Σελίδα 10 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 298

Θέμα: Κάνναβη...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    Για χρονια οι ψυχιατροι(τρομαρα τους) ελεγαν πως δεν υπαρχει καμμια επιπτωση.
    εκαναν ομως λαθος,τραγικο.
    οδηγει σε ψυχωσεις.αν υπαρχει προδιαθεση σε σχιζοφρενεια(μεγαλη κουβεντα εδω αλλα δε νομιζω πως μπορει να ανοιχτει τωρα γιατι παμε σε αλλα κινηματα κριτικης ψυχοπαθολογιας).
    καιει κυτταρα,εμποδιζει την σχολικη και εργασιακη προοδο(εφοσον μιλαμε για ατομα που δεν ειναι καλλιτεχνες και πρεπει να δουλεψουν με κοσμο για να βγαλουν το φαι τους).καιει πολλα κυτταρα.ειναι εθιστικη με χρηση εβδομαδιαια(πανω απο 4 τσιγαρα,καπου εκει.αναλογως οργανισμου και ηλικιας).το 9% των χρηστων(που ειναι καταγγεγραμενοι σε κεντρα) κολλαει.πανω απο το 50% μετα απο συστηματικη χρηση και διακοπη εχει συνδρομο στερησης που κραταει μια εβδομαδα περιπου.σε συνδυασμο με το αλκοολ, δημιουργει προυποθεσεις για τροχαια,βιασμους,κλοπες,ξυλοδαρμους και γενικα προωθηση την βιας.οταν η χρηση ειναι απο μικρη ηλικια αποτελει προθαλαμο για σκληρα ναρκωτικα.

Δεν νομίζω ότι τα έχεις διαβάσει σωστά! Γι αυτό σε αυτό που έγραψα πιο πάνω είπα για σοβαρές και όχι "καθοδηγούμενες" μελέτες!!!!

Κοίτα τι λες. Οδηγεί σε ψυχώσεις ΑΝ υπάρχει προδιάθεση σε σχιζοφρένεια!!!!! Ευχαριστώ πολύ κάτι μας είπες. ΑΝ υπάρχει τέτοια προδιάθεση τότε η σχιζοφρένεια θα έρθει είτε πάρεις είτε όχι. Τι λογική είναι αυτή;;;;
    Ποιος σου είπε πως εμποδίζει την εργασιακή πρόοδο;;;;;;;; Φίλε μου έχεις διαβάσει τους αριθμούς;;;; Ξέρεις πόσα εκατομύρια άτομα είναι χρήστες;;;;; Όλοι αυτοί δεν δουλεύουν;;; Ή είναι άνεργοι;;;; Ξέρεις πόσοι φοιτητές "ξεσκίζονται" στην κάνναβη;;;; Έχεις την εντύπωση πως δεν περνούν ή δεν παίρνουν πτυχίο;;;;
    Μια βδομάδα σύνδρομο στέρησης;;;;;;; Τι λες ρε φίλε;;;;;;;; Μία βδομάδα με δέκα μέρες είναι η στέρηση η σωματική από την ηρωίνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλαράκι συγνώμη αλλά θα το ξαναπώ. Διαβάστε τις πραγματικές και ανεξάρτητες μελέτες και όχι ότι βγάζει ο κάθε ένας. Ειδικά όλα τα υπόλοιπα που λες τα έχω διαβάσει και εγώ ΔΕΝ ισχύουν με τίποτα. κΙ όσο για τη σχιζοφρένεια κλπ αυτό το έβγαλαν πρώτα πριν λίγα χρόνια κάτι Σουηδοί το συνέχισαν και μετά το πήραν και άλλοι "ειδικοί¨και μη και έχει δεχτεί αυτή η άποψη απίστευτη κριτική από άλλους ειδικούς.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Δεν νομίζω ότι τα έχεις διαβάσει σωστά! Γι αυτό σε αυτό που έγραψα πιο πάνω είπα για σοβαρές και όχι "καθοδηγούμενες" μελέτες!!!!

Κοίτα τι λες. Οδηγεί σε ψυχώσεις ΑΝ υπάρχει προδιάθεση σε σχιζοφρένεια!!!!! Ευχαριστώ πολύ κάτι μας είπες. ΑΝ υπάρχει τέτοια προδιάθεση τότε η σχιζοφρένεια θα έρθει είτε πάρεις είτε όχι. Τι λογική είναι αυτή;;;;
    Ποιος σου είπε πως εμποδίζει την εργασιακή πρόοδο;;;;;;;; Φίλε μου έχεις διαβάσει τους αριθμούς;;;; Ξέρεις πόσα εκατομύρια άτομα είναι χρήστες;;;;; Όλοι αυτοί δεν δουλεύουν;;; Ή είναι άνεργοι;;;; Ξέρεις πόσοι φοιτητές "ξεσκίζονται" στην κάνναβη;;;; Έχεις την εντύπωση πως δεν περνούν ή δεν παίρνουν πτυχίο;;;;
    Μια βδομάδα σύνδρομο στέρησης;;;;;;; Τι λες ρε φίλε;;;;;;;; Μία βδομάδα με δέκα μέρες είναι η στέρηση η σωματική από την ηρωίνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλαράκι συγνώμη αλλά θα το ξαναπώ. Διαβάστε τις πραγματικές και ανεξάρτητες μελέτες και όχι ότι βγάζει ο κάθε ένας. Ειδικά όλα τα υπόλοιπα που λες τα έχω διαβάσει και εγώ ΔΕΝ ισχύουν με τίποτα. κΙ όσο για τη σχιζοφρένεια κλπ αυτό το έβγαλαν πρώτα πριν λίγα χρόνια κάτι Σουηδοί το συνέχισαν και μετά το πήραν και άλλοι "ειδικοί¨και μη και έχει δεχτεί αυτή η άποψη απίστευτη κριτική από άλλους ειδικούς.
    η σχιζοφρενεια δε πεταγεται απο μονη της(εφοσον δεχθουμε οτι υπαρχει σαν ασθενεια).η καναβη βοηθαει επειδη οδηγει σε ψυχοσικα επεισοδια.εδω οπως ειπα ειναι μεγαλη συζητηση και απο εδω δεν μπορει να γινει δυστυχως.
    δλδ ενας που καπνιζει συστηματικα,μπορει να εργαστει κανονικα?εισαι σιγουρος γι αυτο?εγω δε το νομιζω.αριθμους εχω δει απο πολλες χωρες και σε διαφορους πληθυσμους...και εχω διαβασει αρκετες μελετες,και τις μεν και τις δε ειδικα απο βορειοευρωπαικα ιδρυματα...οσο για το συνδρομο στερησης,ειπα πως ειναι ετσι σε ατομα που κανουν συστηματικη καθημερινη χρηση...δλδ 2 εκατομυρια περιπου στις ΗΠΑ μονο...
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    δλδ ενας που καπνιζει συστηματικα,μπορει να εργαστει κανονικα?εισαι σιγουρος γι αυτο?εγω δε το νομιζω.αριθμους εχω δει απο πολλες χωρες και σε διαφορους πληθυσμους...και εχω διαβασει αρκετες μελετες,και τις μεν και τις δε ειδικα απο βορειοευρωπαικα ιδρυματα...οσο για το συνδρομο στερησης,ειπα πως ειναι ετσι σε ατομα που κανουν συστηματικη καθημερινη χρηση...δλδ 2 εκατομυρια περιπου στις ΗΠΑ μονο...

Γνωριζω τυπο, ο οποιος ειναι χρονιος χρηστης, ασκειται σωματικα σχεδον καθημερινα, εχει δυο διδακτορικα και δυο πτυχια, εχει διδαξει σε πανεπιστημια μεσα και εξω, και εχει δουλεψει ως συμβουλος της βρετανικης πυρηνικης τεχνολογιας.

η σχιζοφρενεια δε πεταγεται απο μονη της(εφοσον δεχθουμε οτι υπαρχει σαν ασθενεια).η καναβη βοηθαει επειδη οδηγει σε ψυχοσικα επεισοδια.εδω οπως ειπα ειναι μεγαλη συζητηση και απο εδω δεν μπορει να γινει δυστυχως.

Η σχιζοφρένεια σαφώς και δεν πετάγεται από μόνη της. Όχι εφόσον δεχθούμε ότι υπάρχει ως ασθένεια αυτό είναι άτοπο που λες. Ασθένεια είναι του μυαλού! Ούτε εφόσον ούτε τίποτα. Η κάνναβη "βοηθάει" όπως λες αν και όπως σου ξαναλέω αυτή είνάι μία καινούργια θεωρία η οποία προήλθε αρχικά από Σουηδούς επιστήμονες τα τελευταία χρόνια και σου ξαναλέω αμφισβητείται από αρκετά σοβαρούς επιστήμονες και σίγουρα η σύνδεση κάνναβης-ψυχασθένειας επίσης δεν είναι αποδεκτή από πολούς.
    Όσο για την ερώτηση σου αν ένας που καπνίζει συστηματικά μπορεί να εργαστεί κανονικά η απάντηση είναι απλή. Εξαρτάται πάντα μα πάντα από το άτομο και την χρήση!
    Δηλαδή. Πολλοί μα πάρα πολλοί το χρησιμοποιούν ως ηρεμιστικό κατά μία έννοια. Όταν γυρίσουν το βράδυ σπίτι τους καπνίζουν για να ηρεμήσουν. Σε πληροφορώ πως αυτό είναι πολύ διαδεδομένο ιδιαίτερα στην Ευρώπη και ναι εργάζονται κανονικότατα. Όπως σου είπα και πολοί φοιτητές κάνουν χρήση και ναι παίρνουν κανονικά πτυχίο και όλα.

Στο ξαναλέω το πρόβλημα με τέτοια σύσκολα ζητήματα είναι πως πολλές έρευνες ΚΑΙ από τις δύο πλευρές είναι κατευθυνόμενες και υποκειμενικές.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig

Γνωριζω τυπο, ο οποιος ειναι χρονιος χρηστης, ασκειται σωματικα σχεδον καθημερινα, εχει δυο διδακτορικα και δυο πτυχια, εχει διδαξει σε πανεπιστημια μεσα και εξω, και εχει δουλεψει ως συμβουλος της βρετανικης πυρηνικης τεχνολογιας.

μήπως τον λένε Dr lsdio???

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig

So what? Γνωρίζω τύπο (κολλητός φίλος μου για χρόνια) που λύσσαγε να βρεί μπάφους καθημερινά, δεν έχει πτυχία, έπεσε στη πρέζα, έφαγε τα λεφτά του πατέρα του και έκατσε 3 χρόνια φυλακή για εμπορία (βαποράκι ήταν, αλλά ....)
    Προσωπικά είμαι σίγουρος ότι αν δεν είχε φάει τέτοιο σκάλωμα με τα μαύρα ως πιτσιρικάς, η ζωή του θα ήταν τελείως διαφορετική.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    μήπως τον λένε Dr lsdio???
    δεν λεω μη τον καψω τον ανθρωπο

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    So what? Γνωρίζω τύπο (κολλητός φίλος μου για χρόνια) που λύσσαγε να βρεί μπάφους καθημερινά, δεν έχει πτυχία, έπεσε στη πρέζα, έφαγε τα λεφτά του πατέρα του και έκατσε 3 χρόνια φυλακή για εμπορία (βαποράκι ήταν, αλλά ....)
    Προσωπικά είμαι σίγουρος ότι αν δεν είχε φάει τέτοιο σκάλωμα με τα μαύρα ως πιτσιρικάς, η ζωή του θα ήταν τελείως διαφορετική.
    so nothing, απλα το ειπα σε απαντηση στον μικρο βουδα για το οτι μπορεις να εχεις μια χαρα ζωη και να καπνιζεις μπαφους. Αρκει να εχεις ενδιαφεροντα και ονειρα. Αν δεν εχεις, τοτε οτιδηποτε μπορει να σε καψει, οχι μονο ο μπαφος.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Δεν ειναι ο μονος Βυρωνα.Αν κατσω να μετρησω τους φιλους,γειτονες και συμμαθητες που εχω χασει με τον ιδιο μαθηματικο τυπο που αναφερεις θελω μερες.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Το "παν μέτρον άριστον" χωράει εδώ ;

βολτάδικο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    παντού χωράει!!

ουτε με βαζελινη

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Ένα μέτρο πολύ είναι ρε Μάκη μου,κόψε κάτι.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Ένα μέτρο πολύ είναι ρε Μάκη μου,κόψε κάτι.
    Κράτα όσο σε βολεύει, ρε Βαγγέλη ....

(καλό παιδί να είναι και τα άλλα άστα ...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who

Αυτο καποιοι το εχουν αντικαταστησει με το παν μετρον αχρηστον συντεκνε.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Σελίδα 10 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το μεγάλο οικολογικό έγκλημα - κλωστική κάνναβη
    από HolyDiver στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2007, 11:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας