Σελίδα 100 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 50909596979899100101102103104105110 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.486 έως 1.500 από 1999

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

Σε είδα γερομπαμπαλή να διασχίζεις την παραλιακή στην Βουλιαγμένη, κοιτώντας από την λάθος κατεύθυνση και όταν κατάλαβες ότι ενώ κοιτάς τον άδειο δρόμο από την άλλη μεριά γίνεται πανικός από οχήματα που φρενάρουν, να μας βρίζεις κιόλας με χειρονομίες...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    κατευθυνση απο νικαια προς ποταμι επι της πετρου ραλλη. ωρα 9 το πρωι. ειμαι στο υψος του μουρατη περιπου και η αληθεια ειναι οτι εχει μια σχετικη κινηση. ελεγχω να δω που θελει να παει το καθε ενα απο τα κινητα εμποδια που εχω μπροστα μου και οταν ξεκαθαριζω τις προθεσεις τους και αποφασιζω απο που θα χωθω σηκωνω το βλεμα προς την γεφυρα. και τοτε σε ειδα μαλακα με το τσοπεροειδες μπουρδελο σου που επειδη προφανως εκανες λαθος και ηθελες να πας κατω απο τη γεφυρα βρηκες πολυ λογικο να γυρισεις πανω στην γεφυρα με αποτελεσμα οταν σηκωσα το βλεμα να εισαι καθετα με το μισο μπουρδελο σου στην δεξια λωριδα και το υπολοιπο μισο στην αριστερη!!!!τελικα καταφερες να κανεις την μανουβρα και ενω εμεις ανεβαιναμε τη γεφυρα εσυ επιασες τερμα δεξια και την κατεβηκες!!!!

ημαρτον με τους μαλακες...!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    σε ειδα καφε αλυσιδα με επενδυση στην κηφισιας στο ανεβασμα 50-100 μετρα μετα το φαναρι που κανει δεξια για χαλανδρι
    αν καποιος απο δω την ψαχνει ας ριξει μια ματια εκει γυρω μηπως την εχουν βαλει στην ακρη
    δυστυχως ηταν μεσαια λωριδα και δεν μπορεσα να την μαζεψω

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Σε ειδα χθες το πρωι φιλε συμφορουμιτη Θεοφιλε στην Ευελπιδων τα φιλια μου
    και απο εδω τζουτζουκο
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    σε είδα στη Κόνωνος σήμερα το απόγευμα Ζανή (zannisvel) και χάρηκα πολύ

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Σε είδα κουτάκι μου απόψε τελευταίο βράδι στα χέρια μου,απο αύριο καλοτάξιδο να'σαι πάλι στα χέρια του νέου σου ιδιοκτήτη...

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε ειδα 2καβαλο με το z 750, το κρανος στο χερι και ταπα! Μπραβο...
    Σε ειδα με το κουτι σου να παραβιαζεις στοπ μιλωντας στο κινητο...
    Οταν ηρθα διπλα σου και σε κοιταξα, το επαιζες κινεζος...
    Καμια μερα θα μας σκοτωσετε μ@λ@κες με τα κινητα σας...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    σε είδα στη Κόνωνος σήμερα το απόγευμα Ζανή (zannisvel) και χάρηκα πολύ
    Και ´γω χαρηκα που τα ειπαμε εστω και ετσι στα γρηγορα. Αντε και την επομενη φορα !!!!

Έχω βαρεθεί να σας βλέπω βλαμμένα ξεκράνωτα με τα σκούτερ που φεύγετε με κόκκινο για να χωθείτε πρώτοι και μετά; Μετά σας πιάνει τι ακριβώς και πάτε σαν τον επιτάφιο; &*%$%#$#@
    safety doesn't happen by accident

Σε είδα κύριε με το χαλιαμπούσα και το ΑΧΟ κρανάκι σας να κατεβαίνετε το ποτάμι. Έχετε δαγκώσει μεγάλη μπουκιά και φαίνεται ότι δεν καταπίνεται, ελπίζω να το καταλάβετε και εσείς πριν χτυπήσετε ο ίδιος και πάρετε κάποιον στο λαιμό σας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panoskl
    Σε είδα (αλλά όχι εγκαίρως) να με περνάς (στην ίδια λωρίδα) στις κλειστές, θεότυφλες στροφές από παραλιακή προς Συγγρού φίλε με την BMW και το κράνος στον αγκώνα.

Αιφνιδιάστηκα επειδή δεν το περίμενα στο σημείο εκείνο και με τον τρόπο που το έκανες. Σε έβλεπα μετά να κάνεις άσκοπα τσαλίμια ανεβαίνοντας την Συγγρού.
    Καλή τύχη! Θα την χρειαστείς την επόμενη φορά που θα παίξεις κορώνα-γράμματα σε αντίστοιχο σημείο.

Τέλος πάντων, μιας και κάποιος ανέβασε τον πίνακα με τις παραβάσεις και τα πρόστιμα, σκέφτηκα να σου υπολογίσω ένα "κουστούμι".

Πάμε λοιπόν:
    [FONT=verdana]
    [/FONT]
    [FONT=verdana]Οδήγηση οχήματος για επίδειξη ικανότητας, εντυπωσιασμό, ανταγωνισμό ή τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων. [/FONT][FONT=Verdana]700 €[/FONT][FONT=verdana]
    Πρόκληση τρόμου ή ανησυχίας με τη συμπεριφορά του στους λοιπούς χρησιμοποιούντες την οδό ή τους κατοικούντες κοντά σ΄αυτή. [/FONT]
    [FONT=Verdana]200 €
    [/FONT]
    Κράνος δίτροχης μοτοσικλέτας ή μοτοποδηλάτου - μη χρήση από οδηγό ή επιβάτη. 300 €
    [FONT=verdana]Ενεργεί προσπέρασμα κατά την προσέγγιση σε κυρτή αλλαγή κλίσης ή πάνω σε στροφή με ανεπαρκή ορατότητα σε οδόστρωμα διπλής κατεύθυνσης. [/FONT][FONT=Verdana]80 €[/FONT][FONT=verdana]
    [/FONT]
    Σύνολο: [FONT=Verdana]1280 €[/FONT]

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι φταίω κι εγώ... Ας μου ρίξω κι εμένα ένα πρόστιμο γιατί δεν σε είδα εγκαίρως.
    [FONT=verdana]
    Μη επίβλεψη ζώων [/FONT]
    [FONT=Verdana]20 €[/FONT]

Με τις υγείες μας!
    Τελευταία τροποποίηση από Panoskl; 18/07/2014 στις 11:09.
    I will take the mountains!

Σε είδα καγκουράκο να με περνάς με το Crypton από εξωτερική και πολύ σε χάρηκα! Πολύ θα γούσταρα να άκουγα την περιγραφή σου στους φίλους σου. "Έριξα σε 600άρι!"
    Think faster than you ride

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Σας είδα γιδοβοσκοί με τα μηχανάκια σας οχι κατά σειρά αλλα με διαφορά 2-3 λεπτών να σφάζετε τα κόκκινα.Και δεν φτάνει που τα σφάζετε κατεβάζετε με περίσσια χάρη το κινητό απο το αριστερό κουλάδι σας για να το παίξετε δήθεν οτι δεν τρέχει τίποτα...πρέπει να έχει βγεί προκύρυξη μαλακίας δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το φαινόμενο να βλέπεις τουλάχιστον 1 μέσα στη βδομάδα να το κάνει αυτό.Καλά για κράνος ούτε λόγος στην τελική το δικό σας το ξερό θα ανοίξει σαν καρπούζι απο το Σάκη το γλύκα...

Σε είδα να πουλάς αντριλικι στο φανάρι για να ψαρωσει το τσιτσιδο από πίσω. Σορι ρε φίλε, δεν κρατήθηκα, ελπίζω να μη στο κοπαναει για καιρό. Άνοιξε το και εσύ το ρημαδι το σούπερσπορ, αν το ξεκινουσες καλά θα σε αφηνα. Ξερογκαζια και απο συμπλέκτη τίποτα...

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    σε ειδα μεσηλικα με το fazer 600 να εχεις βγαλει τα τελικα απτην ουρα και να τα τα εχεις βαλει κατω απτο μοτερ!!!!
    wtf????
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε