Σελίδα 100 από 124 ΠρώτοΠρώτο ... 50909596979899100101102103104105110 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.486 έως 1.500 από 1858

Θέμα: "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Δηλαδή εσύ περίμενες ο αξιωματικός καρριέρας ΄και εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ να βγεί την τηλεόραση και να πεί "Ναι, η πολιτική ηγεσία έδωσε εντολές να σας διαλύσουμε πάση θυσία και γιαυτό σε συνεργασία με τραμπούκους και γνωστούς-άγνωστους πνιξαμε την Αθήνα στο χημικό και ανοίξαμε 200 κεφάλια με τα γκλόμπ " ???
    Εμενα λες?
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    όχι ρε "παίχτη" ...στο σκοπευτή απάνταγα αλλά πρόλαβες και μπήκες σφήνα... :rotflmao:

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Δηλαδή εσύ περίμενες ο αξιωματικός καρριέρας ΄και εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ να βγεί την τηλεόραση και να πεί "Ναι, η πολιτική ηγεσία έδωσε εντολές να σας διαλύσουμε πάση θυσία και γιαυτό σε συνεργασία με τραμπούκους και γνωστούς-άγνωστους πνιξαμε την Αθήνα στο χημικό και ανοίξαμε 200 κεφάλια με τα γκλόμπ " ???
    Αυτό κατάλαβες από αυτό που έγραψα;

Εdit : O επρόσωπος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη όχι δεν περίμενα να πει κάτι τέτοιο. Περίμενα να το πουν οι συνδικαλιστές τους όμως. Αλλά μόνο να καλύπτουν τον κώλο τους ξέρουν και να ζητούν αυξήσεις!
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Καλά ρε μάγκες...τους χαζούς κάνετε όλοι.......!!!!...????

'Ηταν σαφέστατη πολιτική εντολή από τον Παπουτσή όλα όσα έγιναν....επίδειξη ισχύος ...καλωσήλθατε στο Δόγμα του Σοκ....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	etipos.jpg 
Προβολές:	209 
Μέγεθος:	38,1 KB 
ID:	230507
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Πάντως τόσο πλήθος διαδηλωτών και να μην υπάρχει ένας να ................................. και να ξαναχαθεί μέσα στο πλήθος ..... ...................

να δεις μετά πως αφήνουν και τις ασπίδες και τα γκλομπ και τρέχουν .

Αρχικά δημιουργήθηκε από faraway
    Πάντως τόσο πλήθος διαδηλωτών και να μην υπάρχει ένας να ................................. και να ξαναχαθεί μέσα στο πλήθος ..... ...................

Ό,τι να 'ναι..

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    αλλος ενας επικινδυνος διαδηλωτης που ευτυχως τιθεται υπο έλεγχο από τον "Αντρα" των Ματ

Ευτυχως που υπάρχουν και αυτά τα σώματα ασφαλείας που λειτουργούν υπέρ του πολίτη

Ευτυχώς ...

(ψαχνω ενα βιντεο που εσπασαν μια καφετερια στην Ερμου , που θα παει θα το βρω κι αυτο ...)

Όνομα:	3.jpg 
Προβολές:	198 
Μέγεθος:	90,3 KB 
ID:	230508
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jarv
    Αγαπητέ (τρόπος του λέγεις) κύριε Παπανδρέου, τολμώ να γράψω αυτό το γράμμα όχι γιατί περιμένω να το διαβάσετε ποτέ, και προς Θεού δεν περιμένω να μου απαντήσετε, άλλωστε ξέρω πως έχετε πολύ δουλειά αυτό τον καιρό. Αγαπητέ κύριε Παπανδρέου θα ήθελα πριν από όλα να συστηθώ, είμαι πενήντα χρονών και σας διαβεβαιώ πως μέχρι πριν λίγους μόνο μήνες ήμουν μία περήφανη Ελληνίδα.
    Όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου και όσες φορές ταξίδεψα στο εξωτερικό και ήταν αρκετές, λάβαρό μου ήταν η Ελλάδα, πάντα έλεγα πως η Ελλάδα είναι η ομορφότερη χώρα στον κόσμο, πάντα έλεγα πως ποτέ δεν θα μπορούσα να ζήσω κάπου αλλού και να που στα πενήντα μου, όχι μόνο θέλω να φύγω τρέχοντας από την Ελλάδα αλλά θέλω να ρίξω και μαύρη πέτρα πίσω μου.
    Είχα την χαρά να έχω τον πατέρα μου δίπλα μου μέχρι τα 33 μου χρόνια, από πολύ μικρή ήμουν ελεύθερο πνεύμα, έκανα πολλά πράγματα που μου επέτρεπε αλλά σπάνια έως ποτέ πράγματα που δεν μου επέτρεπε, και μην φανταστείτε πως ήταν αυστηρός μαζί μου, όχι κύριε Παπανδρέου ο πατέρας μου ήταν δίκαιος μαζί μου, και εγώ πάντα μα πάντα προσπαθούσα να τον κάνω περήφανο, ντρεπόμουν πολύ να τον στεναχωρήσω και ήθελα πάντα να μπορώ να τον κοιτάω στα μάτια, γιατί αυτό είναι το σωστό να μπορούμε να κοιτάμε στα μάτια τους γονείς μας και την κοινωνία που ζούμε.
    Εύχομαι και ελπίζω να μπορέσω αν τον «δω» ξανά κάποια στιγμή και να του πω πως δεν ξέφυγα όλα αυτά τα χρόνια παρόλο που εκείνος δεν ήταν δίπλα μου. Εσείς αγαπητέ κύριε Παπανδρέου άραγε θα μπορέσετε να κάνετε το ίδιο;
    Ξέχασα να σας πω πως έχω ένα γιο 25 χρονών, μόλις τελείωσε τις σπουδές του και περιμένει να κάνει την πρακτική του, θα μου πείτε γιατί να κάνει πρακτική και να χάσει άλλους έξι μήνες από τη ζωή του, καλή ερώτηση, γιατί να το κάνει αφού δεν πρόκειται ποτέ όχι απλά να εξασκήσει το επάγγελμα που διάλεξε, αυτό αγαπητέ κύριε Παπανδρέου θα ήταν γελοίο ακόμα να το φανταστούμε, αλλά το σίγουρο είναι πως ποτέ δεν θα βρει δουλειά.
    Αγαπητέ κύριε Παπανδρέου αν κάποιος μου έλεγε λίγους μήνες πριν πως θα προσπαθούσα να πείσω τον γιο μου, μοναχοπαίδι, να φύγει στο εξωτερικό και να χάσω όλες τις χαρές της ζωής του, ενδεχομένως να μην δω ποτέ τα παιδιά του παιδιού μου, να μην τρώμε πια στο ίδιο τραπέζι, να μην είμαστε μία οικογένεια, θα γελούσα απλά.
    Και να που έφτασα και σε αυτό το σημείο, γιατί ξέρετε πιο είναι τελικά το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει στην ζωή μου, όχι, πως θα μπορούσατε να ξέρετε, οπότε παρακαλώ επιτρέψτε μου να σας πω αγαπητέ κύριε Παπανδρέου, το μεγαλύτερο λάθος μου ήταν ότι εγώ δεν τα έφαγα μαζί σας, δεν έκανα την καβάτζα μου η άμοιρη για να μπορώ σήμερα να έχω καταθέσεις στην τράπεζα και το παιδί μου να χαίρετε το cabrio αυτοκινητάκι του, τα λούσα του και όλα όσα, δόξα το Θεό, έχουν τα δικά σας παιδάκια που δεν ξέρω επίσης και πόσα είναι ή πόσο χρονών είναι.
    Βλέπετε και άλλο λάθος δεν φρόντισα να ενημερωθώ για την οικογένεια σας, λάθος μου και σας ζητώ συγγνώμη. Τελικά η παροιμία του λαού μας, συγγνώμη του δικού μου λαού ήθελα να πω, όχι του δικού σας μην τα μπερδέψουμε, πως όλα σε αυτή την ζωή πληρώνονται, είναι από τις πιο σοφές και αληθινές, μόνο που επαναλαμβάνω και ας γίνομαι κουραστική επειδή εσείς αγαπητέ κύριε Παπανδρέου δεν είσαστε Έλληνας δεν φοβόσαστε πως θα ισχύσει για σας ή την οικογένεια σας.
    Σας εύχομαι λοιπόν από καρδιάς να ζήσετε καλά εσείς και όλη σας η οικογένεια να χαιρόσαστε τα παιδάκια σας και να συνεχίσετε το καταστροφικό σας έργο.
    Ιωάννα Αρβανιτάκη
    Γεια σου ρε Ιωαννα!

Ούτε δέκα μέτρα δεν θα κάνει....μπαίναν σε ταξί για να πάνε σε νοσοκομεία, και κατέληγαν στην ΓΑΔΑ....τι λες τώρα...?????

Θες τυχαία, θες εσκεμμένα, αυτές οι ονομασίες των υπουργείων πλησιάζουν όλο και περισσότερο στις οργουολικές.
    Άκου εκεί "Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη"...

Το λυπηρό είναι ότι αυτές οι καταστάσεις ωθούν πολλούς από εμάς στην αποδοχή της ανταποδοτικής βίας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Ούτε δέκα μέτρα δεν θα κάνει....μπαίναν σε ταξί για να πάνε σε νοσοκομεία, και κατέληγαν στην ΓΑΔΑ....τι λες τώρα...?????
    Νέες προτάσεις .....ή ότι να ναι

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    αλλος ενας επικινδυνος διαδηλωτης που ευτυχως τιθεται υπο έλεγχο από τον "Αντρα" των Ματ

Ευτυχως που υπάρχουν και αυτά τα σώματα ασφαλείας που λειτουργούν υπέρ του πολίτη

Ευτυχώς ...

(ψαχνω ενα βιντεο που εσπασαν μια καφετερια στην Ερμου , που θα παει θα το βρω κι αυτο ...)
    Σουχω καλύτερη......γουρούνι σε άμυνα...!!!!

Όνομα:	αγανακτισμένοι5.jpg 
Προβολές:	186 
Μέγεθος:	45,6 KB 
ID:	230509

Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
    Θες τυχαία, θες εσκεμμένα, αυτές οι ονομασίες των υπουργείων πλησιάζουν όλο και περισσότερο στις οργουολικές.
    Άκου εκεί "Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη"...

Το λυπηρό είναι ότι αυτές οι καταστάσεις ωθούν πολλούς από εμάς στην αποδοχή της ανταποδοτικής βίας...
    Η οποία φέρνει περισσότερο βία από την άλλη πλευρά.. και με την επίφαση της νομιμότητας.

Νέες προτάσεις .....ή ότι να ναι
    Μπαρδόν...????

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Σουχω καλύτερη......γουρούνι σε άμυνα...!!!!
    Άμα είσαι άντρας.. φαίνεται..

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF