http://www.kalochem.gr/greek/index.htm
εκει ειδα κι εγω που εχει,
να φανταστεις οτι τις αντλιες γεωτρησεων που στελνεις για επισκευη και ειναι χαλια μαυρα ,τις φτερωτες τις βουταν μεσα σε αυτο για κανα 20 λεπτο καιθ μετα με ενα ξεπλυμα βγαινει λαμπα.
χρησιμοποιειται και στη βιομηχανια τροφιμων για τα ανοξειδωτα και δεν χρειαζεται πολλα μετρα προστασίας οπως τα περισσοτερα οξεα
λόγω αναμονής autosol για τα χρωμια και τα αλουμίνια και καθαρισμού καποιων βιδων,απόψε έχει διαβασμα τον Haynes και σε συνδιασμό το μανουαλ της χοντα για το ρύθμισμα του χρονισμού καθως ο μηχανικός που το χα πάει μου χε πει ότι καπου δεν τα χε καταφέρει κι έτσι λέω να δοκιμάσω τα χοντρικά,δηλαδή ότι είναι με τα σήμάδια μήπως του είχε ξεφύγει κάτι.αν δεν καταφέρω κάτι τότε μαλλον αφού θα δεθεί όλη θα την πάω σε έναν αρκετα εμπειρο και παλιό μηχανικό που βρήκα.
Κώστα, χαίρομαι πάρα πολύ που ξανα ξεκίνησες το project! Το μόνο που σου εύχομαι είναι υπομονή! Τα χέρια σου πιάνουν καλά και δεν έχεις τίποτα να φοβάσαιΚοίτα να έχεις τελειώσει μέχρι να γυρίσω!!!
Του Αγιου Αθανασίου βοήθεια μας σήμερα αλλα ελπίζω να απουσιάζει τη δευτερα παρουσία γιατί σημερα....τα άκουσε για τα καλά.(αυτοι οι γ@μημένοι νόμοι του μέρφυ πρέπει να ίσχύσουν όλοι....?)
ολα ξεκίνησαν προσπαθώντας να βάλω τον προφυλακτήρα αλυσίδας.
και βουαλά
τα νεα αμορτισέρ έχουν μεγαλύτερο σε μήκος ελατήριο κι έτσι ακουμπάει στον προφυλακτήρα,δηλαδή πάμε για αλλα
μετά ειπα να τσεκάρω τον κινητήρα σχετικα με τον χρονισμό που μου κανε κατι περίεργα.
οπότε παμε
εξω τα λάδια,αλλά προστεθηκε στη λίστα και η τάπα λαδιύ η οποια άνοιξε με κάβουρα.
πάμε να ανοιξουμε το βολάν να βρούμε τα σημάδια σύμφωνα με ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ.
![]()
μετά ξεκιναμε το καπάκι
κι όπως λέει κι ένας φίλος αν δεν λύνει με σφυρί τότε είναι ηλεκτρολογικό το πρόβλημα.
η μα βίδα παρόλου που είχε επισκεφθει μηχανικό εν είχε ο ring
τελος πάντως λύνουμε και το πάνω καπάκι για δα δούμε αν το Ο του γρααζιού είναι στις 12 ώρα όπως λέει ο Haynes και αν το Τ είναι στη γραμμή
![]()
Τα ματια μας ειναι στραμενα επανω σου!![]()
Αυτα που σε ταλαιπωρουν θα εχεις να θυμασαι!