μάγκας ο Μαρινάκης....(γι αυτόν)
τον πήδηξε η ouefa στην Γερμανία, δεν αντέδρασε για να φτιάξει σχέσεις...δεν εβγαλε καμια ανακοίνωση,κιχ
τον πήδηξε η ouefa με το στήσιμο Ντορμουντ-Μαρσειγ...πάλι ολα καλά είπαν
και έχασε 3 εκ €
χτες πήδηξε αυτός την ouefa και τα 3εκ τα έβγαλε και με το παραπάνω ΣΤΑΝΤΑΡ..... καραμπαμ έκανε το χτεσινό και η ouefa δεν μπορεί να κάνει κιχ
δεν είναι τυχαία ζαμπλουτοι όλοι αυτοί.....
εξάλλου το έχει πει προ καιρού.Πρωτος στόχος το πρωτάθλημα
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Ολα με τον καιρο πληρωνονται...Μην κοιτατε που εδω στην Ελλαδα δεν αφηνουνε να τιμωρηθει καποιος!!Για οσα εχετε κανει σε ολους τα πληρωνετε πικρα!!
Αφου δεν μπορεσατε να κανετε τιποτα ουτε φετος τοτε ποτε...
Υ.Γ Μα καλα αυτος ο Τοροσιδης ποσο γελοιος μπορει να καταντησει??Ουτε ο καραγκουνης αυτα!!
Ride(s) the wind of change...
Λίγο πριν το ματς με τον βάζελο ο Βαλβέρδε λέει στα αποδυτήρια στους παίκτες:
"Παιδιά ξέρω ότι το πρωτάθλημα το έχουμε πάρει ήδη. Ξέρω ότι ο παναθηναϊκός είναι χάλια και άσχετοι αλλά τι να κάνουμε μας το επιβάλει η Σούπερ Λιγκ πρέπει να κατέβουμε να παίξουμε"
"Εντάξει παιδιά θα κατέβω μόνος μου να παίξω. Εσείς πάτε για σουβλάκια" λέει ο Κάρολ
"Ευχαριστουμε ρε φίλε. Είσαι παλικάρι" λένε με μια φωνή οι παίκτες και χαρούμενοι πάνε για σουβλάκια...
Εκεί που τρώνε στο σουβλατζίδικο σε κάποια φάση ο Τοροσίδης λέει: "Ρε μάγκες βάλτε λίγο τηλεόραση να δούμε πόσο είναι το ματς"
Παναθηναϊκός-Oλυμπιακός 0-1 (10' Κάρολ)
"Α! ωραία άντε κλείστην την tv πάλι" λένε οι παίκτες στον σουβλατζή και συνεχίζουν το φαγοπότι
Κάποια στιγμή η ώρα περνάει και ο Μιραλάς θυμάται ότι το ματς πρέπει να τελειώνει ανοίγει την τηλέοραση και βλέπει: "Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-1 (90' Κατσουράνης)
Οι παίκτες δεν το πιστεύουν! Τρέχουν πανικόβλητοι στο ΟΑΚΑ. Μπαίνουν στα αποδυτήρια και βλέπουν τον Κάρολ σε έξαλη κατάσταση να σπάει τα πάντα οτι βρίσκει μπροστά του!!
"Τι έγινε ρε φίλε πως το φάγαμε; Πως έγινε αυτό;"
Και ο Κάρολ απαντάει:
"Αυτός ο πουτ@ν@ς γιος ο διαιτητής με απέβαλε στο 11!!"
![]()
San Francisco Bay Area member......
Ξεβρακωθηκε η ομαδαρα ξανα.Ενα 20λεπτο επαιξε η μεταλιστ.
![]()
[QUOTE=alexxxcbr;2160224]Ξεβρακωθηκε η ομαδαρα ξανα.Ενα 20λεπτο επαιξε η μεταλιστ.
τωρα εξηγειται!!
βουντου τους εκαναν..