Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ποσα 4κυλινδρα ειχες?
twin
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ποσα 4κυλινδρα ειχες?
twin
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Ναι εεε.....??
Πάρε τότε ακόμα μία από τον κ@λοματρακά σου, να σε αποτελείωσω εντελώς ....
Δείξε ρε προεδρα και το χαντάκι που το "έσκασε"
(σαν την Σαμαριά ήτανε… )
![]()
![]()
Ενταξει δεν λέω, υπάρχουν και τέτοιοι. Εμένα πάντως πάνω από 70 εργατικά δεν μου έχουν πάρει ποτέ ότι και αν έχουν κάνει στο μοτόρι.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Ε μου λεει φιλαρακι..φερτο..εργασια ειναι 250..
και οτι βαλουμε απο ανταλακτικα..
τουτττττττττττττττ....
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
ρε μάγκες.... εγώ στα μαλακά το βλέπω να έχει πέσει....Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Μαρτυριάρη........![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Μαρτυριάρη........![]()
Μου είχες στεναχωρήσει τον ταμία και αυτός όταν στεναχωριέται βάζει αυξήσεις ….
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Μου είχες στεναχωρήσει τον ταμία και αυτός όταν στεναχωριέται βάζει αυξήσεις ….
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αφού είναι ΓΤΠΚ λέμε...πολύ ντελικάτα.....ένα 990 θα περνούσε αεροπορία από κει......πάρτε ρε ΚΤΜ να γουστάρετε βαρβατήλα κάτω από το ισχύο σας.......και αφήστε τα άλλα για τους μικροτσούτσουνους λέμε....Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
ρε μάγκες.... εγώ στα μαλακά το βλέπω να έχει πέσει....![]()
![]()
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
εσενα δεν λυνουν το μισο μηχανακι για να βρουνε κεφαλη κτλ ρε φιλε..Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Ενταξει δεν λέω, υπάρχουν και τέτοιοι. Εμένα πάντως πάνω από 70 εργατικά δεν μου έχουν πάρει ποτέ ότι και αν έχουν κάνει στο μοτόρι.![]()
σιγα το φαραγκι ρε παιδια..Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Μαρτυριάρη........![]()
Καλα και απο αυτη την λακουβιτσα παρεδωσε πνευμα το μπροστινο??Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Μαρτυριάρη........![]()
![]()
![]()
Μαλλον το χρωμα θα φταιει.![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
δηλαδη ποσα??:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
twin![]()
Κι όμως φίλε, το έχω πάει για αλλαγή ελλατηρίων μπρος πίσω, ρύθμιση βαλβίδων, λάδια, ξύδια αυγολέμονα. 70 εργατικά .Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
εσενα δεν λυνουν το μισο μηχανακι για να βρουνε κεφαλη κτλ ρε φιλε..![]()
Βέβαια το έχω πάει μόνο για λάδια και αλλαγή δεξιού μαρσπιέ. Πάλι 70 για τόσο μικρή δουλειά.
Πάντως τα 250 που σου ζήτησε είναι σκάνδαλο. Σίγουρα μπορείς να βρείς πιο φτηνο μάστορα.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
σιγουρα μπορω..Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Κι όμως φίλε, το έχω πάει για αλλαγή ελλατηρίων μπρος πίσω, ρύθμιση βαλβίδων, λάδια, ξύδια αυγολέμονα. 70 εργατικά .
Βέβαια το έχω πάει μόνο για λάδια και αλλαγή δεξιού μαρσπιέ. Πάλι 70 για τόσο μικρή δουλειά.
Πάντως τα 250 που σου ζήτησε είναι σκάνδαλο. Σίγουρα μπορείς να βρείς πιο φτηνο μάστορα.
διαγνωστικο δεν εχουνε ομως..
κ σου ξαναλεω..οταν του περνει 2 ωρες για το λυσει μονο...
ε θα σε τσεκουρωσει.
Ναι γιατί το δικό σου , το σε "ανοιχτό σκατί " δεν θα πάθαινε τίποτις.....!!!! άιντε ρε από δω με τα φλοροεργαλεία σας.....Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Μαλλον το χρωμα θα φταιει.![]()
![]()
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων