Βρήκαμε νέο ορισμό...Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
αρχαίοι-σύγχρονοι, όταν μιλάμε για Έλληνες, και όχι απολειφάδια, το ίδιο κάνει![]()
![]()
"Πας μη Έλλην, απολειφάδι"![]()
Βρήκαμε νέο ορισμό...Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
αρχαίοι-σύγχρονοι, όταν μιλάμε για Έλληνες, και όχι απολειφάδια, το ίδιο κάνει![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ο μετέχων της Ελληνικής παιδείας, (αρχαιοελληνικής, διότη αυτή είναι η Ελληνική παιδεία) και αυτόχθων της Ελληνικής Γης είναι Έλληνας...Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Και σου ξαναλέω, αλλά αρνείσαι να το καταλάβεις.... Δεν έχουν σχέση οι σύγχρονοι Έλληνες με τους αρχαίους και το κυριότερος λόγος είναι η έλλειψη παιδείας....
Επιμένεις να ικανοποιείς την ανάγκη σου για διαφορετικότητα με το να εξισώσεις τον εαυτό σου με τους αρχ. Έλληνες... Εκεί χάνετε την μπάλα...
και για τελευταία φορά η αντίληψη " Έλληνας είναι ο μετέχων της ελληνικής παιδείας" είναι εκδιαμέτρου αντίθετη με την άποψη "πας μη Έλλην, βάρβαρος" Όσοι ανήκουν στην δεύτερη κατηγορία εμφανίζουν έλλειψη παιδείας όποτε παύουν να θεωρούνται και Έλληνες. Για αυτό βγήκε και ο ορισμός του ελληνάρα (με μικρό το έψιλον)
και όχι δεν έχω ανάγκη να ικανοποιήσω καμιά διαφορετικότητα...
Είμαι Έλληνας, και φαίνομαι...![]()
Το ίδιο πράγμα λέμε![]()
Made in Greece...
σου ειπε κάτι πριν ο monstermind και άκου τον...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Βρήκαμε νέο ορισμό...
χάρη σου έκανε που ασχολείτε μαζί σου αλλά δεν τον κατάλαβες...
Εγώ παντως τέτοιες χάρες δεν κάνω...
άντε τα λέγαμε...
Made in Greece...
Μάλιστα...Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
[...](αρχαιοελληνικής, διότη αυτή είναι η Ελληνική παιδεία)[...]
Κάλβος, Σολωμός, Παλαμάς, Καλλιγάς, Καρυωτάης, Καβάφης, Τερζάκης, Καζαντζάκης, Καραγάτσης, Δελμούζος, Γρυπάρης, Σεφέρης, Ξενόπουλος, Τσίρκας, Ελύτης, Πτωχοπροδρομος, Σικελιανός και δεκάδες άλλοι δεν αποτελούν κομμάτι της ελληνικής παιδείας.
Μάθαμε και κάτι σήμερα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
μου αρεσει!Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
Ο μετέχων της Ελληνικής παιδείας, (αρχαιοελληνικής, διότη αυτή είναι η Ελληνική παιδεία) και αυτόχθων της Ελληνικής Γης είναι Έλληνας...
και όχι δεν έχω ανάγκη να ικανοποιήσω καμιά διαφορετικότητα...
Είμαι Έλληνας, και φαίνομαι...![]()
Το ίδιο πράγμα λέμε![]()
αρα:
1.μετειχες της αρχαιοελληνικης παιδειας!ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝ ΧΑΙΛΑΝΤΕΡ!!!
2.οσοι δεν ειναι αυτοχθωνες της ελληνικης γης ΔΕΝ ειναι ελληνες.συμπερασμα:μεταναστες σε ολα τα μηκη και πλατη της γης που φυγανε απο δω ΔΕΝ ειναι ελληνες!
3.αν ενας ας πουμε γερμανος ερθει στην ελλαδα και κανει παιδια,αυτα εφ οσων μετεχουν της αρχαιοελληνικης παιδειας,ειναι ελληνες?το ιδιο συμβαινει και με τους αλλους λαους?αλβανους,πακιστανους κλπ?
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Φίλε μου Ιδομενέα, θα χαρακτήριζες Έλληνα το παιδί ενός Κρητικού συντοπίτη μας μετανάστη στην Ουγκάντα που παντρεύτηκε μια κοπέλα από εκεί μη Ελληνίδα; Το παιδί αυτό πηγαίνει κανονικά σε Ελληνικό σχολείο αλλά ούτε εδώ γεννήθηκε και είναι και μαύρο το καψερό...Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
...και αυτόχθων της Ελληνικής Γης είναι Έλληνας
Αυτό το κοπέλι είναι Έλληνας;
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
είπα κάτι και το εννοώ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μάλιστα...
Κάλβος, Σολωμός, Παλαμάς, Καλλιγάς, Καρυωτάης, Καβάφης, Τερζάκης, Καζαντζάκης, Καραγάτσης, Δελμούζος, Γρυπάρης, Σεφέρης, Ξενόπουλος, Τσίρκας, Ελύτης, Πτωχοπροδρομος, Σικελιανός και δεκάδες άλλοι δεν αποτελούν κομμάτι της ελληνικής παιδείας.
Μάθαμε και κάτι σήμερα![]()
αφού είμαι ξεκάθαρος,
γιατί ασχολείσε μαζί μου???
Αφού λοιπόν θες να μάθεις όπως λες,
μάθε...
Σολωμός: Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά...
Made in Greece...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
1.μετειχες της αρχαιοελληνικης παιδειας!ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝ ΧΑΙΛΑΝΤΕΡ
mlk τροοπερ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
ναι είναι Έλληνας...Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Φίλε μου Ιδομενέα, θα χαρακτήριζες Έλληνα το παιδί ενός Κρητικού συντοπίτη μας μετανάστη στην Ουγκάντα που παντρεύτηκε μια κοπέλα από εκεί μη Ελληνίδα; Το παιδί αυτό πηγαίνει κανονικά σε Ελληνικό σχολείο αλλά ούτε εδώ γεννήθηκε και είναι και μαύρο το καψερό...
Αυτό το κοπέλι είναι Έλληνας;
αναλυτικά θα εξηγήσω ποιο μετά για ποιο λόγω, γτ τώρα πρέπει να φύγω...
Made in Greece...
α καλα θα πιασουμε γενετικη!!!!
μάθε πρώτα τη σημαίνει αυτόχθων και μετά ανέπτυξε θεωρίες...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μου αρεσει!
αρα:
1.μετειχες της αρχαιοελληνικης παιδειας!ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝ ΧΑΙΛΑΝΤΕΡ!!!
2.οσοι δεν ειναι αυτοχθωνες της ελληνικης γης ΔΕΝ ειναι ελληνες.συμπερασμα:μεταναστες σε ολα τα μηκη και πλατη της γης που φυγανε απο δω ΔΕΝ ειναι ελληνες!
3.αν ενας ας πουμε γερμανος ερθει στην ελλαδα και κανει παιδια,αυτα εφ οσων μετεχουν της αρχαιοελληνικης παιδειας,ειναι ελληνες?το ιδιο συμβαινει και με τους αλλους λαους?αλβανους,πακιστανους κλπ?
άντε τα λέγαμε...
Made in Greece...
Γεννετική, το φαί μου! Αδημονώ για συζήτηση!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
α καλα θα πιασουμε γενετικη!!!!![]()
Μεγαλωμένος στην Ιταλία, με πρώτη γλώσσα τα ιταλικά και πρώτα ποιήματα στην ιταλική, τον πρωτο καιρό για να μάθει ελληνικές λέξεις πληρωνε στο Τζάντε όποιον του μάθαινε μια καινουρια.Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
Σολωμός: ...
Δεν μετείχε της ελληνικής παιδείας απο μικρός, παρ' όλα αυτα έγραψε για την Ελλάδα γιατί ένιωθε Ελληνας, έγινε Ελληνας.
Όπως και ο Καρολος Αστιγξ* (Charles Hastings) και δεκάδες άλλοι.
![]()
*Του ζήτησε Αυστριακός πλοίαρχος να τον αφήσει να περάσει στο λιμάνι της Πατρας, λέγοντάς του οτι Αυστρία και Αγγλία δεν ειναι σε πόλεμο και του απάντησε "Ομιλείτε κύριε σε Ελληνα Αξιωματικο"
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
αυτος που αυτοχθωνειΑρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
μάθε πρώτα τη σημαίνει αυτόχθων και μετά ανέπτυξε θεωρίες...
άντε τα λέγαμε...![]()
![]()
ολοι εχουμε μια ταση για αυτοχθωνια!!!ακομα και αν δεν ειμαστε αυτοχθωνες θα γινουμε με αυτα που ακουμε,διαβαζουμε,ζουμε.
υ.γ.καλα ξεφυγες απο την ερωτηση για τον τυπο στο βιντεακι που με δοξα και τιμη εβαλες εδω μεσα (δεν χρειαζεται να απαντησεις)![]()
και που σαι...ΔΕΝ τα λεγαμενε!!!και καλο θα ηταν να ενεργουσες και με μενα οπως με τον καπετανιο.μην ασχολειθεις αλλο...![]()
+1000私の友人は矛盾する。 場合は、問題は、ギリシャ人だということだ(そして、おそらくしたら右側)が、その後の傲慢さの原因は、私たちギリシア人(つまり、ヘレニズム製)の運命だという。それとも別のヘレニズムおよびその他の知覚ヘレニ ズム;これが私と同じことです。なぜなら、もしていないし、この何かが我々を感知、または別のものとして理解するので、間違いに到着ですヘレニズム我々ヘレニズムとして何を認識されます。 もし私が、Afenosがある、とgermanismosフランス語、英語、スペイン語、イタリアpartaraと繁殖のため、人間の本性に悪影響としては非常に多くのギリシア人たちの原点に相関関係はないが撮影 されます。 まだ狂った。 、イタリア語、スペイン語フランス語と他の多くの人々でさえ英語を話すことdeignていないか破損して、愛国心やkomplexismo。人はこれまで"グローバル"を英語には強制プルを行う人々だけがギリシャ 語(それchesmeniています)です。そして、人々はかなりの数のカフェやampelofilosofies問い合わせ(だけ)が、間に欧米諸国の進歩的な基準を次の私たちの家の価値を否定するが、逆のことも 、歴史的なことなくプレーが気に入らないの練習だけではない右は、最近の歴史など、英雄的な展開、諸外国との貿易奴隷制の侵略でいっぱいです! メール私たちが等しくないと、同一の男を行う方法は、;どうしていつもと比較し、知識がなくて;我々はギリシア人であり、私たちが良くも悪くも、我々のいずれかより当社または悪化します。あなたの信頼性を維持する にはエリートいないか人種差別主義者です。 学校では私はフランスの啓蒙主義の大学に私の紹介と、小アジアの災害への見直しを覚えて!それについて考えてみよう! なぜプラトンやアリストテレスが、ルソー、カントを教え;今日でも、アリストテレスのまま同じで、確かに後続のすべての哲学者(世界)、特に啓蒙よりも効果的として再現しました。 その理由は、小アジア災害、近代的な歴史の中で最悪の時は、侵襲的な移動だけの時間(とが正しく、私は右下になってからだった) すべての累進;も良いが何をもたらす;我々よりも()列車を学ぶため、他のヘレニズムを損なうことが何を得る。ああ、私は我々に値すると思うものはこれよりも良い。 近くにあなたを始めた。この問題はヘレニズムではありません。間違って首の我々のステップ