Tελικά ηταν όπως το περιμέναμε, λίγο από Varadero λίγο απο BMW κι ετοιμο το γλυκό.
Δεν πα να του βάζανε καλεμπίες κλπ, ο άξονας τους ειχε ήδη προδώσει.
Tελικά ηταν όπως το περιμέναμε, λίγο από Varadero λίγο απο BMW κι ετοιμο το γλυκό.
Δεν πα να του βάζανε καλεμπίες κλπ, ο άξονας τους ειχε ήδη προδώσει.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Οχι όλοι ρε sapila........δεν μπορείς να προδώσεις την πρώτη αφίσα στο δωμάτιο.......
Tenere το λένε ρε πούστη μου........και η γιαγιά μου τοχει το όνομα ακουστα...μαζί με την Μάρλμπορο ένα πράμα
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
sorry αφεντικό... αλλά όχι τροχό...Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
110 έχει τώρα ρε αφεντικό.........το καναν και στο βεστρομ αυτό .....ακόμα γελάει ο Δούκας.....:o
το vstrom(1000) είναι ανύπαρκτο στην Ελλάδα (κακός για μένα ), δεν πήρε το μάτι μου κανένα με όλα τα παραπάνω ....
όπως και να έχει ο δούκας πάντα θα γελάει![]()
Διασκέδαση είναι η τέχνη να κουράζεσαι τις ώρες ανάπαυσης !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Tenere το λένε ρε πούστη μου........και η γιαγιά μου τοχει το όνομα ακουστα...μαζί με την Μάρλμπορο ένα πράμα
Με 17 χιλιάρικα καλύτερα να πάρεις 5312,5 πακέτα marlboro και να τα πουλήσεις απο του χρόνου να βγάλεις και κέρδος.![]()
![]()
Να σου μείνει και κανα ψιλό στην άκρη, να πάρεις βαυαρεζα.![]()
![]()
proton..kopse to kapnisma..Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Οχι όλοι ρε sapila........δεν μπορείς να προδώσεις την πρώτη αφίσα στο δωμάτιο.......
deyteron akoy to pio koylo...otan xekinisa na asxoloyme me moto...paidaki akoma poy ekova ta moto kai ekana kolaz stoys toixoys moy..
latreya ta honda!!! otan leme..akoyga honda k de pana itane trsansalp..gamaei elega..
meta...
odigisa
e kai meta eipa na afiso tis malakies k na mi kolao me ta onomata.
petaxoy se ena hell in store..Αρχικά δημιουργήθηκε από man iii
sorry αφεντικό... αλλά όχι τροχό...
το vstrom(1000) είναι ανύπαρκτο στην Ελλάδα (κακός για μένα ), δεν πήρε το μάτι μου κανένα με όλα τα παραπάνω ....
όπως και να έχει ο δούκας πάντα θα γελάει![]()
kai zita ton hell in store. ktm adventure -R
Την θέλω, την πουλάς..????.....ή θα βάλεις κιάλο καλάθι....(δεύτερο, και απ' τα 'ριστερα...... το χρειάζεσαι.....)Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Με 17 χιλιάρικα καλύτερα να πάρεις 5312,5 πακέτα marlboro και να τα πουλήσεις απο του χρόνου να βγάλεις και κέρδος.![]()
![]()
Να σου μείνει και κανα ψιλό στην άκρη, να πάρεις βαυαρεζα.![]()
![]()
Πράγμα που κάνεις ανελλειπώς και κατά κόρο........Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
e kai meta eipa na afiso tis malakies k na mi kolao me ta onomata.![]()
e mexri na odigiseis ktm einai..meta kolasi.Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Πράγμα που κάνεις ανελλειπώς και κατά κόρο........![]()
Εγώ δεν κατάλαβα γιατί σας χάλασε...
η Yamaha έβγαλε αυτό ακριβώς που ήθελε να πουλήσει...
Ένα μπαμπάτσικο Grand Tourer
Ήθελε ένα επιβλητικό μηχανάκι ώστε οι φραγκάτοι που θα το πάρουν να μην δείχνουν φτωχοί συγγενείς των συναδέλφων με τα GS, και αυτοί με τα Varadero να μπούν στον πειρασμό να αλλαξοπιστήσουν...Και το τιμολογεί τόσο όσο χρειάζεται για να κερδίσει...
Ξέρει ότι πέρα από καμιά χαλαρή περατζάδα σε στρωμένη φλαταδούρα το μηχανάκι δεν προκειται να πατήσει τα λάστιχά του σε χώμα. Τώρα αν κάποιοι παρασυρμένοι από το μάρκετινγκ ή την ονομασία ονειρεύονταν ατελείωτα ντριφτ και βουτιές από αμμόλοφους ας αλλάξουν πλευρό να δούν γουέστερν...
