Ε μα! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ Γ@ΜΗΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΖΙ...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ε μα! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι κακία βγάζει η μακρόχρονη συμβίωση με ποταμόπλοια....Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
![]()
Εκεί που έχεις ψηθεί ότι η χοντροκώλα γεμάτη κυτταρίτιδα και οξυζεναρισένο μαλλί (με μαύρη ρίζα) είναι ότι περίμενες στη ζωή σου και έχεις αράξειιιι πλέον, σού ΄ρχεται ένας μαλάκας και σε βάζει σε τροχιά με το μωρό που έκανε βόλτα.
Τι πουτάνα που είναι η ζωή ώρες ώρες ρπμ....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πολύ ξεχωριστό..
Συγκρίνοντας το με το Mille Factory που έχω οδηγήσει, είναι πιο μαζεμένο στις διαστάσεις του. Στις ψηλές του δεν πάρατήρησα κάποια διαφορά από ένα Mille. Ίσως το aprilia να κάνει ένα μικρό τιναγματάκι παραπάνω στα ψιλά.
Το sp2 είναι σίγουρα πιο δυνατό στις μεσαίες του πάντως. Απ΄τις 2.000 τραβάει δυνατά και συνέχεια μέχρι πάνω, ενω το aprilia έχει λιγότερη δύναμη απ΄τις 5.000-7.000 και κλωτσάει μετά.
Τα φρένα ήταν άψογα όπως και οι αναρτήσεις που είχε βάλει ο Κωστής. Σαν αίσθηση ήταν ουδέτερο και με εντυπωσίασε το ότι μόλις στρίψει δείχνει ακλόνητο. Μια όμορφη "μολυβένια" συμπεριφορά.
Το μόνο που με ξένισε ήταν το ανάποδο αγωνιστικό κιβώτιο (δεν είχα οδηγήσει ξανά), γιατί με έβαλε στην μπρίζα να έχω συνέχεια το μυαλό μου στις αλλαγές για να μην καρφώσω το μοτέρ με κανένα κατέβασμα. Λίγο απότομη απόκριση είχε και το γκάζι στο άνοιγμα κλείσιμο που πιθανότατα διορθώνεται με χαρτογράφηση.
Ποιότητα κατασκευής κλπ δεν τα αναφέρω κάν, αλλα δεν ξέρω πως θα συμπεριφέρεται το sp με τις μαμά αναρτήσεις.
Αυτό που μου έμεινε απ΄τη βολτίτσα είναι η εμπιστοσύνη που σου βγάζει στη στροφή και το μοτέρ του. Δεν είχε καθόλου κραδασμούς (κάτι ψιλά μετα τις 8.000-8.500) ενώ ο ήχος του θυμίζει ducati χωρίς την @ρχιδοζαλίστρα του ξηροκάμπανου.
Δεν κάνει για γκόμενα βέβαια. Μόνο για μόνιμη σχέση είναι η άτιμη![]()
Πολλά ευχαριστώ στον Κωστή για την χαρά που μου έδωσε![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
![]()
![]()
![]()
άντε πιά .....μας έχετε τρελάνει
Νααααααααα φύγετε..................http://www.youtube.com/watch?v=bOa2khm_DnM![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
+ άπειρο λέμε ...![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από boussias
Βύρωνα, έφτιαξα λίγο την φωτογραφία γιατι το Exposure ήθελε ρύθμιση.......
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτό το τομάρι με την καρώ φουστίτσα στο άβαταρ λέμε ...
![]()
![]()
![]()
Κωστή εχεις και γαμ@ τα μηχανάκιαΑρχικά δημιουργήθηκε από boussias
Βύρωνα, έφτιαξα λίγο την φωτογραφία γιατι το Exposure ήθελε ρύθμιση.......
![]()
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πολύ ξεχωριστό..
Συγκρίνοντας το με το Mille Factory που έχω οδηγήσει, είναι πιο μαζεμένο στις διαστάσεις του. Στις ψηλές του δεν πάρατήρησα κάποια διαφορά από ένα Mille. Ίσως το aprilia να κάνει ένα μικρό τιναγματάκι παραπάνω στα ψιλά.
Μιλάς για γραναζωμένο Mille. Όταν ρυθμίσω τα μείγματα τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα.
Το sp2 είναι σίγουρα πιο δυνατό στις μεσαίες του πάντως. Απ΄τις 2.000 τραβάει δυνατά και συνέχεια μέχρι πάνω, ενω το aprilia έχει λιγότερη δύναμη απ΄τις 5.000-7.000 και κλωτσάει μετά.
Τα φρένα ήταν άψογα όπως και οι αναρτήσεις που είχε βάλει ο Κωστής. Σαν αίσθηση ήταν ουδέτερο και με εντυπωσίασε το ότι μόλις στρίψει δείχνει ακλόνητο. Μια όμορφη "μολυβένια" συμπεριφορά.
Tα λάστιχα έχουν κάνει 5 track day x 4 sessions, άρα είναι άχρηστα
Το μόνο που με ξένισε ήταν το ανάποδο αγωνιστικό κιβώτιο (δεν είχα οδηγήσει ξανά), γιατί με έβαλε στην μπρίζα να έχω συνέχεια το μυαλό μου στις αλλαγές για να μην καρφώσω το μοτέρ με κανένα κατέβασμα.
Κουλάντζα
Λίγο απότομη απόκριση είχε και το γκάζι στο άνοιγμα κλείσιμο που πιθανότατα διορθώνεται με χαρτογράφηση.
Slipper Clutch
Ποιότητα κατασκευής κλπ δεν τα αναφέρω κάν, αλλα δεν ξέρω πως θα συμπεριφέρεται το sp με τις μαμά αναρτήσεις.
Καμία σχέση δεν έχει με τις νορμάλ. Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει ο Αντώνης στην επόμενη Σουνιάδα, αφού πετάξω πάνω τα Slick που έχω και κάθονται
Αυτό που μου έμεινε απ΄τη βολτίτσα είναι η εμπιστοσύνη που σου βγάζει στη στροφή και το μοτέρ του. Δεν είχε καθόλου κραδασμούς (κάτι ψιλά μετα τις 8.000-8.500) ενώ ο ήχος του θυμίζει ducati χωρίς την @ρχιδοζαλίστρα του ξηροκάμπανου.
Δεν κάνει για γκόμενα βέβαια. Μόνο για μόνιμη σχέση είναι η άτιμη
Πολλά ευχαριστώ στον Κωστή για την χαρά που μου έδωσε
Slow the egg-lemon
--------------------------------------------------------------------------------
![]()
ΚΩΣΤΗΣ
Τhanks man, αν και δεν το είχες παρατηρήσει στα Μέγαρα (Πριν 3 εβδομάδες, Τετάρτη), φορούσε άσπρα πολυεστερικά....Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Κωστή εχεις και γαμ@ τα μηχανάκια![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΩΣΤΗΣ
Ευχαριστούμε για τις ευχές και ανταποδίδουμε![]()
Εχει κανείς καμμιά ιδέα, γιατί η τρισμέγιστη εταιρία διατηρεί επί 25 χρόνια σε πλήθος μοντέλων και κυβικών τον βάστα τούρκο να γεμίσω V2 που ξεκίνησε απ΄το VT400F, και δεν αξιοποίησε σε κανένα άλλο μοντέλο αυτόν τον υπέροχο κινητήρα (έστω και αποδυναμωμένο);;![]()
@ catmaster: ξενέρωσες ρε μαν ή ακόμα ντίρλα είσαι; :rotflmao: :rotflmao:
είχα την εντύπωση ότι τον φοράνε τα VTR 1000F και VARADERO (αποδυναμωμένο)Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
[B]Ευχαριστούμε για τις ευχές και ανταποδίδουμε![]()
Εχει κανείς καμμιά ιδέα, γιατί η τρισμέγιστη εταιρία διατηρεί επί 25 χρόνια σε πλήθος μοντέλων και κυβικών τον βάστα τούρκο να γεμίσω V2 που ξεκίνησε απ΄το VT400F, και δεν αξιοποίησε σε κανένα άλλο μοντέλο αυτόν τον υπέροχο κινητήρα (έστω και αποδυναμωμένο);;![]()
λάθος κάνω???
http://www.youtube.com/watch?v=-IYCzbtYQBc&feature=related
Αφου οι πωλήσεις πάνε καλά, γιατί να παιδεύεται; Εξάλλου αυτά τα μηχανάκια δεν πουλάνε, ούτε βγάζουν κέρδος στην εταιρία. Απλά για το Prestige είναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ευχαριστούμε για τις ευχές και ανταποδίδουμε![]()
Σκέψου κόστος εξέλιξης, παραγωγής & Promotion για καθαρά λόγους Prestige. Αξίζει;
Απο την άλλη έχουν το CBR που καίει 1 λίτρο λάδι στα 1000 χιλιόμετρα. Ούτε Wankel μοτέρ να είχε.![]()
![]()
ΚΩΣΤΗΣ
Δίκιο έχεις, μάλλον ο ποιητής εννοεί σε SS μηχανάκι (Χιτλερικό ακούγετε αυτό )Αρχικά δημιουργήθηκε από nightstalker
είχα την εντύπωση ότι τον φοράνε τα VTR 1000F και VARADERO (αποδυναμωμένο)
λάθος κάνω???![]()
ΚΩΣΤΗΣ
Για το Varkadero δεν το ήξερα. Για το VTR το φανταζόμουν αλλά έτσι κι αλλιώς είχε τόσο άθλιες αναρτήσεις που ότι μοτέρ και αν είχε θα πήγαινε στράφι.![]()
Μιλάω για κανένα ελαφρύτερο SS σε 750 ή ακόμα και σε all round μηχανάκια. Το μοτέρ του transalp πχ είναι σχεδίασης του 1980.
Θα χάλαγε κανέναν ένα SP 650 (στα πρότυπα του SV) πχ ?