Σωστό κι αυτό...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Γιατί δεν παίρνεις το whisper kit μαζί σου να το δοκιμάσεις ωρέ;;;![]()
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ;;;
Σωστό κι αυτό...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Γιατί δεν παίρνεις το whisper kit μαζί σου να το δοκιμάσεις ωρέ;;;![]()
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ;;;
Φώναξες και τρόμαξα...Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Σωστό κι αυτό...
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ;;;![]()
![]()
Κάνει πολύ καλή δουλειά και στο θόρυβο και στο κρύο.Αρχικά δημιουργήθηκε από fonzareli
Θωμά κάνει δουλειά πιστεύεις αυτό το κιτ;
Απλά το καλοκαίρι σε ζεσταίνει λίγο παραπάνω.
Κάτι λιγότερο έκανα την πρώτη φορά αλλά δεν στο είπα για να μην απελπιστείς!Αρχικά δημιουργήθηκε από fonzareli
Μάκη μου έφαγε 2-3 ώρες να ρυθμίσω τη ζελατίνα στο 1000. Δεκάδες δοκιμές...
![]()
Ελπίζω να έγιναν ήδη καλύτερα τα πράγματα, θυμάσαι που είπα πως κι εγώ δεν κατάφερα να τελειοποιήσω κανένα απ'τα XR παρά μόνο στο Χ-Spirit που η ζελατίνα έκατσε μόνη της σε κάθε σημείο χωρίς να χρειαστεί να καταβάλω καμμιά ιδιαίτερη προσπάθεια. Και ναι, οι βάσεις μετακινούνται ολόκληρες ακριβώς για τον λόγο που ανέφερες!![]()
Δούλεψέ το έτσι κάμποσο καιρό κι όταν με το καλό αισθανθείς την τσιμούχα πιο μαλακή, του κάνεις ένα ακόμα τραβηγματάκι προς τα μέσα. Να είσαι σίγουρος ότι την επόμενη φορά δεν θα σου φάει τόση ώρα, πιστεύω μάλιστα ότι θα εκπλαγείς με το πόσο γρήγορα θα ξεμπερδέψεις!
![]()
Εχω το whisper kit σε xr1000, το πηρα περισσοτερο για το κρυο και λιγοτερο
για το θορυβο.
Απλα ειναι λιγο δυσχρηστο στο βαλε βγαλε και στο δεσιμο,
ειδικα με μπαλακλαβα γ@μ@τ@![]()
Οταν φορας το κρανος αυτο το κολαρο ολισθαινει στο κεφαλι σχετικα σφιχτα
και γυριζει ελαφρος προς τα πανω και μεσα στο κρανος αναγκαζοντασε να το
κατεβαζεις με τα δαχτυλα στο λαιμο που ειναι και η θεση του
Αρα μονο για μεγαλες διαδρομες.
Καλοκαιρι δεν το μπορω, οπως και τη μπαλακλαβα που βλεπω να φορανε μερικοι,
νομιζω πως χανουν ενα μεγαλο ποσοστο απο τον εξαερισμο που προσφερει το κρανος![]()
Μόλις το δοκίμασα και είναι εντελώς αθόρυβο. Αλλωστε κατάλαβα αμέσως ότι έκλεισε σωστά διότι....................θάμπωσε!![]()
Δεν ξέρω κατά πόσο συνέβαλε σ'αυτό η ρύθμιση της ζελατίνας όμως χαίρομαι που πήγαν όλα καλά και μπορείς πλέον να χαρείς το καινούργιο σου κράνος!Αρχικά δημιουργήθηκε από fonzareli
Το αστείο είναι ότι με το καλύτερο κλείσιμο αισθάνομαι ότι περιορίστηκε πάρα πολύ και το φαινόμενο της αστάθειας που περιέγραφα...
Μακάρι να μην χρειαζόταν να στεναχωρεθείς και να ταλαιπωρηθείς μέχρι να το φέρεις στα ίσια του όμως είναι κάτι που πιστεύω ότι χρειάζεται να γίνει στα περισσότερα κράνη όταν αγοράζονται καινούργια απλώς πολλοί από εμάς δεν το έχουμε καταλάβει καν, ίσως από αδιαφορία.
Αυτό ακριβώς συνέβει με φίλο που αγόρασε Arai Chaser κι όταν χρειάστηκα να μου το δανείσει για να πεταχτώ κάπου κατάλαβα αμέσως ότι χρειαζόταν τη γνωστή ρυθμισούλα, επειδή είμαι σπαστικός και τελειομανής μ'έπιασε να του το φτιάξω μόλις επέστρεψα κι έτσι μόλις κατέβηκα απ'τη μηχανή έβγαλα το κατσαβίδι κάτω απ'τη σέλα. Τον έπιασε ένα ντελίριο μόλις με είδε με το κατσαβίδι και το κράνος του στα χέρια για να πω την αλήθεια αλλά πρόλαβα και του εξήγησα πριν μου το φέρει στο κεφάλι ανάποδα..![]()
![]()
Ήρθε. επιτέλους ήρθε. είναι υπέροχο. τέλειο. maki ευχαριστώ. τώρα θα κάτσω να το εξερευνήσω και την κυριακη αν έχει καλό καιρό ....... test ride
:rotflmao:![]()
![]()
Με το μπαρδό για την παρέμβαση αλλά διαβάζω για θόρυβο που δεν υποφέρεται μετά τα 90χ.α.ω. και έχωντας υπόψην ότι μιλάμε για κράνη της Shoei,πραγματικά αναρωτιέμαι (χωρίς ίχνος ειρωνείας προς κανέναν) μήπως ρε παίδες έχετε πολύ ευαίσθητα αυτιά???
με το x-spirit που είναι και γεμάτο αεραγωγούς δεξιά αριστερά και ταχύτητες 150 και άνω,και δεν έχω θέμα με το θόρυβο (όχι ότι είναι ανύπαρκτος φυσικά).
πόσο δε μάλλον με το ΧΡ1000,όπου εκεί νομιζω ότι κάποιος έβαλε μόνωση με αλουμινένια πορτοπαράθυρα και δεν ακούγεται κιχ.
τη λύση των ωτοασπίδων την σκέφτεστε?
ξαναλέω ότι δεν το λέω για να πικάρω τον οποιονδήποτε
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Καλοφόρετο κι αγρατζούνιστο να είναι!! Ελπίζω να τα πούμε στο Τυμπάκι την Κυριακή που έχει το Πανελλήνιο!Αρχικά δημιουργήθηκε από p8denu
Ήρθε. επιτέλους ήρθε. είναι υπέροχο. τέλειο. maki ευχαριστώ. τώρα θα κάτσω να το εξερευνήσω και την κυριακη αν έχει καλό καιρό ....... test ride
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το συζητάω με τον αδερφό μου και μάλλον θα πάμε. άμα πάω θα σε πάρω τηλέφωνο. με τη ζελατίνα να κάνω καμία κίνηση ή να το κάνω καμιά βόλτα και βλέπουμε? τι λες?
Προσωπικά δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερο πρόβλημα με την ένταση του θορύβου αλλά αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να τον ελαττώσουμε γιατί να το αφήσουμε; Για τον ίδιο λόγο χρησιμοποιούμε και τις ωτοασπίδες εξάλλουΑρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
Με το μπαρδό για την παρέμβαση [....]![]()
![]()
λοιπόν. το κουτί είχε μέσα το κράνος, το υποσιάγωνο, pinlock fog-free, ένα ζευγάρι βίδες ανταλλακτικά, δυο αυτοκόλλητα shoei, ένα βιβλιαράκι how to use your helmet properly και ένα δεύτερο βιβλιαράκι manual. και δώρο ένα δεύτερο κράνος KBC για τον αδερφό μου μιας και πλήρωσε τα μεταφορικά. σύνολο 380 λύρες το χρ1100 και 50 λύρες τα μεταφορικά για κρητη.
εντυπώσεις από βδομάδα που θα το βγάλω βόλτα.
Πολυ καλο deal indeed...Αρχικά δημιουργήθηκε από p8denu
λοιπόν. το κουτί είχε μέσα το κράνος, το υποσιάγωνο, pinlock fog-free, ένα ζευγάρι βίδες ανταλλακτικά, δυο αυτοκόλλητα shoei, ένα βιβλιαράκι how to use your helmet properly και ένα δεύτερο βιβλιαράκι manual. και δώρο ένα δεύτερο κράνος KBC για τον αδερφό μου μιας και πλήρωσε τα μεταφορικά. σύνολο 380 λύρες το χρ1100 και 50 λύρες τα μεταφορικά για κρητη.
εντυπώσεις από βδομάδα που θα το βγάλω βόλτα.![]()
αν το λες για μένα (δεν παρεξηγούμαι φυσικά): Μα μέχρι 90 πήγα! Οπότε για μέχρι εκεί έγραψα ότι υποφέρεται άνετα. Μπορεί και παραπάνω μια χαρά να πηγαίνει.Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
Με το μπαρδό για την παρέμβαση αλλά διαβάζω για θόρυβο που δεν υποφέρεται μετά τα 90χ.α.ω. και έχωντας υπόψην ότι μιλάμε για κράνη της Shoei,πραγματικά αναρωτιέμαι (χωρίς ίχνος ειρωνείας προς κανέναν) μήπως ρε παίδες έχετε πολύ ευαίσθητα αυτιά???