Εγώ πιστεύω ότι τον σκοπό του που κυρίως είναι το πουλ-μουρ θα τον πετύχει και με το παραπάνω..Και δεν αποκλείεται σαν 99% ασφάλτινο grand-tourer να είναι πολύ καλό....Το πόσο θα πουλήσει μένει να το δούμε...
ta pes ola..Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Εγώ δεν κατάλαβα γιατί σας χάλασε...
η Yamaha έβγαλε αυτό ακριβώς που ήθελε να πουλήσει...
Ένα μπαμπάτσικο Grand Tourer
Ήθελε ένα επιβλητικό μηχανάκι ώστε οι φραγκάτοι που θα το πάρουν να μην δείχνουν φτωχοί συγγενείς των συναδέλφων με τα GS, και αυτοί με τα Varadero να μπούν στον πειρασμό να αλλαξοπιστήσουν...Και το τιμολογεί τόσο όσο χρειάζεται για να κερδίσει...
Ξέρει ότι πέρα από καμιά χαλαρή περατζάδα σε στρωμένη φλαταδούρα το μηχανάκι δεν προκειται να πατήσει τα λάστιχά του σε χώμα. Τώρα αν κάποιοι παρασυρμένοι από το μάρκετινγκ ή την ονομασία ονειρεύονταν ατελείωτα ντριφτ και βουτιές από αμμόλοφους ας αλλάξουν πλευρό να δούν γουέστερν...
Εγώ πιστεύω ότι τον σκοπό του που κυρίως είναι το πουλ-μουρ θα τον πετύχει και με το παραπάνω..Και δεν αποκλείεται σαν 99% ασφάλτινο grand-tourer να είναι πολύ καλό....Το πόσο θα πουλήσει μένει να το δούμε...
Έπεσα απελπιστικά μέσα σε όσα είχα πει για το τενερέ, οπότε δεν μου έκανε έκπληξη...όσο για το χαμόγελο το έχω μόνιμα από τότε που καβαλάω το 990...Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
![]()
![]()
Μου θυμιζει λιγο … «αν και βαζελος στεναχωρήθηκα που έχασε ο ολυμπιακός στην Ευρώπη γιατί προέχει το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου …μπλα…μπλα…μπλα…»
Ρε πες την αλήθεια … μόλις το είδες έκλασες στα γέλια….
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Γούσταρα όμως να βγει ένα αντι990 και μάλιστα γιαπωνέζικο...
Κατα τα άλλα είμαι Αεκάρα και ας την θεωρούν αναξιόπιστη...![]()
Πρόεδρε δεν είναι μαλακία αυτο που σκέφτεσαι...![]()
Υπάρχει κάποιος πραγματικα υποψήφιος για αυτό το μηχανάκι?
Πιστευετε ότι θα πουλήσει? (και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό...)
Φαντάσου να βγάλει και καμιά παιδική ασθένεια...![]()
![]()
Ευτυχώς τουλάχιστον που όλοι συμφωνούμε... λιγότερο ή περοσσότερο...
Τώρα θα περιμένω μόνο το 1190adv...![]()
Πάντα όρθιοι![]()
![]()
υ.γ. Υπάρχει φωτό χωρίς τις μπαγαζιέρες... η εξάτμιση πρέπει να είναι χάλια μάυρα...:rotflmao:
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
συμφωνώ απόλυτα με τον πρόεδροΑρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
κι εγώ δεν μπορώ να ξεπεράσω την εικόνα που είχα για το tenere
αυτό που βγάλανε δεν είναι tenere, είναι κάτι άλλο
δεν δίνει κάτι διαφορετικό στην κατηγορία......
από την άλλη κι εγώ θέλω να ευχαριστήσω την yamaha που δε θα μπω στον πειρασμό να δώσω το xt660z για να πάρω το super tenere (o θεός να το πεί super)![]()
![]()
Άρα δλδ καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως η μαμά YAMAHA φρόντισε και σκέφτηκε για ακόμη μία φορά το κοινό της, βγάζοντας στη παραγωγή ένα μηχανάκι που δεν θα αγοράσει σχεδόν κανείς, απλά και μόνο για να μη σας βάλει σε έξοδα.
LOUKI, μήπως ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτούμε ?![]()
Η μαμά Yamaha έχει φροντίσει ήδη τα παιδιά της δίνοντάς τους τις 660 που τα κάνουν όλα με αξιοπρέπεια και συμφέρουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Άρα δλδ καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως η μαμά YAMAHA φρόντισε και σκέφτηκε για ακόμη μία φορά το κοινό της, βγάζοντας στη παραγωγή ένα μηχανάκι που δεν θα αγοράσει σχεδόν κανείς, απλά και μόνο για να μη σας βάλει σε έξοδα.
LOUKI, μήπως ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτούμε ?![]()
![]()
Ε, υπάρχουν και πλούσια παιδιά που γουστάρουν να τα σκάσουν...![]()
Γιατί να αλλαξοπιστήσουν?
Φροντίζει για όλους σαν καλά μαμά...![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.