Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 161

Θέμα: Τι έγινε εχθές το βράδυ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Ειλικρινά δεν βαριέστε να ανταλασετε τέτοιου είδους "απόψεις"?

Ολοι, οι της άποψης ότι με 300 βλέπει ο οδηγός του κουτιού απο τους καθρέφτες, οδηγείτε αυτοκίνητο? Και οι θεωρίες για sub και disco....

Επίσης το ίδιο είναι να καρφωθείς με 150-200 και το ίδιο με 50? Το ίδιο είναι να φας τιμονία με 30-40 και το ίδιο με 80? Το thread για την διηθηση το έχετε διαβάσει?

Το οτι καβάλαγαν μηχανή δηλαδή στο μυαλό κάποιων τους καθιστά αθώους εξ ορισμού? Πάτε καλά? Αν ανεβαίνατε την Βουλιαγμένης με το παπί και τρώγατε κανένα gixxer στο κεφάλι θα έφταιγε η κακιά η ώρα και όχι ο οδηγός του gixxer?

Δεν ασπάζομαι θεωρίες "οσο πιο σιγά" αλλά απο την άλλη ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΣ ΚΟΤΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ. Για ξεχαρμανιασμα, πίστα, πουτάνες και κανένα μπάφο.

Αλλά να σας έβλεπα σε καμιά Γερμανία ή καμία Σουηδία τι θα λέγατε. Που εκεί έχει αστυνόμευση και έχει και κολοδάχτυλο αν σε μαζέψουν.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick

Αλλά να σας έβλεπα σε καμιά Γερμανία ή καμία Σουηδία τι θα λέγατε. Που εκεί έχει αστυνόμευση και έχει και κολοδάχτυλο αν σε μαζέψουν.

Σουηδια και Γερμανια ειναι χαλαρα τα πραγματα...

USA να βλεπαμε τους παλικαραδες τι @@ εχουν στο δρομο...

μαλακια και 300αρα επιτοπου

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλα, αμα δε σταματησεις... κλαφτα χαραλαμπε, σηκωθηκε ελικοπτερο επιτοπου...

Παλαιό μέλος
    Παλι αυτη η χαζη συζητηση για το αν φταιει αυτος που τρεχει η αυτος που κανει μαλακια με το ΙΧΕ.
    Ε λοιπον φταινε κι οι δυο.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της laryfz1
    εγω πιστευω οτι φταιει το ελληνικο κρατος
    gogogo!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ρε ΄σεις μήπως να κλείνουμε τον δρόμο μετά τις 22:00, γιατί οι κουτάκηδες μας χαλάνε τα γυρολόγια?
    Μήπως να φτιάξουμε κανένα τάγμα εφόδου να γαμάει στο ξύλο όποιους κουτάκηδες δεν είναι σε θέση να υπολογίσουν με την μία την ταχύτητα των αγωνιζομένων?

Ρε μήπως να γράφετε μαλακίες? Εξ ορισμού όσοι κυκλοφορούν ανάμεσα μας, δεν έχουν την αντίληψη πιλότου F16, για να υπολογίσουν σε πόσα milsec θα περάσουν οι γρήγοροι. Ασχετα με το αν έκανε μαλακία ο οδηγός, εξίσου μέγιστη μαλακία είναι να πηγαίνεις τάπα, ΥΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ οτι οι γύρω σου θα οδηγούν σαν κότες στην άκρη.

Τι σημασία έχει ποιός φταίει, αν δεν φροντίσεις μόνος σου τον εαυτό σου? Τι σημασία έχει αν έγινε μαλακία, όταν το κηδειόχαρτο έχει πάνω το δικό σου όνομα?
    Ρίξτε μια ματιά και στο παρακάτω , ρίξτε και μια ματιά στην 4η - 5η σελίδα και ελατε να μου πείτε μεταξύ μαλάκα κουτάκια και ξύπνιου μοτοσυκλετιστή, ποιανού η οικογένεια πονάει περισσότερο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    κι αν ο παπάρας, αλλάξει λωρίδα την ώρα που είσαι 50 μέτρα πίσω του, θα προλάβεις να τον δείς???

η λογική του φταίει όποιος κάνει πρώτος την παράβαση είναι τελείως μα τελείως άκυρη ....
    Αν ο παπάρας αλλάξει λωρίδα πενήντα μέτρα μπροστά σου και δεν προλάβεις και πέσεις πάνω του τότε απλά καρφώθηκες στον μπροστινό σου και τον πληρώνεις.

ΑΦ ΣΤΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ....
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    παντως, δε μπορω να καταλαβω πως θεωρειτε χειρωτερο το να αλλαξεις μια λοριδα χωρις φλας, απο το να πας σε δημοσιο δρομο που εχει οριο 70 χαω με ταχυτητες 200-250...

:hypnotize :hypnotize :hypnotize
    Εσύ αύριο που θα πάς στη δουλειά σου δηλαδή δεν θα αλλάξεις λωρίδα.
    Η άν θα αλλάξεις θα κοιτάξεις 300 μέτρα πίσω σου με το μάτι του σούπερμαν μέσα απο τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που θα σε ακολουθούνε μπάς και έρχομαι εγώ με το σκούτερ με +50.
    Η αν σου βγάλω φλάς όπως κάνω πάντα μηχανικά πλέον θα προλάβεις να σταματήσεις αν έρχεσαι αεροπορία.
    Φυσικά είναι έγκλημα άν είσαι μόνος στο δρόμο και αλλάζεις λωρίδες κατά βούληση,
    αλλά εάν είσαι με το κοπάδι και ξεκινάς από το φανάρι και έχεις 10 αυτοκίνητα πίσω σου και άλλα τόσα μπροστά, τότε δεν μπορείς να δεις καμιά μοτό που έρχεται από πίσω σου μέχρι να φτάσει σε απόσταση αναπνοής.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    Τα "αν" και τα ¨μαλλον" τα ελάμβανα υπ'όψιν όταν ήμουν πιτσιρικάς και δεν ήξερα που μου πήγαιναν τα 4.

Τώρα μετά από 4 χρόνια,κάμποσες χιλιάδες χιλιόμετρα,έχοντας αλλάξει κάμποσες μηχανές,έχοντας οδηγήσει αρκετές
    περισσότερες,έχοντας νιώσει αυτό το "χρρρρρρρρρ" της ασφάλτου,το κολάρο στο λαιμό κτλ κτλ, έχω επιτρέψει
    στον εαυτό μου να βγάλει κάποια συμπεράσματα.

Κ νιώθω ότι είμαι ακόμα στην αρχή...
    Φίλε Μπάμπη,

και τώρα πιτσιρικάς είσαι. Και εγώ και όλοι μας. Μέχρι να φύγουμε από 'δώ, πιτσιρικάδες είμαστε...

Όσες εμπειρίες και να συλλέξει κανείς μας, ποτέ δεν είναι αρκετές για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα...

Εσύ μπορεί να βγάζεις ''σωστά συμπεράσματα'' από ΛΑΘΟΣ όμως δεδομένα.

Καί εξηγώ:
    είναι απολύτως λογικό να πέφτεις με τις ταχύτητες που προανέφερες.
    Και αυτό, γιατί το μηχανάκι σου στο 90% των χλμ που έχει γράψει, το έχει γράψει σε ΧΑΜΗΛΕΣ ταχύτητες.
    Επομένως στατιστικά, είναι πιθανότερο να πέσεις με ΤΕΤΟΙΕΣ ταχύτητες.

Φιλικά πάντα, ρε...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ακόμα πιο πιθανό είναι να πέσεις στο ξεκίνημα 1ης, καθώς ΠΑΝΤΑ έτσι ξεκινάς. Αλλά δεν έχετε πέσει έτσι, ε?
    Life begins at 45°.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Ακόμα πιο πιθανό είναι να πέσεις στο ξεκίνημα 1ης, καθώς ΠΑΝΤΑ έτσι ξεκινάς. Αλλά δεν έχετε πέσει έτσι, ε?
    Στα χρόνια που οδηγώ μηχανάκι με 1η έχω πέσει τουλάχιστον 12-16 φορές...ξεκινώντας.

Στις περισσότερες είχα ξεχάσει λουκέτο, εμπρός. Στις υπόλοιπες, ήταν άλλοι οι λόγοι.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ντάξει πάω πάσο :P

Τέλος πάντων, νομίζω το χουμε κουράσει. Μεγάλα παιδιά είμαστε.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    BLiTzERR, η συζήτηση έχει νόημα μόνο αν μείνει κάτι σε εμάς τους υπόλοιπους μοτοσυκλετιστές από αυτό το τραγικό γεγονός. Αυτό το κάτι είναι πως τα 200+ πχ στην Βουλιαγμένης αποδεδειγμένα (δυστυχώς πολλάκις) αυξάνουν δραματικά την πιθανότητα για θανατηφόρα αδικήματα.

Το να ρίχνουμε -δίκαια ή άδικα- το φταίξιμο στον εκάστοτε "κουτάκια" δεν μας βοηθάει στο να προστατεύουμε τον εαυτό μας όσο μπορούμε καλύτερα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    ...αν εμένα το μαλάκα που πάω με 300, με κλείσει αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός, μιλάει στο κινητό, και έχει μετατρέψει το αυτοκίνητο σε κινητή disco, κάτι θα βρώ να του γ*&%^ω ...
    Aν μπορεις να βγαλεις το π@υλι....σου απ΄το χωμα...
    Ακους τι λες;
    Το πιο πιθανο ειναι να λενε οι δικοι σου¨...δεν εφταιγε το παιδι...ο αλλος τον σκοτωσε¨
    Θα νιωθεις καλυτερα;;;
    Θα βγαλω και τις Aκραπες να μη κανω θορυβο ωστε να ακουω τα μπουσα που πανε με 300...
    Σου ακουγεται λογικο;;;
    Μη το παρεις προσωπικα...
    ...cause the place seems still alive...

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Aν μπορεις να βγαλεις το π@υλι....σου απ΄το χωμα...
    Ακους τι λες;
    Το πιο πιθανο ειναι να λενε οι δικοι σου¨...δεν εφταιγε το παιδι...ο αλλος τον σκοτωσε¨
    Θα νιωθεις καλυτερα;;;
    Θα βγαλω και τις Aκραπες να μη κανω θορυβο ωστε να ακουω τα μπουσα που πανε με 300...
    Σου ακουγεται λογικο;;;
    Μη το παρεις προσωπικα...
    φίλε μου είμαι απο τους πρώτους που υποστήρίζουν ότι οι μοτοσυκλέτες είχαν μεγάλο μερίδιο ευθύνης ... σε καμια περίπτωση όμως, αυτό δε μειώνει τις ευθύνες του αυτοκινήτου! αυτο είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβετε?
    το σκεπτικό μην τρέχετε εσείς με τις μηχανές, για να μπορείτε να γλιτώνετε απο τις μαλακίες που κάνουμε εμείς με τα αυτοκίνητα δεν στέκεται ....πως να το κάνουμε δλδ?

τέλος πάντων, πολύ το κουράσαμε....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι εγινε παλι με το bikenet;
    από gcrook στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2006, 11:20
  2. Τι έγινε το www.yamaha.gr?
    από Neuromancer στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2004, 12:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα