Κακοί είναι αυτοί που χάνουνε.Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
δηλ. οι Γερμανοί στον Β Π.Π. (εκεί προφανώς αναφέρεσαι) δεν ήταν οι κακοί?![]()
Κακοί είναι αυτοί που χάνουνε.Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
δηλ. οι Γερμανοί στον Β Π.Π. (εκεί προφανώς αναφέρεσαι) δεν ήταν οι κακοί?![]()
εχεις δικιο πατερα..
απλα ειναι μια ηλιθια συνηθεια που μας εχουν περασει, να λεμε κτηνωδια..
anyway. για τα αδερφια και καλους αμερικανους,
να θυμησουμε εδω, ποσες ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕς ΧΙΛΙΑΔΕς ΓΕΡΜΑΝΟΥς ΠΟΛΙΤΕς σκοτωναν σαν τα ποντικια, καθε βραδυ με την αεροπορια τους..
δεν χρειαζετε να πουμε τι κανουν τα τελευταια 30 χρονια, με βαση την ευρωπη, που κατα τα αλλα την ελευθερωσαν για την ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑς..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
χμμμΑρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ρε παιδες ο θεμα ειναι οτι και οι αμερικανοι δεν μας ελευθερωσαν(ολη την ευρωπη) γιατι μας αγαπανε..
αφου καταλαβαινετε τι λεμε, μην κανετε τις παπιες![]()
δηλ. επειδή οι προθέσεις τους ΔΕΝ ήταν αγαθές (δεν υπήρχαν και δεν θα υπάρχουν ποτέ αγαθές προθέσεις στις διεθνείς σχέσεις...) πρέπει προφανώς να είναι κακοί και να τους ρίξουμε στο ίδιο καζάνι με τους Γερμανούς (τις ίδιας εποχής πάντα)...;
πραγματικά δηλ. αλλά ΟΧΙ δεν καταλαβαίνω...δηλ. οι Γερμανοί με το ολοκαύτωμα το ίδιο (αν όχι καλύτεροι ) με τους συμμάχους που τους αντιτάχθηκαν...;
τα SS το ίδιο (αν όχι καλύτερα) από τους αντιστασιακούς (σε όλη την κατεχόμενη Ευρώπη)...;
τι δεν καταλαβαίνω...;![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
δες την δευτερη μου απαντηση, 1-2 ποστ πανω..Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
χμμμ
δηλ. επειδή οι προθέσεις τους ΔΕΝ ήταν αγαθές (δεν υπήρχαν και δεν θα υπάρχουν ποτέ αγαθές προθέσεις στις διεθνείς σχέσεις...) πρέπει προφανώς να είναι κακοί και να τους ρίξουμε στο ίδιο καζάνι με τους Γερμανούς (τις ίδιας εποχής πάντα)...;
πραγματικά δηλ. αλλά ΟΧΙ δεν καταλαβαίνω...δηλ. οι Γερμανοί με το ολοκαύτωμα το ίδιο (αν όχι καλύτερη ) με τους συμμάχους που τους αντιτάχθηκαν...;
τα SS το ίδιο (αν όχι καλύτερα) από τους αντιστασιακούς (σε όλη την κατεχόμενη Ευρώπη)...;
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
2 λεξεις θα σου πω.....χιροσιμα,ναγκασακιΑρχικά δημιουργήθηκε από div400
χμμμ
πραγματικά δηλ. αλλά ΟΧΙ δεν καταλαβαίνω...δηλ. οι Γερμανοί με το ολοκαύτωμα το ίδιο (αν όχι καλύτεροι ) με τους συμμάχους που τους αντιτάχθηκαν...;
![]()
![]()
να θυμίσουμε εδώ οτι κατά την διάρκεια όλης την ''διακυβέρνησης'' των ΝΑΖΙ στην Γερμανία δεν υπήρξε ΟΥΤΕ ΜΙΑ (ΜΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ) αντίσταση/εξέγερση στην ασκούμενη ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ πολιτική /πολέμους τους...Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
εχεις δικιο πατερα..
απλα ειναι μια ηλιθια συνηθεια που μας εχουν περασει, να λεμε κτηνωδια..
anyway. για τα αδερφια και καλους αμερικανους,
να θυμησουμε εδω, ποσες ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕς ΧΙΛΙΑΔΕς ΓΕΡΜΑΝΟΥς ΠΟΛΙΤΕς σκοτωναν σαν τα ποντικια, καθε βραδυ με την αεροπορια τους..
δεν χρειαζετε να πουμε τι κανουν τα τελευταια 30 χρονια, με βαση την ευρωπη, που κατα τα αλλα την ελευθερωσαν για την ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑς..
προσπάθειες έγιναν από τους στρατιωτικούς όταν πλέον ήταν φανερό (για εκείνους) ότι ο πόλεμος δεν μπορεί κερδηθεί και κρίθηκε πιο συμφέρον να φύγει (με όποιον τρόπο) ο Χίτλερ από την μέση μπας και μπορέσουν να διαπραγματευτούν μια ανακωχή με τους συμμάχους...
δεν θα αναφέρω την ''καραμέλα'' περί ολοκαυτώματος (oops I did it again....) για το οποίο η πλειοψηφία των Γερμανων (εκείνης της εποχής) δεν είχε καμία αντίρρηση...
φιλε μου, αν το επιχειρημα σου ειναι αυτο που καταλαβα, δηλαδη οτι οι Γερμανοι ηταν ολοι ναζοι, οποτε βομβαρδιζουμε ΑΔΙΑΚΡΙΤΟς ΜΩΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕς ΠΑΠΟΥΔΕς ΝΕΟΥς κλπ κλπ ντρεπομαι..Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
να θυμίσουμε εδώ οτι κατά την διάρκεια όλης την ''διακυβέρνησης'' των ΝΑΖΙ στην Γερμανία δεν υπήρξε ΟΥΤΕ ΜΙΑ (ΜΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ) αντίσταση/εξέγερση στην ασκούμενη ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ πολιτική /πολέμους τους...
προσπάθειες έγιναν από τους στρατιωτικούς όταν πλέον ήταν φανερό (για εκείνους) ότι ο πόλεμος δεν μπορεί κερδηθεί και κρίθηκε πιο συμφέρον να φύγει (με όποιον τρόπο) ο Χίτλερ από την μέση μπας και μπορέσουν να διαπραγματευτούν μια ανακωχή με τους συμμάχους...
δεν θα αναφέρω την ''καραμέλα'' περί ολοκαυτώματος (oops I did it again....) για το οποίο η πλειοψηφία των Γερμανων (εκείνης της εποχής) δεν είχε καμία αντίρρηση...
Φανταζομαι δινεις δικιο και στους ΤΥΦΛΟΥς βομβαρδισμους στην Μεση Ανατολη..
Κανε σε παρακαλω ενα search στο ιντερνετ με φωτογραφιες παιδιων αφγανισταν ιρακ λιβανο, χωρις ποδια χερια, χωρις φαγητο κλπ κλπ..
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
2 λεξεις θα σου πω.....χιροσιμα,ναγκασακι![]()
![]()
ότι τι δηλ;.....αν σκότωναν τον ίδιο αριθμό ανθρώπων με συμβατικά όπλα (πράγμα που έγινε ούτως ή άλλως και από τους 2 αντιμαχόμενος και μάλιστα στο πολλαπλάσιο) θα ήταν οκ...αυτό λές...;
ενώ όπου οι Ιάπωνες κατέκτησαν κάποια χώρα (Κίνα, Φιλιππίνες...) έκαναν αγαθοεργία.....![]()
ρε φιλε αυτο που προσπαθω και γω και το παλικαρι να σου πουμε ειναι οτι αλλο να σκοτωνεις τους στρατιωτες και αλλο αμαχο πληθυσμο!
αμα μουλαρωσει ο ανθρωπος δεν ξεκουναει με τιποτα..Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
ενώ όπου οι Ιάπωνες κατέκτησαν κάποια χώρα (Κίνα, Φιλιππίνες...) έκαναν αγαθοεργία.....![]()
δεν ειπε κανεις οτι οι Ιαπωνες ηταν αγιοι..
ΑΛΛΑ δεν απαντας με βομβα που σκοτωνει 70.000 αθωους μονο και μονο για να δειξεις οτι μαμας,
και οι 70000 του τοτε, εχουν αφησει ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολλα καταλοιπα στις νεες γενιες.. παιδια με τρια ποδια, καρκινους, ουρες και γω δεν ξερω τι αλλο..
τεσπα ρε φιλε, μεγαλος ανθρωπος πρεπει να σαι, αν δεν καταλαβαινεις, δικο σου και μονο θεμα,
καταθεσαμε νομιζω τις αποψεις μας ολοι..
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αυτά είναι επιχειρήματα υπέρ της κτηνωδίας των νικητών?Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
να θυμίσουμε εδώ οτι κατά την διάρκεια όλης την ''διακυβέρνησης'' των ΝΑΖΙ στην Γερμανία δεν υπήρξε ΟΥΤΕ ΜΙΑ (ΜΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ) αντίσταση/εξέγερση στην ασκούμενη ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ πολιτική /πολέμους τους...
Για να κερδίσεις ένα πόλεμο πρέπει να σκοτώσεις τους άλλους.
Αυτό είναι ένα δεδομένο.
Τώρα εάν προσπαθούμε να χρυσώσουμε το "χάπι" για να κοιμούνται τα βράδια οι νικητές ,πάσο,
αλλά νομίζω οτι άν παίζεις τέτοια παιχνίδια πρέπει να έχεις τα κότσια να αντιμετωπίσεις και τις συνέπειες.
Μπορεί να είναι άσχημες ιστορίες "σε κάθε 300 τυφλούς ένας μονόφθαλμος" και οι τυφλοί βομβαρδισμοί αμάχων και οι θηριωδίες των Ρώσσων κατά των Γερμανών στο ΒΠΠ (που είναι γνωστό οτι δεν παίρναν αιχμαλώτους) αλλά έτσι κερδίζονται οι πόλεμοι.
καταρχήν μην μπερδεύεις τις εποχές...μιλάμε για το 1933-1945...τα μετά αργότερα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
φιλε μου, αν το επιχειρημα σου ειναι αυτο που καταλαβα, δηλαδη οτι οι Γερμανοι ηταν ολοι ναζοι, οποτε βομβαρδιζουμε ΑΔΙΑΚΡΙΤΟς ΜΩΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕς ΠΑΠΟΥΔΕς ΝΕΟΥς κλπ κλπ ντρεπομαι..
Φανταζομαι δινεις δικιο και στους ΤΥΦΛΟΥς βομβαρδισμους στην Μεση Ανατολη..
Κανε σε παρακαλω ενα search στο ιντερνετ με φωτογραφιες παιδιων αφγανισταν ιρακ λιβανο, χωρις ποδια χερια, χωρις φαγητο κλπ κλπ..
και ναι βασικά λέω για την συλλογική ευθύνη που έχει ο λαός για την κυβέρνηση του έναντι των άλλων κρατών/εθνών/ανθρώπων! το ίδιο κάνεις και εσύ εξάλλου εκτός και αν κάπου αναφέρεσαι στους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ/ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ και όχι γενικά στον Αμερικανικό ΛΑΟ!
σαφώς και δεν γουστάρω που αφανίστηκαν δεκάδες Γερμανικές πόλεις με τα εκατομμύρια κατοίκων αλλά ήταν οι ίδιες πόλεις και οι ίδιο κάτοικοι που μόλις λίγα χρόνια πριν πανηγύριζαν την εισβολή και κατάκτηση όλης τις Ευρώπης. Συνεπώς υπό τις (τότε ) πρακτικές οι γενικευμένοι βομβαρδισμοί αποτελούσαν κάτι το νόμιμο.
Τώρα για Αφγανιστάν και Ιράκ, δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να ρωτάς την γνώμη μου...Σαφώς και είναι καταδικαστέες οι ΗΠΑ για τις πράξεις τους...
ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ..Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
σαφώς και δεν γουστάρω που αφανίστηκαν δεκάδες Γερμανικές πόλεις με τα εκατομμύρια κατοίκων αλλά ήταν οι ίδιες πόλεις και οι ίδιο κάτοικοι που μόλις λίγα χρόνια πριν πανηγύριζαν την εισβολή και κατάκτηση όλης τις Ευρώπης. Συνεπώς υπό τις (τότε ) πρακτικές οι γενικευμένοι βομβαρδισμοί αποτελούσαν κάτι το νόμιμο.
ενταξυ μωρε..
δεν βαριεσαι..
φιλε χιλια συγνωμη αλλα εγω ντρεπομαι να συνεχισω μια τετοια κουβεντα
Υ.Γ. καταρχήν μην μπερδεύεις τις εποχές...μιλάμε για το 1933-1945...τα μετά αργότερα..
στο μετα αναφερθηκα γιατι η απαντηση σου περι το ΚΑΛΑ τους καναν των πολιτων και τους καθαρισαν, ηταν στο κειμενο μου που ελεγε πως οτι καναν οι αμερικανοι τοτε, το καναν με προπτικες να επεκταθουν παντου, και να καταλαβουν πλεον την μεση ανατολη.. για μενα δεν ειναι καθολου ασχετα αυτα..
αυτα.
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Και στη Σμύρνη το ίδιο.Μάλλον οι τωρινοί της κάτοικοι δεν είχαν βιάσει,κάψει,εξευτελίσει και σκοτώσει οικεία σου πρόσωπα,οπότε καλά λες...στα παπάρια σου.
(Ποσώς κόπτομαι για το αν θα πάρουμε,αφήσουμε ή ζωγραφίσουμε την πόλη)
Και μια ερώτηση...Τι είναι παιδεία;
Ο προπάππους μου (ο πατέρας της γιαγιάς μου) ήταν από τους μεγαλύτερους προύχοντες στο Αϊβαλί. Πέθανε στα Τάγματα Εργασίας & δε ξέρουμε τίποτα παραπάνω. Η γιαγιά μου μεγάλωσε στο Ορφανοτροφείο στη Χίο.
& ξαναλέω στα @@ μου για τη Πόλη & για το τι έγινε τότε. Ότι γέγονε γέγονε & κοιτάω το σήμερα. Στο οποίο σήμερα τα έχουμε κάνει (κυρίως οι μεσήλικες) πουταναριό στην σημερινή Ελλάδα.
Επίσης, προσωπικά δεν είχα, ούτε θα έχω καμία σχέση με τη Πόλη, ενώ παράλληλα δε θεωρώ ότι είμαι απόγονος των Βυζαντινών.
Τέλος να πω ότι θεωρώ τους απέναντι από τους πιο άχρηστους λαούς στο κόσμο, οι οποίοι εμφανίσθηκαν σχεδόν από το πουθενά & με τη βία έκαναν ότι έκαναν.
Όσον αφορά για την τελευταία σου ερώτηση, αν θες μπορούμε σε ένα νέο thread στις "Αναζητήσεις, Σκέψεις, Προβληματισμούς" να το συζητήσουμε![]()
Πάντως δε βλέπω από κανένα μεγαλύτερο μου παιδεία, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Ίσως βλέπω ηθική από κάποιους ηλικιωμένους πλέον.
Όλα τα παραπάνω, άκρως φιλικά.![]()
Να προσθέσω εδώ, ότι διαβάζω αρκετή ιστορία & κυρίως του τόπου μου.
& τέλος....
Υπάρχουν Έλληνες?
Τώρα ναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ο προπάππους μου (ο πατέρας της γιαγιάς μου) ήταν από τους μεγαλύτερους προύχοντες στο Αϊβαλί. Πέθανε στα Τάγματα Εργασίας & δε ξέρουμε τίποτα παραπάνω. Η γιαγιά μου μεγάλωσε στο Ορφανοτροφείο στη Χίο.
& ξαναλέω στα @@ μου για τη Πόλη & για το τι έγινε τότε. Ότι γέγονε γέγονε & κοιτάω το σήμερα. Στο οποίο σήμερα τα έχουμε κάνει (κυρίως οι μεσήλικες) πουταναριό στην σημερινή Ελλάδα.
Επίσης, προσωπικά δεν είχα, ούτε θα έχω καμία σχέση με τη Πόλη, ενώ παράλληλα δε θεωρώ ότι είμαι απόγονος των Βυζαντινών.
Τέλος να πω ότι θεωρώ τους απέναντι από τους πιο άχρηστους λαούς στο κόσμο, οι οποίοι εμφανίσθηκαν σχεδόν από το πουθενά & με τη βία έκαναν ότι έκαναν.
Όσον αφορά για την τελευταία σου ερώτηση, αν θες μπορούμε σε ένα νέο thread στις "Αναζητήσεις, Σκέψεις, Προβληματισμούς" να το συζητήσουμε![]()
Πάντως δε βλέπω από κανένα μεγαλύτερο μου παιδεία, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Ίσως βλέπω ηθική από κάποιους ηλικιωμένους πλέον.
Όλα τα παραπάνω, άκρως φιλικά.![]()
Να προσθέσω εδώ, ότι διαβάζω αρκετή ιστορία & κυρίως του τόπου μου.
& τέλος....
Υπάρχουν Έλληνες?
Την εποχή του προπαππού σου μάλλον οχι.