότι θα πάρουμε τους δρόμους
Vrr....
Δεν παίζει αυτό συνάδελφε....το ρώτησα και ο Πο@σ@!ς ο μαστορας που το πήγαινα μου είπε ότι δεν "πέρνει" ούτε μεγαλύτερα ούτε αλλόυ σχήματος ρουλεμαν....ΨΑΞΤΕ ΤΟ λίγο μήπως στην ίδια πατούρα μπορούν να μπουν λίγο φαρδύτερα ρουλεμάν ή μήπως μπορούν να μπουν ΚΩΝΙΚΑ στις ίδιες ή λίγο μεγαλύτερες διαστάσεις....![]()
![]()
ΨΕΜΑΤΑ ???ΑΛΗΘΕΙΑ ?
![]()
ετσι μου ειπε ο σκατο-κ@αρ!%(#ς ο γαμόσπιτος![]()
Drive It Like You Stole It
Καλημερα παιδια!
Λοιπον να παραθεσω και γω κατι!
Ενας φιλος ο Στεφανος με strom K5 αλλαξε ρουλεμαν λαιμου σε συνεργειο στη θηβων!Λοιπον απο τοτε μηδεν θορυβος στις λακουβες!
Εγω εφτασα με το δικο μου Κ6 τα 3800χλμ!
Ως δια μαγειας δεν μου χτυπαει πια το τιμονι!Ακομα και σε λακουβαρες δεν ακουω πια τιποτα!Ομως δεν εχει εξαφανιστει τελειος! Πριν καμια βδομαδα ας πουμε που επεσα σε ενα χαντακι ακουσα ενα ελαφρο κτουπ!Αλλα καμια σχεση με πριν που σε καθε λακουβα φωβομουνα οτι κατι θα σπασει!Φανταστειτε οτι εχω πανω απο βδομαδα να ακουσω οτιδηποτε απο το τιμονι με καθημερινη χρηση!
re mages kalispera alla den boro na katalavo gia pies vides milate ?
Einai aftes pou einai exoterika pano sta plastika ?
Aftes sfixnoun me kleidei allen!!!!
Oi alles vides pou einai sto skeleto poies einai gia na koitaxo kai ego !!!!
efxaristo prokatavolika gia tin voitheia !!!
Tsibate kai mia freskia !!!![]()
www.satfreaks.gr
Αρχικά οι πρώτες δύο βίδες (όχι άλλεν αλλά πολύγωνα, και αν θυμάμαι καλά εξάγωνα) είναι πάνω στο σίδερο της βάσης του φέρινκ που πιάνει στο πλάισιο στο λαιμό. (Θέλουν ΚΑΛΟΟΟ σφύξιμο)
Τώρα για τις άλλες είναι πιο δύσκολη δουλειά, γιατί θα πρέπει να βγάλεις όλο το φέρινκ και να τσεκάρεις :
α. Τις βίδες που συγκρατούν το κομμάτι των φαναριών στην βάση την μεταλλική που πιάνει στο πλαίσιο
β. τις βίδες που πιάνει το φέρινκ πάνω στην μεταλλική αυτή βάση...
Αν το έχεις λύσει το φέρινκ,
και προσπαθήσεις να κουνήσεις την βάση ή τα φανάρια και κουνιούνται ,
ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ,
κάντο απότομα και θα ακούσεις το "γκουπ" που ακούς...
Επίσης μπορείς να το τσεκάρεις και όταν είσαι σταματημένος και είσαι απάνω στην μηχανή , πατώντας το μπροστά φρένο και δίνοντας όλη την δύναμη σου στην πίεση της ανάρτησης απότομα ώστα να κατέβει το μούτρο να κοντράρει αν έχει κενό και να ακουστεί το "γκαπ",
Περιμένω feedback να μου πείτε , αν αλλάξατε τσάμπα ρουλεμάν μερικοι...![]()
...Και καλά αν τα κάλυψε η εγγύηση...
Βρε Ζούδη? πότε θα τα πούμε βρε σειρά εμείς για καφέ?
Αλλη φορά όταν θα πηγαίνεις στην Suzuki θα πηγαίνουμε μαζί...![]()
Τα θρεντ που αναφερονται στο συγκεκριμενο θεμα συγχωνευτηκαν, ωστε οι διαφορες πληροφοριες και αποψεις που ακουγονται κατα καιρους να ειναι ευκολα προσβασιμες,ωστε να δοθει επιτελους μια ορiστικη λυση στο προβλημα.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ελα ρε σειρά...τι κάνεις ? Παλεύεις, ξέρω...
όχι Λάμπρο, δεν παιζει αυτό με το φερινγκ στο Β-Στρομ...είναι γνωστό το θέμα με τα ρουλεμαν, και το ξέρουν ολοι στη Σουζουκι και στα εξουσιοδοτ/να....άλλο που μερικά ΛΑΜΟΓΙΑ κανουν τους Κινεζους.... (No offence for the Chineze peopleΠεριμένω feedback να μου πείτε , αν αλλάξατε τσάμπα ρουλεμάν μερικοι...)
ελα μου ντε...και έχουμε πολλά να πουμε από την τελευταια φορά....Βρε Ζούδη? πότε θα τα πούμε βρε σειρά εμείς για καφέ?
Εμένα μιας και μόλις έληξε η εγγύηση, λέω να μην ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΩ στην ΣουτζούκιΑλλη φορά όταν θα πηγαίνεις στην Suzuki θα πηγαίνουμε μαζί...![]()
![]()
![]()
Έλα μια βόλτα Δελεαρ το βράδυ να σου πω που θα πάω τον Αυγουστο και με ποιους που εσύ ξερεις...![]()
![]()
![]()
οχι ρε σειρα....'εν μπορω...παιζω μπαλα σήμερα-κάθε Δευτέρα....
Αυτο είναι το κακό, καθημερινές ολο κάτι έχω να κάνω και δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα στο τελος...
Τωρα για τον Αυγουστο...μυρίζομαι Ευρώπη.....με Ατσι....ειμαι κοντα ?![]()
Έλα και αργά,
τα υπόλοιπα στα λέω με πμ...
Τον Ατσι τον έχω χάσει...
Λοιπον μαγκες σχετικα με το θορυβο που ελεγα ως δια μαγειας τωρα που σφιξαν οι ζεστες εχει ελλατωθει αρκετα .
Επισης εσφιξα τη προφορτιση του μπροστινου και σαν να ελλατωθηκε ακομα περισσοτερο .![]()
Ισως να ειναι η ιδεα μου ?Δεν ξερω τι να πω!!!
Παντως απο μια γρηγορη βολτα που εκανα εχει ελλατωθει αρκετα![]()
Ο καιρος θα δειξει![]()
φιλικα deminio
www.satfreaks.gr
paidia oute rouleman na alla3ete oute tipota!!!!!!!(merikoi apo edw ta alla3an kiollas!!!!!!!) exw kai egw to idio problhma edw kai 27000 xlm. kai thn apanthsh mou thn edwse enas mhxanikos apo bolo kai den to pisteua.....akougete to mprostino ftero kouniete kai kanei hxeio kai akougete autos o 8orubos!!!!!!!!! prin mish wra to ebgala(prosoxh sto 3emontarisma giati egw to gratzounisa!!!! o m@l@k@s!!!!!!) phga mia bolta stis lakoubes ths geitonias (eytyxws exei polles!!!!) kai outew gap oute goup!!!!!!! to3ana ebala 3anaphga kai ta idia gap goup!!!!!
oso gia tous diskous pou lete exete dikio alla auto einai ena anepes8ito tsak otan kounaw thn mhxanh mpros pisw kai pataw freno asxeto me to goup tou fterou!!!!
dokimaste to kai meta psaxte gia rouleman timoniou kai troxwn!!!!!
twra to epomeno bhma einai na dw pws den 8a akougete o8orubos!!!!
8a to psaxw kai 8a sas pw!!!!!!
kala xiliometra magkeeeeees!!!!!!