Σελίδα 10 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 235

Θέμα: Πεστα ρε Jorge!

εεε περίμενε ρε

δεν εχει πάρει ακομα τις ρυθμίσεις....ωχ sorry....ο vale τις παίρνει απο αυτον

σημερα αυριο που θα εχει πάρει τις πρώτες θα παει καλύτερα....ακομα δεν τις βρηκαν
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Τα είπε όλα ο Jorge.

Αφού τον πέρασαν σουβλάκι στην εκκίνηση πήγε να χωθεί εκεί που δεν χώραγε και τέλος προγράμματος.....

O Rossi μπορεί πλέον να πανυγηρίσει το 9ο πρωτάθλημά του!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Φυσάει κόντρα!!! Το avatar του/της emiliano
    H μαλακία είναι ότι θα αναγκαστεί να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα στην Μαλαισία, ενώ στη Βαλένθια θα είχε σαφώς μεγαλήτερο ενθουσιασμό και πανηγύρι, είναι τρελοί οι Ισπανοί.....
    "Μην ντρέπεσαι να ρωτήσεις Σύντροφε/ Μην αφεθείς να πείθεσαι/ Μάθε να βλέπεις συ ο ίδιος!/
    Ο,τι δεν ξέρεις ο ίδιος/ καθόλου δεν το ξέρεις/ Έλεγξε το λογαριασμό/ Εσύ θα τον πληρώσεις/
    Ψάξε με τα δάχτυλα κάθε σημάδι/Ρώτα: πώς βρέθηκε αυτό εδώ/Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία."

"Εγκώμιο για τη μάθηση" Μπέρτολτ Μπρεχτ

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Την αγαπημένη μου απ΄την Catalunya δεν μπορώ να την βρώ , αλλα μιας και έβαλε ο Αρης το low, βάζω μια φωτό που έπιασε ο γάτος ο CD. Το ανέβασε και βιντεάκι, αλλά δεν μπορώ να το βάλω.

Σχόλια by CD, bikenet.

" Παίδες,

σόρυ που σας διαταράσσω την ψυχική σας ηρεμία τέτοια ώρα, αλλά είδα κάτι στην επανάληψη που οφείλω να το αναφέρω σε όλους. boxed

Στην κορυφαία του προσπέραση στην τελευταία στροφή, ο Rossi έχασε μια μπροστινάτζα που ήταν όλη δική του - τέτοια ήταν η λύσσα και η φόρα του στην είσοδο για να καταφέρει να περάσει τον Lorenzo εκεί που δεν περνά κανείς. Του ματσούκωσε ένα γκάζι όμως που γλίτωσε την πτώση και τον έφερε πρώτο στην καρό σημαία.

Τι να πω, είναι αλλού το παλικάρι. Θέλει πολλά αρχίδια για να βουτήξεις με τόσα παραπάνω σε μια τόσο γρήγορη στροφή από μια λάθος, σφιχτή γραμμή, να περάσεις, να ρισκάρεις πτώση και να κρατηθείς μπροστά από τον έχων την πιο γρήγορη γραμμή."

Αν προσέξετε τις μπροστινές ρόδες των Μ1, υπάρχει μια διαφορά

παντος παιδια εχω να κανω μια διαπιστωση σχετικα με αυτο που λες...
    σε μια συνεντευξη του ο μεγιστος swantz ,ειχε πει οτι τις περισσοτερες φορες πηγαινε τερμα γκαζι απο καβλα και μονο και οτι λιγες ηταν οι στροφες τις οποιες τις ειχε στριψει με μυαλο και
    προγραμματισμο.
    εχθες στο track day πηγα με ενα φιλο ο οποιος εμπαινε πρωτη φορα,ειναι 20 χρονια μοτοσυκλετιστης χωρις CSS και αλλα σχολεια και με το καλημερα στο πρωτο session κατεβασε 1.13,εμενα δε που εχω κανει σχολεια και τα εχω ξεκαθαρισει στο μυαλο μου και (προσπαθω )παντα να στριβω με πλανο και ξεκαθαρο μυαλο μου εριξε δυο γυρους χαλαρα...
    βλεπω παιδια στους δρομους που καβαλανε 1000αρια και τα ξεσκιζουν πραγματικα και δεν το πιστευω οτι μπορουν να τα πανε ετσι...
    που θελω να καταληξω?
    στο οτι οσα σχολεια και να κανεις ,οσες ωρες στην πιστα και να περασεις το μονο που θα σε παει παραπερα μεχρι και παγκοσμια πρωταθλημα να κερδισεις ειναι το ποσο μεγαλα @@ εχεις και ποσο αφοβος εισαι.
    τουτεστιν ακομα και στα gp αυτο που κερδιζει πρωταθληματα δεν ειναι ουτε τα γυροσκοπικα ουτε τα quick turning ουτε τα vanishing point.η καβλα και το θαρρος να νικησεις τα ορια σου ειναι.βασικα στοιχεια ολων των μοτοσυκλετιστων...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    παντος παιδια εχω να κανω μια διαπιστωση σχετικα με αυτο που λες...
    σε μια συνεντευξη του ο μεγιστος swantz ,ειχε πει οτι τις περισσοτερες φορες πηγαινε τερμα γκαζι απο καβλα και μονο και οτι λιγες ηταν οι στροφες τις οποιες τις ειχε στριψει με μυαλο και
    προγραμματισμο.
    εχθες στο track day πηγα με ενα φιλο ο οποιος εμπαινε πρωτη φορα,ειναι 20 χρονια μοτοσυκλετιστης χωρις CSS και αλλα σχολεια και με το καλημερα στο πρωτο session κατεβασε 1.13,εμενα δε που εχω κανει σχολεια και τα εχω ξεκαθαρισει στο μυαλο μου και (προσπαθω )παντα να στριβω με πλανο και ξεκαθαρο μυαλο μου εριξε δυο γυρους χαλαρα...
    βλεπω παιδια στους δρομους που καβαλανε 1000αρια και τα ξεσκιζουν πραγματικα και δεν το πιστευω οτι μπορουν να τα πανε ετσι...
    που θελω να καταληξω?
    στο οτι οσα σχολεια και να κανεις ,οσες ωρες στην πιστα και να περασεις το μονο που θα σε παει παραπερα μεχρι και παγκοσμια πρωταθλημα να κερδισεις ειναι το ποσο μεγαλα @@ εχεις και ποσο αφοβος εισαι.
    τουτεστιν ακομα και στα gp αυτο που κερδιζει πρωταθληματα δεν ειναι ουτε τα γυροσκοπικα ουτε τα quick turning ουτε τα vanishing point.η καβλα και το θαρρος να νικησεις τα ορια σου ειναι.βασικα στοιχεια ολων των μοτοσυκλετιστων...
    Αυτός είναι ο κανόνας μετά τα CSS. Επειδή οι πληροφορίες που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου μέχρι να γίνουν κομμάτι του τρόπου οδήγησης είναι πάρα πολλές, αυτό που κοιτάμε είναι η εφαρμογή τους. Συνήθως είναι εις βάρους του χρόνου με τον ότι ΄ναναι τρόπου οδήγησης που γινόταν με το άνοιγμα του γκαζιού και μόνο.
    Και σε μένα συνέβει αυτό πάντως. Ήμουν σταθερά χειρότερος στους χρόνους μου μετά τα CSS.

Για το GP ας μην κάνουμε ασκοπες συγκρίσεις με τους κοινούς θνητούς. Ο χρόνος επεξεργασίας των δεδομένων και η φυσική ταχύτητα που έχουν είναι σε άλλο μακρινό γαλαξία. Αν πρόσεξες τον Jorge εχθές μετά την μαλακία που έσκασε με πολλά πίσω απ΄τον hayden, προσπάθησε να το σώσει στρίβοντας με γόνατο κάτω.
    Οι κοινοί θνητοί και οι περισσότεροι αγωνιζόμενοι πάνε για αλλαγή πάνας στα χορτάρια μετά από μικρότερο απρόοπτο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Ο γλειφιτζούριας τσακίστηκε άσχημα γιατί δεν είχε μπροστινό φρένο και δεν μπορούσε καν να φρενάρει για την στροφή.

Αν προσέξετε καλά το video θα δείτε οτι πριν χτυπήσει στο πίσω δεξιό μέρος της Ducati του Hayden, είχε χτυπήσει και στην αριστερή μεριά του Stoner, εκεί πρέπει να έχασε και την μανέτα.
    Τα βαλε και με τα 2 Ducatia στην προσπάθειά του να καλύψει το χαμένο έδαφος, αφού έκανε πολύ κακή εκκίνηση, τα κοππάνησε και τα 2 και πήρε τα @@ μου.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Θα δειτε μουδιασμα και ποσο διαφορετικο προφιλ θα δειξει ο Lorenzo....

Ποσο μ'αρεσει να τρωνε τα μουτρα τους πανω στο ΤΟΙΧΟ(Vale)....

Οσο για την Yamaha ετρεξε να κλεισει το Γιατρο για παντα....
    Ρε Γιατρε αφου μετρας χορεψε τους να βαλουν μυαλο...

Παλαιό μέλος
    παντος παιδια εχω να κανω μια διαπιστωση σχετικα με αυτο που λες... σε μια συνεντευξη του ο μεγιστος swantz ,ειχε πει οτι τις περισσοτερες φορες πηγαινε τερμα γκαζι απο καβλα και μονο και οτι λιγες ηταν οι στροφες τις οποιες τις ειχε στριψει με μυαλο και προγραμματισμο. εχθες στο track day πηγα με ενα φιλο ο οποιος εμπαινε πρωτη φορα,ειναι 20 χρονια μοτοσυκλετιστης χωρις CSS και αλλα σχολεια και με το καλημερα στο πρωτο session κατεβασε 1.13,εμενα δε που εχω κανει σχολεια και τα εχω ξεκαθαρισει στο μυαλο μου και (προσπαθω )παντα να στριβω με πλανο και ξεκαθαρο μυαλο μου εριξε δυο γυρους χαλαρα... βλεπω παιδια στους δρομους που καβαλανε 1000αρια και τα ξεσκιζουν πραγματικα και δεν το πιστευω οτι μπορουν να τα πανε ετσι... που θελω να καταληξω? στο οτι οσα σχολεια και να κανεις ,οσες ωρες στην πιστα και να περασεις το μονο που θα σε παει παραπερα μεχρι και παγκοσμια πρωταθλημα να κερδισεις ειναι το ποσο μεγαλα @@ εχεις και ποσο αφοβος εισαι. τουτεστιν ακομα και στα gp αυτο που κερδιζει πρωταθληματα δεν ειναι ουτε τα γυροσκοπικα ουτε τα quick turning ουτε τα vanishing point.η καβλα και το θαρρος να νικησεις τα ορια σου ειναι.βασικα στοιχεια ολων των μοτοσυκλετιστων...
    Πραγματικα δεν ισχυει αυτο που λες. Η καυλα και το να μη φοβασαι κατευαζουν το χρονο ως ενα σημειο. Μετα απο το σημειο εκεινο και υστερα θελει μυαλο.Περισσοτερη σκεψη εκτος πιστας παρα οδηγηση μεσα σε αυτη.Ειναι λιγο μυστηρια τα πραγματα με το χρονομετρο αλλα ενα ειναι σιγουρο και πιστεψε με, πιο γρηγορος δεν ειναι αυτος που σφιγκει τα δοντια και ανοιγει τερμα το γκαζι......

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Πραγματικα δεν ισχυει αυτο που λες. Η καυλα και το να μη φοβασαι κατευαζουν το χρονο ως ενα σημειο. Μετα απο το σημειο εκεινο και υστερα θελει μυαλο.Περισσοτερη σκεψη εκτος πιστας παρα οδηγηση μεσα σε αυτη.Ειναι λιγο μυστηρια τα πραγματα με το χρονομετρο αλλα ενα ειναι σιγουρο και πιστεψε με, πιο γρηγορος δεν ειναι αυτος που σφιγκει τα δοντια και ανοιγει τερμα το γκαζι......
    βασικα δεν το βγαζω απο το μυαλο μου αυτο που λεω.μπορει τα προσωπικα παραδειγματα μου απο τα track days και την προσωπικη μου εμπειρια να μην σου λενε τπτ και καλα κανεις αλλα σου παραθετω και απαντηση παγκοσμιου πρωταθλητη απο συνεντευξη του στο motoGP world.
    Απο αυτο που λες ,η αποψη μου ειναι η ακριβως αντιθετη .οτι η τεχνικες και ο προγραμματισμος κατεβαζουν το χρονο ως ενα σημειο και σε βοηθουν σε μια ατυχη στιγμη αλλα αυτο που θα παει παραπερα ακομα και εναν παγκοσμιο πρωταθλητη ειναι η τολμη και η καβλα.Και το πιο σημαντικο που ξεχασα ειναι το ταλεντο.Που ,ως ταλεντο δεν μπορω ακριβως να προσδιορισω τι λεμε.Ευφυια?Φυσικη αντιληψη των δεδομενων(βλεπε ταχυτητα,αντανακλαστικα κτλ) πολυ ανωτερη απο τους κοινους ανθρωπους και τους αλλους αγωνιζωμενους?

Παλαιό μέλος
    βασικα δεν το βγαζω απο το μυαλο μου αυτο που λεω.μπορει τα προσωπικα παραδειγματα μου απο τα track days και την προσωπικη μου εμπειρια να μην σου λενε τπτ και καλα κανεις αλλα σου παραθετω και απαντηση παγκοσμιου πρωταθλητη απο συνεντευξη του στο motoGP world. Απο αυτο που λες ,η αποψη μου ειναι η ακριβως αντιθετη .οτι η τεχνικες και ο προγραμματισμος κατεβαζουν το χρονο ως ενα σημειο και σε βοηθουν σε μια ατυχη στιγμη αλλα αυτο που θα παει παραπερα ακομα και εναν παγκοσμιο πρωταθλητη ειναι η τολμη και η καβλα.Και το πιο σημαντικο που ξεχασα ειναι το ταλεντο.Που ,ως ταλεντο δεν μπορω ακριβως να προσδιορισω τι λεμε.Ευφυια?Φυσικη αντιληψη των δεδομενων(βλεπε ταχυτητα,αντανακλαστικα κτλ) πολυ ανωτερη απο τους κοινους ανθρωπους και τους αλλους αγωνιζωμενους?
    Ο Παγκοσμιος αυτος που λες ειχε πει <εγινα πρωταθλητης γιατι διατηρουσα βασικες αρχες στο οριο>.
    Το να ανοιγεις το γκαζι αφοβα ως ενα σημειο μπορει να σε κανει να πας πιο γρηγορα απο καποιους αλλους στο ξαναλεω αλλα μετα απο καποιο χρονο και κατω δεν πας ετσι.Ταλεντο ειναι να το αγαπας.

Για να γινεις πρωταθλητης λοιπον χρειαζεται ταλεντο (να το αγαπας) και προπονηση, προπονηση, προπονηση, προπονηση, προπονηση............
    Και να διατηρεις τις βασικες αρχες.

παλιοτερα ομως ο χειντεν επελεξε την οδο του θεατη κ πηρε πρωταθλημα.
    λετε..
    λετε να κανει μαμουνια ο λορι να ριξει τον βαλε στους επομενους 2 αγωνες?
    νιαου

Το μόνο που συμφωνούμε όλοι είναι οτι πρέπει να αλλάξω τον τίτλο σε "Παρτα ρε Jorge !!" :rotflmao:
    Ακόμα καλύτερα σκέφτομαι να τον αλλάξω σε "Τον ήπιες Jorge !!" :rotflmao: :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ακόμα καλύτερα σκέφτομαι να τον αλλάξω σε "Τον ήπιες Jorge !!" :rotflmao: :rotflmao:

Αγγιξες το τελειο σλογκαν.....

That's it!!!!
    money cant buy me love !!!

«Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε, ο Valentino Rossi είναι πρωταθλητής, ο Jorge Lorenzo έχασε τον τίτλο, οι δύο αναβάτες έδωσαν τα χέρια μετά τη Μαλαισία, αλλά η καταιγίδα δεν λέει να καταλαγιάσει. Αυτή τη φορά η κόντρα των δύο αναβατών μεταφέρθηκε εκτός… πίστας με πρωταγωνιστή τον Marcos Hirsch, μάνατζερ του Jorge Lorenzo. Ο Hirsch σε δηλώσεις του στην εφημερίδα AS επιτέθηκε στον Masao Furusawa, υπεύθυνο της Yamaha, για τις δηλώσεις του μετά την επικράτηση του Rossi, αλλά και για τις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο μάνατζερ του Lorenzo στάθηκε αρχικά στη συζήτηση που είχε με τον Furusawa στο Donington, ο οποίος φέρεται να είπε ότι: «Νομίζω ότι είναι πολύ ακριβός», κάτι που φυσικά εξόργισε τον Hirsch. «Δεν πίστευα ότι είπε κάτι τέτοιο. Θα το πιστέψω όταν θα συζητήσουμε την ανανέωση του συμβολαίου του Lorenzo. Μίλησα με τον Furusawa στο Donington για τις δηλώσεις που έκανε στη Laguna Seca».

«Αλλά έχω βαρεθεί να ακούω ότι ο Lorenzo αντιγράφει τον Rossi και για το τι έχει κάνει ο Rossi για τη Yamaha. Ο Rossi είναι υπάλληλος της Yamaha, με παχυλό μισθό και πληρώνεται για να κερδίζει, κάτι που έχει κάνει πολλές φορές, αλλά δεν είναι ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας ή του εργοστασίου. Ο Rossi πολλές φορές αντέγραψε τις ρυθμίσεις του Lorenzo, διότι είχε καλύτερο ρυθμό, ο Ramon Forcada δούλεψε για δύο αναβάτες», πρόσθεσε για τον Valentino Rossi.

Ο Hirsch συνεχάρη τον Rossi, αλλά στήριξε και τον αναβάτη του: «Συγχαίρω τον Rossi για το πρωτάθλημα που κέρδισε και το άξιζε, όμως δεν κυριάρχησε. Περισσότερο τον βοήθησαν τα λάθη μας… Ο Jorge έχει την ψυχολογία του νικητή. Είναι ένας αναβάτης που θα ξεπεράσει τον εαυτό του. Βγήκε από το pit lane, πήγε στην τελευταία θέση και τερμάτισε 4ος στην Μαλαισία».

Την πηγή δεν την ξέρω. Clopy paste->bikenet
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 10 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ρε παιδια
    από kalgeorge στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 11:07
  2. Ρε Τι Γινεται Οξω !!!
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 19:36
  3. Ρε Παιδια...
    από anisoropos στο forum Off topic