Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 155

Θέμα: Αγώνας ταχύτητας σε καταδίωξη μηχανόβιων από αστυνομικούς

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

ΟΛΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΙΣΤΕ.......??

Ναι και παμε Μεγαρα να βλεπουμε τους καλους μας να στριβουν με φοντο τα λιονταρια.:a17:

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Ναι και παμε Μεγαρα να βλεπουμε τους καλους μας να στριβουν με φοντο τα λιονταρια.:a17:

ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ.....??

Κατάλαβα........δερμάτινα,μπότα,days,events, κ.λ.π.....

Άλλού είναι ή γλύκα άγόρι μου........

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ.....??

Κατάλαβα........δερμάτινα,μπότα,days,events, κ.λ.π.....

Άλλού είναι ή γλύκα άγόρι μου........

Πουλησα φορμα και εχω μεινει με τα γαντια και της μποτες.

Οποτε βολευομαι μονο με την γλύκα.

Οι οικονομικη κριση μας εβγαλε ξανα στους δρομους, τελικα εχει και τα καλα της.

Αν ξανακατεβεις στον βαγγελα στειλε πμ. να δουμε πως βουτας το γλυκο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Πουλησα φορμα και εχω μεινει με τα γαντια και της μποτες.

Οποτε βολευομαι μονο με την γλύκα.

Οι οικονομικη κριση μας εβγαλε ξανα στους δρομους, τελικα εχει και τα καλα της.

Αν ξανακατεβεις στον βαγγελα στειλε πμ. να δουμε πως βουτας το γλυκο.

ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ...!!!

Ταυτότητα στό στόμα ,όμάδα αίματος στό τεπόζιτο καί ό Θεός βοηθός.....
    Στά 54 μπήκα,τί έχω νά χάσω......
    Μισός αίώνας λίγος είναι...??
    Έννοείται ή πινακίδα στό πατάρι μου .........
    Έχω βέβαια 150 εύρώ μαζί μου πάντα.
    Πληρώνω μέ μετρητά....

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    η παρωπίδα της βλακείας, που μου ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ να επιλέγω εναν δρόμο, να τον ακολουθώ και να τον κάνω "αρχή" μου
    Ηθελα να ξερα .......
    ΚΑΝΕΝΑΣ δεν διαβαζει ΟΛΟ το κείμενο????
    Γιατι θα πρεπει να εισαι τέλειος-νομιμος-αψογος για να πεις οτι εχεις να πεις??

θα σταματήσεις να πηγαίνεις με 200?
    Θα γινεις υπάκουος σκύλος και θα πάψεις να "επαναστατείς"??
    παπαρια!
    εδω λέω οτι ειναι παπαριά η "επαναστατικότητα" και οτι δεν θα σταματήσει (ΚΑΝΕΝΑΣ) να πηγαίνει με 200 απο αύριο, ακομα και αν φτιάξουν ολα αυριο

κοπανατζής των υποχρεώσεων σου εισαι, όπως και εμεις και οχι επαναστάτης
    εδω λεω """ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ """ ΔΛΔ σαίνια μου ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΏΣΕΩΝ ΜΟΥ
    και οχι σωστος και νομιμος

καταλάβατε συμφουρμιτες μου??

gandalf
    θα μπορούσες να βαλεις ΜΟΝΟ αυτο αντι για ολόκληρο το κείμενο
    το ιδιο λέει
    εισαι παράνομος γιατι δεν θελεις να βάλεις το "ΕΓΩ" σου κάτω
    οτι το "ΕΓΩ" υπερνικά ενίοτε, την νομιμότητα

λέει πουθενα θιγόμενες μυξοπαρθένες μου οτι ειμαι νομοταγής???

μάθε, οτι το να ακολουθείς τον νόμο οταν συμφέρει (ολους) και να τον πολεμάς οταν ειναι επιβλαβής,
    αυτο ειναι επαναστατικό
    και όχι να τον χρισιμοποιής κατα το ΑΤΟΜΙΚΟ συμφέρον, παρουσιάζοντας την καβλομαλακία σου σαν αντίδραση-επανάσταση.
    λεω ομως πολλες φορές και εμφανώς οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ επανάσταση η κοπάνα και επαναστάτης ο κοπανατζής !!
    Με λίγα λόγια τα πήρα γιατί ηρωποιήσαμε την καθημερινή παρανομία μας, και.... ειναι αλλο πράγμα το να ξέρουμε οτι παρανομούμε, και αλλο να το παιζουμε μάγκες επειδή το κάνουμε!
    Αλλο ειναι να ΞΕΡΩ, οτι αυτο που κανω ΔΕΝ ειναι σωστο, και αλλο, να το ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΏ, παίζοντας τον Ρομπέν των δασών την ζαν-νταρκ η οποιον αλλον γιαλαντζί επαναστάτη μου κατέβει.

