Σελίδα 10 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 216

Θέμα: Καγκουριές, καγκουροφόρουμ και αιφνίδιοι θάνατοι ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macrozan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Τελευταίο μου ποστ, γιατί αρχίσαμε να χάνουμαι την μπάλα.

Απ΄τη στιγμή που δέχεσαι ως φυσιολογική διαδικασία την κυκλοφορία ενός οδηγού που δωροδόκησε για να πάρει δίπλωμα και είναι προγραμματισμένος να αντιδρά μόνο σε "νορμάλ" συνθήκες (δλδ αμα τύχει οτιδήποτε μπροστά του, ζωή σε λόγου μας), μου κάνει εντύπωση γιατί απορείς για την αύξηση των τροχαίων.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από macrozan

'Θα ασχοληθώ μόνο με όσα μπορώ (ΙΣΩΣ) να αλλάξω ΚΙ ΟΧΙ με αυτά που ΔΕΝ μπορώ !

Τι μπορώ να κάνω ο δόλιος γιά να βελτιώσω την οδηγική παιδεία στη χώρα μου ;;;;

Αλλά άμα εξηγήσω σε πιό άπειρα παιδιά πως δεν τους ΣΥΜΦΕΡΕΙ να τ'ανοίξουν τάπα το ρημάδι στη Μεσογείων, 99% θα με κοροϊδέψουν, θα με ειρωνευτούν ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ .

ΚΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ....

Με συγχωρείς, αλλά δεν χάνουμε καμία μπάλα. Συζήτηση κάνουμε με επιχειρήματα. Η όποια διαφωνία δεν αποδεικνύει απώλεις μπαλών

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

ο θεος εχει δωσει και δεν εχει σκασει ακομα με τα μουτρα σε καναν τοιχο του σπιτιου ετσι οπως παει...αν σκασει ομως δεν θα φταιει η κατσαριδα...
    Εξαρταται ομως απο το ποιο φορουμ εγραφε η κατσαριδα.

:rotflmao: :rotflmao:

σε ολο αυτο το quote που εκανες εργαψα επισης..."ο "β" που εχει την κριτικη ικανοτητα να ανοιξει λαμβανομενων υπ οψιν των συνθηκων...

λιανα...εγω προσωπικα και πολλοι αλλοι δεν περναω ποτε ξυστα με +150 απο αλλο οχημα ακριβως για να μην τον τρομαξω...οσοι το κανουν ειναι μαλακες διοτι δεν υπαρχει κανενας λογος να κανει καποιος κατι τετοιο...

αυτο σημαινει οτι εχουν γενικοτερα μαλακισμενη συμπεριφορα κατι που απλως εχει αντικτυπο και στον τροπο που οδηγουν...ειτε μοτοσυκλεττα ειτε αυτοκινητο...αυτος θα σε σκοτωσει οτι και να οδηγει ,με οσα και να το οδηγει...στανταρ καποια στιγμη θα κανει την παπαρια...ουτε το φορουμ τον εκανε ετσι,ουτε το σουπερ τουμπανο...το μυαλο του το ηλιθιο τον εκανε...και ο μπαμπας και η μαμα του που δεν τον μεγαλωσαν σωστα...

στο θεμα "πανικοβαλλομαι και σκαω το αυτοκινητο στον τοιχο" η απαντηση ειναι μαθε να οδηγεις...μεσα σε αυτο το τεραστιο ευρος που εχει η λεξη οδηγηση περιλαμβανεται το να μην πανικοβαλλεσαι για χαβαλε...δεν ειπα "τρομαζεις"...ειπα πανικοβαλλεσαι...

κι εγω εχω τρομαξει πολλες φορες στον δρομο...δεν τα χασα ομως...

η γυναικα μου οταν βλεπει κατσαριδα , τσιριζει κι ριχνει 100αρι που κανει τον καρλ λιουις να φαινεται σαν χοντρος που περπαταει μεσα σε μισο μετρο λασπη...

ο θεος εχει δωσει και δεν εχει σκασει ακομα με τα μουτρα σε καναν τοιχο του σπιτιου ετσι οπως παει...αν σκασει ομως δεν θα φταιει η κατσαριδα...
    Αντώνη παρέθεσα όλο το κείμενό σου και τώρα βάζω το κομάτι που με ενδιαφέρει για να μην σε αδικήσω άθελά μου.

...λιανα...εγω προσωπικα και πολλοι αλλοι δεν περναω ποτε ξυστα με +150 απο αλλο οχημα ακριβως για να μην τον τρομαξω...οσοι το κανουν ειναι μαλακες διοτι δεν υπαρχει κανενας λογος να κανει καποιος κατι τετοιο...

'...όσοι το κάνουν είναι μαλάκες....' : Μα γι αυτούς τους 'μαλάκες', όπως τους αποκαλείς, άνοιξα το θρεντ.

Κι αυτοί έχουν μανούλες και γκομενίτσες και αδερφάκια που θα τους κλάψουνε.

'Ουδείς ΕΚΩΝ κακός' είπε ο Σωκράτης.

Το ότι φέρονται έτσι δείχνει ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ στα δικά μου μάτια (και μειωμένο αίσθημα ευθύνης) στα δικά μου μάτια.

ΑΝΤΙ να πώ 'να πανε να γ@μηθούν όλοι αυτοί' ΘΕΩΡΩ ότι ΑΞΙΖΟΥΝ μιά πιό ανθρώπινη αντιμετώπιση. Να ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΔΥΟ ΠΡΑΜΑΤΑ. Αν χάσει τα λόγια του, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ !

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    εκπληκτικη συλλογιστικη στηριζομενη στα γραφομενα μου...

ακου και μια δικη μου αντιστοιχη...

το καλυτερο ειναι εχθρος του καλου...αρα...φιλος του κακου...

γαμω?

ελεος ρε συ...
    μα γραφεις οτι εγω και καποιοι αλλοι που το χουμε μπορουμε να τρεχουμε,
    οσοι δεν το χουν δεν μπορουν..

ποιος το καθοριζει αν εσυ το χεις? και γιατι οι συμπολιτες σου να νιωθουν ασφαλης με αυτην σου την δηλωση?
    μηπως η θεωρια σου ειναι αυτη του " δεν θα συμβει σε μενα" που σχεδον απο ολους(γρηγορους και μη) καταδικαζεται σε αυτο το θρεαντ

απο τι καταλαβαινω εισαι μεγαλος ανθρωπος, και αναμενομενο ειναι πως οτι να σου πω εγω το γραφεις στα παλια σου τα παπουτσια
    αλλα δεν χρειαζετε τις παρανομιες του δρομου να τις παρουσιαζουμε ομορφα..

τουλάχιστον στο τυπικο κοματι να τα καταδικαζουμε μπας και οι νεοτεροι ειναι ποιο σωστοι οδηγοι.
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    [FONT=century gothic] ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!! [/FONT]

επισης...

ΟΠΟΙΟΣ ΝΥΧΤΟΠΕΡΠΑΤΕΙ, ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΕΙ!!!

:rotflmao: :rotflmao:

και...

της στραβης της μπιελας,
    της φταιει ο κυλινδρος...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Και δεν τα βαζω γενικά με τα φόρουμ , όπως μερικοί θεώρησαν

Ιδού και άλλα 3 φόρουμ στα οποία ανήρτησα το θέμα παράλληλα και μάλλον ψιλοσυμφωνούν μαζί μου.

http://www.bmwbikers.org/forum/showthread.php?t=7937

http://vfrh.forumotion.net/forum-f14/topic-t468.htm

http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=3243

Κι άμα κάποιος βιαστεί και πεί : 'Δε βαριέσαι, σε μπεμβεδάκηδες και βιεφαράκηδες απευθύνθηκες, αυτοί είναι κουλοί, τί περίμενες να σού

πούν ;' θα τού απαντήσω ότι έχει λάθος.

Πριν χωριστούμε σε κουλούς και χεράδες να θυμηθούμε ότι

1/ Είμαστε όλοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ με δικαίωμα στη ζωή και

2/ Είμαστε όλοι λάτρεις της ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ με ακριβώς τα ΙΔΙΑ δικαιώματα.

Τώρα άμα εσύ γυρίζεις στις Σέρρες σε 1.32 κι εγώ σ' ενάμιση μήνα, αυτό ΔΕΝ σού δίνει κάποια ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ από μένα.

Έτσι θα τού απαντούσα ....

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από macrozan
    Και δεν τα βαζω γενικά με τα φόρουμ , όπως μερικοί θεώρησαν

Ιδού και άλλα 3 φόρουμ στα οποία ανήρτησα το θέμα παράλληλα και μάλλον ψιλοσυμφωνούν μαζί μου.

http://www.bmwbikers.org/forum/showthread.php?t=7937

Κάτσε τώρα για να βεβαιωθώ ότι κατάλαβα σωστά...

Σου γράφει ο petros " Φίλε macrozan...000000000000 Καλά κάνεις και τα λές και σε μας που δεν είμαστε κάγουρες. Εκεί που πρέπει όμως να τα διαβάσουν, έστειλες ένα ποστ με αυτές τις σκέψεις;

Και εσύ του απαντάς : http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=81803

Κατάλαβα καλά αυτό που κατάλαβα?

edit : Και στη συνέχεια γράφεις και αυτό : Ίσως οι οδηγοί ΒΜW να είναι λιγώτερο κάγκουρες συγκριτικά με άλλους γιατί είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία και έχουν δεί περισσότερα ... Ίσως ... Δεν είμαι και σίγουρος ...

Ότι ναναι.

& συνεχίζουν...

Antod 2η σελίδα.

Macrozan

προσπαθεις να κανεις αδεια κεφαλια να προ-βληματιστουν....

Ματαιο....δεν εισαι της κλικας....αρα 1000 δικια να εχεις δεν θα σε παιξουνε μπαλα...

ασε που χαλας και το ιματζ του ξερόλα-χερά-μπορόλα του πληκτρολογιου...

Αν δεν θελει ο τυφλος να δει.....

Λοιπόν, μήπως φιλαράκι τα έχεις βάλει με τα φόρα γενικά & θες να αποδείξεις στον εαυτό σου ποιοι σε παίζουν και ποιοι όχι?

δλδ ειμαστε καγκουροφορουμ?????
    και εγω καγκουροφορουμυτης????

Yeah !!!!!

Yeah !!!!!

ειμαι καγκουρας !!!!

ειμαι καγκουρας !!!

νιε!! νιε νιεεεεε!!!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Λοιπόν αν διαβάσετε τι λένε στα άλλα φορα και ο τρόπος και τα σχετικά νομίζω ότι ο Macrozan πέτυχε αυτό που ήθελε & αν δε το ήθελε από μαλακία του το έκανε.

Αν το είχα ακόμα Προβληματισμούς θα το έπαιρναν τα τάρτατα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Κάτσε τώρα για να βεβαιωθώ ότι κατάλαβα σωστά...

Σου γράφει ο petros " Φίλε macrozan...000000000000 Καλά κάνεις και τα λές και σε μας που δεν είμαστε κάγουρες. Εκεί που πρέπει όμως να τα διαβάσουν, έστειλες ένα ποστ με αυτές τις σκέψεις;

Και εσύ του απαντάς : http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=81803

Κατάλαβα καλά αυτό που κατάλαβα?

edit : Και στη συνέχεια γράφεις και αυτό : Ίσως οι οδηγοί ΒΜW να είναι λιγώτερο κάγκουρες συγκριτικά με άλλους γιατί είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία και έχουν δεί περισσότερα ... Ίσως ... Δεν είμαι και σίγουρος ...

Ότι ναναι.

Δεν σε καταλαβαίνω. Εγώ δημοσιοποιώ όπου το βάζω. Δεν έχω να κρύψω τίποτα.

Δεν τα βάζω ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ συγκεκριμένο φόρουμ.

Το θέμα είναι πολύ μεγάλο και ξεπερνάει οποιεσδήποτε συντεχνιακές παρέες.

Κι όπως είπα και στην αρχή ΔΕΝ θεωρώ το moto.gr καγκουροφόρουμ αλλά ένα ΠΕΡΑΣΜΑ γιά πολλές τάσεις στη μοτοσυκλέτα.

Τώρα, αν υπάρχουν κι εδώ παιδιά που γουστάρουν καγκουριές. όπως και σχεδόν παντού, πού το πρόβλημα ;

Παρατάσσουμε πολιτισμένα τα επιχειρήματά μας όπως σε οποιοδήποτε διάλογο ενηλίκων.

Θα σού ήμουν υποχρεωμένος αν δεν ξαναανάφερες τα περί σκοπιμοτήτων κλπ

Δεν πάω γιά δήμαρχος. :rotflmao: :rotflmao:

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζεις το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο και πριν καιρό με παρόμοιο περιστατικό το έθεσες. Αυτή τη στιγμή σχεδόν όλοι γράφουν τα ίδια, συμφωνούν και εσύ συνεχίζεις να ζητάς τι?

