Σελίδα 10 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 215

Θέμα: ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΒΟΛΤΑΡΑ!!

Εγώ διαμαρτύρομαι γιατί δεν φάγαμε γουρουνόπουλο σούβλα όπως περίμενα, αλλά πολύ νόστιμη χοιρινή. Δεν είναι το ίδιο...

Πάντως το βουνό όμορφο, οι δρόμοι ανάμεσα στο καλό και στο απαράδεκτο, γενικά είχε υπέροχα τοπία, η διαδρομή δίπλα στο Λάδωνα όοοολα τα λεφτά και βλακεία που δεν βγάλαμε καμιά φωτό μέσα στα κιτρινο-πορτοκαλοκόκκινα πλατάνια (η Μοιραράκη έγραψε) και η ταβέρνα στην... Κάτω Ζαρούχλα ολ δε μόνεϊς. Ωραίο σκηνικό γενικότερα. Και χάρηκα που είδα αρκετό κόσμο, αν και όπως φανταζόμουν οι ρυθμοί δύσκολα συντονίζονται στις στροφές.

Παιζάκια και στα επόμενα... Θα ανεβάσω και εγώ ότι έχω... Καλή ξεκούραση σε όλους!

υ.γ. Καλά, τι πάει να πει "δεν είχα δηλώσει συμμετοχή" Ιωάννα; Είναι οι εκδρομές περιορισμένων θέσεων και δεν με ενημέρωσε κανείς; Όλοι οι καλοί χωράνε, πάντα Να είμαστε καλά να κάνουμε και άλλες και με χαρά να έρθουν όσοι έχουν κέφια!

ΛΑΤΡΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Το avatar του/της tzeronymo
    Γυρισα και γω αλλα παλι ..... μεσω Σαλαμινας ,ενας χαμος με την κινηση, αλλα μενουν οι εικονες, η παρεα, και ο χαβαλες, παντα τετοια παιδια ωραιο το παρεακι παμε για την επομενη Υ.Γ. χαρηκα που γνωρισα τα παιδια που δεν ηξερα
    ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    :smilea:
    προσέχουμε για να έχουμε!...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    back to the base ωραιο βολτακι
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Καλά, κάποιοι θέλετε ένα φροντιστήριο διήθηση.... Ε όχι και μέσω Σαλαμίνας με τη μηχανή!

Το άλμπουμ που λέγαμε... και σε άλλα με υγεία!

http://yfrog.com/57img3195cjx

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Πίσω κι εγώ , πρέπει να ζεστάνω λίγο κόκαλο τώρα , εις αύριο τα σπουδαία .Μόνο σχόλιο , η εκδρομή και ο καιρός υπέροχοι η παρέα απίστευτη και ο συρμός από 15+ μοτοσυκλέτες έκανε τον οδοντωτό να μοιάζει με smart for two , α και ο αρχηγός ... Nwntas da Man !!! more will follow !!!

Πίσω και 'γω, όλα καλά. Ελπίζω να φτάσατε όλοι καλά.
    Για να μετρηθούμε...:smilea:

Εντυπώσεις αύριο γιατί είμαι πτώμα.
    CAGIVA ELEFANT 750

Talking

ΑΠΙΘΑΝΑ περασαμε υπεροχος καιρος γαματη παρεα!!!! αντε και στην επομενη!!!!!!!!!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Επόμενη μέσω του moto.gr δεν θα υπάρξει παίδες. Τα έχουμε πει και παλαιότερα, και λάθος μου που δεν έπιασα το συγκεκριμένο thread απ΄την αρχή για να το βάλω στη θέση του.
    Βολτίτσες "μοντέλων" δεν παίζουν από εδώ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Το moto.gr δεν ασπάζεται την ιδέα των "κλειστών" συναντήσεων. Π.χ. ας μαζευτούμε όλα τα Honda CB400 Super Four και κανείς άλλος. Όπως εννοείται από τα παραπάνω, μια δημόσια πρόσκληση ή πρόταση... είναι δημόσια! Οτιδήποτε άλλο ρυθμίζεται με ΠΜ και email.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Εγώ πήγα με Hornet
    Travel, Grow, Share

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Ώπα ρε Βύρωνα.Ποιός έγραψε ότι στη βόλτα θα συμμετέχουν ΜΟΝΟ Μπάντιτ???
    Τα μίσα και λιγότερα ήταν μπάντιτ.

