Genau!Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Mein Kapitaen, es gibt kein Floretta, nichts mehr, gar nichts!
![]()
Genau!Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Mein Kapitaen, es gibt kein Floretta, nichts mehr, gar nichts!
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Και τώρα, τι θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους...; Ηταν μια κάποια λύση...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Genau!
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Παραήταν βαρβαρη όμωςΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Και τώρα, τι θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους...; Ηταν μια κάποια λύση...![]()
Τεσπα, στα δικά μας...
Ο Βιντγκενστάιν λοιπόν :wacko:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Mπα...
Όσο δε συνειδητοποιούμε το "εγώ", το "οι άλλοι", το "εμείς", το "εμείς μέσα στο σύμπαν" (και ναι! η μεταφυσική σίγουρα θα βοηθούσε αρκετά!) το αχανές σύμπαν θα παραμένει αχανές και προσβάσιμο με θεωρητικά βήματα μελιττάκου...
Μπορούμε περισσότερα. Επιλέγουμε τα ολιγότερα.
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
"Wovon man nicht sprechen kann, darüber muß man schweigen."
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Όχι πάντα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
"Wovon man nicht sprechen kann, darüber muß man schweigen."
![]()
Του ιδίου δεν είναι ότι διαμέσου (και) της βλακείας κάτι μπορεί να προκύψει;
Δεν ξέρω, δεν έχω διαβάσει το "Tractatus" για να σΕ πω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Όχι πάντα...
Του ιδίου δεν είναι ότι διαμέσου (και) της βλακείας κάτι μπορεί να προκύψει;
Μισό....
Εαν είναι απο φυσική/κοσμολογία να το γυρίσουμε σε φιλοσοφία/λογική/μαθηματικά, να οργανωθούμε :wacko:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μπα...τελικά δεν καταλήξαμε αν τα δυο παπαρόνια δίπλα στον ήλιο είναι hoax ή άγνωστα σώματα και εγώ κουράστηκα να αναμένω τεκμηριωμένη απάντηση από το δολιοφθορέα (ή και μη) μέσα από τη ΝΑΣΑ.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εαν είναι απο φυσική/κοσμολογία να το γυρίσουμε σε φιλοσοφία/λογική/μαθηματικά, να οργανωθούμε :wacko:
Διαφέρουν σε τίποτε αυτά τα δύο...???
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Διαφέρουν, αλλα σε κοσμολογικό επίπεδο συναντιούνται.Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Διαφέρουν σε τίποτε αυτά τα δύο...???
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Για πε....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Διαφέρουν, αλλα σε κοσμολογικό επίπεδο συναντιούνται.![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Δε μπορώ, κόβουμε πιτα στη δουλειά σε λίγο και δεν έχω χρονο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Για πε....![]()
(κάτι τέτοιο έγραψε κι ο Φερμά για το θεώρημά του :rotflmao: )
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δε μπορώ, κόβουμε πιτα στη δουλειά σε λίγο και δεν έχω χρονο...
(κάτι τέτοιο έγραψε κι ο Φερμά για το θεώρημά του :rotflmao: )
Εκείνος φοβόταν μη χάσει το τρένο,εσένα η πίτα δεν πάει πουθενά :rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
Μια και βλέπω πως αρκετοί ασχολείστε ρίξτε καμιά ιδέα για κάποιο σωστό site με πληροφορίες-φοτό και observation κτλ
Εγώ παρακολουθώ αυτό εδώ του Hubble αλλά δεν έχει όσες πληροφορίες θέλω...Help!![]()
Γραψου εδώΑρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Μια και βλέπω πως αρκετοί ασχολείστε ρίξτε καμιά ιδέα για κάποιο σωστό site με πληροφορίες-φοτό και observation κτλ
Εγώ παρακολουθώ αυτό εδώ του Hubble αλλά δεν έχει όσες πληροφορίες θέλω...Help!![]()
http://www.astrovox.gr/forum/index.p...c30ae888cba44b
και θα ενημερώνεσαι για όλα.
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais