Τοτε στα Ιαπωνικα τι ψαχνειςΑρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Θελω η επομενη μου μηχανη ναχει προσωπικοτητα κ να ξεφευγω ..........![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΑρε ενα ΚΤΜ,ενα DUCATI,ενα HUQSVARNA.......![]()
Τοτε στα Ιαπωνικα τι ψαχνειςΑρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Θελω η επομενη μου μηχανη ναχει προσωπικοτητα κ να ξεφευγω ..........![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΑρε ενα ΚΤΜ,ενα DUCATI,ενα HUQSVARNA.......![]()
Ευχαριστω πολυ αυτο κανω ........ απο τοτε που παρατησα το motocross , εχω μπερδευτει αγριως , τιποτα δεν μου φενεται τοσο FUN οπως παλια .............![]()
love will save the planet,hate is a good start.
Δεν ειμαι ψυχολογος, αλλα ενα εξ αυτων:Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Ευχαριστω πολυ αυτο κανω ........ απο τοτε που παρατησα το motocross , εχω μπερδευτει αγριως , τιποτα δεν μου φενεται τοσο FUN οπως παλια .............![]()
1) 950/990 SM
2) σουπερ ντιουκ
3) τουονο
4) speed triple
γραφει τ'ονομα σου.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Μου αρεσει πολυ ομως το συναισθημα οδηγησης κ αυτο κυνηγαω , μου αρεσει η ποιοτητα περηφεριακων κ οι καλοστημενες μηχανες.Θελω η επομενη μου μηχανη ναχει προσωπικοτητα κ να ξεφευγω ..........
Άλλα λες και άλλα κάνεις πως να σου το πω....!!!??
Ή είσαι διχασμένη προσωπικότητα...ή κάποιος άλλος μπαίνει με τον λογαριασμό σου στο φόρουμ φιλαράκι...
αα δεν δεν θα την παλέψω άλλο σήμερα, έχω να ποδηλατήσω και μέχρι το σπίτι μετά την δουλειά...με το ΚΤΜ...
Αφήνω τον Bigουλα και το Θωμά να απαντούν αντί για μένα μιας και βλέπω μια σύμπτωση απόψεων...![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Tι κουκλια Θεε μου............Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
3) τουονο
4) speed triple
![]()
![]()
![]()
Ειδικα το triumph ειναι θεικο....![]()
ευχαριστω για το thumbs up...![]()
αν και πιστευω,οτι αν με δει κτμ μπροστα του,μ αυτα που τους εχω σουρει κατα καιρους,θα παρει μπρος μονο του και θα εξαφανιστει...![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αν και πιστευω,οτι αν με δει κτμ μπροστα του,μ αυτα που τους εχω σουρει κατα καιρους,θα παρει μπρος μονο του και θα εξαφανιστει...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και που το πρόβλημα? δεν θα το προλάβεις?:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
![]()
![]()
Να στα φέρουμε καμιά Τρίτη να εξοικιωθούν στην ιδέα?![]()
![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
ΒΑζω και τις μπυρες αμα λαχει...Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Και που το πρόβλημα? δεν θα το προλάβεις?:rotflmao:![]()
Να στα φέρουμε καμιά Τρίτη να εξοικιωθούν στην ιδέα?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δε λεω αλλα , αγαπημενε μου ηρωα LOukilouk{oxi esy}
Aπλα 4 χρονια με το Fmx εχω μαζεψει καποια φραγκα κ θελω κατι για καψουρα............ Οταν το πηρα μου εβγαλε feeling κ το πηρα , αυτη η αεροψυκτη τραχεια βαρβατηλα με εξηταρε ,
Οδηγησα 40μηχανες εκεινο το καιρο, καψουρευτικα το Buell lighting k ligo Harley , to Xr650r moυ φανηκε σαν ψηλο αδαμαστο αλογο, to xx 1100 την ειδα αστροναυτης , το tigher 1050 moy erese , ta classic tης triumph moυ αρεσαν αλλα σαν να τρεμε ολο στα 130κλμ , ΣΤο duke 2 kati μου αρεσε πολυ κ κατι με χαλαγε πολυ![]()
Το buell κολωσα λογω φιρμας κ δεν το πηρα , το XX k tiger δεν ειναι ακριβως για τον χαρακτηρα μου , ο οποιος παρασυρεται πανευκολα..........Οποτε πηρα με βαση τα οικονομικα μου εκεινο το καιρο την φτηνοτερη κ@υλα που ηθελα και με βαση την λογικη κ την χρηση που θα εκανα , βλεπεις φτιαχνω κ το κουτι συνεχεια κ δεν μπορω να τα χω ολα ..............
Σημερα απλα καβαλησα τα 2 690 ενα 696 ενα 950 ενα 796 ......... μετα ξενερωσα κ πηρα το μωρο μου το FMX κ την εκανα με τις μελωδικες μου εξατμισεις............. τσσσσσσ ........ την αλλη βδομαδα στα τεστ drive θα δειξει.....
love will save the planet,hate is a good start.
Ενταξει επειδη τυχαινει να ειμαι κατοχος ενος χτ 600 το εγραψα,Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ότι θες ακους...![]()
![]()
Ότι να'ναι ...:a47:
και επειδη ο κολλητος μου εχει το lc4 απλα λεω οτι δεν μπορει να
βαζετε στο ιδιο καζανι ενα καθαροαιμο εντουρο με ενα all - around,
αυτο μονο!
ready to race....
The right to go insane
http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e
http://www.sevenstring.org/forum/index.php
No problemo monsieur...Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
Ενταξει επειδη τυχαινει να ειμαι κατοχος ενος χτ 600 το εγραψα,
και επειδη ο κολλητος μου εχει το lc4 απλα λεω οτι δεν μπορει να
βαζετε στο ιδιο καζανι ενα καθαροαιμο εντουρο με ενα all - around,
αυτο μονο!
Αλλά επειδή μιλάμε για μηχανές, για πάθος δηλαδή, το ρημάδι που θεωρούμε εμείς μπορεί να είναι το όνειρο του άλλου...
Καλές βόλτες σε όλους!!![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
και τα είχα σε εκτίμηση τα εΣΚαεΦ... και τι έβαζες?Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αν εξαιρεσεις μια εποχη προ 10ετιας+ που αλλαζα τα τουρκικα skf με τον τονο στα 620 κι ενα 530 περσυ,μπα...
koyo...Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
και τα είχα σε εκτίμηση τα εΣΚαεΦ... και τι έβαζες?
frankly my dear, i dont give a damn...
Τα κανονικα skf νομιζω ειναι αρκετα καλα ρουλεμαν...Aλλα τα τουρκικα μαλλον εβγαιναν μουφα...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
koyo...
Σαν τις mercedes τις Τουρκιας ενα πραγμα....![]()
![]()
![]()