Απλά τα παιδιά το βαλαν στη κατηγορία που ποστάρουν συνήθως.

Μην είσαι άδικος ρε byron, υπήρχαν απο όλα τα μηχανάκια και όπωσ προείπε ο φίλος ούτε τα μισά δεν ήταν bandit. Εγώ πήγα με το CAGIVA ELEFANT και τα πέρασα εξαιρετικά.
    Τώρα για το πού έπρεπε να μπεί το πόστ αυτό δεν το ξέρω.
    CAGIVA ELEFANT 750

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    Ώπα ρε Βύρωνα.Ποιός έγραψε ότι στη βόλτα θα συμμετέχουν ΜΟΝΟ Μπάντιτ???
    Τα μίσα και λιγότερα ήταν μπάντιτ.

Απλά τα παιδιά το βαλαν στη κατηγορία που ποστάρουν συνήθως.
    Οκ. Μπήκε σε λάθος κατηγορία τότε. Απλά το υπενθυμίζω και για άλλα μοντέλα που συχνά πυκνά διοργανώνουν παρόμοιες συναντήσεις.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Ωπ μαν by the way χρόνια πολλά και στριφτερά ....
    Η εκδρομή με την καμία δεν ήταν "κλειστή" και για κανέναν . Μάλιστα τα bandit μόνο πλειοψηφία δεν ήταν , μέτρησα 3 (εκτός κι αν είναι εφαρμογή κάποιου ιδιότυπου τρομονόμου , μην μαζεύεστε πάνω από τρεις (3) γιατί θα θεωρηθείτε συμμορία κι έτσι ...) , α συναντήσαμε ένα ακόμα σε κάποια αφιλόξενη διαδρομή ( δεν νομίζω να μετράει ) Αρχηγούς και μαλακίες τούμπανα πάλι δεν έπαιξαν (μεγάλη κουβέντα είπα πιππέρι), αν αυτό είναι το πρόβλημα . Ο αρχηγός (Νώντας da man να μην ξεχνιώμαστε ) είναι μια πλακίτσα που κάναμε στο παρεάκι και μόνο , (θα σου πω και άλλες αν το ζητήσεις αφού είχαμε όλα τα είδη από φωτομοντέλα μέχρι χελώνες) ,απλά κάποιος θα έπρεπε να ποστάρει για την διέγερση των μαζών . . . Τέλος η εκδρομή ήταν show up για όλη την προηγούμενη εβδομάδα στο φόρουμ και για όποιον κάνει ένα κόπο να ρίξει μια ματιά δεν αρνήθηκαν στον οποιονδήποτε τη συμμετοχή . Αυτά και εδώ είμαστε για κουβεντούλα

Νέο μέλος
    Πάντως εμένα (BMW R1200 GS) καθόλου δεν με πειραξε ο τίτλος. Απεναντίας το βρήκα καλή ιδέα να πάω εκδρομή και με νέους άλλων επιλογών. Εμαθα αρκετά περί street, κατάλαβα περισσότερα οδηγώντας πίσω από ενα street στην εθνική και σε επαρχιακούς δρόμους. Εξάλλου η παρεά των moto-οδηγών είναι πάντα ευχάριστη ανεξαρτήτως μηχανής που οδηγούν.

Περασα πολύ ωραία και ελπίζω να ξαναγίνει!!!!!

Σελίδα 10 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΒΟΛΤΑΡΑ
    από tzeronymo στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2009, 10:10
  2. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22-04-07 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ
    από alex-vstrom στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/04/2007, 20:23
  3. Καλημέρα! Κυριακή 22/10/06
    από kostisthegreek στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια