apla aksiopisto.
Aikidimi
apla aksiopisto.
Aikidimi
If you are not part of the solution You are part of a problem...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Metageitnion
Τελικά θεϊκό μηχανάκι η Αφρικάνα!!!![]()
Έτσι, έτσι.
Απορώ γιατί κάποιοι έφαγαν τα νιάτα τους, έβγαλαν τα μάτια τους, για να φτιάξουν κάτι 990 Adv, κάτι 1200 GS, κάτι 660 ΧΤΖ, και τελικά όλα αυτά να είναι υποδιέστερα ή στην καλύτερη των περιπτώσεων ίδια με ένα μηχανάκι 10ετίας με πεντάρι κιβώτιο, αζύγιστο, με αναρτήσεις και φρένα για τον ... και μόλις με 2500-3000 ευρώ.
Aikidimi, με 6 μήνες τον χρόνο κλείσιμο και θεραπεία, και ZUNDAPP να είχες πάλι 300.000 χλμ θα έβγαζες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Έτσι, έτσι.
Απορώ γιατί κάποιοι έφαγαν τα νιάτα τους, έβγαλαν τα μάτια τους, για να φτιάξουν κάτι 990 Adv, κάτι 1200 GS, κάτι 660 ΧΤΖ, και τελικά όλα αυτά να είναι υποδιέστερα ή στην καλύτερη των περιπτώσεων ίδια με ένα μηχανάκι 10ετίας με πεντάρι κιβώτιο, αζύγιστο, με αναρτήσεις και φρένα για τον ... και μόλις με 2500-3000 ευρώ.
Aikidimi, με 6 μήνες τον χρόνο κλείσιμο και θεραπεία, και ZUNDAPP να είχες πάλι 300.000 χλμ θα έβγαζες.
Vale... μιλάς με γρίφους...:hypnotize![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
υ.γ. το θρεντάκι νομίζω πρέπει να αλλάξει τίτλο
"Κανένας λόγος αλλαγής...γιατί άλλωστε να κατέβεις από την κορυφή?!!!"
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
εναλλακτικά:Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
[...]υ.γ. το θρεντάκι νομίζω πρέπει να αλλάξει τίτλο
"Κανένας λόγος αλλαγής...γιατί άλλωστε να κατέβεις από την κορυφή?!!!"
"137 ποστ για να μην αλλάξετε την Αφρικα"![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
εναλλακτικά:
exexexexe....!
![]()
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
exexexexe....!
![]()
Τι...δεν έχει σχόλιο ?![]()
Λούκι Λούκ και Κάπτεν μάλλον έχετε δίκιο για την αλλάγη του τίτλουΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
εναλλακτικά:
, αλλά το γέλιο του Λαρισέου υποδηλώνει ικανοποίηση :rotflmao: :rotflmao:
Μη μου τη μέρα τάρατε!
Στην περίπτωσή σας, μάλλον αυτοϊκανοποίηση![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ε όχι και αυτοϊκανοποίηση Κάπτεν δεν είμαστε και τόσο απελπισμένοιΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Στην περίπτωσή σας, μάλλον αυτοϊκανοποίηση![]()
![]()
![]()
Μη μου τη μέρα τάρατε!
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Τι...δεν έχει σχόλιο ?![]()
τι να σχολιασω....δεν χρειαζεται.....!
ικανοποίηση ειναι γιαυτους που την χρειάζονται, εμεις για να μενουμε στο αφρικα δεν την χρειαζόμαστε απο την μηχανη την εχουμε αλλιώς λεμε βρε!!!
Γουστάρω Τάσο (LARISEOS) και κάθε Τάσο που γουστάρει και ξέρει γιατί γουστάρει...ξενερώνω με όσους νομίζουν ότι επειδή γουστάρουν κάτι είναι και το κορυφαίο και μετά το χάος...
Και εγώ μπορεί να γουστάρω να είμαι μέχρι το κόκκαλο Απόλλων (Αθηνών παλιά...Σμύρνης τώρα πια...) αλλά δεν κάνω ΑΚΥΡΕΣ συγκρίσεις..."Τι να μας πει και η Μπάρτσα το καφενείο δηλαδή..."![]()
Τελικα ρε μεγκαγκειτνιον τι θα κάνεις? Εγώ λέω να κρατήσεις την Άφρικα και να παρεις και ένα παπί - σκυλί - χόντα για τα σαβουροχιλιόμετρα να μην τα φορτώνεται η Αφρικάνα...Θα την κλίσεις και στο γκαράζ να την γυαλίζεις, καθαρίζεις, φρεσκάρεις, συντηρείς, να βρουν και τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου μια μηχανή της προκοπής να αφήσουν με την σειρά τους στα δικά τους παιδιά και εγγόνια να γουστάρουν και να σχωρνάν τα πεθαμένα σου...:rotflmao:
Τελικά οι Άφρικα είναι σαν την γη...κανείς δεν έχασε αγοράζοντας...είναι επένδυση...:rotflmao:
![]()
Τώρα που το ξανασκέφτομαι χάσανε τα συνεργεία...να δεις που αυτή η κολοφάρα οι συνεργειάδες έβαλε χέρι στους Ιάπωνες και δεν ξαναβγήκε τέτοιο διαμάντι από το Χαμάτσου (Αυτό το τελευταίο ειναι σωστό...?)
Άντε γεια μας![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Γουστάρω Τάσο (LARISEOS) και κάθε Τάσο που γουστάρει και ξέρει γιατί γουστάρει...ξενερώνω με όσους νομίζουν ότι επειδή γουστάρουν κάτι είναι και το κορυφαίο και μετά το χάος...
Και εγώ μπορεί να γουστάρω να είμαι μέχρι το κόκκαλο Απόλλων (Αθηνών παλιά...Σμύρνης τώρα πια...) αλλά δεν κάνω ΑΚΥΡΕΣ συγκρίσεις..."Τι να μας πει και η Μπάρτσα το καφενείο δηλαδή..."![]()
Τελικα ρε μεγκαγκειτνιον τι θα κάνεις? Εγώ λέω να κρατήσεις την Άφρικα και να παρεις και ένα παπί - σκυλί - χόντα για τα σαβουροχιλιόμετρα να μην τα φορτώνεται η Αφρικάνα...Θα την κλίσεις και στο γκαράζ να την γυαλίζεις, καθαρίζεις, φρεσκάρεις, συντηρείς, να βρουν και τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου μια μηχανή της προκοπής να αφήσουν με την σειρά τους στα δικά τους παιδιά και εγγόνια να γουστάρουν και να σχωρνάν τα πεθαμένα σου...:rotflmao:
Τελικά οι Άφρικα είναι σαν την γη...κανείς δεν έχασε αγοράζοντας...είναι επένδυση...:rotflmao:
![]()
Τώρα που το ξανασκέφτομαι χάσανε τα συνεργεία...να δεις που αυτή η κολοφάρα οι συνεργειάδες έβαλε χέρι στους Ιάπωνες και δεν ξαναβγήκε τέτοιο διαμάντι από το Χαμάτσου (Αυτό το τελευταίο ειναι σωστό...?)
Άντε γεια μας![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
εναλλακτικά:
"137 ποστ για να μη αλλάξετε την άφρικα"
ΑΛΛΑ
αν δεν καλύπτει πια τις ανάγκες χρήσης μάλλον θα έπρεπε να γίνει "πάμε γι' άλλα, πιο μεγάλα"
Προσωπικά και κάποια στιγμή που θα μπορέσω να διαθέσω παραπάνω χρήματα θα πάρω ένα 990 γιατί:
-θέλω στην εθνική να πηγαίνω χαλαρά με 160 αλλά να έχω και άλλο γκάζι διαθέσιμο, όπως και να μπορώ να ακολουθώ φίλους με street στην εθνική.
-θέλω να κάνω περισσότερες ταρζανιές στο χώμα
-θέλω περισσότερη δύναμη.
Για την ώρα όμως χαίρομαι αυτά που μου δίνει απλόχερα το άφρικα για την ηλικία της. Και μου δίνει σχεδόν ότι ζητάω εκτός από τα παραπάνω, που όμως γνώριζα από πριν ότι δεν μπορεί να μου τα δώσει.
Eύχομαι σε όλους καλές βόλτες με την καλή σας.
[QUOTE][i]Προσωπικά και κάποια στιγμή που θα μπορέσω να διαθέσω παραπάνω χρήματα θα πάρω ένα 990 γιατί:
-θέλω στην εθνική να πηγαίνω χαλαρά με 160 αλλά να έχω και άλλο γκάζι διαθέσιμο, όπως και να μπορώ να ακολουθώ φίλους με street στην εθνική.
+750
![]()
CAGIVA ELEFANT 750
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
"137 ποστ για να μη αλλάξετε την άφρικα"
ΑΛΛΑ
αν δεν καλύπτει πια τις ανάγκες χρήσης μάλλον θα έπρεπε να γίνει "πάμε γι' άλλα, πιο μεγάλα"
Προσωπικά και κάποια στιγμή που θα μπορέσω να διαθέσω παραπάνω χρήματα θα πάρω ένα 990 γιατί:
Για την ώρα όμως χαίρομαι αυτά που μου δίνει απλόχερα το άφρικα για την ηλικία της. Και μου δίνει σχεδόν ότι ζητάω εκτός από τα παραπάνω, που όμως γνώριζα από πριν ότι δεν μπορεί να μου τα δώσει.
Eύχομαι σε όλους καλές βόλτες με την καλή σας.
Ωραία...πες μας τώρα και τι απέμεινε να χαίρεσαι.![]()