απο εγωισμό και καύλα το κάνουμε μαγκες και οχι για δήθεν αντίδραση

γκεγκε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από yannisss
    tai ειμαι 100% μαζι σου αν εχεις παει ομως εστω και 1 χιλιομετρο πανω απο το οριο εισαιΨΕΥΤΗς και ακυρωνεις οτι ειπες αν εγω παω με 200 η με 80 δεν το ξερεις αλλα οτι εσυ γραφεις μ@λ@κιες ειναι σιγουρο που πας και με τον νομο #$!@@#$@!%
    ο χριστος ειχε πει αναμαρτιτος 1ος τη λιθω βαλετω αν εσεις εισασταν εκει καστρο θα φτιαχναμε απο τις κοτρονες που θα χε φαει η μαγδαληνη
    1ον γιαυτό είναι Θεος
    2ον δεν μου κανει για Μαγδαληνή ο Λύκος
    και 3ον αν ήσουν καποιος με επιχειρήματα και τρόπους απ το σπίτι σου , θα σε επερνα στα σοβαρά και θα συνέχιζα την κουβέντα, αλλα οταν με αποκαλείς ψεύτη για κατι που ΔΕΝ ειπα και μαλάκα γιατι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ τι εγραψα, βλεπω οτι εχεις αι-κιου ποντικιού, έλλειψη στοιχειωδών τρόπων συν την ελλιπή παρατηρητικότητα και σταματάω.

αν νομίσεις οτι ετσι και με βρίσεις κι αλλο θα σου απαντήσω, εισαι αουτ. Δεν εχω σκαλα για να κατέβω τοσο κατω

Ηθελα να ξερα .......
    ΚΑΝΕΝΑΣ δεν διαβαζει ΟΛΟ το κείμενο????
    Γιατι θα πρεπει να εισαι τέλειος-νομιμος-αψογος για να πεις οτι εχεις να πεις??

εδω λέω οτι ειναι παπαριά η "επαναστατικότητα" και οτι δεν θα σταματήσει (ΚΑΝΕΝΑΣ) να πηγαίνει με 200 απο αύριο, ακομα και αν φτιάξουν ολα αυριο

εδω λεω """ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ """ ΔΛΔ σαίνια μου ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΏΣΕΩΝ ΜΟΥ
    και οχι σωστος και νομιμος

καταλάβατε συμφουρμιτες μου??

gandalf
    θα μπορούσες να βαλεις ΜΟΝΟ αυτο αντι για ολόκληρο το κείμενο
    το ιδιο λέει

οτι το "ΕΓΩ" υπερνικά ενίοτε, την νομιμότητα

λέει πουθενα θιγόμενες μυξοπαρθένες μου οτι ειμαι νομοταγής???

λεω ομως πολλες φορές και εμφανώς οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ επανάσταση η κοπάνα και επαναστάτης ο κοπανατζής !!
    Με λίγα λόγια τα πήρα γιατί ηρωποιήσαμε την καθημερινή παρανομία μας, και.... ειναι αλλο πράγμα το να ξέρουμε οτι παρανομούμε, και αλλο να το παιζουμε μάγκες επειδή το κάνουμε!
    Αλλο ειναι να ΞΕΡΩ, οτι αυτο που κανω ΔΕΝ ειναι σωστο, και αλλο, να το ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΏ, παίζοντας τον Ρομπέν των δασών την ζαν-νταρκ η οποιον αλλον γιαλαντζί επαναστάτη μου κατέβει.

απο εγωισμό και καύλα το κάνουμε μαγκες και οχι για δήθεν αντίδραση

γκεγκε?

1ον γιαυτό είναι Θεος
    2ον δεν μου κανει για Μαγδαληνή ο Λύκος
    και 3ον αν ήσουν καποιος με επιχειρήματα και τρόπους απ το σπίτι σου , θα σε επερνα στα σοβαρά και θα συνέχιζα την κουβέντα, αλλα οταν με αποκαλείς ψεύτη για κατι που ΔΕΝ ειπα και μαλάκα γιατι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ τι εγραψα, βλεπω οτι εχεις αι-κιου ποντικιού, έλλειψη στοιχειωδών τρόπων συν την ελλιπή παρατηρητικότητα και σταματάω.

αν νομίσεις οτι ετσι και με βρίσεις κι αλλο θα σου απαντήσω, εισαι αουτ. Δεν εχω σκαλα για να κατέβω τοσο κατω

ΩΡΑΙΟ ΗΤΑΝΕ ΡΕ ΦΙΛΕ...........

άλλά άμα είναι νά τό άναλύουμε σά νάναι Καβάφης............δυσκολευόμαστε,
    δέν διαθέτουμε όλοι τήν άντίστοιχη παιδεία.....!!!!
    Μή μάς άποπαίρνεις.......

υγ.Νά κάνω μιά παρατήρηση.....??
    Ή σκάλα μάλλον στό άνέβασμα χρειάζεται ......τό κατέβασμα γίνεται
    μέ πολλούς τρόπους...........νομίζω.

και 3ον αν ήσουν καποιος με επιχειρήματα και τρόπους απ το σπίτι σου , θα σε επερνα στα σοβαρά και θα συνέχιζα την κουβέντα, αλλα οταν με αποκαλείς ψεύτη για κατι που ΔΕΝ ειπα και μαλάκα

μα δεν καταλαβες δεν ειπα εσενα μαλακα ειπα οτιαυτα που γραφεις ειναι
    οποτε εσυ τι θιγεσαι ?
    εσυ δεν εγραψες ολα αυτα και μετα λες οτι και εσυ παραβαινεις τον νομο και τρεχεις? οποτε ΔΕΝ τα υποστηριζειις???
    τοτε τι τα γραφεις?
    το δεν εχεις σκαλα κτλ ειναι ωραιο να το λες αφου γραφεις οτι θες
    το μαγδαληνη ηταν για τα παιδια που πιασανε οχι για τον λυκο που τα εχετε θαψει αντι να τα υποστηριζετε

αλλα κουβεντα να γινεται ετσι?

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Κάπου πήρε το μάτι μου ότι το κυνηγητό δεν ξεκίνησε ποτέ για το 1.80, αλλά επειδή ο τύπος, που τελικά έπιασαν, δε σταμάτησε σε μπλόκο.

Κατά τ'άλλα, δεν πληρώνω διόδια, για δικούς μου λόγους, αλλά στη συγκεκριμένη γέφυρα θα πληρώσω. Γιατί? Επειδή θεωρώ ότι σέβονται τους μοτοσυκλετιστές, έχοντας την ταρίφα στο 1/6 του αντίστοιχου ποσού για αυτοκινητιστές και είναι ένα αξιόλογο έργο που εξυπηρετεί πάρα πάρα πολύ. Να κάνεις τον "αγώνα" σου, αλλά να ξέρεις γιατί.
    +600
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ THREAD! ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΒΡΗΚΑ ΕΔΩΜΕΣΑ

οι απόψεις μου εχουν καλυφθεί απο μερικούς συμφορουμιτες

θα πω και εγω τη παπαρια μου τωρα, λες και νοιαζει κανενα αλλα τεσπα...

το μεγαλυτερο αρνητικό γνωρισμα του μεσου Ελληνα ειναι ενα: δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του ποτε. γιατί? το μαθαίνει να το κανει απο παιδι που πεταει σκουπιδια ενω παιζει στη παραλια και οι γονεις του δε του λενε τιποτα.... και το κανει σε ολη του τη ζωη μεχρι να πεθανει.... εκανες τη παπαρια σου? καλα εκανες.... αλλα να υποστεις τις συνεπειες ρε σκατοφλωρε νεοελληνατσαμπα-μαγκαχεστηπουλ-μουρμπαστουνοβλαχε χαραμοφαηρεμπεσκεβολεμενεμπουχεσα!!!!!!!

-------------------- Το avatar του/της jfx
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

το μεγαλυτερο αρνητικό γνωρισμα του μεσου Ελληνα ειναι ενα: δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του ποτε. γιατί? το μαθαίνει να το κανει απο παιδι που πεταει σκουπιδια ενω παιζει στη παραλια και οι γονεις του δε του λενε τιποτα.... και το κανει σε ολη του τη ζωη μεχρι να πεθανει.... εκανες τη παπαρια σου? καλα εκανες.... αλλα να υποστεις τις συνεπειες ρε σκατοφλωρε νεοελληνατσαμπα-μαγκαχεστηπουλ-μουρμπαστουνοβλαχε χαραμοφαηρεμπεσκεβολεμενεμπουχεσα!!!!!!!

τι λες ρε φιλε; καταλαβες τι εγινε; τα παλικάρια πηραν το ρισκο να την κανουνε, επαιξαν κι εχασαν. ακουσες εσυ οτι ειπαν στους μπατσους τιποτα δικαιολογιες γι αυτο που εκαναν; ή οτι δηλωσαν αθώοι;
    Εχασαν και τωρα καλως ή κακως τη πληρωνουνε.(τουλαχιστον ο ενας που πιασανε) που ειδες εσυ οτι δε θα υποστουν τις συνεπειες;

και εν πασει περιπτώσει το θεμα πηγε απο 4 μηχανες που περασαν τα διοδια και τους κηνυγησανε, στο αν ειχανε πολιτικά κίνητρα γι αυτη τους τη πραξη και στο πόσο ανωτερη φυλη ειναι η ελληνικη :rotflmao:
    κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK

Απλος, συνοπτικος, μεστος, κατανοητος και χτυπαει κεντρο...
    ++++
    Διαφωνω με αρκετους εδω μεσα...αλλα ευτυχως υπαρχουν και πολυ που νοιωθω οτι ειμαστε κοντα...

... και καλη τυχη μαγκες

υ.γ. Οχι μονο δεν αναλαμβανει τις ευθυνες του ο νεοελληνας αλλα γινεται και μεγας υποκριτης κατηγορωντας ολους τους οσους κανουν τις ιδιες μαλακιες....
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Ducati 1098

sumfwno

Kali fasi
    επανω τους μαγκες,

παντως εγω επειδη δεν ειμαι σπασικλας τους προκαλω στα μεγαρα.
    ολοι την παρεα τους εκτος απο τον μεταξεταστεο που πιασαν με...ντροπη....
    απο τους αχρηστους?

το thread καθαρίστηκε μερικώς ... να καθαριστεί παραπέρα δεν παίζει γιατί αλλιώνεται η αλληλουχία των απαντήσεων και επιπλέον το καθάρισμα τέτοιας κουβέντας αγγίζει τα όρια του μαζοχισμού. Οπότε άμα συνεχίσει θα το στείλω όλο

η συνταγή οτι τέτοιες συζητήσεις δε βγάζουν πουθενά καλά κρατεί πάντως

παντως πολυ τα χωνετε ασχημα στους μηχανοβιους
    λες και εσεις εισαστε υποδειγμα σωστου οδηγου.

Υπαρχει κανεις απο εσας που δεν εχει κανει.....(θα το πω οπως αρμοζει...αδερφιστικα ) "αυτοσχεδιο αγωνα" δηλαδη ΚΟΝΤΡΑ ρε ξενερωτοι!

ή ποιος δεν εχει πιει εναμυσι ποτο πριν την οδηγηση?

ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ(ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ) ΤΟΤΕ
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Μ@ΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΗΝΗΓΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΤΗ ΦΩΛΙΤΣΑ ΤΟΥ.
    ΜΙΛΑΩ παντα ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Μιλαμε για την τροχαια που βαριονται να βαλουν εναν κωνο και υπευθηνους διοδιων που τους αναφερεις μια λακουβα (πιγαδι)
    και μεχρι να επιδιωρθει εχει βουλωσει η μιση Ελλαδα μεσα?

Εγω γουσταρω παντως αυτο που εγινε δηλαδη (
    απο τι εχω ακουσει) οτι κανανε ρεζηλι 6-7 περιπολικα
    χωρις να ανοιξει ρουθουνι.
    Ξεφτιλα τους κανανε.

Αυτον που πιασανε ηταν ασχετος με τους μιχανοβιους.

Και απο τι εχει ακουστει καφε αποροφισαν στο Μεσσολογγι και στην επιστροφη περασανε
    παλι απο τα διοδια για να παρουν τα ρεστα.
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ?
    4 ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ
    4 ΣΤΟ ΕΛΑ...
    ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΝ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ?ΜΑΛΛΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ
    :rotflmao: :rotflmao:

Παντως στα σοβαρα δεν ειμαι ΥΠΕΡ ακραιων καταστασεων...ουτε ηρωες ηταν ουτε μ@λακες και κανεις δεν ξερει ποια ηταν η αφορμη αλλα εγω οπως ο καθενας μας εδω μεσα δεν μπορει να τους κρινει για πολους και διαφορους λογους,οπως π.χ
    διαβαζοντας ενα δελτιο τυπου και μαλιστα δελτιο που προερχεται απο εκθεση των μπατσων που αναφερει καποια περιστατικα.

Εμπιστοσυνη στο προσωπο των μπατσων πλεον μου εχει τελειωσει,διοτι το παρελθον και οι εμπειρια μου με εχει διδαξει!

Ενταξει οι μηχανοβιοι,εδρασαν απερισκεπτα,ΑΛΛΑ οι εκπαιδευμενοι αξιωματικοι της μπατσαριας(ο προισταμενος τους) δεν επρεπε να εκτιμηση το βαρος της παρανομης πραξης και να μην τους προκαλεσει ολοκληρη μαχη και μαλιστα μεσα σε πολη...που για μενα στο κατω κατω δεν εκαναν και καποια σοβαρη αξοιοποινη πραξη να γινουν οτι εγιναν.
    Ποσο μυαλο θελει τελος παντων?

Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 148
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2013, 21:41
  2. 7ος Αγώνας ταχύτητας στα Μεγαρα
    από gr_champion στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2005, 14:51
  3. 6ος αγώνας ταχύτητας ΜΕΓΑΡΑ 1-10-2005
    από gr_champion στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0