σε διορθώνω υπάρχουν υπέραρκετοί δημόσιοι υπάλληλοι(ειμαι και έγώ) αλλά σε λάθος πόστα.Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Αυτό σημαίνει οτι ΔΕΝ υπάρχουν αρκετοί ΔΥ να σας ελέγξουν και σε μεγάλο βαθμό αυτό γυρνάει εις βάρος σας.
σε διορθώνω υπάρχουν υπέραρκετοί δημόσιοι υπάλληλοι(ειμαι και έγώ) αλλά σε λάθος πόστα.Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Αυτό σημαίνει οτι ΔΕΝ υπάρχουν αρκετοί ΔΥ να σας ελέγξουν και σε μεγάλο βαθμό αυτό γυρνάει εις βάρος σας.
Η αντιπαράθεση είναι μεταξύ Ιδιωτικών Υπάλληλων και Ε.Επαγγελματιών
Οι Δημόσιοι να φύγετε να πάτε αλλού
![]()
ΑΧΑΑΑΑ !!!!!! Σε τσακώσαμε ….. καταστροφέα της ελληνικής οικονομίας …Αρχικά δημιουργήθηκε από tanouki2
(ειμαι και έγώ) .
![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα που το σκέφτομαι εγώ είμαι μια μίξη Ε.Ε. και Ιδιωτικού Υπάλληλου...
Με ποιόν θα τσακωθώ
![]()
Τι να πω ρε παιδια,ωραια,λοιπον,ολοι απο αυριο θα ψωνιζετε 19% πανω και θα τα χτυπαω ολα!
Και αυτο οχι γιατι ειμαι μαγκας για να βγαλω παραπανω,γιατι δεν βγαινει το μαγαζι!!! Πολυ απλα!
Αλλα μην παει κανεις στο παρακατω μαγαζι να αγορασει χωρις αποδειξη πιο φθηνα....![]()
κατι ακουσα οτι στις φετινες δηλωσεις θα "περνανε" ολες οι αποδειξεις...ισχυει?![]()
Θα συμφωνήσω με τον Δούκα με μια μόνη διαφορά (ελπίζω να συμφωνεί και αυτός...)Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
pragmatika de brisko noima sto sygekrimeno post..
EXO TSANTISTEI PARA POLY..
k to kako einai oti de xero me poion..
alla moy spaei ta neyra oli ayti i katastasi..![]()
"πραγματικά δεν βρίσκω νόημα στο συγκεκριμένο ποστ αφού ποτέ δεν κάνουμε και κάτι για να βελτιωθουν τα πράγματα..."
(με απόδειξη
)
![]()
υ.γ. Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος...
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Δλδ θες να μας πεις οτι τώρα οι τιμές των προϊόντων σου είναι υπολογισμένες άνευ ΦΠΑ?Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
Τι να πω ρε παιδια,ωραια,λοιπον,ολοι απο αυριο θα ψωνιζετε 19% πανω και θα τα χτυπαω ολα!
Και αυτο οχι γιατι ειμαι μαγκας για να βγαλω παραπανω,γιατι δεν βγαινει το μαγαζι!!! Πολυ απλα!
![]()
Και θες να το πιστέψουμε;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Το οτι έγραψα οτι εμείς οι μισθωτοι είμαστε μαλάκες μην το πάρεις τόσο κυριολεκτικά.Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
Ναι αμε![]()
Τόσο μαλάκες δεν είμαστε![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Θα συμφωνήσω με τον Δούκα με μια μόνη διαφορά (ελπίζω να συμφωνεί και αυτός...)
"πραγματικά δεν βρίσκω νόημα στο συγκεκριμένο ποστ αφού ποτέ δεν κάνουμε και κάτι για να βελτιωθουν τα πράγματα..."
(με απόδειξη
)
![]()
υ.γ. Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Το οτι έγραψα οτι εμείς οι μισθωτοι είμαστε μαλάκες μην το πάρεις τόσο κυριολεκτικά.
Τόσο μαλάκες δεν είμαστε![]()
Εγω ειμαι και τα δυο οποτε σε πιστευω...![]()
Απλα ειναι τα πραγματα ,οι μεγαλοι θα συνεχιζουν να λαμογιαζουν και να γινονται μεγαλυτεροι και οι μικροεπιχειρηματιες τον πουλο.Οι υπαλληλοι θα κανουν τους υπολογισμους τους μ'αυτα που περνουν χωρις βλεψεις για κατι καλυτερο ,εκτος απο τους δημοσιους.
Προσφορα Η/Υ πακετο ,οθονες,κουτι,εκτυπωτες κτλ. χονδρικη 1229 ευρα, λιανικη απο e-shop 1270.
Φορολογηση σε εμενα απο εφορα 14% ,στης μεγαλες εταιρειες λογω επε,οε,και δεν ξερω εγω τι αλλο,δειχνουν ζημια κοβουν τιμολογια και εχουν και επιστροφη.
Με γεια μας.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Προσφορα Η/Υ πακετο ,οθονες,κουτι,εκτυπωτες κτλ. χονδρικη 1229 ευρα, λιανικη απο e-shop 1270.
Και προφανώς στην χονδρική είναι + φπα, ενώ στην "λιανική" εμπεριέχεται...
Το βλέπω καθημερινά το έργο....
Οχι ,τελικη ειναι με φπα19%, αν βαλω ενα 15% κερδος για να βγαλω 1% λογω οτι με φορολογει με 14% κερδος η εφορια ,ειμαι κοντα 200 ευρω ακριβοτερος.Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Και προφανώς στην χονδρική είναι + φπα, ενώ στην "λιανική" εμπεριέχεται...
Το βλέπω καθημερινά το έργο....![]()
Ετοιμαζω μπιζνα καλη, μεταφερονται πακετα-δεματα-μικροπραγματα-ανεκτιμητης αξιας σε οποιοδηπωτε μερος της Ελλαδας(εκτος νησιων) στο συντομοτερο χρονικο διαστημα που ειναι δυνατον, εχεμυθα και σιγουρα.
Τιμαι μη λογικαι.
Το μονο που χρειαζομαι ειναι ενα Busa και ενα συνεργατη στην Θεσσαλονικη.πληρ.εντος.![]()