Όλο λόγια είσαστε ρε!!!!!! Θα τα πούμε στην πίστα!!!! Συμπέθερε σου ετοιμάζω την απάντηση της Λίνας σε 1 λεπτάκι από mail!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΩ![]()
ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΗΡΟΥΝΙΑ...
ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ.:rotflmao:
![]()
LINA WROTE:
Please γραψε του tiga εκ μερους μου γιατι δεν μπορω να περιμενω μεχρι το απογευμα .....
" δεν χρειαζεται να με προκαλεσεις για την δημοσια ηττα που θα φας .... απλα κατσε και απολαυσε το... και το cbr κρατα το για παρτυ σου..... εχω δικο μου , στο χαριζω "
:rotflmao:
![]()
@ Pokerland
ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΘΑ ΞΕΠΛΥΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ, ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΙΣΤΑ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
LINA WROTE:
Please γραψε του tiga εκ μερους μου γιατι δεν μπορω να περιμενω μεχρι το απογευμα .....
" δεν χρειαζεται να με προκαλεσεις για την δημοσια ηττα που θα φας .... απλα κατσε και απολαυσε το... και το cbr κρατα το για παρτυ σου..... εχω δικο μου , στο χαριζω "
![]()
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΙΝΑΙ 8.30 ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑΚΙ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ
Mόνο 160;Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΩ![]()
![]()
![]()
![]()
160 ΠΙΡΟΥΝΙΕΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΕΣΑρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
Mόνο 160;![]()
![]()
![]()
ΒΡΕ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ![]()
ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΕ ΠΙΡΟΥΝΟΤΣΙΜΠΟΜΕΤΡΟ ΕΠΑΝΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ![]()
AΜΠΕΡΟΜΕΤΡΟ............ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ;
![]()
Εγώ δυσκολεύομαι να πιάσω πάνω από τις 120! Μετά από κει χάνει σταθερότητα η τέταρτη τσιμπίδα στο πηρούνι! Να αλλάξω το ζύγισμα σε πιό μπροστά, ώστε να αποφεύγω τα υπερπηρουνίσματα, ή να το βάλω weight reduction κιτ και να το κάνω τριτσίμπιδο;Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
160 ΠΙΡΟΥΝΙΕΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΕΣ
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΤΙΤΑΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΟ ΣΤΡΙΨΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΡΕΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟΑρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
Εγώ δυσκολεύομαι να πιάσω πάνω από τις 120! Μετά από κει χάνει σταθερότητα η τέταρτη τσιμπίδα στο πηρούνι! Να αλλάξω το ζύγισμα σε πιό μπροστά, ώστε να αποφεύγω τα υπερπηρουνίσματα, ή να το βάλω weight reduction κιτ και να το κάνω τριτσίμπιδο;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ![]()
ποτε μη λες ποτε...... cosworth ειχα ..... κλαψανε πολλα αρσενικα.....
αυριο θα το μαθει.... μπορει να ξυνει γονατο στις στροφες...... αλλα στα καρτ θα ξυνει το κεφαλι του απο απορια...... μα πως με περασε η Λινα.....???Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
ΜΗΝ ΤΑΖΕΙΣ....................................
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ...........................
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΕΙ, ΣΤΟΥΣ 5 ΓΥΡΟΥΣ, 1.........
Κάτι τέτοια λέγανε μερικοί πορούκλες αυτοκινητάκιδες φίλοι μου ότι θα μου κάνουν θα μου δείξουν και τέτοια καλά κ μετά διαβάζανε την πλάτη μου.