http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw
Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.
Φιλε μου τέλεια δουλειά! Το μεράκι αλλά και το κέφι σας κατα την καασκευή μου έφτιαξε και εμένα το κέφι!Αρχικά δημιουργήθηκε από csofos
Η μοτοσικλετα αυτή, είναι αφιερωμένη στη μνήμη του κολλητού μου του Γιαννη Σαλτικιώτη, που σκοτώθηκε με μοτοσικλέτα πέρυσι τον Αύγουστο. Το παρατσούκλι του ήταν Τζακ. Πολλοί θα έβλεπαν σα γκαντεμιά το να βάλουν το όνομα κάποιου νεκρού στη μότο τους. Εγώ το βλέπω σα φύλακα άγγελο![]()
Με αφορμή τον φύλακα άγγελο σου φίλε μου να σου ευχηθώ καλοτάξιδη (αν και δεν θα ταξιδεύει). Και πανω απ΄ όλα παιδια "φύλακας άγγελος" το κράνος και η εξάρτηση μας!
ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΑΙΔΙΑ!
Nazis Punks Fuck Off
Όλη η δουλειά δείχνει άψογη με αποκορύφωμα την κωλάρα της που της βάζω άριστα και θα την ονόμαζα άνετα Χάλυ Μπέρι![]()
Να το ευχαριστηθείς όσο δεν φαντάζεσαι φίλε, με τον Τζακ πάντα στο πλευρό σου![]()
![]()
![]()
![]()
μπραβο πραγματικα επαγγελματικη δουλεια, πιστευω οτι οσοι εχουν καποιο παλιο μηχανακι
σιγουρα τους μπριζωσατε.....![]()
![]()
![]()
ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.
Ο βηχας και το μερακι,δεν κρυβονται....
Πραγματικα εγινε πολυ ομορφο μηχανακι....
Τα σεβη μου και τα συγχαρητηρια μου........![]()
"Sir, we are surrounded!"
"Excellent, so we can attack in every direction!"
φοβερο μερακι, μπραβο![]()
![]()
![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Δεν υπάρχουν λόγια...
Απίθανο! Φανταστικό! Απίστευτο!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)