Μιλάμε για οδηγική παιδεία, για σύνεση, για μυαλό, για σεβασμό, για ... για.... Τι δε σου αρκεί?
    Τι ακριβώς θες να ακούσεις για να λήξει το θέμα?

Περιττό βέβαια να σου πω, ότι είσαι κάργα φάουλ στο γεγονός ότι στο ένα φόρουμ κράζεις τάδε, στο άλλο δίνα και "ανέχεσαι" να προκαλείς αυτή τη διαμάχη και φάνηκε από τα post που παρέθεσα. & το έκανα για αυτό ακριβώς το λόγο. Από τη μια καθόμαστε να μιλάμε σοβαρά και να αναλύουμε τις απόψεις μας και από την άλλη οι τάδε είναι κάγκουρες, δεν έχουν μυαλό στο κεφάλι,είναι μικροί,είναι κλίκα, μπλα μπλα...

By the way & εγώ BMW οδηγώ & πολλοί άλλοι εδώ μέσα όπως επίσης και VFR.

Τουρίστας Φωτογράφος Το avatar του/της Greg61
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Αλλος ένας έφυγε. Και άλλοι πολλοί θα χαιρετησουν.

Ποιά παιδεία ρε. Όταν καβαλάμε τα τούμπανα και πάμε χωρίς αύριο, δεν είναι θέμα παιδίας. Είναι θέμα αυτοσυγκάτησης, είναι θέμα αυτοελέγχου, είναι θέμα αυτοεπιβαιβέωσης, είναι είναι είναι...

Ο μικρός πήρε το BMW και πήγε σκ με την παρέα Ελαφόνησσο. Ο θείος με παίρνει τώρα και μου λέει "τα έσκισε τα λάστιχα, γιατί το κάνει?. Δεν καταλαβαίνει ότι μια στραβή και τέλος? Και έχει και την άλλη πίσω" Ο μικρός είναι 28.

Τι να καταλάβει ρε θείο μια γενιά που τα έκανε όλα νωρίς, και ψάχνεται στις άκρες μπας και βρεί λίγη "διασκέδαση" Μια γενιά που έχει επιλέξει να ζει στο αδιέξοξοδο (και δεν φταίνε οι μεγαλύτεροι για αυτό, ότι και να μου λέτε) και να μην ψάχνεται για το τι φταίει. Μια γενιά που θεωρει ότι όλα αφορούν τους άλλους.

Βγαίνεις βράδυ και έχεις 2-3 πιτσιρίκες αυτοκόλητο. "Να φύγουμε μαζί?" Να αυτοεπιβαιβεωθούν. Οτι κάτσει. Πας συναυλία ή club και στην πέφτουν, στον άγνωστο, "έχεις καμιά καραμέλλα? καμια σοκολατίτσα?" Χύμα τελείως, και η μούρη μου μάλλον προς μπατσόφατσα φέρνει. Δεν έχει σημασία που ποιός πως και τι. Οτι νάναι μπας και ξεκολήσει το μυαλό λίγο.

Και γιατί αντιδράτε μερικοί στο πόστ του macrozan? Δεν τα βλέπεται κάθε μέρα? Χτες είδα 3 στούκια με αυτοκίνητο και 2 με μηχανή στην διαδρομή Κηφισιά-Νέα Μάκρη. Τα 2 με μάλλον πολύ σοβαρούς τραυματισμούς. Και όλοι cool. Μιά ταινία είναι και θα τελειώσει.... Και οι ηλικίες πάντα ίδιες 23-30.

Φαίνεται πάντως ότι μερικοί δεν συντονίζουν με τίποτα. Πριν λίγο διάβασα αυτό που πάντα μου ανάβει λαμπάκια "έφυγε κάνοντας αυτο που του άρεσε" Τι λέτε ρε ? ΕΦΥΓΕ. Αυτό μετράει. Οταν δείτε κανέναν κολητό σας σε κομμάτια στο θάλαμο του ΚΑΤ, γιατί κάποιος πρέπει να κάνει αναγνώριση και η σύζυγος και ή μάνα έχουν καταρεύσει απέξω μαζί με τον μπάτσο που τον μάζεψε, ελάτε να μου τα πείτε αυτα.

Το παραμύθι του "ατίθασου καβαλάρη" έχει ψοφίσει μαζί με αυτό της κοκινόσκουφίτσας. Σίγουρα είναι επικύνδυνο να οδηγείς μοτο και μάλιστα στην Ελλάδα, αλλά πιό επικύνδυνο είναι μέσω αυτού να προσπαθείς να καλυψεις τα κενά σου. Αν το κάνεις για αυτό ρίχτο στο βελόνι, και άσε εμάς τους υπόλοιπους στην ησυχία μας. Να χαιρόμαστε αυτό που πραγματικά αγαπάμε.

Πιά πάω κότα. Το κοντέρ πια δείχνει πάνω από 140 μόνο σε απόλυτα ελεγχόμενες καταστάσεις, και μέσα στην πόλη σπάνια πάνω απο 80. Γέρασα (λέμε τώρα)? Δεν πειράζει. Τουλάχιστον πρόλαβα. Εχω περίπου 120-130 χιλιάδες χιλιόμετρα χωρίς ΚΑΝΕΝΑ τραυματισμό, και κάτι λίγα χαζοπεσίματα. Μου έκατσε? Μπορεί. Είμαι ο Ρόσσι? ΟΧΙ. Απλώς δεν το κυνήγησα όπως το κυνηγάνε κάποιοι.

Τίποτ' άλλο δέν έχω να προσθέσω κυρ- Πρόεδρα...
    Και συμπαθάτε με...

Απ' τις σωστές τοποθετήσεις που διάβασα εδώ, αυτή μού' κανε "κλίκ".
    Και τις διάβασα όλες μέχρις εδώ.
    Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Δε μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζεις το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο και πριν καιρό με παρόμοιο περιστατικό το έθεσες. Αυτή τη στιγμή σχεδόν όλοι γράφουν τα ίδια, συμφωνούν και εσύ συνεχίζεις να ζητάς τι?

Μιλάμε για οδηγική παιδεία, για σύνεση, για μυαλό, για σεβασμό, για ... για.... Τι δε σου αρκεί?
    Τι ακριβώς θες να ακούσεις για να λήξει το θέμα?

Περιττό βέβαια να σου πω, ότι είσαι κάργα φάουλ στο γεγονός ότι στο ένα φόρουμ κράζεις τάδε, στο άλλο δίνα και "ανέχεσαι" να προκαλείς αυτή τη διαμάχη και φάνηκε από τα post που παρέθεσα. & το έκανα για αυτό ακριβώς το λόγο. Από τη μια καθόμαστε να μιλάμε σοβαρά και να αναλύουμε τις απόψεις μας και από την άλλη οι τάδε είναι κάγκουρες, δεν έχουν μυαλό στο κεφάλι,είναι μικροί,είναι κλίκα, μπλα μπλα...

By the way & εγώ BMW οδηγώ & πολλοί άλλοι εδώ μέσα όπως επίσης και VFR.
    Αφού δεν μπορείς να καταλάβεις τί συζητάμε θα προσπαθήσω να σού το εξηγήσω.

Συζητάμε άν έχει κάποιος το δικαίωμα να κάνει STREET RACING.

Δες τα επιχειρήματα που αντάλλαξα πριν απο 2 σελίδες με τον rennmeister και θα δείς ακριβώς τι εννοώ.

Εσύ και μερικοί άλλοι συνάδελφοι εδώ μέσα προφανώς θεωρείτε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα 'σβέλτα' οδηγήματα σε δημόσιους δρόμους.

Εμείς από την άλλη πιστεύουμε ότι υπάρχει, και μάλιστα ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.

Δημοκρατία δεν έχουμε ;

Αν έχεις επιχειρήματα αράδιασέ τα και θα τα διαβάσω με προσοχή.

Αν δεν έχεις, και πάλι φίλοι.

Αντί να ψάχνεις τα 'κίνητρά' μου γιατί δεν επικεντρώνεσαι στο να μην υπάρχουν προσωπικές επιθέσεις από πουθενά ;

Πού είναι το πρόβλημά σου ;

Δε φτάνει που η κααγκουριά είναι η κυρίαρχη ιδεολογία, προωθούμενη και από εμπορικά συμφέροντα εδώ και 50 χρόνια ;

Άμα βρεθούν κάποιοι και διανοηθούν να την αμφισβητήσουν θα τους ζητήσεις τα ρέστα ;

Σελίδα 10 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  2. Kαλημέρα και ευλογημένα MotoGp...
    από BICILINDRICO στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 15:17
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF