άντε ρε Μάκη.. ακόμα να φτάσεις? μου θες και CBR.. άκλαφτο θα πάει..![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Πριν ένα 20λεπτο μπήκα σπίτι, οι ρυθμοί έπεσαν αρκετά μετά το Ρέθυμνο γιατί σκοτείνιασε αρκετά και δεν έβλεπα τα κερμπς ν'ακολουθώ σωστές γραμμές, στο άπεξ της στροφής έχανα το μπούσουλα και το γυροσκοπικό πήγαινε κατά διαόλου σε κάθε απόπειρα ξυσίματος του μαρσπιέ. Κάποια στιγμή μάλιστα φλέρταρα ασύστολα με το lowside..!Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
![]()
![]()
Γαμώ τις βόλτες ΚΑΙ σήμερα, ο ερχομός καγκουρογρήγορος, η παρέα φανταστική και ο γυρισμός ένα απίστευτο χαμούρεμα μεταξύ εμού και της μαυρούκας με φόντο το υπέροχο μπλεκοκκινοκιτρινοπορτοκαλί του ηλιοβασιλέματος! Πανδαισία χρωμάτων και ήχων και όχι ρε δεν με ζάλισε η ρακή!
![]()
Στα επόμενα συντέκνοι, Μένιο ελπίζω να τα ξαναπούμε πριν φύγεις, ποτέ δεν ξέρεις![]()
σε όλους!
![]()
Περίμενε ρε σε 5' είμαι εκείΑρχικά δημιουργήθηκε από Greek_Gares
Εγώ είμαι ήδη εκεί και σε περιμένω![]()
![]()
![]()
![]()
Αντε, καποιος πρεπει να μου κουναει και το μαντηλι!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μένιο ελπίζω να τα ξαναπούμε πριν φύγεις, ποτέ δεν ξέρεις![]()
![]()
![]()
Πλακα κανω ΧΙΛΟΜΕΤΡΟΦΑΓΕ, κατσε στη θεση σου, ασε λιγο λαστιχο και για του χρονου!!![]()
![]()
Χτες λίγο πριν πέσω να κοιμηθώ έβγαλα το κινητό για να βάλω αφύπνιση και είχε 12 αναπάντητες (κλασσικάΑρχικά δημιουργήθηκε από menos
Πλακα κανω ΧΙΛΟΜΕΤΡΟΦΑΓΕ, κατσε στη θεση σου, ασε λιγο λαστιχο και για του χρονου!!![]()
![]()
), ήταν από δυο φίλους που λαχταρήσανε καφέ στη Σούγια και αφού είπανε τη μαγική λέξη (Σούγια
) δεν θα κάτσω ούτε σήμερα στ'αυγά μου..!
Ρε τι πάθαμε κι ακόμα δεν μπήκε ο Αύγουστος..![]()
![]()