Σελίδα 10 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 202

Θέμα: Τέλος οι μηχανές στο κέντρο της Αθήνας... (Ζήτω τα Αυτοκίνητα)

Μέλος, σκέτο
    Πέρασε πάλι η «σκούπα» από την Ακαδημίας και καθάρισε μερικά ακόμα δίκυκλα κατά τις 10 το πρωί. Συγχαρητήρια! Τώρα μπορούν άνετα να παρκάρουν αυτοκίνητα πάνω στα πεζοδρόμια. Άλλωστε, όπως όλοι ξέρουμε, όσοι χρησιμοποιούν τα φαρδιά πεζοδρόμια για χώρους στάθμευσης των αυτοκινήτων τους «έχουν δουλειά» ενώ τα δίκυκλα εμποδίζουν τους πεζούς. Μπράβο κύριε υπουργέ, κάνατε ακόμα ένα βήμα προς την πάταξη της παρανομίας σε αυτή τη χώρα. Αρχίζοντας από τα εύκολα προφανώς...

Διαβάζω κατι νουμερα για πεζοδρόμια 6-8 μέτρων στην Αθήνα και αναρωτιέμαι που στον π**τσο ειναι αυτά και δεν τα έχω δει...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

aiolou kai stadiou.... epi tis stadiou me oikopedo pou den exei eisodo/vitrina... ama ksanapaw tha sou vgalo kai fotografies. to sygekrimeno tmima, exei staseis leoforiwn... stathmarxeio... kolones KAI kadous skoupidiwn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aleziel
    aiolou kai stadiou.... epi tis stadiou me oikopedo pou den exei eisodo/vitrina... ama ksanapaw tha sou vgalo kai fotografies. to sygekrimeno tmima, exei staseis leoforiwn... stathmarxeio... kolones KAI kadous skoupidiwn...
    Ναι, αλλα ΔΕΝ είναι 6 μέτρα με τίποτα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    den eixa mezoura mazi moy, ama perasw simera tha vgalw foto, giati apo to google earth den bgazo akri giati exei kai ta dentra kai den exoume street-view akoma

Μ’ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ... Το avatar του/της fast_gr
    Παιδιά το θέμα είναι ότι δεν έχει μείνει το "φαινόμενο" μόνο στην Αθήνα, που είναι κ πρωτεύουσα αλλά κ εγώ που είμαι από μια άλλη πόλη Κατερίνη συγκεκριμένα έχω τα ίδια ντράβαλα με την διαφορά ότι ακόμα δεν μου την έχει πάρει γερανός.

Αλλά "τα ραβασάκια" με το πρόστιμο καλά πάνε.
    ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΕΛΟ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΓΙΟΡΤΗ ΗΤΑΝΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΪΚΗ

6/12/2008 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!

egw tha ithela na mathw, me pio kritirio ta sikonoun kai den vazoun apla thn klhsh.
    profanos den enoxloune, kai ginete mono gia ta extra xrimata kai tin taleporia tou politi, alla pios einai o episimos logos? sta autokinita pou parkaroun stis strofes leoforion oi geranoi kanoun 1 wra na skasoun myti.

δηλαδή αν είναι 5,5 μέτρα σε χαλάει? και σε πεζόδρομο που έχει πιο πολλά μέτρα φάρδος γράφουν ! δεν είπε κανείς οτι καλά κάνουμε και παρκάρουμε στο πεζοδρόμιο! το θέμα είναι ότι παντού είμαστε παράνομοι, και δεν έχουμε που να παρκάρουμε ρε μάγκες!

Ραντεβού...στα όνειρά σου Το avatar του/της ΜΟΡΦΕΑΣ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aleziel
    egw tha ithela na mathw, me pio kritirio ta sikonoun kai den vazoun apla thn klhsh.
    profanos den enoxloune, kai ginete mono gia ta extra xrimata kai tin taleporia tou politi, alla pios einai o episimos logos? sta autokinita pou parkaroun stis strofes leoforion oi geranoi kanoun 1 wra na skasoun myti.
    Οι γερανοί και οι χώροι φύλαξης που συνεργάζονται με την αστυνομία είναι ιδιωτικοί ή ιδιωτική εταιρία. Οπότε ευκαιρία να βγάλουν χρήματα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos RG
    δηλαδή αν είναι 5,5 μέτρα σε χαλάει? και σε πεζόδρομο που έχει πιο πολλά μέτρα φάρδος γράφουν ! δεν είπε κανείς οτι καλά κάνουμε και παρκάρουμε στο πεζοδρόμιο! το θέμα είναι ότι παντού είμαστε παράνομοι, και δεν έχουμε που να παρκάρουμε ρε μάγκες!
    Το θέμα δεν είναι πόσο "φαρδύ" είναι. Και 20 μέτρα να είναι πάλι παράνομοι είμαστε, οπότε κουβέντες "πάρκαρα εκεί που το πεζοδρόμιο είναι 8 μέτρα χωρίς να ενοχλώ κανέναν" δεν έχουν νόημα. Το αν ενοχλούμε δεν υποκειται στη δική μας κρίση (ίσως καλώς γιατί τις προάλλες ανέβασε ένας τυπάς το σκουτερ του και ΕΚΛΕΙΣΕ το 1 μέτρου πεζοδρόμιο στο σπίτι μου - κατ' αυτόν ίσως να μην ενοχλούσε...)

Το μόνο που έχει νόημα είναι μια συντεταγμένη διαμαρτυρία στη, σωστή κατα τα άλλα, απόφαση για κυνήγι του παράνομου παρκαρίσματος (ειδικά για τα αυτοκίνητα), με σκοπό είτε να δημιουργηθούν περισσότερες νόμιμες θέσεις για μοτοσυκλετες σαν αυτές που ήδη υπάρχουν, ή/και να επιτευχθεί μια τροποποίηση του ΚΟΚ ώστε να μπορούμε να παρκάρουμε σε συγκεκριμένα πεζοδρόμια (απο κάποιο πλάτος κ πάνω) και με συγκεκριμένο τρόπο, όπως γίνεται στο Παρίσι.

Θέσεις αρκετές για όλους ποτε δε θα υπάρξουν, αυτό νομίζω το καταλαβαίνουμε όλοι.

Επειδή συντεταγμένη διαμαρτυρία απο ΛΕΜΟΤ, ΜΟΤΟΕ και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις ας την ξεχάσουμε, το μονο που βλέπω σα λύση αυτή τη στιγμή ειναι να πήξουμε το υπουργείο και τις εφημερίδες με γράμματα διαμαρτυρίας.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    το μονο που βλέπω σα λύση αυτή τη στιγμή ειναι να πήξουμε το υπουργείο και τις εφημερίδες με γράμματα διαμαρτυρίας.

Η μια ωραια πορεια ενα απογευμα που τα μαγαζια θα ειναι κλειστα (μην τους κανουμε και ζημια).
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Η μια ωραια πορεια ενα απογευμα που τα μαγαζια θα ειναι κλειστα (μην τους κανουμε και ζημια).
    Καλά....

Ξεκίνα να γράφεις γράμμα γιατί αμα περιμένεις την πορεία

Είδαμε και την άλλη που κατέληξε στο mall (μετά απο τα burn out έξω απ' τη ΓΑΔΑ...). Περιέργως απο τότε δεν έγινε άλλη
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Λοιπόν , σήμερα το πρωί έκανα ένα «πείραμα» (με τα νεύρα οδηγού ΙΧ και ΔημοτοCop)….
    Καθώς πέρναγα από ένα στενό με ελεγχόμενες θέσεις στάθμευσης (αυτές που περνεις ένα «ξυστό» από το περίπτερο και το βάζεις στο παρμπρίζ του ΙΧ) σταματώ την μηχανή ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με το πεζοδρόμιο , καταλαμβάνοντας μια θέση στάθμευσης …

Ο ΙΧης από πίσω χοροπήδησε στον αέρα αφού είδε το όνειρο του παρκαρίσματος να χάνεται από μια μοτοσυκλέτα.. ήταν όμως ευγενέστατος και με παρακάλεσε να παρκάρω αλλού για να βάλει το ΙΧ…

Του είπα για το κυνήγι που τρώμε ,ότι αυτός είναι ο μόνος νόμιμος τρόπος για να παρκάρω κ.λ.π και συμφώνησε ότι κι εγώ έχω δίκιο και είμαστε μπουρδελο κ.λ.π

Ήμουν έτοιμος να φύγω και να μην συνεχίσω να παίζω με τα νεύρα του ανθρώπου , όταν…

Την κουβέντα την άκουσε διερχόμενη ομάδα δημοτο – Cop…
    O «εξυπνότερος» μου είπε ότι ΔΕΝ μπορώ να παρκάρω σε αυτές τις θέσεις!!!

Εκεί αρχίζει το γέλιο ….

ξεκαβαλαω την μηχανή και την κλειδώνω ….

Ο ΙΧης βλέποντας πάλι την περίπτωση να παρκάρει να απομακρύνεται αρχίζει και φωνάζει …
    Εγώ απαιτώ από τους δημοτοcop να φωνάξουν την τροχαία να με γράψει για παράνομο παρκάρισμα…

Μου λένε ότι επιτρέπεται αλλά θα πρέπει να βάλω «ξυστό»…

Τους απαντώ να μου πουν τι λέει ο νόμος για την τοποθέτηση «ξυστού» σε οχήματα που ΔΕΝ μπορούν να το ασφαλίσουν (μοτο,τρικυκλα κ.λ.π)…
    Στο τέλος , αφού ο οδηγός ΙΧ ήταν με υπογλώσσια , άλλα δυο ΙΧ περίμεναν στην ουρά (ευτυχώς όλοι ήρεμοι), οι δημοτο cop , αφού δεν μπορούσαν να βρουν λύση άρχισαν τα παρακάλια , δεν το συνέχισα και έφυγα…

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    ..........
    ευχαριστω.μου δημιουργισες ενα χαιρεκακο χαμογελακι που θα με συνοδευει στο υπολοιπο της μερας.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Λοιπόν , σήμερα το πρωί έκανα ένα «πείραμα» (με τα νεύρα οδηγού ΙΧ και ΔημοτοCop)….
    Καθώς πέρναγα από ένα στενό με ελεγχόμενες θέσεις στάθμευσης (αυτές που περνεις ένα «ξυστό» από το περίπτερο και το βάζεις στο παρμπρίζ του ΙΧ) σταματώ την μηχανή ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με το πεζοδρόμιο , καταλαμβάνοντας μια θέση στάθμευσης …

Ο ΙΧης από πίσω χοροπήδησε στον αέρα αφού είδε το όνειρο του παρκαρίσματος να χάνεται από μια μοτοσυκλέτα.. ήταν όμως ευγενέστατος και με παρακάλεσε να παρκάρω αλλού για να βάλει το ΙΧ…

Του είπα για το κυνήγι που τρώμε ,ότι αυτός είναι ο μόνος νόμιμος τρόπος για να παρκάρω κ.λ.π και συμφώνησε ότι κι εγώ έχω δίκιο και είμαστε μπουρδελο κ.λ.π

Ήμουν έτοιμος να φύγω και να μην συνεχίσω να παίζω με τα νεύρα του ανθρώπου , όταν…

Την κουβέντα την άκουσε διερχόμενη ομάδα δημοτο – Cop…
    O «εξυπνότερος» μου είπε ότι ΔΕΝ μπορώ να παρκάρω σε αυτές τις θέσεις!!!

Εκεί αρχίζει το γέλιο ….

ξεκαβαλαω την μηχανή και την κλειδώνω ….

Ο ΙΧης βλέποντας πάλι την περίπτωση να παρκάρει να απομακρύνεται αρχίζει και φωνάζει …
    Εγώ απαιτώ από τους δημοτοcop να φωνάξουν την τροχαία να με γράψει για παράνομο παρκάρισμα…

Μου λένε ότι επιτρέπεται αλλά θα πρέπει να βάλω «ξυστό»…

Τους απαντώ να μου πουν τι λέει ο νόμος για την τοποθέτηση «ξυστού» σε οχήματα που ΔΕΝ μπορούν να το ασφαλίσουν (μοτο,τρικυκλα κ.λ.π)…
    Στο τέλος , αφού ο οδηγός ΙΧ ήταν με υπογλώσσια , άλλα δυο ΙΧ περίμεναν στην ουρά (ευτυχώς όλοι ήρεμοι), οι δημοτο cop , αφού δεν μπορούσαν να βρουν λύση άρχισαν τα παρακάλια , δεν το συνέχισα και έφυγα…
    SOSTOOOOOOOOOS
    πρωταθλητης Ευρωπης

Σελίδα 10 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αλλαγές στο κέντρο της Αθήνας
    από sadengr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 87
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2010, 11:26
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2009, 09:42
  3. Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας...
    από vas_sia στο forum Αντιπαραθέσεις