Σελίδα 100 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 50909596979899100101102103104105110 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.486 έως 1.500 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    σε ειδα ταριφα να σταματας στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ λωριδα χτες βραδυ με αλαρμ στη πειραιως πριν η πειραιως γινει γρ λαμπρακη με κατευθυνση για πειραια ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ !!!!!

και δεν ειχα μια προχειρη χειροβομβιδα να σου τη ριξω στο μπουρδελο σου !!!!!!!!!
    Εδώ, ο ταρίφας αλλά και οποιοσδήποτε άλλος οδηγός, οποιουδήποτε οχήματος , θα διασταύρωνε κανονικά τον δρόμο με το όχημα του, θα πάρκαρε ανάποδα στο αντίθετο ρεύμα , και θα πήγαινε για τα τσιγάρα του.
    Αν δε είχε κίνηση , απλά θα σταματούσε μέσα στη μέση , μέχρι να τον αφήσουν να το κάνει.
    Αν δε ήταν και νύχτα, θα πάρκαρε αντίθετα στην κατεύθυνση των οχημάτων ( όπως πιο πάνω) , αλλά θα άφηνε και τα φώτα αναμένα τουλάχιστον στην μεσαία σκάλα, αν όχι και στους προβολείς.

Και όταν λέω όλα τα οχήματα , εννοώ και τα περιπολικά!!!

Δεν λέω σε είδα , γιατί το βλέπω κάθε μέρα.

5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Σε είδα μωρή κλωκλώ που μιλούσες στο κινητό και παραλίγο να με κάνεις τρόχαλο στο φανάρι...

Επίσης το κωλοhandsfree που χρησιμοποιούσες υποτίθεται οτι μας ελευθερώνει τα χέρια...οχι να το κρατάς αυτο με το ενα χέρι μπροστά απο το στόμα και με το άλλο χέρι να κρατάς το τηλέφωνο και το τιμόνι...

Θα σε στόλιζα κανονικότατα, αλλά έχε χάρη που ήσουν ωραίο ρουφοτρομπόνι και με το που μου έσκασες αυτό το απολογητικό χαμόγελο μου πέρασε

Δικύλινδρο μέλος Το avatar του/της aris_n
    Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    αλλα εχε χαρη που ησουν ωραιο ρουφοτρομπονι και με το που μου εσκασες αυτο το απολογητικο χαμογελο μου περασε
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Σε ειδα ρε φροκαλο δασκαλα σχολης οδηγων να κανεις σφηνες σημερα το πρωι.Λοιπον πρωτο μαθημα..αυτα τα μαρκουτσια απο κατω απο το τιμονι ειναι μοχλοι για τα φλας και εκεινο το μαραφετι που προεξεχει στις 2 πορτες ειναι καθρεφτες..οχι για να φτιαχνεις την σαπια μουρη σου αλλα για να κοιτας μην σκοτωσεις κανεναν...Τα εφαγες τα μπινελικια σου και ηθελες να απαντησεις κιολας ..Δεν αναρωτιεμαι τι οδηγους βγαζεται
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    trigger-ακο που πηγαινες κατα τις 11 με κατευθυνση προς πειραια στην πειραιως?

ημουνα στο φαναρι στη π.ραλλη και σε ειδα να περνας αρχοντικα !!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Με ειδα να ξεχναω το ρουμπινε στη ρεζερβα και να μενω στην ευθεια, 1 χλμ απο το βενζιναδικο. Δεν ειναι οτι καλυτερο να σπρωχνεις το ριμαδοCB-1 μεσα στον ηλιο,200 κιλα μηχανακι. Οσο σηκωνα το κεφαλι μου,τοσο απομακρυνοταν το βενζιναδικο.
    Περασαν μπατσικα,τρακτερ,παπια,μηχανες..
    Στα @@ τους ολοι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    trigger-ακο που πηγαινες κατα τις 11 με κατευθυνση προς πειραια στην πειραιως?

ημουνα στο φαναρι στη π.ραλλη και σε ειδα να περνας αρχοντικα !!!

δεν παιρναει και απαρατήρητος ολοκληρο ΝΤΕΡΕΚΙ!

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Αλλος ενας που λιωνει με τον εξολισμό εδω περα...

Στο θεμα μας τωρα...

ΣΕ ΕΙΔΑ με το TDM με τις ταπωμένες mivv και το αυτοκόλλητο moto.gr στην Νεα Ιωνία!

Γεια σου συνφορουμιτη!
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce

Στο θεμα μας τωρα...

ΣΕ ΕΙΔΑ με το TDM με τις ταπωμένες mivv και το αυτοκόλλητο moto.gr στην Νεα Ιωνία!

Γεια σου συνφορουμιτη!
    Gyroskop fenom.

Αδειούχος Το avatar του/της aircop
    Σε είδα π@π@ρ@ με το golf GTI στην ανηφόρα από Ασπρόπυργο προς Δαφνί από την τέρμα δεξιά λωρίδα να κόβεις προς την τέρμα αριστερά χωρίς φλας και να περνάς ελάχιστα εκατοστά απο την μπροστινή μου ρόδα. Λίγο πιο πάνω που σε έφτασα ελπίζω να κατάλαβες γιατί έφαγες την μούτζα...

βρούμμμμμμμμμμμμμ Το avatar του/της GYROSCOP FENOM
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce

Στο θεμα μας τωρα...

Γεια σου συνφορουμιτη!
    Γεια σου και σενα Gi_4ce την επομενη φορα κορναρε να τα πουμε.
    Κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε

www.lockitnow.gr

Σας ειδα...DUCATI S2R ασπρο κοκκινο και KTM ADVENTURE 950 μαυρο να περνατε μεσα απο ΚΟΜΟΤΗΝΗ μπροστα απο το γραφειο και να μου ανοιγουν και να χυνονται τα ματακια μου...Ζηλεψα..Καλους δρομους και παντα ορθιοι,αλλα ρε παλικαρι τοσο ωραιο κομματι εχεις (S2R),γιατι δεν φορουσες το κρανος???????Αφου μεσα σε ελγχομενες συνθηκες (βλ πολη) γινονται τα περισσοτερα...ANYWAY,....keep up

Με ειδα με φουλ εξοπλισμο να ερχομαι απο το Στρατωνι χαλκιδικης προς Θεσσαλονικη μεσω Αρναιας-Αγιου Προδρομου-Βασιλικων!Πολυ καλη διαδρομη την συνιστω ανεπιφυλακτα!ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Γ Υ Ρ Ι Σ Α ! ! !

Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
    Με ειδα σημερα να φτανω στα ορια μου .550 χλμ με 38 βαθμους απο πανω .

Απο το capo το περιμενα το κλαταρισμα αλλα εγω κλαταρα τελικα.

Αλλα τα καταφερα αν και ακομα δεν εχω συνελθει σωματικα και ψγχολογικα .

Επισης τοσα χλμ και μονο 3 χαιρετησατε , οι υπολοιποι στα π@π@ρια σας . Ξεφτιλα !!!!

σήμερα στην επιστροφή την πάλεψα λίγο καλύτερα ,

το capo μου με συγκίνησε με τη προσπάθεια του(τζάμπα η βαλίτσα με τα εργαλεία που είχα μαζί)

επίσης σήμερα πολύ μοτο στις εθνικές και όλοι χαιρετάγατε!!! Μπράβο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo24
    Σας ειδα στην Ν.Ιωνια 2 κουκλαρες να βολταρετε με την Αfrica.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF