Καλύτερα.Αισθάνομαι ότι είμαι μια κατηγορία μόνος μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ειπαμε το αφηνουμε εδω![]()
Καλύτερα.Αισθάνομαι ότι είμαι μια κατηγορία μόνος μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ειπαμε το αφηνουμε εδω![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
αμα δε σε αρεσει η ΕΡΤ, βαλε NOVA![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Νόμιζα οτι θα έλεγες starΑρχικά δημιουργήθηκε από SVX
αμα δε σε αρεσει η ΕΡΤ, βαλε NOVA![]()
![]()
Έλα λέμε...... και λίγα είναι.....
εδώ οι προύχοντες δεν κάνουν βήμα πίσω! Γιατί να κάνουν οι υφιστάμενοι της Κρατικής τιβί;![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Μα αυτοι περνουν λιγοτερα απο τους ΕΡΤσατσουςΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Έλα λέμε...... και λίγα είναι.....
εδώ οι προύχοντες δεν κάνουν βήμα πίσω! Γιατί να κάνουν οι υφιστάμενοι της Κρατικής τιβί;![]()
Ο πρωθυπουργος λεει παιρνει το χρονο 140.κατιψιλα
![]()
Τι είναι αυτά ρε παιδιά???Τι νούμερα πληρώνουμε σα τους μ@λ@κες!!!
Την πρόσθεση δεν θέλω να την κάνω...
Φοβάμαι , θα καλέσω τον Σαμοίλη να την κάνει!
Χωρίς τα επιδόματαΑρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Μα αυτοι περνουν λιγοτερα απο τους ΕΡΤσατσους
Ο πρωθυπουργος λεει παιρνει το χρονο 140.κατιψιλα
![]()
![]()
Το αυτο και για του ΕΡΤατζιδεςΑρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Χωρίς τα επιδόματα![]()
![]()
Στην ΕΡΤ οι προσλήψεις γίνονται μέσω ΑΣΕΠ ή να το κυνηγήσω αλλιώς βρε παιδιά ;![]()
Ρε αλλοι υπεξαιρουν δισεκατομμυρια και σας πειραξαν τα χιλιαδες ευρω που παιρνουν στη ΕΡΤ; Στη τελικη αν γραφει το τουτο σας και ανεχεστε να συζητατε στις 7:00 το πρωϊ για τις συνταξεις, ο δρομος ειναι ανοικτος και τα σκυλια δεμενα...
Αυτα τα φραγκα παιζουν σε ορισμενες "πιατσες" τι να κανουμε τωρα, χωνευτε το οτι στον επαγγελματικο προσανατολισμο πηρατε λαθος αποφασεις... οι αταλαντοι στις πιστες εχετε ακουσει ποσα καθαριζουν νυχτοκαμματο; Οι αμπαλοι στις ποδοσαφαιρικες ομαδες; Τα πουτ@ν@κια και τα πουστρ@κια στα μεσημεριναδικα;
Καλα κανουν και τα παιρνουν, αφου καποιοι -νομιμα- τα δινουν...μαγκια τους οπως λεει και ο Kal...με τους αλλους που τσεπωνουν -παρανομα- τα εκατονταπλασια δεν εχετε προβλημα δηλαδη; εδω σας βγηκε η αγανακτηση;
υ.γ. Ας πουμε οτι πιανατε δουλεια στο δημοσιο και σας λεγανε "κ. Φιτσουλα για τη παρτη σας 50.000 ευρω μηνιαιως..." εσεις τι θα απαντουσατε; οτι "ειναι προκλητικο δια τον ελληνικο λαο να αμοιβομαι με μισθο αυτης της ταξεως, δωστε μου το βασικο";![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ρε αλλοι υπεξαιρουν δισεκατομμυρια και σας πειραξαν τα χιλιαδες ευρω που παιρνουν στη ΕΡΤ; Στη τελικη αν γραφει το τουτο σας και ανεχεστε να συζητατε στις 7:00 το πρωϊ για τις συνταξεις, ο δρομος ειναι ανοικτος και τα σκυλια δεμενα...
Αυτα τα φραγκα παιζουν σε ορισμενες "πιατσες" τι να κανουμε τωρα, χωνευτε το οτι στον επαγγελματικο προσανατολισμο πηρατε λαθος αποφασεις... οι αταλαντοι στις πιστες εχετε ακουσει ποσα καθαριζουν νυχτοκαμματο; Οι αμπαλοι στις ποδοσαφαιρικες ομαδες; Τα πουτ@ν@κια και τα πουστρ@κια στα μεσημεριναδικα;
Καλα κανουν και τα παιρνουν, αφου καποιοι -νομιμα- τα δινουν...μαγκια τους οπως λεει και ο Kal...με τους αλλους που τσεπωνουν -παρανομα- τα εκατονταπλασια δεν εχετε προβλημα δηλαδη; εδω σας βγηκε η αγανακτηση;
υ.γ. Ας πουμε οτι πιανατε δουλεια στο δημοσιο και σας λεγανε "κ. Φιτσουλα για τη παρτη σας 50.000 ευρω μηνιαιως..." εσεις τι θα απαντουσατε; οτι "ειναι προκλητικο δια τον ελληνικο λαο να αμοιβομαι με μισθο αυτης της ταξεως, δωστε μου το βασικο";![]()
τους χαριζουν τα λεφτα δημοσιου, τα λεφτα μας δηλαδη,
και σεις λετε και μπραβο απο πανω
μωρε μπραβο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
τους χαριζουν τα λεφτα δημοσιου, τα λεφτα μας δηλαδη,
και σεις λετε και μπραβο απο πανω
μωρε μπραβο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μήπως κάποιοι από εμάς ζηλεύουμε ; Λέω εγώ τώρα ....
Πως το λεει η παροιμια
Μαθανε που γ@μι@μαστε πλακώσαν και οι μυλωναδες
:rotflmao: :rotflmao:
Χασαμε λιγο το μπουσουλα. Το θεμα δεν ειναι με ποσα τα βγαζει περα αξιοπρεπως μια οικογενεια, ουτε αν ειναι πολλα ή λιγα αυτα που παιρνουν οι δημοσιοκαφροι της ΕΡΤ, σε σχεση με τις υπηρεσιες που προσφερουν. Αν με ρωτησετε και πολυ λιγα παιρνουν!![]()
Αλλα αυτα τα ψιχουλα δε θελω να τα πληρωνω εγω! Οχι "κυριε" Σπυρο Παπαδουπουλε, δεν ειναι πολλα αυτα που παιρνεις για να να σπας και να ξεβιδωνεσαι με τα φιλαρακια σου, μια φορα τη βδομαδα και να ανταλλασετε φιλοφρονησεις, συμφωνα με τις οποιες ειστε ολοι οι καλυτερεστεροι.
Ετσι ειπε ο εθνικος διασκεδαστης οταν του απηυθηναν τη σχετικη με τις αποδοχες του ερωτηση.
-Τι; Πολλα ειναι;
Τι λες ρε αρχικαφρε;;;![]()
Ας αποσυνδεσουν το λογαριασμο της ΕΡΤ απο τη ΔΕΗ κι ας το στελνουν ξεχωριστα!
-Μαμα, ηρθε ο λογαριασμος της ΕΡΤ!
-Ποσο ειναι;
-5?.
-Τιιι; Ποσες φορες σας ειπα να βλεπετε μονο star και ΤV πειραια;![]()
Γιατι να μην πληρωνουμε σε λογαριασμο το στρατο; Για τις υπηρεσιες που μας προσφερει! Για την εθνικη ασφαλεια, που ολοι την απολαμβανουμε! Γιατι οχι πυροσβεστικη; Επιασε φωτια το σπιτι σου; Πριν ερθει η πυροσβεστικη να ελεγχει.
-Πληρωσε τους λογαριασμους του;
-Μπα οχι! Ο τελευταιος δεν πληρωθηκε ακομη και του την κοψαμε!
-Ασ' το να καει.. Να παρει και ενδιαφερον χρωμα!
Ολα τα βρισκω πολυ πιο λογικα απο το να πληρωνουμε ΕΡΤ! Και να μην ειχαμε εναλλακτικες λυσεις..
Γιατι οχι ΕΚΑΒ; Αστυνομια; Αγροφυλακη; Που ολα αυτα τα πληρωνουμε μονο αν τα χρησιμοποιησουμε! Γιατι να γινεται εξαιρεση στην ΕΡΤ και να την πληρωνουμε προκαταβολικα σε ολους τους λογαριασμους της ΔΕΗ που πληρωνει ο καθενας, ασχετως αν κανει χρηση της προσφερομενης υπηρεσιας;
Η μεγαλυτερη εκπληξη ειναι που ορισμενοι το βρισκουν λογικο! Τι να πει κανεις.. Ειναι εμφυτο ταλεντο μαλλον! Αλλα περι ορεξεως, ουδεις λογος..
Οσοι θελουν, να συνεχισουν να πληρωνουν! Ας το κανουν προαιρετικο, ωστε αυτοι (εσεις που το θεωρειτε λογικο δηλαδη) να συνεχισουν να καταβαλουν το θεαρεστο χαρατσι! Μαλιστα να σας το αυξησουν εξαιτιας της οικονομικης κρισης και εξαιτιας της αποχης απο την ΕΡΤ αυτων που δεν επιθυμουν πλεον την εν λογω υπηρεσια! Ειμαι σιγουρος πως δεν εχετε αντιρηση. Δεν ειναι απολυτως λογικο;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Πως το λεει η παροιμια
Μαθανε που γ@μι@μαστε πλακώσαν και οι μυλωναδες
:rotflmao: :rotflmao:
Εγώ για τους γύφτους ξέρω αλλά οκ.